יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
לחם קיפולים ביתי מושלם (ללא מיקסר וללא לישה)
ראשי » לחמים, לחמניות ומאפים » לחם קיפולים ביתי מושלם (ללא מיקסר וללא לישה)

לחם קיפולים ביתי מושלם (ללא מיקסר וללא לישה)

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 6 ביוני 2021 20 תגובות

לחם קיפולים מושלם, ללא לישה וללא צורך במיקסר. מערבבים קמח, שמרים, מלח ומים ועושים התפחות וקיפולים. התוצאה – מושלמת! מתקבל לחם אוורירי רך מבפנים וקריספי מבחוץ וכל זה בתנור הביתי בלי יותר מידי התעסקות

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
לחם קיפולים ביתי מושלם (ללא מיקסר וללא לישה)

המקור של הלחמים האלה ללא לישה הוא למעשה מאוד מאוד ישן, ממדורי האוכל של עיתון ה-New York Times. מאוחר יותר פורסם המתכון הזה אצל אינסוף בלוגרים ומתכונאים וגם אצלי כמובן 🙂 בתקופת הקורונה לקחתי את הבסיס של הלחם הזה והעליתי אותו שלב – התפחתי אותו 24 שעות ויותר ובין לבין עשיתי לו מלא קיפולים. התוצאה בעיני הרבה יותר מוצלחת מהמקור, מתקבל לחם אוורירי במיוחד, עם מעטה קריספי מדהים.


אל תבינו אותי לא נכון 🙂 אין דרך אחת נכונה להכין לחם טוב. יש המון טכניקות ואם בסוף יוצא לחם שלטעמכם הוא מושלם, אז זה מושלם! תמיד יש עוד מה לשפר וללמוד והחוכמה היא להיות דינמייים במחשבה ובעשייה, כי רק כך משתפרים ומוציאים תוצאה טובה יותר.


ולענייננו – אפשר להתפיח את הלחם 24 שעות וזה אפילו מומלץ כי מתקבלים טעמים עמוקים ולחילופין, אפשר להיות ספונטניים ולהכין בצק בבוקר ולאפות בצהריים. את הלחם הזה בתמונה אפיתי ספונטנית ויצא מושלם!

כדי להכין את הלחם המדהים הזה אין צורך במיקסר וכל מה שצריך זה לערבב קמח, שמרים, מלח ומים ולעשות לו כמה קיפולים שיקנו לו את המרקם האוורירי המושלם. אם רוצים להתפיח 24 שעות, שמים פשוט מעט מאוד שמרים (1/4 כפית) ואז אין בעייה להתפיח המון זמן ובין לבין לעשות קיפולים וזאת הסיבה שקראתי לו לחם קיפולים:)

לחם קיפולים ביתי מושלם (ללא מיקסר וללא לישה)

כנסו פה לערוץ היוטיוב שלי לראות את כל שלבי הכנת הלחם

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • הלחמים עוברים הקפאה מעולה!
  • הכנתי סרטון שמדגים את כל השלבים והקיפולים, תיעזרו בו.

מצרכים ל – 4 לחמים

  • 1 ק"ג קמח מנופה (מומלץ מאוד קמח חזק, למשל קמח פיצה)
  • 1 כף שמרים יבשים (10 גרם)
  • 800 מ"ל מים מהברז
  • 1 כף מלח (30 גרם)

אופן הכנה

שמים בקערה קמח מנופה ושמרים ומערבבים יחד.

מתחילם להוסיף מים בהדרגה ותוך כדי מערבבים את הבצק עם כף. מוסיפים מלח וממשיכים עם המים והערבוב. אין צורך ללוש את הבצק אלא רק לערבב אותו.

מכסים ומתפיחים שעה וחצי.

אחרי שעה וחצי מרטיבים את הידיים, עושים את הקיפולים בפעם הראשונה ומתפיחים שעה.

אחרי שעה עושים שוב קיפולים ומתפיחים שעה.

אתם תראו שבין הקיפולים הבצק הופך להיות יותר חלק ויותר חזק ויציב ומלא אוויר.

בשלב הזה אפשר לעשות עוד פעם קיפולים והתפחה, הפעם קיפלתי רק פעמיים.

מקמחים משטח עבודה ואת הבצק ומורידים אותו למשטח העבודה. מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים שווים פחות או יותר ונותנים להם מנוחה של 10-15 דקות.

דואגים שמשטח העבודה יהיה מקומח, משטחים חלק אחד של הבצק עם הידיים לצורת מלבן. מגלגלים את הבצק למעין רולדה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מקמחים קלות ועושים כך גם עם 3 חלקי הבצק האחרים.

מתפיחים את הלחמים כשעה (בחורף ייתכן שיידרש יותר זמן).

מחממים תנור לחום של 220 מעלות.

בעזרת סכין חדה או סכין שמיועדת לחריצת לחמים חורצים שלושה פסים לאורך הלחמים.

אופים כ – 30-35 דקות או עד שהלחמים מקבלים צבע שחום יפה.

מוציאים ומצננים על רשת צינון.

פורסים רק אחרי שהלחם התקרר לחלוטין.

ניתן להקפיא את הלחמים עד שבועיים. מפשירים במיקרוגל על תכנית הפשרה ואפשר לחמם קצת בתנור כדי להחזיר את הקריספיות.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
    לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
  • לחם ללא לישה, מהיר, מקמח כפרי וקמח לבן
    לחם ללא לישה, מהיר, מקמח כפרי וקמח לבן
  • לחם ללא לישה אפוי בסיר ג'חנון
    לחם ללא לישה אפוי בסיר ג'חנון
  • לחם חלב יפני - הוקאידו
    לחם חלב יפני - הוקאידו

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

20 תגובות

  1. נטע הגב 20 במאי 2022 בשעה 23:42

    אם מתפיחים 24 שעות – זה במקרר כמובן, נכון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 במאי 2022 בשעה 14:21

      היי נטע,
      תלוי במזג האוויר אבל אפשרי במקרר

  2. שולי הגב 13 במאי 2022 בשעה 20:07

    הכנתי היום את הלחם .
    כזה לחם לא יצא לי מעולם.

    הכנתי שני סוגי בצק.
    אחד לבן רגיל מקמח פיצה שבמקרה היה לי בבית.
    יצא….צרחות ….

    השני הכנתי מתערובת של שיפון,
    80% קמח כוסמין לבן.
    ועוד 2 כפות קמח לבן(להגיע לחצי קילו קמח.)

    אותן הקמויות בתוספת של 3 כפות מים נוספות לקמחים המעורבים.
    אותו התהליך,
    התפחה ראשונה,
    קיפול, התפחה שניה.
    קיפול נוסף התפחה שלישית,
    בעיצוב הוספתי לבצק, זרעי פשתן וגרעיני דלעת.
    התפחה רביעית….
    יצא צרחות על היסטריות .

    בלי סוכר, בלי שמן ועם חצי כף שמרים, לא יאומן.
    מדהים ביותר.

    אלפי תודות….
    זהו…זה יהיה הלחם שלנו מעכשיו.
    לא קונה יותר לחם בעשרים שקלים.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 במאי 2022 בשעה 10:04

      וואוו איזה תגובה מושקעת
      מהמםםם ואיזה כייף

  3. טלי הגב 10 ביולי 2021 בשעה 13:55

    האם אפשר להשתמש במחמצת במקום שמרים וכמה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 ביולי 2021 בשעה 8:58

      היי טלי,
      מחמצת זה עולם אפייה אחר לחלוטין וזה לא מסתכם בכמה מחמצת לשים במקום שמרים. כל התהליך שונה לחלוטין

  4. אילה הגב 7 ביולי 2021 בשעה 8:41

    הי
    נראה מתכון מדהים.
    עכשיו כשחם מאוד ויש מזגן בבית זה בסדר להשאיר הבצק לתפיחה על השיש או שצריך להעביר הבצק למקום חמים יותר ?

    תודה
    אילה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 ביולי 2021 בשעה 8:54

      אני מכינה בלילה ומשאירה על השייש.
      לא קורה כלום

  5. אורית הגב 9 ביוני 2021 בשעה 14:29

    היי אלופת האלופים
    אפשר עם קמח כוסמין 70%?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 ביוני 2021 בשעה 17:00

      היי אורית,
      תודה רבה רבה! אפשר כמובן רק כמות המים תהיה שונה. תוסיפי עד שמתקבל בצק

  6. תיקי הגב 8 ביוני 2021 בשעה 19:26

    מושלם, כמו כל דבר שאת מכינה
    כשאת כותבת קיפולים , את מתכוונת כמו בקיפולים של בצק עלים ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2021 בשעה 21:03

      תודה רבה תיקי.
      לא. יש סרטון הדגמה. תצפי בו

  7. אורי הגב 8 ביוני 2021 בשעה 12:54

    נראה מעולה!!! גם הקראסט נראה משוגע ועוד בלי סיר.
    אפשר לדעתך להחליף חלק מהקמח בקמח מלא (כוסמין או רגיל)?
    אני מניח שצריך עוד מים, השאלה כמה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2021 בשעה 21:03

      תודהה רבה אורי.
      אפשר קמח מלא אבל אין לי מושג כמה מים כי לא הכנתי רק עם מלא

  8. ליאור הגב 7 ביוני 2021 בשעה 19:38

    ואוו… נראה סוף! תודה! בהתפחה של 24שעות, הבצק נשאר על השיש? במקרר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2021 בשעה 9:51

      היי ליאור,
      אם משתמשים בקמח חזק אין בעייה להשאיר על השייש

  9. פאני הגב 7 ביוני 2021 בשעה 13:05

    היי יהודית הנה עוד מתכון מדהים שלך שאלך להכין , שאלה האם אפשר להקפיא את הלחמים ואם כן איך הם יוצאים לאחר הפשרה ? תודה יקירה תבורכנה ידייך ❤️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2021 בשעה 9:50

      היי פאני,
      איזה כייף לי. בטח שאפשר להקפיא. יוצאים מושלמים אחרי הפשרה (לא חימום) במיקרוגל ואפשר אחר כך לחמם טיפה בתנור אבל ממש לא חובה. טעים גם אחרי הפשרה

    • עדנה הגב 6 ביולי 2021 בשעה 22:08

      הי יהודית נראה מושלם…אזה צורת אפיה בתנור, טורבו או גריל?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 ביולי 2021 בשעה 8:53

        היי עדנה,
        אם לא צויין טורבו במפורש- אפייה רגילה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס