יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
צמת בצק עלים במילוי תפוחים וקרם פאטיסייר
ראשי » מתכונים לט"ו בשבט » צמת בצק עלים במילוי תפוחים וקרם פאטיסייר

צמת בצק עלים במילוי תפוחים וקרם פאטיסייר

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 17 בספטמבר 2019 6 תגובות

צמת בצק עלים עם תפוחים וקרם פאטיסייר שמכינים בקלות וקוצרת ים של מחמאות. היא גם יפה וגם טעימה ומתאימה לחגי תשרי אבל לא רק

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
צמת בצק עלים במילוי תפוחים וקרם פאטיסייר

ההכנות לראש השנה בעיצומן, התפריט שלי השתנה כבר כמה וכמה פעמים במהלך החודש. אני מנסה להתאים את התפריט והקינוחים לפי מה שכל אחד אוהב וגם להכין דברים חדשים שעוד לא הכנתי. משעמם אותי לחזור על אותם מאכלים כל פעם ולמעט כמה תבשילים קבועים שאני מכינה לחצי שלי, כל השאר יהיו חדשים.

חודש לפני החג אני כבר נכנסת לאווירה ומכינה תבשילים ועוגות שיכולים להתאים לשולחן החג. בכל קנייה בסופר אני מעמיסה שקית ענקית של תפוחים ירוקים חמצמצים שאיתם אני אוהבת להכין עוגות ומכינה כל מיני וריאציות. את העוגה הזו הכנתי עם בצק עלים מעולה שיצא עכשיו של שמרית אבל בהחלט אפשר להכין עם כל בצק עלים שאתם אוהבים. הבצק הספיק בדיוק לעוגה אחת ארוכה.

מתחילים בהכנת מלית תפוחים – קולפים תפוחים וחותכים לקוביות בגודל 1*1 ס"מ. מערבבים עם סוכר וקינמון

מבשלים בחמאה כמה דקות, עד שהתפוחים מתרככים אבל לא יותר מידי, כך שישמרו על הצורה שלהם

מכינים גם קרם פאטיסייר ומקררים מעט במקרר עד להתייצבות

פותחים את הבצק, מניחים אותו על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מסמנים את הבצק לשלושה חלקים שווים, את שני השלישים הקיצוניים חותכים לרצועות עם סכין

מניחים במרכז הבצק מלית תפוחים ומעל התפוחים מזלפים קרם פאטיסייר

מתחילים לסגור את הרצועות על המלית בצורת שתי וערב

מורחים בביצה ומפזרים סוכר גבישי

אופים כ- 20 דקות עד להזהבה יפה של הבצק

צמת בצק עלים במילוי תפוחים וקרם פאטיסייר

לפני שמתחילים

  • לעוגה הזאת השתמשתי בבצק עלים של שמרית שהספיק לעוגה אחת גדולה.
  • עם בצק עלים עובדים כשהוא קר מאוד. ברגע שהוא מתחמת הצורה שלו מתעוותת והמאפה יהיה פחות יפה.
  • מומלץ לעבוד ישירות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כך שלא תצטרכו להרים את העוגה לתבנית ובכך היא תאבד את הצורה היפה שלה.
  • את הקרם פאטיסייר כתבתי בגרמים כדי שייצא הכי מדוייק שאפשר. אם אין לכם משקל, הגיע הזמן להתחדש באחד שישמש אתכם במטבח לעוד מתכונים שכדאי לדייק בהם. בכל מקרה, יש בדף הראשי טבלת המרות שתוכלו להיעזר בה במידה ותרצו בכל זאת לעבוד עם כוסות ולא עם משקל.
  • קרם פאטיסייר מכינים עם וניל אמיתי. מחית/מקל וניל קונים בחנויות מתמחות באפייה ושווה להשקיע כי זה כל הטעם של הקרם.
  • מומלץ להכין את מלית התפוחים וקרם הפאטיסייר יום מראש כדי לאפשר להם להתקרר.

מצרכים לעוגה אחת גדולה באורך של 35 ס"מ

  • 1 חבילת בצק עלים (קניתי בצק מצונן של שמרית)

למלית תפוחים

  • 6 תפוחים מזן גרנד סמית (הירוקים)
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כף קינמון
  • 50 גרם חמאה (לפרווה שימו שמן קוקוס)
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כפית גדושה קורנפלור

לקרם פאטיסייר

  • 200 מ"ל חלב (לפרווה שימו חלב קוקוס/חלב שקדים)
  • 50 גרם סוכר
  • 1 כפית מחית וניל/תוכן של חצי מקל וניל
  • 50 מ"ל חלב (לפרווה שימו חלב קוקוס/חלב שקדים)
  • 20 גרם קורנפלור
  • 2 חלמונים מביצים גדולות

למריחה ופיזור

  • ביצה מהולה במעט חלב
  • סוכר גבישי (קונים בחנויות מתמחות באפייה)

אופן הכנה

  1. מכינים את המלית: קולפים את התפוחים ומניחים אותם בכלי עם מים ומיץ לימון כדי שלא ישחירו.
  2. חותכים את התפוחים לקוביות קטנטנות בגודל 1*1 ס"מ ומניחים בקערה גדולה.
  3. מערבבים את התפוחים היטב עם סוכר וקינמון כך שכל קובייה תהיה עטופה בהם.
  4. על מחבת גדולה ממסים חמאה, מוסיפים את התפוחים ומבשלים 8-10 דקות תוך ערבוב מידי פעם עד שהתפוחים רכים אבל לא מידי רכים וגם שומרים על צורתם.
  5. מערבבים קורנפלור ומיץ לימון ומוסיפים למחבת. מערבבים עוד דקה – שתיים עד שכל הנוזלים מתאדים לחלוטין.
  6. מעבירים לקערה לצינון מוחלט לפני שעובדים עם הבצק.
  7. מכינים קרם פאטיסייר: מרתיחים בסיר 200 מ"ל חלב עם הסוכר והווניל. מערבבים מעט.
  8. מערבבים 50 מ"ל חלב עם קורנפלור וחלמונים ומערבבים לבלילה אחידה וחלקה.
  9. כשהחלב רותח עושים השוואת טמפרטורות: יוצקים מעט מהחלב הרתוח לבלילת החלב, הקורנפלור והחלמונים ומערבבים. ממשיכים לערבב תוך כדי הוספת חלב רותח, יוצקים סה"כ מחצית מכמות החלב הרותח.
  10. מחזירים לסיר את הבלילה, מחזירים לאש וכל הזמן מערבבים עד שנוצרות בועות גדולות במרכז הסיר.
  11. מורידים מהאש ומעבירים לכלי רחב לצינון. מכסים את הקרם בניילון נצמד – מניחים את הניילון ממש על הקרם עצמו כדי שלא יפתח קרום. מעבירים למקרר לפחות לשעה עד שהקרם קר לחלוטין ויציב.
  12. הכנת העוגה: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מניחים את הבצק על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. מסמנים שלושה חלקים שווים לאורך הבצק (לא חותכים אלא רק מסמנים). את שני השלישים הקיצוניים של הבצק חותכים לרצועות ברוחב שווה של כ – 1.5 ס"מ.
  13. מניחים בשליש המרכזי של הבצק את מלית התפוחים ומעליה מזלפים את קרם הפאטיסייר.
  14. קולעים את הרצועות לצה בצורת שתי וערב.
  15. מורחים את הבצק בביצה מהולה במעט חלב ומפזרים סוכר גבישי.
  16. אופים כ- 20-30 דקות עד שהבצק מזהיב ומוכן.
  17. העוגה נשמרת יומיים מחוץ למקרר.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שמרים עם פיסטוק ותפוחים
    עוגת שמרים במילוי שקדים, פיסטוק ותפוחים
  • תבנית ברכות לראש השנה
    תבנית ברכות לראש השנה שמכינים בתנור
  • אוזני פיל
    עוגיות אוזני פיל משני מצרכים בלבד
  • עוגת שוקולד ומוס וניל לפסח
    עוגת שוקולד ומוס וניל קלה להכנה
תפוחים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

6 תגובות

  1. חני הירש הגב 9 בספטמבר 2020 בשעה 0:54

    הבלוג שלך מהמם … משתמשת המון תודה רבה א רציתי לדעת אם אפשר לעשות את המתכוון עם התפוחים והקרם פטיסייר רק עם בצק פילו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בספטמבר 2020 בשעה 1:02

      היי חני, תודה רבה. אפשר עם פילו אבל בצורת מעין סיגר סגור מכל הצדדים

  2. פנינה הגב 22 באוקטובר 2019 בשעה 19:41

    הי יהודית
    האם אפשר להקפיא
    להכין להקפיא לפני אפיה
    וכשצריך מוצאים ואופים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 באוקטובר 2019 בשעה 22:21

      כן. אפשר. אין בעייה

  3. אלינור הגב 29 בספטמבר 2019 בשעה 10:11

    היי יהודית,
    אפשר במקום הקרם פאטיסייר לשים את הקרם וניל של המתכון של העלי בצק עם קרם וניל ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בספטמבר 2019 בשעה 10:28

      היי אלינור, לא מבינה באיזה קרם מדובר אבל אם אפיתי אותו אז אין בעייה.

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה. כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס