יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
סופגניות כמו בקונדיטוריה מובחרת
ראשי » חגים » סופגניות כמו בקונדיטוריה מובחרת

סופגניות כמו בקונדיטוריה מובחרת

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 13 בדצמבר 2017 10 תגובות

סופגניות כמו בקונדיטוריה מובחרת. קטנטנות אבל ממזריות וטעימות במיוחד. רכות ואווריריות כמו עננים, יחד עם ריבת תותים ביתית זה הביס המושלם

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

לא משנה כמה סופגניות שונות ומגוונות אני אכין כמו למשל ספינג', או סופגניות אפויות, בהדלקת נר ראשון של חנוכה חייבות להיות הסופגניות הקלאסיות המטוגנות ואני אוהבת להכין אותן קטנטנות וממולאות בריבת תותים ביתית ……כי אין כמו המסורתיות!! הפעם זו גרסה חלבית. לגרסה פרווה- היכנסו לכאן.

סופגניות כמו בקונדיטוריה מובחרת

לפני שמתחילים כמה טיפים להכנת סופגניות מוצלחות

  • כל בצק שמרים מוצלח מתחיל ב……. המון המון סבלנות!!
  • לישה נכונה, ארוכה יחסית, 10 דקות ליתר דיוק ורצוי במיקסר אלא אם כן יש לכם שרירי ידיים מפותחים……
  • דבר שלישי  שצריך כדי לקבל בצק שמרים מוצלח זה התפחה מספקת במקום חמים. לפחות שעה וחצי בחורף ובקייץ שעה. ואחרי שיוצרים את הכדורים מתפיחים שוב שעה (סבלנות!!) אפשר להכין בצק ולשים להתפחה לילה במקרר או להכין  בבוקר לפני שיוצאים לעבודה ואז לשים במקרר עד שחוזרים מהעבודה. להוציא לחצי שעה מהמקרר ואז להמשיך לפי המתכון. 
  • טיגון: סופגניות צריך לטגן בשמן שמתאים לטיגון עמוק כמו: קנולה, חמניות וכו', על חום מאוד נמוך. אם יש מדחום אז לשמור על חום של מקסימום 170 מעלות. אם אין מדחום אז לחמם שמן על האש הכי נמוכה בגז ועל המינימום להבה שיש. לבדוק בעזרת כף עץ שיש בועות קטנטנות ועדינות סביב הכף. אם יש בועות גדולות אז השמן חם מידי. חום גבוה מידי ישאיר את הסופגנייה בצקית מבפנים.
  • אם רוצים סופגנייה מפונפנת אז אפשר לטבול בגנאש שוקולד, בקרם לוטוס, בסוכר וקינמון…….ועוד ועוד…ממש מה שאוהבים. אנחנו אוהבים עם ריבת תותים ביתית.

כמות לכ- 25 מיני סופגניות

  • 1/2 ק"ג קמח מנופה
  • כף וחצי שמרים יבשים או חצי שקית שמרית 
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 1/4 כפית משחת וניל או תמצית וניל איכותית
  • 2 כפות ברנדי
  • גרידת לימון מחצי לימון
  • גרידת תפוז מרבע תפוז
  • 1/2 כפית מלח
  • 100 גרם חמאה רכה
  • כ- 3/4 עד 1 כוס חלב פושר
  • לטיגון: 1 ליטר שמן קנולה

אופן הכנה

שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח והשמרים ולערבב היטב.

יוצרים גומה בקמח ושמים בתוכה את הסוכר, הביצים, הווניל, הברנדי, גרידת לימון וגרידת תפוז.

מתחילים ללוש במהירות נמוכה ותוך כדי לישה מוסיפים חלב בהדרגה. לשים 8 דקות.

מוסיפים מלח ואת החמאה בהדרגה, כל פעם כף וממשיכים ללוש עוד 10 דקות עד שמקבלים בצק רך וגמיש, מעט דביק.

מעבירים לקערה  משומנת קלות, מכסים עם ניילון נצמד ומתפיחים שעה- שעה וחצי עד להכפלת הנפח.

אחרי התפחה ראשונה מוציאים את הבצק למשטח עבודה.

חותכים ריבועי נייר אפייה בגודל של כ -7*7 ס"מ שעליהם נתפיח את כדורי הבצק.

מחלקים את הבצק לחתיכות במשקל 40 גרם ליחידה (כן, אני שוקלת וכך כולן יוצאות בגודל אחיד).

לעצב לכדור חלק ולהניח להתפחה על ריבועי נייר האפייה.

מכסים עם מגבת נקייה ומתפיחים שעה לפחות או עד להכפלת הנפח (בחורף לוקח זמן ורק התפחה טובה תיתן לנו את הפס הלבן המיוחל).

מחממים שמן  בסיר בינוני לחום של 160-170 מעלות (רצוי לבדוק עם מדחום אבל אם אין אז לחמם על הלהבה הכי קטנה בגז ועל המינימום להבה). לשים 3-4 סופגניות כל פעם (כמה שנכנס בסיר בצורה מרווחת ולטגן בערך 1.5 דקות מכל צד עד שהסופגנייה זהובה.

להוציא לנייר סופג, להזריק ריבה כשהסופגנייה עדיין חמה.

לבזוק  אבקת סוכר ולא לאכול את הכל 🙂 להשאיר גם לאחרים

חג חנוכה שמחחח

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חלה לשבת קלועה מ - 8 רצועות (עם בצק מקדים)
    חלה לשבת קלועה מ - 8 רצועות (עם בצק מקדים)
  • רולדת תותים וקצפת
    רולדת תותים וקצפת
  • חלה קלועה לשבת עם בצק מקדים
    חלה קלועה לשבת עם בצק מקדים
  • לחם ללא לישה אפוי בסיר ג'חנון
    לחם ללא לישה אפוי בסיר ג'חנון
חנוכה מיני סופגניות סופגניות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

10 תגובות

  1. אנונימי הגב 8 בדצמבר 2018 בשעה 1:16

    הכנתי היום, יצא מהמם. הבצק היה קצת דביק, הוספתי קצת קמח אחרי ההתפחה הראשונה כדי שיהיה נוח לעבודה. יצאו 22 סופגניות במשקל 50 גרם, בערך בגודל שמוכרים ברולדין. תודה על המתכון המוצלח!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בדצמבר 2018 בשעה 9:15

      שמחה מאוד לשמוע. אכן, כל קמח סופח אחרת את הנוזלים וגם מזג האוויר משפיע כך שסביר שיהיה צורך למנן את הנוזלים כדי לקבל בצק נעים לעבודה.

  2. קרן הגב 25 בדצמבר 2016 בשעה 17:07

    הוספתי קמח, ומיץ תפוז במקום ברנדי
    עכשיו הם בהתפחה שנייה
    צריך המון סובלנות.
    תודה רבה על ההתייחסות חג שמח

  3. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בדצמבר 2016 בשעה 15:02

    זה קורה. תלוי בקמח ובמזג האוויר. גם לי יצא אתמול דביק. תוסיפי עוד בערך חצי כוס קמח תוך כדי לישה. אפשר לשים ערק. זה כדי למנוע ספיגה של שמן

  4. Unknown הגב 25 בדצמבר 2016 בשעה 15:01

    אפשר להוסיף משהו אחר במקום ברנדי?
    והבצק יצא לי ממש דביק ורך ?

  5. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בדצמבר 2015 בשעה 8:53

    זה כמובן זמן משוער. הסופגנייה קטנה ולכן מטגנים פחות זמן מהגדולות. בכל אופן להקפיד על חום מאוד נמוך כמו שכתבתי אחרת לא מיטגנות מבפנים. ןלישת הבצק מאןד חשובה וכן אפשר להקפיא

  6. אנונימי הגב 6 בדצמבר 2015 בשעה 8:50

    שלום! הטיגון של הסופגניה כתוב שצריך 1.5 דקות האם זה מספיק? והאם ניתן להקפיא את הסופגניות אשמח לקבל מענה תודה וחג שמח shila

  7. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בדצמבר 2015 בשעה 7:52

    כתוב. 25

  8. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בדצמבר 2015 בשעה 7:52

    כתוב. 25

  9. אנונימי הגב 6 בדצמבר 2015 בשעה 7:49

    שלום וחג חנוכה שמח! כמה סופגניות יוצאות ? אני אוהבת שיהיו קטנות . אשמח לקבל תשובה תודה shila

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס