יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד
ראשי » מתכונים לפורים » מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד

מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 8 בפברואר 2019 48 תגובות

מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות ברמה של ממכרות. הפעם השוקולד נמצא גם בבצק וגם במלית ונותן מרקם נימוח במיוחד לעוגיות והמלית קוקוס ממכרת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד

מסוג העוגיות שאין כמעט בית שהן לא נמצאות אצלו בצנצנת על בסיס קבוע. הן קלות להכנה וטעימות בטירוף. הפעם הכנתי את אותן מגולגלות אהובות אלא שהפעם הוספתי קקאו לבצק שהפך אותן לשוקולדיות נימוחות במיוחד וטעימותתתת ברמה ממכרת. וכדי להוסיף חטא על פשע, מילאתי במחית קוקוס שבכלל הפכה אותן למסוכנות.

כל מי שמשוטט פה בבלוג יודע שאני מכורה לקוקוס וקוקוס עם שוקולד זה בכלל שילוב קטלני ביותר, כך שכשעלה לי הרעיון להכין את המגולגלות עם קקאו בבצק, היה לי ברור שזה יהיה עם קוקוס. אם רוצים עוד יותר שחיתות, מורחים שכבת נוטלה על הבצק ורק אז את הקוקוס.

כך תכינו

מגולגלות שוקולד וקוקוס טעימות במיוחד

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

לפני שמתחילים

  1. חשוב להשתמש בקקאו איכותי עם אחוזי שומן גבוהים (22%-24%), כך מקבלים עוגיות עם טעם של שוקולד אמיתי למרות שאין בהן בכלל שוקולד. קקאו איכותי קונים בחנויות מתמחות באפייה. הוא יקר אבל שווה.
  2. את מחית הקוקוס ניתן להכין מראש ולהקפיא. היא מתאימה לשמש כמלית גם בעוגות שמרים, בטארטים, באוזני המן ובכלל היא מעולה כמלית לעוגות.
  3. לאקסטרא שוקולדיות אפשר למרוח שכבת נוטלה לפני שמורחים את הקוקוס.
  4. ניתן להקפיא את העוגיות לאחר האפייה, זה ישמור על הטריות שלהן לאורך זמן.
  5. מקררים את העוגיות לחלוטין לפני שפורסים אותן.

מצרכים לכ – 50-60 עוגיות

  • 3 כוסות קמח רגיל פחות 3 כפות (390 גרם)
  • 3 כפות קקאו איכותי (20 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1/4 כוס אבקת סוכר (35 גרם)
  • 200 גרם חמאה רכה(לפרווה שימו מחמאה או שמן קוקוס)
  • קורט מלח                                
  • 1/4 כוס שמן (50 גרם)
  • 100 גרם שמנת חמוצה (לפרווה – 50 גרם קרם קוקוס)
  • 1 ביצה גדולה

מחית קוקוס – מתכון של ארז קומורובסקי

  • 1 כוס חלב (לפרווה – שימו חלב קוקוס) (220 גרם)
  • 3/4 כוס סוכר (140 גרם)
  • 40 גרם חמאה רכה (לפרווה – שימו שמן קוקוס)
  • 1 כפית מחית/תמצית וניל
  • 200 גרם קוקוס

למריחה – 1 כוס נוטלה

אופן הכנה

  1. בצק: שמים בקערה את הקמח, הקקאו, אבקת אפייה, סוכר וניל, אבקת סוכר, חמאה וקורט מלח ומערבבים יחד.
  2. מוסיפים לקערה שמן, שמנת חמוצה וביצה ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד. עקרונית אפשר להתחיל לעבוד איתו מייד אבל אפשר לשים אותו חצי שעה – שעה במקרר כדי שיהיה קל יותר לעבודה.
  3. מחית קוקוס: שמים חלב וסוכר בקלחת ומחממים יחד עד שהסוכר נמס. מכבים את האש ומוסיפים לקלחת חמאה ומחית וניל. מערבבים עד שהחמאה נמסה לגמרי. מוסיפים קוקוס ומערבבים היטב. מניחים בצד 10-15 דקות שהקוקוס יספח את החלב ויהיה נוח למריחה.
  4. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים. על נייר אפייה מקומח קלות מרדדים כל חלק למלבן, מורחים על הבצק נוטלה ומעליו את המלית על כל שטח הבצק ונעזרים בנייר האפייה כדי לגלגל את הבצק לרולדה הדוקה.
  5. מעבירים את הרולדה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ובעזרת סכין חותכים לעוגיות אבל לא עד הסוף אלא רק שיהיה לנו קל לפרוס לעוגיות לאחר האפייה.
  6. מכינים עוד שתי רולדות מהבצק הנותר.
  7. מחממים תנור לחום של 175 מעלות ואופים את הרולדות 15-20 דקות. כיוון שהבצק חום וקשה לראות אם הוא אפוי, יש להיזהר שלא לשרוף את העוגיות, אבל להקפיד על אפייה שלמה אחרת העוגיות עלולות להתפורר עם החיתוך.
  8. מוציאים את הרולדות מהתנור, מקררים אותן היטב לפני שפורסים. בעזרת סכין חדה, פורסים את הרולדות לעוגיות. שומרים בצנצנת אטומה ולפני ההגשה מפדרים במעט אבקת סוכר.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגיות שוקולד מגולגלות עם פיסטוק
    עוגיות שוקולד מגולגלות במילוי קרם פיסטוק
  • ריבועי שוקולד וקוקוס
    ריבועי שוקולד וקוקוס ללא גלוטן וכשרים לפסח
  • עוגת שמרים עם שקדים ונוטלה
    עוגת שמרים מעוצבת במילוי קרם שקדים ונוטלה
  • לחמניות ביתיות בעיצוב מהמם כמו זחל
    לחמניות של בית בעיצוב מהמם
מגולגלות שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

48 תגובות

  1. לינדה הגב 9 ביוני 2024 בשעה 9:38

    היי יהודית המדהימה! הכנתי את המתכון ולצערי גם לאחר קירור הבצק היה רק מידי וממש לא נוח לעבודה. ולאחר שהכנתי לתנור הרולדה ממש השתטחה ואפילו מעט נבקעה באמצע.. השתמשתי במידות מדוייקות.. אולי כדאי לרשום את הכמויות גם בגרמים. בכל מקרה תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 ביוני 2024 בשעה 9:50

      המתכון כתוב גם בגרמים. הוא עדין יותר אבל אחרי קירור הוא נוח מאוד לעבודה

  2. er הגב 12 בדצמבר 2022 בשעה 2:30

    איזו עוד המרה לפרווה אפשר במקום שמנת חמוצה, ולא קרם קוקוס?

    נשמע מתכון מצוין, ומאד רוצה לנסות.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בדצמבר 2022 בשעה 7:55

      שמנת צמחית

      • ER הגב 13 בדצמבר 2022 בשעה 11:17

        תודה.
        הולכת לנסות, לכל חובבי הקוקוס!

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בדצמבר 2022 בשעה 11:37

          אכן

  3. תמר הגב 21 באוקטובר 2022 בשעה 14:23

    מתכון מאוד מאכזב ולא מדוייק בכלל.
    הבצק במרקם של מוס שוקולד, נדבק וקשה לעיבוד. גם אחרי קימוח. משחת הקוקוס היא בכלל נוזל קוקוס, היחסים במתכון לא מדוייקים. נצמדתי להוראות והתוצאה מאוד מאכזבת.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 באוקטובר 2022 בשעה 15:12

      היי תמר,
      המתכון מדוייק ומעולה! הוכן על ידי עשרות פעמים ועל ידי מאות אנשים. הבצק עדין יותר בגלל הקקאו אבל מוס שוקולד??? את בטוחה ששמת את הכמויות הנכונות? ומשחת הקוקוס היא נוזל? אני ממש ממליצה לך לפני שאת משמיצה לבדוק טוב טוב מה בדיוק עשית כי במקרה הכנתי אותן שבוע שעבר ואת מוזמנת להציץ באינסטגרם שלי בסרטון הדגמה ולראות שהבצק והמלית מעולים.
      שיהיה לך שבוע מעולה

    • אתי הגב 10 בנובמבר 2022 בשעה 10:46

      באופן ההכנה לא ציינת את הנטלה

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בנובמבר 2022 בשעה 14:21

        מתקנת תודההה

  4. שירי הגב 9 באוקטובר 2022 בשעה 15:30

    היי,
    אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח רגיל ואבקת אפייה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באוקטובר 2022 בשעה 20:56

      כן

  5. מיכל הגב 12 ביולי 2022 בשעה 14:43

    האם אפשר להוריד הביצה מהבצק כדי לטבען את העוגיות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 ביולי 2022 בשעה 8:09

      אפשר אבל קחי בחשבון שהבצק יהיה קשה יותר לעבודה. את יכולה להוסיף 2 כפות טחינה במקום הביצים וזה יעזור לחבר את הבצק

      • אריאנה הגב 11 במאי 2024 בשעה 14:48

        מנסיון, ספציפית בבצק פריך כדאי להוסיף רבע כוס רסק תפוחים במקום ביצה.
        ותודה רבה על מתכונים נפלאים.

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 במאי 2024 בשעה 20:45

          מה הסיבה?? אולי לטבעוניים אבל ממש לא למי שאין בעייה עם ביצים

  6. שרית הגב 13 באוקטובר 2020 בשעה 14:31

    היי יהודית!
    האם תוכלי לרשום מהם כמויות הקמח והקקאו בגרמים? השתמשתי בכוס אוניברסלית ועבדתי בדיוק לפי המתכון אבל הנוזל מהקוקוס נזל בתבנית. למרות שעשיתי בדיוק לפי המתכון ונתתי לו לנוח אפילו חצי שעה בצד. מה לדעתך הייתה הטעות? האם להוסיף עוד קוקוס?
    תודה מראש!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באוקטובר 2020 בשעה 15:09

      היי שרית,
      הקוקוס אמור להיו משחתי. אין סיבה שייזל. אין לי מושג מה עשית לא נכון. בכל מקרה יש לך פה המרת מידות שתוכלי להיעזר בה: https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%95%d7%aa/

  7. חנה הגב 18 ביוני 2020 בשעה 13:38

    הכנתי ויצאו מצוינות!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 ביוני 2020 בשעה 17:54

      כייף לשמוע חנה

  8. שירן הגב 9 באפריל 2020 בשעה 19:45

    היי! יש גרסה כשרה לפסח?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באפריל 2020 בשעה 19:52

      זה הבצק לפסח.

      https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d/%d7%9e%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%90%d7%92%d7%95%d7%96%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%a9%d7%9c%d7%a4/

  9. ש הגב 5 בנובמבר 2019 בשעה 16:56

    הי,

    התחלתי להכין את המתכון , הבצק יצא לי ממש רך , האם ככה אמור להיות ?
    רשמת שניתן להתחיל להכין גם לפני קירור , אבל לי זה יצא דביקי .

    שמתי את זה כרגע במקרר , האם זה יעזור , או שמלכתחילה הבצק לא אמור לצאת כזה דביקי?

    תודה מראש

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בנובמבר 2019 בשעה 21:45

      תלוי בסוג הקמח והאם השתמשת בכוסות מדידה. מקרר כן מייצב יותר את הבצק. מקווה שהסתדרת

  10. דנית הגב 13 ביולי 2019 בשעה 16:58

    היי יהודית המדהימה! הכנתי את המתכון ולצערי גם לאחר קירור הבצק היה רק מידי וממש לא נוח לעבודה. ולאחר שהכנתי לתנור הרולדה ממש השתטחה ואפילו מעט נבקעה באמצע.. השתמשתי במידות מדוייקות.. אולי כדאי לרשום את הכמויות גם בגרמים. בכל מקרה תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 ביולי 2019 בשעה 9:27

      היי דנית. מצטערת לשמוע שלא הצליח אבל באמת במקרה הזה הכינו מאות אנשים ולא היו תלונות. באמת לחלקם יצאו יותר שטוחות אבל אני מניחה שמשהו בתהליך עשו שונה. זאת האינדיקציה היחידה שלי לדעת שהמתכון טוב גם לאחרים ולא רק לי. את בקלות יכולה לתרגם את הכוסות לגרמים. יש טבלת המרות גם אצלי בבלוג וגם ברשת. מקווה שיצליח לך בפעם הבאה. יש מצב שבגלל החום הכבד הבצק דורש יותר מנוחה והתייצבות. בהצלחה

    • שירי הגב 9 באוקטובר 2022 בשעה 15:25

      היי,
      מה ניתן לשים במקום שמנת חמוצה?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באוקטובר 2022 בשעה 20:55

        כתוב לך בסוגריים התחליף

  11. שלום הגב 26 במרץ 2019 בשעה 17:25

    שלום, אם אני משתמשת בשמן קוקוס, מה הכמות בכרמים? תודה. נראה מעולה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 במרץ 2019 בשעה 17:54

      היי. אותה כמות בדיוק כמו חמאה

  12. יפית הגב 21 בפברואר 2019 בשעה 23:18

    עוגיות נפלאות, וקלות
    הכנתי את הרולדה והכנסתי למקרר הוצאתי ואז חתכתי לפרוסות.
    הבצק היה מעט דביק לעבודה.. קימחתי והכל טעים וטוב. תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בפברואר 2019 בשעה 7:57

      תודה שחזרת לעדכן יפית. אכן צריך לקמח

  13. רחל גלעד הגב 21 בפברואר 2019 בשעה 13:32

    שאלה לי .
    האם ניתן להחליף את המילוי במילוי אחר ואם כן במה.
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בפברואר 2019 בשעה 21:06

      היי רחל, את יכולה מילוי חלבה, מילוי שוקולד ובכלל כל מילוי שאת אוהבת עם שוקולד

  14. מירי הגב 14 בפברואר 2019 בשעה 17:27

    היי…האם יכולה להכין אותם עם קקאו רגיל ואולי להוסיף לבצק שוקולד מומס? מתה להכין ואין לי כרגע קקאו איכותי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בפברואר 2019 בשעה 18:31

      היי מירי. לא. שוקולד מתנהג אחרת בתוך בצק ואין לי מושג לגבי הכמויות והתוצאה במתכון הזה. עדיף שתשתמשי בקקאו שיש לך.

      • מירי הגב 14 בפברואר 2019 בשעה 21:48

        אמאאאא…
        הכנתי עם קקאו רגיל ושמתי שוקולד השחר לפני הקוקוס..למותתתתת…אין דברים כאלה. אין…סכנת התמכרות…למות כמה טעים. למות.
        אין עלייך יהודית.

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בפברואר 2019 בשעה 21:58

          איזה כייףףף שאהבת מירי. תודה שחזרת לעדכן

  15. אדי הגב 11 בפברואר 2019 בשעה 14:50

    שלום לך !העוגה נראת מאוד מעניינת עשיתי את הבצק יצא רך אני לא מבינה למה ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בפברואר 2019 בשעה 15:39

      היי אדי,

      אולי לא השתמשת בכוסות מדידה אוניברסליים. איך מדדת כמויות? ושנית, אם הבצק רך מידי, תמיד אפשר לשים במקרר שעה שעתיים והוא מתייצב. עקרונית, אם מדדת כמויות נכונות לא אמור להיות רך מידי

  16. איריס הגב 10 בפברואר 2019 בשעה 3:20

    יצא מעולה!!!!! מרחתי נוטלה לפני מילית הקוקוס, יצא מה זזזזהה טעייםם! תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בפברואר 2019 בשעה 16:50

      איזה כייףףף לשמוע איריס. רעיון מעולהה עם הנוטלה. זה בדיוק מה שחשבתי לעשות בפעם הבאה שאכין.

  17. אורית הגב 9 בפברואר 2019 בשעה 18:40

    המתכון נראה ממש טוב, תודה רבה. האם יש אפשרות להחליף את הקמח בשביל רגישים לגלוטן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בפברואר 2019 בשעה 19:29

      היי אורית. לא ניסיתי אבל יש קמח שנקרא כרגיל שלדעתי יתאים. אם את מנסה אשמח לדעת אם הצליח

  18. נאוה שטראוס הגב 9 בפברואר 2019 בשעה 12:23

    המתכונים שלך מאד ברורים קלים והעיקר טעימים..ישר-כוח ♡♡

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בפברואר 2019 בשעה 12:55

      תודה רבה נאווה ♥

  19. שרה הגב 9 בפברואר 2019 בשעה 11:17

    האם אפשר לעשות את העוגה פרווה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בפברואר 2019 בשעה 12:55

      היי שרה,

      עדכנתי את המתכון והתחליפים לפרווה

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס