יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת שמרים שוקולד משובללת
ראשי » לחמים, לחמניות ומאפים » עוגת שמרים שוקולד משובללת

עוגת שמרים שוקולד משובללת

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 6 ביוני 2018 24 תגובות

עוגת שמרים שוקולד משובללת. בצק של רוגעלך ששיבללתי לעוגה גדולה. היא נשארת עסיסית וטעימה גם יומיים אחרי בזכות סירופ שהיא שותה אחרי האפייה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת שמרים שוקולד משובללת

השבוע שוב נפגשתי עם קרן אגם, ההיא המהממת מהבלוג "נשואה למאפייה". בפעם הקודמת שנפגשנו הכנו עוגת לימון ופטל הורסת במיוחד וגם בייגלס עם פיצוחים. הפעם החלטנו ללכת על בצק שמרים כי מה יותר מנחם וטעים מבצק שמרים עמוס בשוקולד או בכל מלית אחרת? בכל מקרה הוא טעים! אני הכנתי עוגת רוגעלך  בצורת שבלול ענק. העוגה הזו ישבה לי בראש כרעיון לא מעט זמן וזו הייתה הזדמנות מצויינת לממש את היצירה וזה יצא בדיוק כמו שדימיינתי ואפילו יותר. 

קרן הכינה שושני שמרים הורסות עם מילוי של מרנג ופרג והיא תעלה את המתכון ממש בקרוב. אני לא יכולתי להתאפק וגם כמויות ההודעות שקיבלתי לפרטי שלחו אותי למחשב לכתוב את המתכון ותראו כמה זה קל להכין וכמה זה יוצא מהמם בסופו של דבר.

לא צילמתי שלבים הפעם אז הכנתי שרטוט שממחיש את הקיפולים

אחרי כל הקיפולים מרדדים את הבצק לעלה דק מאוד ומחלקים אותו לשלושה חלקים שווים

וזה סרטון שמראה איך שבללתי

מניחים על תבנית בתוך רינג או תבנית אפייה עגולה. ככה זה נראה לפי התפחה

אחרי התפחה

עוגת שמרים שוקולד משובללת

לעוגה בקוטר 24 ס"מ ובגובה 5-6 ס"מ

לבצק

  • ½ ק"ג קמח רגיל
  • 2 כפות שמרים יבשים (20 גרם)
  • ¾ כוס חלב פושר
  • ¼ כוס סוכר
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כפית מלח (5 גרם)
  • 100 גרם חמאה רכה

למלית שוקולד

  • 1 כוס סוכר חום כהה
  • 1 כוס קקאו איכותי (אני משתמשת בקקאו עם 24% שומן)
  • 150 גרם חמאה מומסת

לסירופ סוכר

  • ½1 כוסות סוכר
  • ¾ כוס מים
  • מיץ מחצי לימון טרי

אופן הכנה

  1. הבצק: מכניסים לקערת המיקסר את כל המרכיבים, למעט החמאה והמלח ולשים 5 דקות.
  2. מוסיפים את החמאה והמלח וממשיכים ללוש עוד 3 דקות.
  3. מעבירים לקערה משומנת קלות ומתפיחים שעה בטמפרטורת החדר ועוד 5 שעות במקרר (אפשר גם לילה במקרר).
  4. המילוי: מערבבים את כל החומרים יחד למרקם משחתי.
  5. הכנת השבלול: מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק למלבן דק. מורחים חצי מכמות המלית על כל שטח הבצק ומקפלים את המלבן באמצע לחצי כך שנוצר מעין ריבוע. את הריבוע שנוצר מקפלים שוב לחצי, מתקבל שוב מלבן קטן שאותו מקפלים לחצי ומקבלים ריבוע קטן שאותו נרדד ונשבלל. מניחים בצד ועושים אותו דבר עם החצי השני של הבצק.
  6. מכינים תבנית גדולה ומניחים בתוכה נייר אפייה. מקמחים שוב את משטח העבודה ומרדדים חלק אחד של הבצק למלבן כמה שיותר דק וגדול. חותכים את הבצק לשלושה חלקים ומקפלים כל חלק לחצי (תראו סרטון הדגמה למעלה) משבללים את הרצועה הראשונה כשהחלק הפתוח של הבצק יהיה כלפי מעלה. ממשיכים עם רצועה נוספת בדיוק מאיפה שנגמרה הרצועה הראשונה. ממשיכים כך גם עם החלק השני של הבצק ועושים אותו דבר עם כל רצועות הבצק עד שמסיימים ומקבלים שבלול בינוני.
  7. מניחים מעל השבלול רינג משומן או שמניחים את השבלול מלכתחילה בתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים שעה – שעה – שעה ורבע עד שהשבלול תופח ותופס כמעט את פני כל שטח הרינג.
  8. מחממים תנור לחום של 160-165 מעלות ואופים את השבלול כ- 30 דקות בשליש התחתון של התנור. כשהעוגה מקבלת צבע חום בהיר יפה מכסים בריפיון עם נייר כסף כדי שהחלק העליון לא יישרף ויישאר יפה. אופים עוד 10-15 דקות עד שהעוגה אפויה ויציבה.
  9. הסירופ: מרתיחים על להבה בינונית את המים והסוכר כ- 5-10 דקות עד שמתקבל סירופ לא סמיך מידי. מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עוד 2-3 דקות.
  10. את הסירופ מוזגים כף אחר כף על העוגה מייד כשהיא יוצאת מהתנור. את הסירופ שנוזל לתבנית אוספים ומוזגים שוב על העוגה.
  11. העוגה טעימה מאוד גם יומיים אחרי כשהיא מחוץ למקרר.
  12. ניתן הקפיא את העוגה אחרי האפייה ואז היא נשמרת אפילו חודש.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שוקולד ומוס וניל קלה להכנה
    עוגת שוקולד ומוס וניל קלה להכנה
  • חלה קלועה במילוי בשר ומנגולד
    חלה קלועה במילוי בשר ומנגולד
  • פיצה נאפוליטנית מושלמת של נוביק (אפויה בטאבון)
    פיצה נאפוליטנית מושלמת של נוביק (אפויה בטאבון)
  • בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)
    בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)
עוגות שמרים עוגת שמרים משובללת רוגעלך שוקולד שמרים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

24 תגובות

  1. ריקי הגב 22 בדצמבר 2021 בשעה 14:36

    הכנתי את העוגה.
    את אלופהה! העוגה הכי עסיסית, טעימה, וגאונית שיש!
    אני לא הכי מוכשרת במטבח.. וזה לא המתכון הכי קל שיצא לי להכין אבל הכל היה מוסבר ממש טוב
    ולא הצלחתי להסתבך:)
    תודה לך!
    ממליצה מאוד על המתכון

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בדצמבר 2021 בשעה 14:44

      איזה כייף ריקי
      תודההה

  2. שיר הגב 10 בנובמבר 2021 בשעה 14:26

    יש דרך לקצר את השעות במקרר?
    לשים במקפיא אולי…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בנובמבר 2021 בשעה 8:06

      היי שיר,
      ממש לא במקפיא! את לא תצליחי לרדד דק אם הבצק לא ינוח במקרר

  3. דניאל הגב 7 במאי 2021 בשעה 7:58

    היי תודה על בלוג מהמם!!
    יש אפשרות להתפיח בטמפרטורת החדר? למי שאין זמן להכניס למקרר.. תודה 🙏

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 במאי 2021 בשעה 13:28

      היי דניאל,
      חייב מקרר כדי לפתוח את הבצק דק ושיהיו שכבות

  4. מירב הגב 30 בנובמבר 2019 בשעה 9:13

    לא מצאתי מתי מורחים את המילוי?

  5. אנה הגב 28 בנובמבר 2019 בשעה 9:38

    היי, כשאת רושמת כוס בכמויות לאיזה כוס את מתכוונת? חדפ קרה? חמה? כוס אוניברסלית 240?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בנובמבר 2019 בשעה 10:12

      היי אנה,
      כוס מדידה אוניברסלית

      • Anna Poliak הגב 29 בנובמבר 2019 בשעה 11:43

        הכנתי את העוגה וברגע שמזגתי מהסירופ עליה הוא הפך למסוכר כזה וקשה, ויש ממש גושי סוכר על כל העוגה ולא סירופ, ממה זה יכל לקרות?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בנובמבר 2019 בשעה 19:01

          היי. כנראה בישלת יותר מידי ולא שמת לימון

  6. דניאל הגב 3 במאי 2019 בשעה 8:23

    היי נראה פשוט מעולה! האם יש אפשרות להמיר את המתכון לפרווה באמצעות מחמאה/ שמן קוקוס וחלב סויה/ שקדים?

    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 במאי 2019 בשעה 20:52

      היי דניאל. שמן קוקוס במקום חמאה. גם מחמאה/מרגרינה וכו'. וכן, כל חלב צמחי אחר

  7. אפרת הגב 4 בינואר 2019 בשעה 9:43

    היי.. האם פעם אחת מורחים את המלית ומקפלים חצי על חצי או שבין הקיפולים צריך למרוח עוד מלית?

  8. שירה טאקו הגב 11 באוגוסט 2018 בשעה 15:15

    אפשר לחסוך זמן ולהכין מבצק שמרים מוכן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באוגוסט 2018 בשעה 13:03

      בוודאי. אין בעייה

  9. שמחה הגב 23 ביוני 2018 בשעה 16:38

    היי
    הכנתי את העוגה היום. יצאה פשוט מעולה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביוני 2018 בשעה 19:43

      איזה כייףףף לשמוע. שמחה שאהבת שמחה

  10. דודי הגב 12 ביוני 2018 בשעה 20:57

    נראה מדהים.
    נראה לי שאפשר לשבלל על שולחן העבודה את כל הרצועות.אחרי שמסיימים שבלול ראשון, מניחים את השבלול על קצה הרצועה השניה וממשיכים לשבלל וכך גם עם הרצועה השלישית.
    סתם הצעת יעול….
    תודה על המתכון אני אנסה בשישי הקרוב.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 ביוני 2018 בשעה 20:14

      בהחלט אפשר. תודה על ההצעה

  11. קרן הגב 11 ביוני 2018 בשעה 19:29

    הכי אוהבת אותך

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 ביוני 2018 בשעה 17:03

      הדדי לגמרי אהובה

  12. סיגל ברמר הגב 7 ביוני 2018 בשעה 18:40

    מוכשרתתת איזה רעיון מדליק התמונות משגעות והסרטון מעולה שבלול ספירלה שוקולדי משגע !!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 ביוני 2018 בשעה 18:57

      תודההה אהובתי ♥

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס