יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
מגולגלות תמרים ואגוזים וגם במלית ריבה וקוקוס
ראשי » מתכונים לפורים » מגולגלות תמרים ואגוזים וגם במלית ריבה וקוקוס

מגולגלות תמרים ואגוזים וגם במלית ריבה וקוקוס

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 28 בפברואר 2015 19 תגובות

מסוג העוגיות שתמיד יש בצנצנת. מכינים אותן בקלות והן יוצאות כל כך טעימות ונימוחות

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
 

הכי פשוטות להכנה והכי טעימות, נימוחות ומלאות בתמרים ואגוזים …….. יש המון המון גרסאות, זו הגרסה שלי לעוגיות האלה. אני אוהבת להכין אותן גם עם ריבה טובה וקוקוס. זה מסוג העוגיות שמכינים כשאין הרבה זמן ובכל זאת רוצים שיהיו עוגיות טעימות בבית.

 
 

מגולגלות תמרים ואגוזים וגם במלית ריבה וקוקוס

חומרים להמון המון עוגיות 
  • 6 כוסות קמח
  • 400 גרם מחמאה/חמאה רכה
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • קורט מלח
                          עד כאן לשים הכל בקערה ולערבב.
לכל זה להוסיף: 
  • 1/2 כוס שמן
  • 3/4 כוסות מיץ תפוזים
לערבב רק עד לבצק אחיד. לשים במקרר לפחות שעה (בחורף אין צורך לקרר, אפשר לעבוד עם הבצק מייד).
מלית תמרים:
  • 2 קופסאות ממרח תמרים 
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • קינמון לפי הטעם
אופן הכנה
  1. לחלק את הבצק ל-6 חלקים.
  2. לקמח היטב משטח עבודה ולרדד כל חלק לעלה דק מאוד (כשהבצק קר זה מאוד קל).
  3. למרוח שכבה יפה של ממרח תמרים, לפזר קינמון ואגוזים ולגלגל לרולדה. לשים בתבנית תנור על גבי נייר אפייה ולחתוך לעוגיות אבל לא עד הסוף אלא כמעט עד הסוף (כן, לפני האפייה).
  4. לאפות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות בערך 20 דק` או עד שמזהיבות קלות.
הערה: העוגיות מאוד תופחות במהלך האפייה אז לא להכין עוגיות ענקיות.

עוגיות במלית ריבת תותים וקוקוס:
300 גרם קונפיטורת תות+ 2 כוסות קוקוס. לערבב יחד ולמרוח על הבצק. 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • בצק אחד וארבעה סוגי עוגיות
    בצק אחד מעולה ו - 4 סוגי עוגיות
  • עוגיות שומשום
    עוגיות שומשום משלושה מצרכים ללא גלוטן
  • אוזני פיל
    עוגיות אוזני פיל משני מצרכים בלבד
  • סופגניות מרובעות
    סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס
מגולגלות קוקוס וריבה מגולגלות תמרים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

19 תגובות

  1. אסנת סלומון הגב 21 בדצמבר 2023 בשעה 13:47

    הכנתי את הבצק יצא רך ונעים אולי בגלל שזה חורף הייתי צריכה להוסיף קצת יותר קמח, פשוט צריך לחוש את הבצק. תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בדצמבר 2023 בשעה 13:56

      היי אסנת
      ממש לא קשור לחורף ואם כבר אז להפך – בחורף הבצק יהיה יותר קל לעבודה בלי קירור בכלל. אם הכנת עם כוסות מדידה/משקל אז הבצק אמור להיות מדוייק

  2. שמי ניצה רציתי לדעת עם יש לך גם מתכונים למרק הגב 25 באוקטובר 2022 בשעה 15:57

    אפשר מתכון למרק תודה

  3. טובה דבי הגב 11 באוגוסט 2020 בשעה 13:46

    עשיתי את העוגיות היום יצאו מעולות
    ממש נמס בפה ,פשוט צריך להוסיף קצת קמח אם רך מידי ??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 באוגוסט 2020 בשעה 15:41

      כייף לשמוע דבי

  4. סיון הגב 8 במאי 2020 בשעה 13:00

    הפעם התאכזבתי מאוד! המתכון לא טוב, רך, נשבר, עדין מאוד.
    גם המילוי של הריבה של טוב, העוגיות יצאו חוליות לא נבלעות.
    אני מכינה המון בצק פריך יודעת לעבוד איתו אבל פה משהו לא עובד.
    ממש מבאס..

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 במאי 2020 בשעה 13:48

      היי סיוון,
      צר לי שהתאכזבת אבל אני מציעה שתבדקי את עצמך אם נצמדת למתכון ולשימוש בכמויות המדוייקות עם כוסות מדידה. כי מאות אנשים שמכינים ומצליח להם אומר לי שהמתכון מעולה ומצליח גם לאחרים ולא רק לי

  5. מרים הגב 9 במאי 2019 בשעה 13:27

    שלום אני לא יכולה לאכול גלוטן האם ניתן להמיר לקמח ללא גלוטן.תודה וחג שמח

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במאי 2019 בשעה 20:54

      היי מרים. כן. קמח כרגיל יהיה מעולה

  6. איריס הגב 10 בפברואר 2019 בשעה 20:20

    שלום,
    אפיתי 20 דקות ב 160 מעלות ויצא לא אפוי . האם הזמן והטמפרטורה נכונים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בפברואר 2019 בשעה 7:38

      היי איריס. הזמן הוא המלצה תמיד בכל מתכון. בתנור שלי זה הספיק. אם לא אפוי אז ממשיכים לאפות עוד כמה דקות. כל תנור אופה אחרת וכל אחת צריכה ללמוד את זמני האפייה של התנור שלה

  7. אופיר הגב 10 בפברואר 2019 בשעה 19:15

    היי .. כתבת 6 כוסות קמח..
    ניתן למדוד בכוס חד פעמי של שתייה חמה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בפברואר 2019 בשעה 19:46

      היי אופיר. כוסות מדידה אוניברסליים כדי שיהיה מדוייק

  8. איריס הגב 6 בנובמבר 2018 בשעה 16:05

    שלום,
    יצא לי בצק "שבור". נורא קשה לרידוד.
    יודעת לומר לי מה הסיבה?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בנובמבר 2018 בשעה 22:30

      היי איריס,
      אולי סוג הקמח. צריך להרגיש את הבצק כי כל סוג קמח סופג אחרת

  9. ענת הגב 12 בנובמבר 2017 בשעה 12:17

    שלום. כיצד ניתן להכין חצי כמות מהמתכון? לחצות כל החומרים בחצי?
    נ.ב- אחלה מתכונים טעימים ומדוייקים!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בנובמבר 2017 בשעה 21:01

      היי ענת. בדיוק כך. לחצות הכל לשניים. תודה רבה על המחמאה

  10. שחר ש. הגב 31 ביולי 2017 בשעה 13:15

    שלום
    האם אפשר להמיר את ממרח התמרים בתמרים מגולענים באריזת וואקום?
    תודה
    שחר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 ביולי 2017 בשעה 15:53

      ניסיתי. יוצא פחות טעים. באפייה התמרים בוואקום מתקשים ולא נעים ללעוס אותם

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!






בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
@yehuditaviv
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי להבטיח שנספק לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר באתר שלנו. אם תמשיך להשתמש באתר זה, נניח שאתה מרוצה ממנו. Privacy policy, תנאים ומדיניות
You can revoke your consent any time using the Revoke consent button. באפשרותך לבטל את הסכמתך בכל עת באמצעות כפתור ביטול הסכמה.