אם אתם אוהבים אבוקדו – תכינו גוואקמולה! סלט אבוקדו מקסיקני מלא בטעמים ויש גם מתכון לקרקרים מהירים שמכינים מטורטיות מוכנות בטוסטר
אם אתם אוהבים אבוקדו – תכינו גוואקמולה! סלט או ממרח אבוקדו מקסיקני שמכינים ממש בכמה דקות. הכנתי ליד הסלט קרקרים מטורטיות בטוסטר (כן, הכל אני מכינה בטוסטר) וזהו! קצר וקולע, אין סיפורים היום 🙂 לכו להכין.
גוואקמולה סלט אבוקדו מקסיקני קל להכנה
כנסו פה לסרטון הדגמה באינסטגרם שלי
לפני שמתחילים
- כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה
- בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
- יש לי גם טיק טוק
- מומלץ להכין את הסלט עם אבוקדו מזן האס שהוא גם הכי טעים בעיני.
- את הקרקרים אני מכינה מטורטיות קנויות בטוסטר, אפשר גם בתנור.
מצרכים
- 2 יחידות אבוקדו
- 1/2 בצל סגול
- 1/2 כוס כוסברה
- 1/2 פלפל חריף אדום
- 1 עגבנייה
- מלח ים אטלנטי לפי הטעם
- קורט פלפל שחור
- מיץ מליים שלם או 1/2 לימון טרי
קרקרים מטורטיות
- 4 טורטיות
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
אופן הכנה
מכינים גוואקמולה: קולפים את האבוקדו, שמים בקערה ומועכים גס עם מזלג. קוצצים דק את הבצל, הכוסברה והפלפל החריף ומוסיפים לקערה. קולפים את העגבנייה וקוצצים קטן קטן ומוסיפים לקערה.
מתבלים במלח, פלפל שחור ומיץ ליים/לימון ומערבבים.
מכינים קרקרים מטורטיות: בעזרת מספריים גוזרים את הטורטיות למשולשים קטנים באופן הבא: גוזרים לחצי ואז כל חצי לעוד חצי ושוב לחצי. מקבלים 8 משולשים מכל טורטייה.
מזלפים על המשולשים מעט שמן זית, מלח ופלפל שחור ושמים בטוסטר מרופד בנייר אפייה עד שהם זהובים. אפשר להכין גם בתנור לכ – 10 דקות על חום של 150 מעלות טורבו או עד שהם זהובים.
מגישים טורטיות עם סלט גוואקמולה.
בתאבון!