יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת שמרים וגבינת מסקרפונה
ראשי » לחמים, לחמניות ומאפים » עוגת שמרים וגבינת מסקרפונה

עוגת שמרים וגבינת מסקרפונה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 2 ביולי 2018 24 תגובות

עוגת שמרים וגבינת מסקרפונה. אם אני כבר אוכלת עוגות שמרים, זה לרוב יהיה עם גבינה או פרג. כל השאר פחות מדבר אליי. הפעם שמתי במלית גבינת מסקרפונה שנתנה תוצאה עשירה במיוחד. העוגה יצאה רכה בטירוף וטעימה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת שמרים וגבינת מסקרפונה

אם כבר שמרים אז אני תמיד מעדיפה במילוי גבינה וצימוקים או דובדבנים ורצוי אמרנה. יש משהו מיוחד במרקם שמקבלת עוגת שמרים עם גבינה. היא הרבה יותר רכה ואוורירית והיא גם נשארת טרייה וטעימה  גם אחרי כמה ימים מחוץ למקרר. הפעם הייתה לי גבינת מסקרפונה, ששרדה משבועות ועוד רגע הייתה כבר פגת תוקף. אז החלטתי שבמקום גבינת שמנת רגילה שאני בדרך כלל שמה בעוגות שמרים, אני אשים מסקרפונה. יצאה אחת העוגות הטעימות שהכנתי. מרקם רך בטירוף וטעימה כל כך.

הבצק הוא אותו בצק שממנו הכנתי את הקראנץ' שמרים שוקולד ונוטלה שממנו אני אוהבת להכין את רוב בצקי השמרים שלי. הוא אמנם חלבי אבל בקלות אפשר להמיר אותו לפרווה על ידי שינויים קלים במתכון שאציין למטה אבל המלית כמובן לא תהיה גבינה אלא כל מלית פרווה שתבחרו. העוגה הזו נשארה טעימה אפילו שלושה ימים. איך אני יודעת? כי תמיד כשאני מכינה עוגה כלשהי אני מפרישה הצידה דוגמית כדי לבדוק עמידות מחוץ למקרר וגם אחרי הקפאה.

מרדדים את הבצק למלבן דק, מורחים את המלית במרכז המלבן ובעזרת סכין חותכים משני צידי הבצק רצועות ברוחב של 2 ס"מ

נוצרת מעין צמה ארוכה וצרה

מקפלים את הצמה לחצי ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה

עוגת שמרים וגבינת מסקרפונה

חומרים לכמות של 3 עוגות בתבנית אינגליש קייק (25*10 ס"מ)

לבצק – שימו ♥ שהבצק דורש התפחה של כמה שעות במקרר

  • ½5 כוסות קמח רגיל מנופה
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כף שמרים יבשים
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כוס חלב פושר
  • 3 ביצים גדולות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • גרידת לימון מחצי לימון
  • 180 גרם חמאה רכה
  • ½ כפית מלח

למלית

  • 2  מיכלים גבינת מסקרפונה (500 גרם)
  • 1 ביצה גדולה
  • ½ כוס סוכר
  • גרידת לימון מחצי לימון
  • 2 כפות גדושות קורנפלור
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 צנצנת דובדבנים חמוצים

לסירופ

  • ¾ כוס מים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים קמח, שמרים, אבקת אפייה וסוכר מנופה בקערת המיקסר עם וו לישה ומערבבים.
  2. מוסיפים חלב פושר, ביצים, תמצית וניל וגרידת לימון ומתחילים ללוש בערך 3-4 דקות במהירות איטית.
  3. מוסיפים בהדרגה את החמאה תוך כדי ערבול ולשים עוד 6-7 דקות עד שהחמאה נטמעת לגמרי בבצק והוא נעשה חלק וגמיש. מוסיפים את המלח ולשים עוד 2 דקות. מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומתפיחים לפחות 5 שעות במקרר ורצוי לילה.
  4. מכינים את הסירופ: מרתיחים בסיר קטן סוכר ומים על להבה נמוכה כ- 3 דקות עד שמתקבל סירופ מעט צמיגי. מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עוד דקה.
  5. מכינים את המלית: מערבבים יחד את גבינת המסקרפונה, הביצה, סוכר, גרידת לימון, קורנפלור ומיץ לימון.
  6. מכינים את העוגות: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים. מרדדים כל חלק לעלה מלבני דק ככל האפשר ומניחים במרכז לכל אורך הבצק את המלית. מניחים על המלית דובדבנים חמוצים. בעזרת סכין חותכים משני צידי המלבן רצועות ברוחב של 2 ס"מ וסוגרים על המלית כשבכל פעם לוקחים רצועה  מצד אחר. יוצאת מעין צמה מאוד ארוכה וצרה. מקפלים לחצי ומניחים בתבנית להתפחה של כשעה.
  7. מחממים תנור לחום של 165 מעלות, מורחים את העוגה בחלמון ביצה ואופים  כ- 35-40 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה.
  8. מוציאים את העוגה מהתנור  ומורחים מייד בסירופ סוכר שהתקרר בינתיים.
  9. העוגה נשמרת כשלושה ימים מחוץ למקרר. אפשר להקפיא עד חודש.

עוד כמה קטנות

  • לא בא לכם לשים מסקרפונה? לא נורא! שימו כל גבינת שמנת אחרת או לחילופין גבינה יבשה שמתאימה לאפייה כגון טבורוג או כנען. במידה ושמים טבורוג או כנען – כדאי לטעום ולהוסיף סוכר במידת הצורך.
  • אפשר להכין כל עוגה בטעם אחר. קבלו רעיונות למלית פה.
  • אם בא לכם עוגות פרווה – שימו מים במקום חלב ושמן קוקוס או מרגרינה במקום חמאה. תצטרכו לוותר על מלית הגבינה לטובת מלית פרווה וזה כבר לשיקולכם.

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • גביניות אוזני המן
    גביניות אוזני המן
  • עוגיות אגוזי לוז מגולגלות
    עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז
  • עוגת שמרים וקקאו
    עוגת שמרים במילוי קקאו מושלמת
  • עוגת שמרים שושנים עם גבינה ופטל
    עוגת שמרים שושנים במילוי גבינה ופטל
גבינה מסקרפונה שמרים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

24 תגובות

  1. נעה הגב 8 ביוני 2022 בשעה 13:49

    אשמח לדעת אם אפשר להקפיא?
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2022 בשעה 13:53

      היי נעה,
      בהחלט כן. כשאת מפשירה, תחממי בתנור כדי להחזיר טריות

  2. רחל הגב 25 ביוני 2021 בשעה 19:38

    אפשר להחליף את הבצק שמרים בבצק עלים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 ביוני 2021 בשעה 13:51

      היי רחל,
      אין בעייה בכלל

    • מיה הגב 12 בינואר 2022 בשעה 12:50

      היי, האם ניתן להשתמש במסקרפונה שפג התוקף שלה?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בינואר 2022 בשעה 13:38

        היי מיה,
        תטעמי ותראי אם היא עדיין טובה. לא רואה סיבה לזרוק כי תאריכי התפוגה לא מדוייקים

  3. טל הגב 31 בינואר 2021 בשעה 18:42

    הבצק לא תופח… להוציא מהמקרר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 בינואר 2021 בשעה 19:36

      היי טל, הבצק לא אמור להכפיל את הנפח

  4. יובל בן מור הגב 8 באוקטובר 2020 בשעה 1:18

    היי יהודית!
    מתכון מהמם מחכה לנסות בסופש
    מחלקת לשתיים, באחת רוצה לעשות מילוי קינמון ובשנייה את מילוי המסקרפונה
    כלומר משתמשת ב250 גרם מסקרפונה בלבד
    לדעתך יהיה בסדר לשים ביצה m? לא רוצה שהמילוי יהיה באמת יותר מדי נוזלי ואז תהיה לי בעיה
    מה את חושבת?
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 באוקטובר 2020 בשעה 8:43

      היי יובל,
      מתכון מעולה! ממליצה מאוד.
      הייתי ממליצה לשקשק ביצה אחתולהוסיף חצי ממנה בהדרגה עד שתגיעי למרקם הרצוי.
      בהצלחה וממתינה לעדכונים
      חג שמח

  5. חיות הגב 22 במאי 2020 בשעה 21:26

    יצא מושלם!!!! תודה רבה על מתכון מדהים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 במאי 2020 בשעה 23:48

      איזה כייף לשמוע

  6. מאי הגב 4 במאי 2020 בשעה 22:04

    היי יהודית,

    נראה מעולה !

    האם ניתן להשתמש בגבינת ריקוטה, או לפחות להחליף חלק מהכמות מגבינה פחות שמנה ממסקרפונה?

    תודה,
    מאי 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 במאי 2020 בשעה 22:33

      היי מאי,
      אפשר בהחלט ריקוטה או כל גבינה "יבשה" אחרת. גם כנען או טבורוג מתאימה

  7. ליטל הגב 11 באפריל 2020 בשעה 1:17

    היי יהודית,

    האם לדעתך אפשר להשתמש במילוי זה לדפי אורז?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 באפריל 2020 בשעה 23:58

      היי ליטל,לדעתי כן

  8. שרה הגב 12 בנובמבר 2019 בשעה 10:55

    שלום יהודית היקרה!

    אני מחפשת כבר שבוע גבינת מסקרפונה ולא מוצאת… 🙁
    יש גבינה שאפשר להשתמש במקום?

    תודה על הכל!!!
    שרה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בנובמבר 2019 בשעה 16:46

      מוזר שרה, יש מלא בכל הסופרים. אפשר עם כל גבינת שמנת 30%. תנסי למצוא מסקרפונה כי זה טעים במיוחד

  9. הילה הגב 8 ביוני 2019 בשעה 10:23

    אחרי ערבוב המלית נהייתה נוזלית מה לעשות?

  10. הילה הגב 8 ביוני 2019 בשעה 10:21

    משום מה אחרי שערבבתי את חומרי המלית, זה נהייה נוזלי…. מה לעשות? אי אפשר למרוח את זה ככה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2019 בשעה 10:27

      אם שמת מסקרפונה שהיא גבינה שמנה היא לא אמורה להיות נוזלית

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביוני 2019 בשעה 10:28

        אם זה ממש נוזלי שימי במקרר להתייצבות לפני שאת ממשיכה

  11. אלינה הגב 3 ביוני 2019 בשעה 10:11

    היי יהודית,
    המתכונים שלך מעולים, הכנתי רבים מהם, ותמיד נהניתי מהתוצאות.
    רציתי לשאול, לגבי העוגה הזאת, שמאוד נראית לי, אך שלוש תבניות של אינגליש קייק זה יותר מדי בשבילי לפעם אחת, אז אמנם כתבת שאפשר להקפיא, אבל באיזה שלב בדיוק? האם אפשר להקפיא לפני האפייה ואז כמה זמן צריך לאפות? רגיל? או האם להקפיא אחרי האפייה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 ביוני 2019 בשעה 17:24

      היי אלינה יקרה.

      את יכולה להקפיא אחרי האפייה ואת יכולה גם לחלק את הכמות לשניים.

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס