יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
קרנץ' שמרים שוקולד ונוטלה
ראשי » עוגות שוקולד » קרנץ' שמרים שוקולד ונוטלה

קרנץ' שמרים שוקולד ונוטלה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 26 ביוני 2018 34 תגובות

קראנץ' שמרים שוקולד ונוטלה – אם כבר מכינים בצק שמרים אז כדאי שהוא יהיה עמוס בשוקולד וכדי שלא יחסר אז מרחתי גם שכבה יפה של נוטלה.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
קרנץ' שמרים שוקולד ונוטלה

אני מודה שעוגות שמרים הן פחות אהובות עליי (כן!). אני יותר אוהבת בצקים פריכים למיניהם ואם שמרים, אז שמרים מדופדף, שיוצא כזה כמו בצק עלים עדין וזה נותן לי מענה לקראנצ'יות שאני אוהבת. אבל זו אני ודווקא בבית כולם אוהבים יותר את בצק השמרים הרגיל, לא זה המדופדף שאני אוהבת. אז רוב הזמן אני מכינה מה שהם אוהבים ולפעמים את מה שאני אוהבת ולמרות שהם לא אוהבים, הם מחסלים לי הכל  🙂

אז נכון שעוגות שמרים מזוהות יותר עם החורף, אבל התחשק לי ממש להכין והכנתי את ספירלת השוקולד שלי שגררה מלאאא תגובות ובקשות למתכון גם באינסטגרם (בואו לעקוב אחריי) וגם בפייסבוק ואז הגיעו הבקשות להכנת עוגת שמרים לשבת מכמה אנשים. לא הרבה יודעים כי אני לא ממש מפרסמת זאת, אבל אני גם מוכרת עוגות, עוגיות וקונפיטורות ביתיות כבר די הרבה שנים. הסיבה שאני לא מפרסמת היא שאני עמוסה מאוד בהמון עיסוקים, מעבר לזה שאני גם עובדת מחוץ לבית בעבודה "רגילה" ולכן אין לי המון זמן לשאר הדברים. ובכל זאת, כאשר מבקשים מספיק זמן מראש ואני פנויה, אני מכינה. הפעם הבקשה הייתה לעוגת שמרים שוקולד ונוטלה. הבצק הוא אחד הבצקים שאני מכינה בדרך כלל לקראנץ' שמרים ורק המילוי משתנה בכל פעם. מכמות הבצק הזה יוצאת עוגת קראנץ' אחת גדולה בתבנית בקוטר 28 ס"מ או 3 עוגות אינגליש קייק.

קרנץ' שמרים שוקולד ונוטלה

חומרים לעוגה אחת בקוטר 28 ס"מ  או 3 עוגות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ

לבצק – שימו ♥ שהבצק דורש התפחה של כמה שעות במקרר

  • ½5 כוסות קמח רגיל מנופה
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כף שמרים יבשים
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כוס חלב פושר
  • 3 ביצים גדולות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • גרידת לימון מחצי לימון
  • 180 גרם חמאה רכה
  • ½ כפית מלח

למלית

  • ¾ כוס סוכר חום בהיר
  • 150 גרם חמאה מומסת
  • ¾ כוס קקאו איכותי
  • 1 צנצנת קטנה נוטלה (350 גרם)

לסירופ

  • ¾ כוס מים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים קמח, שמרים, אבקת אפייה וסוכר מנופה בקערת המיקסר עם וו לישה ומערבבים.
  2. מוסיפים חלב פושר, ביצים, תמצית וניל וגרידת לימון ומתחילים ללוש בערך 3-4 דקות במהירות איטית.
  3. מוסיפים בהדרגה את החמאה תוך כדי ערבול ולשים עוד 6-7 דקות עד שהחמאה נטמעת לגמרי בבצק והוא נעשה חלק וגמיש. מוסיפים את המלח ולשים עוד 2 דקות. מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומתפיחים לפחות 5 שעות במקרר ורצוי לילה.
  4. מכינים את הסירופ: מרתיחים בסיר קטן סוכר ומים על להבה נמוכה כ- 3 דקות עד שמתקבל סירופ מעט צמיגי. מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עוד דקה.
  5. מכינים את המלית: מערבבים יחד סוכר חום, חמאה מומסת וקקאו לתערובת חלקה (רצוי להכין את המילוי ממש לפני שמכינים את העוגה כיוון שהוא מתקשה אחרי כמה זמן. אם בכל זאת הכנתם לפני והוא התקשה – לחמם מעט במיקרוגל).
  6. הכנת העוגה – לקרנץ' בתבנית 28: מרדדים את בצק לעלה מלבני דק ככל האפשר ומורחים עליו את כל מלית הקקאו. מקפלים את הבצק כמו בתמונות למעלה.
  7. מרדדים שוב את הבצק שקיפלנו, למלבן גדול מאוד ודק (בגודל 90*100 ס"מ) ומורחים עליו את הנוטלה.
  8. מגלגלים לרולדה הדוקה מאוד וחוצים אותה לאורכה.
  9. יוצרים בורג משתי הרצועות כאשר החלק הפתוח כלפי מעלה ומלפפים לשבלול גדול.
  10. מניחים ברינג או תבנית משומנת בקוטר 28 ס"מ ומתפיחים שעה.
  11. מחממים תנור לחום של 165 מעלות ואופים  כ- 35 דקות עד שמקבלים צבע שחום בהיר יפה. אחרי כ- 35 דקות מכסים את העוגה בצורה רופפת עם נייר כסף על מנת שלא תישרף בחלק העליון ואופים עוד כ- 20-25 דקות עד שהיא אפויה לחלוטין במרכז. אם לא בטוחים שהעוגה אפויה – נועצים סכין במרכזה בזהירות בין הקיפולים, על מנת לוודא שכל הבצק אפוי כהלכה ולא נשאר בצקי.
  12. מוציאים את העוגה מהתנור  ומורחים מייד בסירופ שהתקרר בינתיים. אפשר לפזר מעל סוכר גבישי.
  13. העוגה נשמרת כשלושה ימים מחוץ למקרר. אפשר להקפיא עד חודש.

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מגנום פיסטוק וגם מגנום חמאת בוטנים
    מגנום פיסטוק וגם מגנום חמאת בוטנים
  • תפוחיות - מאפה בצק עלים עם תפוחים וקינמון
    תפוחיות - מאפה בצק עלים עם תפוחים וקינמון
  • עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים
    עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים
  • בצק עלים צרפתי ביתי
    בצק עלים צרפתי ביתי
עוגת שמרים קקאו קראנץ' שמרים שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

34 תגובות

  1. ליאור הגב 8 בפברואר 2022 בשעה 20:21

    היי יהודית, אפשרי להטפיח את הבצק במקרר ליוצר מלילה?

  2. ליאור הגב 8 בפברואר 2022 בשעה 17:57

    היי יהודית, הבצק יכול להיות בהטפחה ליותר מלילה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בפברואר 2022 בשעה 20:02

      היי ליאור ,
      מקסימום יומיים ורק בחורף

  3. בר הגב 21 בספטמבר 2021 בשעה 12:56

    היי יהודית, הכנתי את הבצק, השארתי לילה במקרר והוא לא תפח בכלל!!! זה אמור להיות ככה? פעם ראשונה שלא תופח לי בצק כלשהו

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בספטמבר 2021 בשעה 16:49

      היי בר,
      זה לא בצק שמכפיל את הנפח. תופח ממש מעט וזה בסדר

  4. נאוה הגב 15 ביולי 2021 בשעה 20:42

    נראה מעולה! אבל במידות כתוב שיש לרדד את הבצק למלבן בגודל 90*100 ס"מ?? מגיעים לאורך של מטר?? או שזו טעות?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 ביולי 2021 בשעה 8:54

      היי נאוה,
      כל מה שאני כותבת במתכונים שלי זה רק מניסיון שלי שאני מכינה. זו לא טעות

      • נאוה הגב 17 ביולי 2021 בשעה 18:56

        תודה רבה!!
        פשוט אף פעם לא רידדתי בצק לאורך מטר……
        לכן היה תמוה בעיני.
        העוגה נראית מעולה
        תודה ושבוע טוב

  5. נוי הגב 11 במרץ 2021 בשעה 17:49

    היי,
    יצא מעולה!!!
    רוצה לנסות להמיר את העוגה לפרווה.
    כמה שמן קוקוס אצטרך לשים במקום חמאה עבור הבצק?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 במרץ 2021 בשעה 7:33

      היי נוי
      אותה כמות כמו החמאה

  6. קרן הגב 10 באוקטובר 2020 בשעה 9:05

    הבצק תפח ממש מעט במקרר.. השמרים בסדר והכנסתי בסדר הנכון ללישה. לזרוק או שתפיחה בחוץ תציל אותו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 באוקטובר 2020 בשעה 9:12

      זה בסדר גמור. הוא לא צריך להכפיל ממש את הנפח

  7. יערה הגב 23 ביוני 2020 בשעה 9:46

    היי יעל
    הבצק היה לילה שלם במקרר ולא תפח
    מה הסיבה? ומה לעשות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביוני 2020 בשעה 12:19

      היי יערה,
      יכולות להיות כמה סיבות:
      1. שמרים לא טריים.
      2. השמרים באו במגע ישיר עם המלח.
      3. שמת את החמאה ישר עם כל החומרים ולא בסוף כפי שכתוב ואז השומן הורס את השמרים.

      תבדקי מה מאלה קרה

  8. בתאל הגב 10 בינואר 2020 בשעה 13:15

    הבצק יצא לי מאוד דביק ואיפשר לעבוד איתו כלל ששמתי מלא קמח כדי לייצב אותו

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בינואר 2020 בשעה 13:30

      היי בת אל,
      הבצק חייב לתפוח במקרר. זה רשום במפורש במתכון

  9. ליטל הגב 29 במאי 2019 בשעה 21:17

    נראה מעולה!! על מנת להפוך את זה לקראנץ קינמון.. מה המרכיבים? תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 במאי 2019 בשעה 16:04

      מערבבים קינמון, חמאה רכה וסוכר. כנסי אצלי למתכון של שבלולי קינמון

  10. עדן הגב 5 ביולי 2018 בשעה 9:57

    איך הבצק אמור להיות לפני ההתפחה רך? דביק? כי זה מה שיצא לי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 ביולי 2018 בשעה 10:07

      היי עדן. לא ממש דביק אבל שימי במקרר זה מסתדר

  11. יעל הגב 1 ביולי 2018 בשעה 20:40

    יצא מושלם!
    תודה:)

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 ביולי 2018 בשעה 21:32

      איזה כייף לשמוע ותודה שחזרת לספר יעל

  12. יעל הגב 28 ביוני 2018 בשעה 19:43

    היי
    אם אני רוצה להמיר את המתכון לפרווה, אפשר במקום חמאה שמן קוקוס? (או שעדיף מרגרינה?), ומה אפשר לשים במקום חלב?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביוני 2018 בשעה 20:43

      היי יעל, אפשר שמן קוקוס במקום חמאה ומים או חלב קוקוס במקום חלב

      • יעל הגב 28 ביוני 2018 בשעה 20:50

        תודה!

  13. צביאל הגב 28 ביוני 2018 בשעה 17:13

    היי יהודית,
    אם יש לי שמרים טריים, יש איזה יחס המרה או שזה 1:1?
    האם משהו צריך להשתנות בתהליך?
    האם ממליצה להשתמש בטריים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביוני 2018 בשעה 18:32

      היי צביאל. 50 גרם שמרים טריים. אני משתמשת ביבשים כי זה זמין לי תמיד ונוח והתוצאה מעולה

  14. שחר הגב 27 ביוני 2018 בשעה 23:17

    תודה על התגובה המהירה ?
    עוד שאלה.. אינגליש קייק הכוונה לתבנית חד פעמית מאלומיניום? אם כן האם יכול לצאת לי 4 עוגות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביוני 2018 בשעה 13:15

      היי שחר,

      אני משתמשת בתבניות אפייה לא חד פעמיות. 3 עוגות מתאים לאינגליש בגודל 25 ס"מ. אם תשתמשי בקטנות יותר אז תוכלי להוציא מזה 4 עוגות

  15. רונית הגב 27 ביוני 2018 בשעה 23:14

    היי,
    במילוי הקקאו לא צריך להמיס את הסוכר? הכנתי משהו דומה בלי להמיס והמלוי יצא מאוד גרגרי בגלל הסוכר…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביוני 2018 בשעה 13:14

      היי רונית. אין צורך. החמאה מומסת וממיסה את הסוכר

  16. סיגל ברמר הגב 27 ביוני 2018 בשעה 14:27

    אוי זה מעלףףף מושחת שוקולדי ובטוחה שטעים בטרוף !! צילום משגע 🙂

  17. שחר הגב 27 ביוני 2018 בשעה 13:43

    נראה מעולה!! את יודעת בגרמים כמה קמח צריך לשים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 ביוני 2018 בשעה 14:03

      היי שחר . 770 גרם קמח

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס