יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
שטרודל תפוחים מדפי אורז (ללא גלוטן)
ראשי » אורז » שטרודל תפוחים מדפי אורז (ללא גלוטן)

שטרודל תפוחים מדפי אורז (ללא גלוטן)

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 24 באפריל 2020 16 תגובות

שטרודל תפוחים מושלםםם וטעים מדפי אורז ללא גלוטן. זה יוצא כל כך טעים ובמרקם מפתיע כל כך שלא הפסקתי להכין ולהתפעל מכמה שזה טעים בכלום עבודה וחומרים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
שטרודל תפוחים מדפי אורז (ללא גלוטן)

טרפת דפי האורז מכה שנית והפעם מי שהטריפה אותי בשעה 10 בלילה זאת נטע המהממת מהבלוג "המטבח של נטע" . בפסח נטע העלתה לאינסטגרם סרטון לכאורה תמים של מלאווח מדפי אורז. עכשיו, אני מכירה את זה מהרשת ממש מזמן ואפילו הכנתי בפסח הקודם את הבורקס המפורסם שכל העולם הכין ולא עפתי עליו, לפחות לא בדרך שפרסמו והכנתי לפיה והבנתי שזה שטויות ובורקס מכינים מבצק עלים או פילו ושכחתי מזה.

הגרסה המטוגנת

נחזור לנטע שהעלתה מתכון למלאווח דפי אורז שלא יצא לי מהראש וככה בלי הקדמות מיוחדות, אתמול ב – 10 בלילה הכנתי את המלאווח הכי טעים שאכלתי ואני לא מגזימה בכלל. יש כאלה שצקצקו וגם יצקצקו אבל זה כי הם לא הכינו ואם הכינו – הכינו לא נכון ולא טוב, כי זה יוצא מטורף!! הדבר היחיד ששיניתי במתכון של נטע זה שטיגנתי בחמאה ושמן.

הגרסה האפויה

רק לשם הבהרה, את דפי האורז אני מכירה מלא מלא שנים ואפילו היה לי בבלוג הראשון שלי בתפוז, מתכון לסושי מדפי אורז. המתכון ירד עקב תמונות מחרידות וקשות לצפייה 🙂 אבל הוא עוד יעלה ממש בקרוב עם תמונות מחודשות. הייתה תקופה שהייתי מכינה כל הזמן סושי מדפי אורז כי לא אהבתי את הטעם של האצה בסושי המקורי. מאוחר יותר הבנתי שיש סוגים של אצות ולמדתי לאכול סושי כהלכתו.

הגרסה האפוייה

בקיצור, אחרי שאכלתי את המלאווח, חלמתי בלילה על שטרודל תפוחים עם דפי אורז וגם על בוריק עם ביצה נוזלית ויש לי עוד כל כך הרבה רעיונות להכין עם זה, רק שזה טעיםםם יותר מידי וגם משמין.

טעים בטירוף

אז איך מכינים שטרודל תפוחים מדפי אורז??

אני אתן פה גם גרסה מטוגנת וגם גרסה אפוייה עם כל ההערות והטיפים כדי שגם לכם יצליח. זה מתכון די פשוט וקל שמכינים ממש בדקות בודדות ויוצא מושלם.

מתחילים עם הכנת התפוחים במיקרוגל ובינתיים מכינים את הבלילה שבה נטבול את הדפים. הבלילה מורכבת מביצה אחת, 3/4 כוס מים, כפית סוכר וקורט מלח

  • לפני אפייה במיקורגל
  • אחרי 3.5 דקות במיקרוגל

בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח

ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות

שטרודל תפוחים מדפי אורז (ללא גלוטן)

לפני שמתחילים

  • הכנתי שתי גרסאות – אפוייה ומטוגנת בחמאה ושמן. במבחן התוצאה שתי הגרסאות היו מאוד טעימות. אני אפרט פה את ההבדלים והטיפים.

הגרסה האפוייה

מזכירה מאוד את השטרודל תפוחים הרגיל. הגרסה האפוייה מתרככת אחרי שעה ונעשית קצת צמיגית. כשרצינו לאכול שוב, החזרתי לתנור לעוד כ – 15 דקות והשטרודל חזר להיות קריספי והיה מעולה וטעים. אפשר להכין מראש את השטרודל ולפני ההגשה לחמם שוב כדי להחזיר את הקריספיות.

הגרסה המטוגנת

והגרסה המטוגנת מזכירה את הפאי תפוחים של מקדונלדס. אחרי חצי שעה הוא מתרכך אבל נשאר רך וטעים מאוד גם בלי לחמם. יש לו טעם חמאתי עשיר יותר מהגרסה האפוייה אבל מי שרוצה יותר דיאטתי אז האפוייה זאת גרסה מעולה!

  • אם קונים דפי אורז ללא גלוטן – השטרודל יכול להתאים לצליאקים. שימו לב שלא כל דפי האורז הם נטולי גלוטן.
  • לכל שטרודל אני משתמשת בשלושה דפי אורז.
  • כמות הבלילה מספיקה ל – 4 שטרודלים. במידה ורוצים יותר – ניתן להגדיל כמויות בהתאם.
  • תבחרו דפי אורז של חברה טובה כי לדעתי זה קריטי להצלחת המתכון.

מצרכים ל -4 שטרודלים

למלית תפוחים

  • 3 תפוחים מזן גרני סמית (הירוקים החמצמצים)
  • 1 כף סוכר חום בהיר
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1 כפית קורנפלור
  • 1 כפית חמאה

לבלילת דפי אורז

  • 12 דפי אורז עגולים בקוטר 22 ס"מ (אני קניתי של דפים על בסיס טפיוקה ואורז של מזרח ומערב)
  • 1 ביצה גדולה
  • 3/4 כוס מים
  • קורט מלח
  • 1 כפית סוכר חום בהיר

לגרסה המטוגנת: 50 גרם חמאה + 1/4 כוס שמן קנולה

אופן הכנה

מכינים מלית תפוחים: קולפים את התפוחים, מוציאים את הליבה ופורסים לפלחים דקים (לא דקים מידי). שמים בצלחת על התפוחים סוכר, קינמון וקורנפלור ומערבבים. מכניסים למיקרוגל למשך 3.5-4 דקות עד שהתפוחים מתרככים מעט. מקררים 2 דקות לפני שממשיכים.

מכינים את השטרודל: שמים בתבנית או צלחת שגדולה יותר מקוטר דפי האורז את הביצה, המים, המלח והסוכר ומערבבים עם מזלג.

לגרסה האפוייה: מחממים תנור לחום של 200 מעלות. טובלים שלושה דפי אורז יחד בבלילת הביצה והמים 2-3 דקות עד שהדף רך וגמיש. מניחים נייר אפייה שעליו נעבוד ובמקביל לרפד תבנית בנייר אפייה. מרימים את דפי האורז ומנערים אותם כדי להיפטר מעודפי הבלילה. מניחים את הדפים על נייר האפייה שעליו עובדים, מניחים מעט ממלית התפוחים, מקפלים משני הצדדים ומגלגלים למעין רולדה.

מניחים את השטרודל על תבנית האפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות 30-35 דקות, עד שהשטרודל מקבל צבע זהוב עמוק והוא קריספי למגע.

מוציאים מהתנור, מחכים 2 דקות, מפדרים באבקת סוכר ואוכלים מייד.

לגרסה המטוגנת: מכינים את השטרודל בדיוק לפי אותו תהליך שהכנו את האפוי. מחממים חמאה ושמן במחבת. מטגנים על להבה בינונית את השטרודל מכל הכיוונים עד שהוא משחים יפה. לקראת הסוף מגבירים את הלהבה כדי לתת אקסטרה קריספיות לשטרודל.

מפדרים אבקת סוכר ואוכלים מייד.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • בורקס תפוחי אדמה בבצק פילו
    בורקס תפוחי אדמה בבצק פילו
  • תפוחים שלמים בפילו
    תפוחים שלמים אפויים עטופים בבצק פילו
  • מאפה פילו חצי חצי
    מאפה פילו חצי תרד חצי ברוקולי בתבנית אחת
  • פילו עם גבינה
    אצבעות פילו מתוקות במילוי גבינה וגם ניצול שאריות פילו
דפי אורז שטרודל תפוחים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. שירה הגב 2 בספטמבר 2020 בשעה 22:06

    היי יהודית אפשר להחליף את החמאה לגרסה פרווה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בספטמבר 2020 בשעה 23:23

      אפשר שמן קוקוס

  2. חדוה הגב 11 ביוני 2020 בשעה 21:52

    אפשר להכין ערב לפני ולדחות את הטיגון/ אפיה למחרת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 ביוני 2020 בשעה 21:53

      היי חדוה,
      לא במקרה הזה. את יכולה להכין את התפוחים ואז רק למלא ולאפות

  3. מלכה הגב 25 במאי 2020 בשעה 6:53

    איפה משיגים דפי אורז?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 במאי 2020 בשעה 18:10

      היום יש בכל סופר או מכולת

  4. ניר הגב 30 באפריל 2020 בשעה 17:36

    כמה קלוריות ליחידה???
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באפריל 2020 בשעה 18:03

      אין לי מושג

  5. שרה הגב 27 באפריל 2020 בשעה 12:52

    נראה טוב !!
    האם יש תחליף לבישול התפוחים במיקרוגל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באפריל 2020 בשעה 14:30

      לבשל על הגז

  6. שירה הגב 25 באפריל 2020 בשעה 21:09

    נראה מעולה!
    במה אפשר להחליף את הביצה כדי שיהיה טבעוני?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 באפריל 2020 בשעה 21:35

      תודהה שירה,

      אני לא מכירה תחליפים טבעוניים. הביצה היא שנותנת את הקראנץ'.

      אם את טבעונית, תנסי לחשוב מה ייתן לך קראנצ'יות במקום הביצה. מים לבד לא עבד לי בתנור. חברה אמרה שעל המחבת עבד לה. מדגישה שאני לא ניסיתי בלי ביצה.

  7. נילי הגב 25 באפריל 2020 בשעה 14:39

    אפשר עם סוכר רגיל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 באפריל 2020 בשעה 15:06

      כן נילי אין בעייה

  8. נטע הגב 25 באפריל 2020 בשעה 12:14

    ברור שרק עכשיו ראיתי, כי ליאו לא יורד ממני.
    פוסט נהדר!!!!
    תודה רבה⁦♥️⁩

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 באפריל 2020 בשעה 15:06

      באהבה מקסימה ♥

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס