יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
לחם קיפולים ביתי מושלם (ללא מיקסר וללא לישה)
ראשי » לחמים, לחמניות ומאפים » לחם קיפולים ביתי מושלם (ללא מיקסר וללא לישה)

לחם קיפולים ביתי מושלם (ללא מיקסר וללא לישה)

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 6 ביוני 2021 32 תגובות

לחם קיפולים מושלם, ללא לישה וללא צורך במיקסר. מערבבים קמח, שמרים, מלח ומים ועושים התפחות וקיפולים. התוצאה – מושלמת! מתקבל לחם אוורירי רך מבפנים וקריספי מבחוץ וכל זה בתנור הביתי בלי יותר מידי התעסקות

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
לחם קיפולים ביתי מושלם (ללא מיקסר וללא לישה)

המקור של הלחמים האלה ללא לישה הוא למעשה מאוד מאוד ישן, ממדורי האוכל של עיתון ה-New York Times. מאוחר יותר פורסם המתכון הזה אצל אינסוף בלוגרים ומתכונאים וגם אצלי כמובן 🙂 בתקופת הקורונה לקחתי את הבסיס של הלחם הזה והעליתי אותו שלב – התפחתי אותו 24 שעות ויותר ובין לבין עשיתי לו מלא קיפולים. התוצאה בעיני הרבה יותר מוצלחת מהמקור, מתקבל לחם אוורירי במיוחד, עם מעטה קריספי מדהים.


אל תבינו אותי לא נכון 🙂 אין דרך אחת נכונה להכין לחם טוב. יש המון טכניקות ואם בסוף יוצא לחם שלטעמכם הוא מושלם, אז זה מושלם! תמיד יש עוד מה לשפר וללמוד והחוכמה היא להיות דינמייים במחשבה ובעשייה, כי רק כך משתפרים ומוציאים תוצאה טובה יותר. ולענייננו – אפשר להתפיח את הלחם 24 שעות וזה אפילו מומלץ כי מתקבלים טעמים עמוקים ולחילופין, אפשר להיות ספונטניים ולהכין בצק בבוקר ולאפות בצהריים. את הלחם הזה בתמונה אפיתי ספונטנית ויצא מושלם!



כדי להכין את הלחם המדהים הזה אין צורך במיקסר וכל מה שצריך זה לערבב קמח, שמרים, מלח ומים ולעשות לו כמה קיפולים שיקנו לו את המרקם האוורירי המושלם. אם רוצים להתפיח 24 שעות, שמים פשוט מעט מאוד שמרים (1/4 כפית) ואז אין בעייה להתפיח המון זמן ובין לבין לעשות קיפולים וזאת הסיבה שקראתי לו לחם קיפולים:)



לחם קיפולים ביתי מושלם (ללא מיקסר וללא לישה)

כנסו פה לערוץ היוטיוב שלי לראות את כל שלבי הכנת הלחם

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • הלחמים עוברים הקפאה מעולה!
  • הכנתי סרטון שמדגים את כל השלבים והקיפולים, תיעזרו בו.

מצרכים ל – 4 לחמים

  • 1 ק"ג קמח מנופה (מומלץ מאוד קמח חזק, למשל קמח פיצה)
  • 1 כף שמרים יבשים (10 גרם)
  • 800 מ"ל מים מהברז
  • 1 כף מלח (30 גרם)

אופן הכנה

שמים בקערה קמח מנופה ושמרים ומערבבים יחד. מתחילם להוסיף מים בהדרגה ותוך כדי מערבבים את הבצק עם כף. מוסיפים מלח וממשיכים עם המים והערבוב. אין צורך ללוש את הבצק אלא רק לערבב אותו. מכסים ומתפיחים שעה וחצי. אחרי שעה וחצי מרטיבים את הידיים, עושים את הקיפולים בפעם הראשונה ומתפיחים שעה. אחרי שעה עושים שוב קיפולים ומתפיחים שעה. אתם תראו שבין הקיפולים הבצק הופך להיות יותר חלק ויותר חזק ויציב ומלא אוויר. בשלב הזה אפשר לעשות עוד פעם קיפולים והתפחה, הפעם קיפלתי רק פעמיים. מקמחים משטח עבודה ואת הבצק ומורידים אותו למשטח העבודה. מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים שווים פחות או יותר ונותנים להם מנוחה של 10-15 דקות. דואגים שמשטח העבודה יהיה מקומח, משטחים חלק אחד של הבצק עם הידיים לצורת מלבן. מגלגלים את הבצק למעין רולדה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מקמחים קלות ועושים כך גם עם 3 חלקי הבצק האחרים. מתפיחים את הלחמים כשעה (בחורף ייתכן שיידרש יותר זמן). מחממים תנור לחום של 220 מעלות.

בעזרת סכין חדה או סכין שמיועדת לחריצת לחמים חורצים שלושה פסים לאורך הלחמים. אופים כ – 30-35 דקות או עד שהלחמים מקבלים צבע שחום יפה. מוציאים ומצננים על רשת צינון. פורסים רק אחרי שהלחם התקרר לחלוטין. ניתן להקפיא את הלחמים עד שבועיים. מפשירים במיקרוגל על תכנית הפשרה ואפשר לחמם קצת בתנור כדי להחזיר את הקריספיות.

בתאבון!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חציל אפוי
    חציל אפוי בתנור קריספי במיוחד (טבעוני וללא גלוטן)
  • לחם כמו מחמצת
    לחם כמו מחמצת שמכינים בסיר יציקת ברזל
  • לחם קיפולים ממולא תפוחי אדמה ורוזמרין
    לחם ללא לישה עם תוספת מפתיעה
  • חלות עם בצק מקדים בלי ביצים
    חלה לשבת עם בצק מקדים טבעונית

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

32 תגובות

  1. בתיה הגב 29 במאי 2025 בשעה 11:58

    נראה מתכון מעולה! אפשר לעשות פשוט עם קמח לבן רגיל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 במאי 2025 בשעה 19:42

      פחות מתאים. חייב קמח חזק

  2. יוסי הגב 28 בדצמבר 2023 בשעה 7:29

    מאוד מאוד טעים, רק הרבה מאוד התעסקות מסביב- אז כדאי לעשות קילו קמח. כמו כן- אצלי בזמן המתיחה למלבן התחילו קרעים והקצוות היו הרבה יותר שמנים מהמרכז. אבל בכל מקרה התוצאה היתה מצוינת!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בדצמבר 2023 בשעה 9:32

      ממש לא המון התעסקות. זה בעיני המתבונן 🙂 סך הכל 2 דקות כל פעם. ואם נקרע לך אז מתחת גס מידי. זה בצק, להתנהג כמו לתינוק בקלילות. בקרוב יהיה סרטון יוטיוב באורך מלא עם כל ההסברים

  3. אליה הגב 11 ביולי 2022 בשעה 22:12

    היי , מותר להוסיף ללחם זיתים או עגבניות מיובשות או שזה יהרוס ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 ביולי 2022 בשעה 9:11

      אפשר בהחלט אליה

  4. שרה הגב 3 ביולי 2022 בשעה 19:56

    באיזה שלב אפשר להשאיר לילה במקרר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 ביולי 2022 בשעה 22:13

      כשחם מאוד בחוץ אפשר להתפיח במקרר

  5. נטע הגב 20 במאי 2022 בשעה 23:42

    אם מתפיחים 24 שעות – זה במקרר כמובן, נכון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 במאי 2022 בשעה 14:21

      היי נטע,
      תלוי במזג האוויר אבל אפשרי במקרר

  6. שולי הגב 13 במאי 2022 בשעה 20:07

    הכנתי היום את הלחם .
    כזה לחם לא יצא לי מעולם.

    הכנתי שני סוגי בצק.
    אחד לבן רגיל מקמח פיצה שבמקרה היה לי בבית.
    יצא….צרחות ….

    השני הכנתי מתערובת של שיפון,
    80% קמח כוסמין לבן.
    ועוד 2 כפות קמח לבן(להגיע לחצי קילו קמח.)

    אותן הקמויות בתוספת של 3 כפות מים נוספות לקמחים המעורבים.
    אותו התהליך,
    התפחה ראשונה,
    קיפול, התפחה שניה.
    קיפול נוסף התפחה שלישית,
    בעיצוב הוספתי לבצק, זרעי פשתן וגרעיני דלעת.
    התפחה רביעית….
    יצא צרחות על היסטריות .

    בלי סוכר, בלי שמן ועם חצי כף שמרים, לא יאומן.
    מדהים ביותר.

    אלפי תודות….
    זהו…זה יהיה הלחם שלנו מעכשיו.
    לא קונה יותר לחם בעשרים שקלים.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 במאי 2022 בשעה 10:04

      וואוו איזה תגובה מושקעת
      מהמםםם ואיזה כייף

  7. טלי הגב 10 ביולי 2021 בשעה 13:55

    האם אפשר להשתמש במחמצת במקום שמרים וכמה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 ביולי 2021 בשעה 8:58

      היי טלי,
      מחמצת זה עולם אפייה אחר לחלוטין וזה לא מסתכם בכמה מחמצת לשים במקום שמרים. כל התהליך שונה לחלוטין

  8. אילה הגב 7 ביולי 2021 בשעה 8:41

    הי
    נראה מתכון מדהים.
    עכשיו כשחם מאוד ויש מזגן בבית זה בסדר להשאיר הבצק לתפיחה על השיש או שצריך להעביר הבצק למקום חמים יותר ?

    תודה
    אילה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 ביולי 2021 בשעה 8:54

      אני מכינה בלילה ומשאירה על השייש.
      לא קורה כלום

  9. אורית הגב 9 ביוני 2021 בשעה 14:29

    היי אלופת האלופים
    אפשר עם קמח כוסמין 70%?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 ביוני 2021 בשעה 17:00

      היי אורית,
      תודה רבה רבה! אפשר כמובן רק כמות המים תהיה שונה. תוסיפי עד שמתקבל בצק

  10. תיקי הגב 8 ביוני 2021 בשעה 19:26

    מושלם, כמו כל דבר שאת מכינה
    כשאת כותבת קיפולים , את מתכוונת כמו בקיפולים של בצק עלים ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2021 בשעה 21:03

      תודה רבה תיקי.
      לא. יש סרטון הדגמה. תצפי בו

  11. אורי הגב 8 ביוני 2021 בשעה 12:54

    נראה מעולה!!! גם הקראסט נראה משוגע ועוד בלי סיר.
    אפשר לדעתך להחליף חלק מהקמח בקמח מלא (כוסמין או רגיל)?
    אני מניח שצריך עוד מים, השאלה כמה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2021 בשעה 21:03

      תודהה רבה אורי.
      אפשר קמח מלא אבל אין לי מושג כמה מים כי לא הכנתי רק עם מלא

    • נטע הגב 19 בדצמבר 2022 בשעה 20:54

      רק רציתי להגיד שהכנתי את הלחם הזה כבר מלא פעמים. הילדים שלי לא מוכנים לאכול אף לחם אחר!! רק את זה.

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בדצמבר 2022 בשעה 15:39

        איזה כייףףף לשמוע

    • רפי דדוש הגב 5 בינואר 2024 בשעה 20:10

      נצמדתי למתכון , יצא חלום , מעולה , לחם משובח , הצליל של החיתוך עם הסכין , האורחים השתגעו מהטעם , נסעתי הרבה שיטות ומתכונים, אבל פה יש קסם !!!! לחם של החלומות , תודה רבה יהודית

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בינואר 2024 בשעה 21:31

        איזה כייף לשמוע. תודההה

  12. ליאור הגב 7 ביוני 2021 בשעה 19:38

    ואוו… נראה סוף! תודה! בהתפחה של 24שעות, הבצק נשאר על השיש? במקרר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2021 בשעה 9:51

      היי ליאור,
      אם משתמשים בקמח חזק אין בעייה להשאיר על השייש

  13. פאני הגב 7 ביוני 2021 בשעה 13:05

    היי יהודית הנה עוד מתכון מדהים שלך שאלך להכין , שאלה האם אפשר להקפיא את הלחמים ואם כן איך הם יוצאים לאחר הפשרה ? תודה יקירה תבורכנה ידייך ❤️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2021 בשעה 9:50

      היי פאני,
      איזה כייף לי. בטח שאפשר להקפיא. יוצאים מושלמים אחרי הפשרה (לא חימום) במיקרוגל ואפשר אחר כך לחמם טיפה בתנור אבל ממש לא חובה. טעים גם אחרי הפשרה

    • עדנה הגב 6 ביולי 2021 בשעה 22:08

      הי יהודית נראה מושלם…אזה צורת אפיה בתנור, טורבו או גריל?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 ביולי 2021 בשעה 8:53

        היי עדנה,
        אם לא צויין טורבו במפורש- אפייה רגילה

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס