יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
מאפינס תפוחים רכים במיוחד
ראשי » מתכונים לט"ו בשבט » מאפינס תפוחים רכים במיוחד

מאפינס תפוחים רכים במיוחד

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 29 באפריל 2019 14 תגובות

עוגות תפוחים קלות להכנה שיוצאות רכות במיוחד ובכל ביס מרגישים את קוביות התפוחים. הצימוקים והאגוזים מוסיפים עוד מרקם וטעם

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מאפינס תפוחים רכים במיוחד

העוגות שאני הכי אוהבת זה עוגות תפוחים למיניהן. טארט תפוחים זו אחת העוגות שאני לא יכולה לעמוד בפניה. תנו לי טארט תפוחים חמה מהתנור, שימו לי ליד גלידה או קצפת וקניתם אותי לגמרי.

את המאפינס האלה של רוני ונציה אני מכינה כבר המון המון שנים ובכל פעם הם קוצרים הרבה מחמאות. הם רכים במיוחד וקוביות התפוחים מורגשות בכל ביס, הצימוקים והאגוזים מוסיפים עוד מרקם וטעם מושלם. תאפו אותם בתבניות שקעים יפות ותקבלו מאפינס יפהפיים שבקלות אפשר לשלב במשלוחי מנות או לתת כמתנה לאהובים.

מאפינס תפוחים רכים במיוחד

מצרכים ל- 24 מיני מאפינס:

  • 2 כוסות תפוחי עץ גרנד אלכסנדר (הירוקים החמצמצים)
  • 3/4 כוס סוכר  
  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כפיות תמצית וניל  
  • 2 כוסות קמח  רגיל
  • 2 כפיות אבקת סודה לשתייה
  • 2 כפיות קינמון  
  • 1/2 כפית מלח  
  • 3/4 כוס צימוקים בהירים  
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

אופן הכנה:

  1. מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
  2. קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות ומערבבים עם הסוכר.
  3. בקערה גדולה שמים את הביצים, השמן והווניל, ומערבבים היטב במטרפה ידנית. 
  4. מנפים יחד את הקמח, אבקת הסודה, הקינמון והמלח.
  5. מוסיפים את תערובת התפוחים לתוך תערובת הביצים, ומערבבים היטב. מוסיפים את תערובת הקמח מעל תערובת התפוחים ומערבבים. 
  6. מוסיפים את הצימוקים והאגוזים ומערבבים רק עד לאחידות (ערבוב יתר פוגם בתוצאה הסופית של העוגות) מתקבלת תערובת כבדה מאוד.
  7. מעבירים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות וממלאים כמעט עד הסוף.
  8. אפייה: תלויה בגודל העוגות שתכינו. אם אופים בתבנית מאפנס רגילה אז זמן האפייה הוא 30-25 דקות, בתבניות קטנות יותר כמו שאני אפיתי או עד שקיסם הננעץ פנימה יוצא נקי. יש להיזהר מאפיית -יתר שתייבש את העוגות. אפייה נכונה תניב עוגות רכות רכות ועסיסיות במיוחד.
  9. ה דקות הכי טעימות כשהן חמימות.
  10. ניתן להקפיא אותן עד חודשיים.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת תפוחים ושטרוייזל שקדים
    עוגת תפוחים ושטרוייזל שקדים קלה להכנה
  • עוגת שמרים עם פרג
    עוגת שמרים קלועה במילוי פרג
  • ריבועי שוקולד וקוקוס
    ריבועי שוקולד וקוקוס ללא גלוטן וכשרים לפסח
  • כרוב ממולא אורז ובשר מפורק
    כרוב ממולא אורז ובשר מפורק בתנור
אגוזים מאפינס תפוחים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

14 תגובות

  1. בר הגב 9 במאי 2023 בשעה 18:22

    יצא לי מאוד מאוד מר, מה יכולה להיות הסיבה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במאי 2023 בשעה 23:34

      מר?? מוזר. אולי הקינמון

  2. בת חן הגב 13 בינואר 2022 בשעה 9:17

    אפשר לוותר על הצימוקים? או לשים צימוקים שחורים?
    במידה וכן אפשר לוותר צריך להוסיף משהו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בינואר 2022 בשעה 10:29

      אפשר לוותר

  3. חוה הגב 20 במרץ 2021 בשעה 11:57

    אם איזה קמח ניתן לערבב ?מלא/ שיפון ו איזה אחוזים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 במרץ 2021 בשעה 20:46

      היי חוה,
      לא יכולה להמליץ על משהו שלא הכנתי. את בוודאות יכולה עם קמח כוסמין לבן באותה כמות

  4. גלי הגב 12 בדצמבר 2020 בשעה 17:07

    זו כבר הפעם רביעית שאני מכינה את המאפינס האלה ונדהמת מחדש כמה הם טעימים… תודה רבה על מתכון מצוין!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בדצמבר 2020 בשעה 0:36

      כייף לשמוע גלי 🙂

  5. רחל הגב 30 במאי 2019 בשעה 9:54

    בוקר טוב יהודית,
    אני רוצה לאפות כעוגה בתבנית. איזה גודל את ממליצה? לשנות זמני אפייה?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 במאי 2019 בשעה 16:36

      היי רחל,
      לא הכנתי אף פעם כעוגה כך שאין לי מושג. לא רוצה להטעות אותך

  6. אילה גיל הגב 30 באפריל 2019 בשעה 8:49

    בוקר טוב
    האם אפשר להחליף את הסוכר ב= כמו סוכר
    תודה על תשובתך
    אילה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באפריל 2019 בשעה 10:34

      הי אילה. אין בעייה להחליף

      • שיראל הגב 13 ביוני 2019 בשעה 15:54

        מתכון מעולה!
        בחלק מהמאפינס האגוזים (טבעיים) נשרפו ונהיו מרים למרות שהמאפינס לא נאפו יתר על המידה
        איך להימנע מזה?
        וכן, האם ניתן להכין עם תפוחים מסוג אחר?

        תודה!

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 ביוני 2019 בשעה 16:01

          היי שיראל,

          אין לי מושג איך נשרפו. מעולם לא נתקלתי בזה. האגוזים נמצאים בתוך העוגה…איך נשרפו?? מוזר ביותר. התפוחים הכי מומלצים הם הירוקים. כמובן שאפשר עם תפוחים אחרים אבל זה עניין של טעם

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!






בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
@yehuditaviv
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי להבטיח שנספק לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר באתר שלנו. אם תמשיך להשתמש באתר זה, נניח שאתה מרוצה ממנו. Privacy policy, תנאים ומדיניות
You can revoke your consent any time using the Revoke consent button. באפשרותך לבטל את הסכמתך בכל עת באמצעות כפתור ביטול הסכמה.