יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד
ראשי » מתכונים לפורים » מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד

מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 8 בפברואר 2019 30 תגובות

מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות ברמה של ממכרות. הפעם השוקולד נמצא בבצק ונותן מרקם נימוח במיוחד לעוגיות

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד

מסוג העוגיות שאין כמעט בית שהן לא נמצאות אצלו בצנצנת על בסיס קבוע. הן קלות להכנה וטעימות בטירוף. הפעם הכנתי את אותן מגולגלות אהובות אלא שהפעם הוספתי קקאו לבצק שהפך אותן לשוקולדיות נימוחות במיוחד וטעימותתתת ברמה ממכרת. וכדי להוסיף חטא על פשע, מילאתי במחית קוקוס שבכלל הפכה אותן למסוכנות.

כל מי שמשוטט פה בבלוג יודע שאני מכורה לקוקוס וקוקוס עם שוקולד זה בכלל שילוב קטלני ביותר, כך שכשעלה לי הרעיון להכין את המגולגלות עם קקאו בבצק, היה לי ברור שזה יהיה עם קוקוס. אם רוצים עוד יותר שחיתות, מורחים שכבת נוטלה על הבצק ורק אז את הקוקוס.

כך תכינו

מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד

לפני שמתחילים

  1. חשוב להשתמש בקקאו איכותי עם אחוזי שומן גבוהים (22%-24%), כך מקבלים עוגיות עם טעם של שוקולד אמיתי למרות שאין בהן בכלל שוקולד. קקאו איכותי קונים בחנויות מתמחות באפייה. הוא יקר אבל שווה.
  2. את מחית הקוקוס ניתן להכין מראש ולהקפיא. היא מתאימה לשמש כמלית גם בעוגות שמרים, בטארטים, באוזני המן ובכלל היא מעולה כמלית לעוגות.
  3. לאקסטרא שוקולדיות אפשר למרוח שכבת נוטלה לפני שמורחים את הקוקוס.
  4. ניתן להקפיא את העוגיות לאחר האפייה. זה ישמור על הטריות שלהן לאורך זמן.
  5. ניתן להחליף את השמנת החמוצה ב – 1/3 כוס מיץ תפוזים או קרם קוקוס.

מצרכים לכ – 50-60 עוגיות

  • 3 כוסות קמח רגיל פחות 3 כפות
  • 3 כפות קקאו איכותי
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1/4 כוס אבקת סוכר
  • 200 גרם חמאה רכה(לפרווה שימו מחמאה או שמן קוקוס)
  • קורט מלח                                
  • 1/4 כוס שמן
  • 100 גרם שמנת חמוצה (לפרווה שימו קרם קוקוס)
  • 1 ביצה גדולה

מחית קוקוס – מתכון של ארז קומורובסקי

  • 1 כוס חלב (לפרווה – שימו חלב קוקוס)
  • 3/4 כוס סוכר
  • 40 גרם חמאה רכה (לפרווה – שימו שמן קוקוס)
  • 1 כפית מחית/תמצית וניל
  • 200 גרם קוקוס

אופן הכנה

  1. בצק: שמים בקערה את הקמח, הקקאו, אבקת אפייה, סוכר וניל, אבקת סוכר, חמאה וקורט מלח ומערבבים יחד.
  2. מוסיפים לקערה שמן, שמנת חמוצה וביצה ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד. עקרונית אפשר להתחיל לעבוד איתו מייד אבל אפשר לשים אותו חצי שעה – שעה במקרר כדי שיהיה קל יותר לעבודה.
  3. מחית קוקוס: שמים חלב וסוכר בקלחת ומחממים יחד עד שהסוכר נמס. מכבים את האש ומוסיפים לקלחת חמאה ומחית וניל. מערבבים עד שהחמאה נמסה לגמרי. מוסיפים קוקוס ומערבבים היטב. מניחים בצד 10-15 דקות שהקוקוס יספח את החלב ויהיה נוח למריחה.
  4. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים. על נייר אפייה מקומח קלות מרדדים כל חלק למלבן, מורחים את המלית על כל שטח הבצק ונעזרים בנייר האפייה כדי לגלגל את הבצק לרולדה הדוקה.
  5. מעבירים את הרולדה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ובעזרת סכין חותכים לעוגיות אבל לא עד הסוף אלא רק שיהיה לנו קל לפרוס לעוגיות לאחר האפייה.
  6. מכינים עוד שתי רולדות מהבצק הנותר.
  7. מחממים תנור לחום של 175 מעלות ואופים את הרולדות 15-20 דקות. כיוון שהבצק חום וקשה לראות אם הוא אפוי, יש להיזהר שלא לשרוף את העוגיות.
  8. מוציאים את הרולדות מהתנור, מקררים אותן היטב לפני שפורסים. בעזרת סכין חדה, פורסים את הרולדות לעוגיות. שומרים בצנצנת אטומה ולפני ההגשה מפדרים במעט אבקת סוכר.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)
    עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)
  • עוגיות יויו מדובשות
    עוגיות יויו מדובשות
  • עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז
    עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז
  • סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
    סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
מגולגלות שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

30 תגובות

  1. שרית הגב 13 באוקטובר 2020 בשעה 14:31

    היי יהודית!
    האם תוכלי לרשום מהם כמויות הקמח והקקאו בגרמים? השתמשתי בכוס אוניברסלית ועבדתי בדיוק לפי המתכון אבל הנוזל מהקוקוס נזל בתבנית. למרות שעשיתי בדיוק לפי המתכון ונתתי לו לנוח אפילו חצי שעה בצד. מה לדעתך הייתה הטעות? האם להוסיף עוד קוקוס?
    תודה מראש!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באוקטובר 2020 בשעה 15:09

      היי שרית,
      הקוקוס אמור להיו משחתי. אין סיבה שייזל. אין לי מושג מה עשית לא נכון. בכל מקרה יש לך פה המרת מידות שתוכלי להיעזר בה: https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%95%d7%aa/

  2. חנה הגב 18 ביוני 2020 בשעה 13:38

    הכנתי ויצאו מצוינות!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 ביוני 2020 בשעה 17:54

      כייף לשמוע חנה

  3. שירן הגב 9 באפריל 2020 בשעה 19:45

    היי! יש גרסה כשרה לפסח?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באפריל 2020 בשעה 19:52

      זה הבצק לפסח.

      https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d/%d7%9e%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%90%d7%92%d7%95%d7%96%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%a9%d7%9c%d7%a4/

  4. ש הגב 5 בנובמבר 2019 בשעה 16:56

    הי,

    התחלתי להכין את המתכון , הבצק יצא לי ממש רך , האם ככה אמור להיות ?
    רשמת שניתן להתחיל להכין גם לפני קירור , אבל לי זה יצא דביקי .

    שמתי את זה כרגע במקרר , האם זה יעזור , או שמלכתחילה הבצק לא אמור לצאת כזה דביקי?

    תודה מראש

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בנובמבר 2019 בשעה 21:45

      תלוי בסוג הקמח והאם השתמשת בכוסות מדידה. מקרר כן מייצב יותר את הבצק. מקווה שהסתדרת

  5. דנית הגב 13 ביולי 2019 בשעה 16:58

    היי יהודית המדהימה! הכנתי את המתכון ולצערי גם לאחר קירור הבצק היה רק מידי וממש לא נוח לעבודה. ולאחר שהכנתי לתנור הרולדה ממש השתטחה ואפילו מעט נבקעה באמצע.. השתמשתי במידות מדוייקות.. אולי כדאי לרשום את הכמויות גם בגרמים. בכל מקרה תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 ביולי 2019 בשעה 9:27

      היי דנית. מצטערת לשמוע שלא הצליח אבל באמת במקרה הזה הכינו מאות אנשים ולא היו תלונות. באמת לחלקם יצאו יותר שטוחות אבל אני מניחה שמשהו בתהליך עשו שונה. זאת האינדיקציה היחידה שלי לדעת שהמתכון טוב גם לאחרים ולא רק לי. את בקלות יכולה לתרגם את הכוסות לגרמים. יש טבלת המרות גם אצלי בבלוג וגם ברשת. מקווה שיצליח לך בפעם הבאה. יש מצב שבגלל החום הכבד הבצק דורש יותר מנוחה והתייצבות. בהצלחה

  6. שלום הגב 26 במרץ 2019 בשעה 17:25

    שלום, אם אני משתמשת בשמן קוקוס, מה הכמות בכרמים? תודה. נראה מעולה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 במרץ 2019 בשעה 17:54

      היי. אותה כמות בדיוק כמו חמאה

  7. יפית הגב 21 בפברואר 2019 בשעה 23:18

    עוגיות נפלאות, וקלות
    הכנתי את הרולדה והכנסתי למקרר הוצאתי ואז חתכתי לפרוסות.
    הבצק היה מעט דביק לעבודה.. קימחתי והכל טעים וטוב. תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בפברואר 2019 בשעה 7:57

      תודה שחזרת לעדכן יפית. אכן צריך לקמח

  8. רחל גלעד הגב 21 בפברואר 2019 בשעה 13:32

    שאלה לי .
    האם ניתן להחליף את המילוי במילוי אחר ואם כן במה.
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בפברואר 2019 בשעה 21:06

      היי רחל, את יכולה מילוי חלבה, מילוי שוקולד ובכלל כל מילוי שאת אוהבת עם שוקולד

  9. מירי הגב 14 בפברואר 2019 בשעה 17:27

    היי…האם יכולה להכין אותם עם קקאו רגיל ואולי להוסיף לבצק שוקולד מומס? מתה להכין ואין לי כרגע קקאו איכותי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בפברואר 2019 בשעה 18:31

      היי מירי. לא. שוקולד מתנהג אחרת בתוך בצק ואין לי מושג לגבי הכמויות והתוצאה במתכון הזה. עדיף שתשתמשי בקקאו שיש לך.

      • מירי הגב 14 בפברואר 2019 בשעה 21:48

        אמאאאא…
        הכנתי עם קקאו רגיל ושמתי שוקולד השחר לפני הקוקוס..למותתתתת…אין דברים כאלה. אין…סכנת התמכרות…למות כמה טעים. למות.
        אין עלייך יהודית.

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בפברואר 2019 בשעה 21:58

          איזה כייףףף שאהבת מירי. תודה שחזרת לעדכן

  10. אדי הגב 11 בפברואר 2019 בשעה 14:50

    שלום לך !העוגה נראת מאוד מעניינת עשיתי את הבצק יצא רך אני לא מבינה למה ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בפברואר 2019 בשעה 15:39

      היי אדי,

      אולי לא השתמשת בכוסות מדידה אוניברסליים. איך מדדת כמויות? ושנית, אם הבצק רך מידי, תמיד אפשר לשים במקרר שעה שעתיים והוא מתייצב. עקרונית, אם מדדת כמויות נכונות לא אמור להיות רך מידי

  11. איריס הגב 10 בפברואר 2019 בשעה 3:20

    יצא מעולה!!!!! מרחתי נוטלה לפני מילית הקוקוס, יצא מה זזזזהה טעייםם! תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בפברואר 2019 בשעה 16:50

      איזה כייףףף לשמוע איריס. רעיון מעולהה עם הנוטלה. זה בדיוק מה שחשבתי לעשות בפעם הבאה שאכין.

  12. אורית הגב 9 בפברואר 2019 בשעה 18:40

    המתכון נראה ממש טוב, תודה רבה. האם יש אפשרות להחליף את הקמח בשביל רגישים לגלוטן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בפברואר 2019 בשעה 19:29

      היי אורית. לא ניסיתי אבל יש קמח שנקרא כרגיל שלדעתי יתאים. אם את מנסה אשמח לדעת אם הצליח

  13. נאוה שטראוס הגב 9 בפברואר 2019 בשעה 12:23

    המתכונים שלך מאד ברורים קלים והעיקר טעימים..ישר-כוח ♡♡

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בפברואר 2019 בשעה 12:55

      תודה רבה נאווה ♥

  14. שרה הגב 9 בפברואר 2019 בשעה 11:17

    האם אפשר לעשות את העוגה פרווה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בפברואר 2019 בשעה 12:55

      היי שרה,

      עדכנתי את המתכון והתחליפים לפרווה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס