יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
סחוג אדום ביתי וסוד קטן
ראשי » כל מיני » סחוג אדום ביתי וסוד קטן

סחוג אדום ביתי וסוד קטן

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 15 באוגוסט 2017 37 תגובות

סחוג אדום חייב להיות אצלי במקרר. כל כך קל להכין בבית והטעמים כל כך שונים מהקנוי, שממש אין טעם להתפשר. הסחוג שלי מגיע עם טריק מדליק שהופך אותו לטעים במיוחד וקל להכנה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
סחוג אדום ביתי וסוד קטן

מי שמכיר אותי יודע שאני אוהבת להכין הכל בבית. מעבר לתבשילים, לחמים, עוגות ועוגיות, אני אוהבת להכין בבית רטבים,ממרחים ובכלל כל מה שאפשר להכין בבית אני מכינה. אין להשוות את הטעם של הדברים הביתיים לאלו הקנויים. שנים שאני מכינה כל מיני רטבים וממרחים בבית אבל איכשהו הם נזנחים לטובת עוגות מפונפנות או פשוטות, עוגיות שוות, תבשילים ותוספות ולא מועלים לבלוג (וחבל!).

את הסחוג הזה הכנתי בפעם הראשונה לפני מיליון וחצי שנים, בתקופת הדינוזאורים 🙂 כמו הרבה מתכונים, גם המתכון הזה נולד מסוג של ניסיון במטבח. רציתי להכין סחוג מהיר בבית, כזה שלא צריך להשרות שעות על גבי שעות פלפלים יבשים ואז לטחון אותם, אז החלטתי לטחון פלפלים חריפים טריים. סחוג לא יצא מזה, רק מחית פלפלים מלאה בנוזלים ולא דומה בכלל לסחוג שדמיינתי. מה גורם לנוזלים להתאדות? בישול! אז החלטתי לבשל ולראות מה יקרה ואכן אחרי בישול של שעה ויותר (תלוי בכמות הפלפלים) כל הנוזלים התאדו, הפלפלים הצטמצמו ונעשו משחתיים והללויה, קיבלתי סחוג הרבה יותר טעים מההוא עם הפלפלים היבשים. מאז, זה הסחוג שאני מכינה.

מכמות קטנה של פלפלים יוצאת צנצנת גדולה שמספיקה למלא זמן. זה טעים כתוספת לתבשילים חרפרפים, לעגבניות של הג'חנון בשבת ולעוד מלא דברים והחצי אוהב אפילו למרוח את זה סתם ככה על לחם טרי ולאכול.

סחוג אדום ביתי וסוד קטן

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
  • יש לי גם טיק טוק.
  • הסחוג נשמר במקרר כשלושה חודשים ויותר בצנצנת אטומה שעיקרנו אותה לפני שהעברנו אליה את הסחוג.
  • איך מעקרים צנצנת: מרתיחים אותה כמה דקות בסיר עם הרבה מים.
  • מכמות קטנה יחסית של פלפלים יוצאת כמות גדולה של סחוג.
  • אפשר להכין כמות ולהקפיא בצנצנות. הסחוג נשמר במקפיא אפילו שנתיים.
  • את הצבע האדום מקבל הסחוג הזה רק אחרי הבישול.
  • להגשה – אני אוהבת לערבב עם כמה טיפות מיץ לימון טרי שפותח עוד יותר את הטעם של הסחוג.

מצרכים לצנצנת גדולה

  • כפפות לטקס  – חובה!!!
  • 10 פלפלים חריפים אדומים טריים
  • 1 ראש שום גדול (לקלוף את שיני השום)
  • 1/2 חבילה כוסברה קצוצה גס
  • שמן זית לפי הצורך (הסבר בהמשך)
  • 1/2 כפית זרעי כמון ואם אוהבים יותר אפשר להוסיף לפי הטעם
  • 1 כפית זרעי כוסברה יבשים
  • מלח גס לפי הטעם

ההכנה:

שמים כפפות!!

שוטפים את הפלפלים, מורידים להם את הראש וחותכים כל פלפל ל- 4-5 חתיכות.

שמים את כל הפלפלים, שיני השום והכוסברה במעבד מזון (אפשר עם הגרעינים ואפשר להוציא אותם).

מערבלים ותוך כדי ערבול מוסיפים שמן זית עד שנוצרת לנו מחית פלפלים.

כותשים במכתש ועלי את הכמון, הכוסברה והמלח לאבקה ומוסיפים למעבד המזון. מערבלים יחד וטועמים לוודא שלא חסר מלח או תבלינים.

עכשיו זה הסוד הקטן: מעבירים את הסחוג לסיר בישול קטן ושטוח ועל אש נמוכה נמוכה מבשלים את הסחוג למשך כשעה, מידי פעם מערבבים, עד שרואים שכל הנוזלים התאדו ונוצרת מעין משחה חלקה וטעימה.

מעקרים צנצנת זכוכית ומעבירים אליה את הסחוג המוכן. מעל הסחוג מוזגים מעט שמן זית כדי לשמור על הלחות שלו.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פיצה מהירה
    פיצה מהירה עם טריק אפייה
  • קרפצ'יו פלפלים מתוקים
    קרפצ'יו פלפלים אדומים מתוקים ותוספות טעימות
  • לחם כמו מחמצת
    לחם כמו מחמצת שמכינים בסיר יציקת ברזל
  • לחם ממולא בשר
    לחם ממולא בשר אפוי בתנור בסיר ברזל
סחוג סחוג אדום סחוג תימני פלפלים חריפים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

37 תגובות

  1. שמעון החתיך הגב 20 ביולי 2024 בשעה 14:28

    גם אחרי חמש שעות במים רותחים הצנצנת לא תהיה מעוקרת,
    למעשה כל עוד הצנצנת חשופה לאויר, היא לא תהיה מעוקרת.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 ביולי 2024 בשעה 19:57

      טוב

      • דוד הגב 6 בדצמבר 2024 בשעה 12:18

        יהודית מה עם שום?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בדצמבר 2024 בשעה 10:10

          מה איתו?

    • דוד הגב 6 בדצמבר 2024 בשעה 12:17

      שמעון! אין הנחתום מעיד על עיסתו! ובהקשר לחיטוי ניתן להכניס את הצנצנות הריקות ל-10 שניות למיקרו, יוצקים את מה שרוצים לשמר בעודו הוא חם ושוב למיקרו 15 שניות סוגרים במכסה אטום לאחר הגעת הצנצנת לטפרטורת חדר להכניס למקרר ויש לך מוצר לשנים.

  2. אתי ברכה הגב 8 ביולי 2024 בשעה 10:30

    היי יהודית
    ראיתי את המתכון שלך בחיים לא הכינתי סחוג גדל אצלי בגינה פלפלים קטנים אדומים אפשר גם עם פלפלים להכין סחוג תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 ביולי 2024 בשעה 11:06

      אפשר גם אפשר ויוצא הכי טעים

  3. אסנת הגב 27 באוקטובר 2022 בשעה 5:02

    אני עושה ממתכון דומה, מבשלת את הסחוג המוכן פחות זמן, כעשר דקות רבע שעה. בלי זרעי כוסברה אבל עם רבע כפית הל. אכן טעים מאד ומספיק לתקופה ארוכה.

  4. מור הגב 17 במרץ 2022 בשעה 8:29

    תודה רבה לך על המתכונים המוצלחים!
    רציתי לשאול אם אין לי זרעי כוסברה וכמון אלא רק טחונים ,באיזו כמות אני יכולה להמיר אותם בתבלינים טחונים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 במרץ 2022 בשעה 18:49

      היי מור,
      קשה לי לומר ככה כמויות. שימי חצי כפית ותראי אם חסר עוד

  5. אלון הגב 31 באוקטובר 2021 בשעה 10:50

    היי,
    נשמע מתכון מעולה.
    רציתי לשאול כמה זמן הסחוג הזה יכול להישמר במקרר, והאם אפשר וכדאי לשמור חלק ממנו במקפיא לשימוש עתידי. אם כן, כמה זמן הוא נשמר גם במקפיא?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 באוקטובר 2021 בשעה 12:43

      זה נשמר חודשים במקרר ובהחלט אפשר להקפיא אפילו לשנתיים

  6. יוסי הגב 15 באוגוסט 2021 בשעה 1:55

    עשיתי את זה בלי כפפות טעות נוראית

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 באוגוסט 2021 בשעה 8:28

      אוי

  7. ori הגב 7 בינואר 2021 בשעה 10:30

    מתכון מעולה!
    הסחוג יצא טוב!
    תודה רבה!

  8. ori הגב 7 בינואר 2021 בשעה 10:29

    מתכון מעולה!
    תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בינואר 2021 בשעה 20:02

      תודה אורי
      כייף לשמוע

  9. ארנון הגב 26 באוקטובר 2020 בשעה 18:08

    לגבי הפלפלים:
    איזה פלפלים את משתמשת?
    מצאתי בסופר רק את הצ'ילי הדקים האדומים.
    הכוונה שלך יותר עבים נכון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוקטובר 2020 בשעה 11:07

      היי ארנון,
      פלפלים חריפים טריים.גם צ'ילי זה מצויין

    • ארנוו הגב 11 ביולי 2021 בשעה 21:34

      יצא סחוג מעולה . תודה רבה..

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 ביולי 2021 בשעה 18:39

        תודה ארנון

  10. ענת פרג׳י הגב 5 במאי 2020 בשעה 20:28

    אוהבת את המתכונים שלך תבורכי.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 במאי 2020 בשעה 0:23

      תודה רבה ענת. כייף ממש לשמוע

  11. Nir Maui הגב 22 בנובמבר 2019 בשעה 20:58

    שלום

    האם לבשל עם סיר פתוח או סגור ?

    תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בנובמבר 2019 בשעה 22:42

      היי ניר,
      סיר פתוח

  12. יהושע הגב 22 בנובמבר 2018 בשעה 11:59

    תודה רבה!
    זה הולך גם עם פלפלים ירוקים? או דווקא אדומים.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בנובמבר 2018 בשעה 12:01

      היי יהושע. גם עם ירוקים ואפשר לערבב ירוקים ואדומים יחד

  13. אבא פולניה הגב 2 בנובמבר 2018 בשעה 15:46

    קודם כל, נראה פנטסטי. מנסה בקרוב (רק שיגמר לי מה שפעם נתן לי תימני אסלי שמכין בבית ודורש כוננות של מכבי האש. חילקתי והקפאתי).

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בנובמבר 2018 בשעה 17:23

      אהה נהדר. אבא פולניה?? חחח נייס. ממתינה בסבלנות

  14. נועה הגב 1 בנובמבר 2018 בשעה 7:07

    שלום 🙂 מה הכוונה לעקר צנצנת זכוכית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בנובמבר 2018 בשעה 7:34

      היי נועה, להרתיח אותה 5 דקות בתוך כלי עם מים. שלא יהיו חיידקים שיקלקלו את הסחוג

  15. ברכה הגב 2 באוקטובר 2018 בשעה 20:58

    תודה יהודית. תבורכי. הולכת לנסות לעשות. כל המתכונים שלך מצויינים. שוב תודה לעוד הרבה שנים טובות ומאושרות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 באוקטובר 2018 בשעה 22:39

      היי ברכה. תודהה רבה

  16. אלירן הגב 20 באפריל 2018 בשעה 23:54

    יהודית כפרה עליך נשמה תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באפריל 2018 בשעה 9:46

      חחחח בשמחה

  17. חנן ליסאי הגב 14 בינואר 2018 בשעה 23:28

    את הרעיון המיוחד הזה לבשל עד משחתיות אנסה ברצון.
    אני מכין אבקת סחוג שמתאימה גם למטבח וגם לטיולים ופיקניקים על ידי הוספת מעט מים ושמן נוצר סחוג בזמן הפיקניק
    את האבקה לאפסן במקרר או במקפיא לזמן מאו ארוך

    מתכון כל אחד ימצא לעצמו את הכמויות

    פלפים חריפים יבשים "אצלי ללא גרעינים" מנוקים היטב היטב מאבק ומג'יפה וטחונים דק תבלינים כמו כמון גרעיני כוסברה מעט מעט ציפורן ומעט מעט הל מלח במידה ועכשיו הכל טחון בבית שיני שום טריות!! מפומפמות דק דק בפומפיה
    לובש כפפת ניילוןונותן עיסוי ללא רחם מפזר על נייר סופג לבתיבשות של מספר ימים ומערבב מדי פעם כד שהשום הטרי מאבד רטיבות ונעשה יבש מי שרוצ יכול לטחום פעם נוספת לפנינו תבלין סחור רב שימושי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בינואר 2018 בשעה 8:03

      תודה רבה על המתכון

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס