יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
גראטן בטטות ושמנת בטכניקה מהממת
ראשי » ביקורות והמלצות » גראטן בטטות ושמנת בטכניקה מהממת

גראטן בטטות ושמנת בטכניקה מהממת

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 11 במאי 2020 7 תגובות

גראטן בטטות ושמנת בטכניקה מהממתתת! המנה שתגנוב את ההצגה על שולחן החג. היא טעימה במיוחד בזכות הטכניקה המיוחדת הזו שמאפשרת לרוטב לחדור לתוך דפי הבטטה ולהפוך אותה לנימוחה במיוחד ועם טעמים עשירים של שמנת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
גראטן בטטות ושמנת בטכניקה מהממת

התחלנו!! שבועות עוד רגע כאן ומתכונים חדשים יעלו במהלך כל התקופה הזאת עד החג, כי ידוע שבלוגרים חוגגים את החג פעמיים 🙂 פעם אחת לפני החג בצילומי המתכונים ופעם נוספת בחג עצמו. אצלי בבית מחכים לשבועות בכיליון עיניים. כולם כולל כולם מטורפים על מאכלי החג החלביים ואני מוצאת את עצמי כל שנה מחדש מאותגרת בהכנת מתכונים ורעיונות חדשים, כדי שחלילה לא ישתעממו החבר'ה 🙂 ככה זה כשמגדלים אניני טעם.

המתכון הראשון שאני מעלה השנה לכבוד שבועות יהיה אחד המאכלים שאני הכי אוהבת והאמת שאני אוהבת אותו עם כל ירק. בלילת שמנת מתוקה שאני מערבבת עם גבינות טובות, קצת מלח, פלפל וחובה אגוז מוסקט וזהו! שולחים לתנור והריח שמתפשט בבית הורג. אני אוהבת להשתמש בשמנת מתוקה 38% שעקרונית מתאימה גם להקצפה. כמובן שאפשר להכין עם שמנת לבישול דלה יותר בשומן, אבל הטעם מן הסתם יהיה פחות עשיר. אני אומרת שאם כבר אוכלים אז עדיף לאכול מעט וטעים.

גלים גלים

את הגראטן בטטות הזה הכנתי בטכניקה שונה מהרגיל כי אני חייבת להתחכם 🙂 לא יכולה להכין משהו שגרתי. זה מאוד פשוט להכנה והתוצאה שווה את ההשקעה הקלה. זה באמת לא לוקח יותר מידי זמן ושווה להשקיע רק כדי לשמוע את קריאות ההתפעלות של הסועדים 🙂 מעבר לזה, בשיטה הזו השמנת מחלחלת לכל אזורי הבטטה שסופחת לתוכה את הטעמים הטובים והופכת נימוחה ומדהימה בטעם. כל מה שצריך זה לפרוס את הבטטות במנדולינה כדי לקבל פרוסות דקיקות מאוד של בטטה כדי שנוכל לקפל אותן ולהניח בתבנית בצורת גלים. כמובן שצילמתי סרטון להמחשה.

אלו המצרכים שצריך כדי להכין את הגראטן בטטות. לא בתמונה ושמתי במתכון – פרמז'ן

שמים את הבטטות הפרוסות בתבנית פיירקס או כל תבנית שנכנסת למיקרוגל עם מים עד כדי כיסוי ומבשלים2-4 דקות, עד שהיא רכה מספיק וגמישה אבל לא רכה מידי כדי שלא תתפרק. זמני הבישול הם המלצה בלבד כיוון שכל מיקרוגל מבשל בעוצמות אחרות. פשוט תתחילו לבשל ותבדקו מה המצב אחרי כל חצי דקה

מסדרים את הבטטות בתבנית בסמיכות אחת לשנייה עד שהתבנית מלאה

מכינים רוטב שמנת וגבינות ומוזגים עם כף לתוך המחילות שנוצרו בין הבטטות

אחרי אפייה – ריח וטעם מדהימים

והנה סרטון הסבר

גראטן בטטה ושמנת בטכניקה מהממת

לפני שמתחילים

  • אל תחששו להכין בטכניקה הזו, זה רק נראה מורכב. בפועל זה מאוד פשוט והתוצאה הסופית מהממת. הטכניקה הזו משפיעה גם על הטעם. יש הבדל עצום כאשר מכינים גראטן עם בטטות/תפוחי אדמה שפרסנו במנדולינה או בפריסה עבה יותר. הבטטות סופגות אליהן את הטעמים של השמנת והמרקם והטעם שלהן כל כך נימוח וטעים.
  • את הבטטות אני פורסת במנדולינה לפרוסות דקיקות מאוד. במידה ואין לכם מנדולינה, תפרסו עם קולפן רגיל. אפשר כמובן לפרוס לפרוסות עבות יותר ולהניח בתבנית בצורת רעפים.
  • רוטב השמנת מתאים לכל ירק שאתם אוהבים כגון: תפוחי אדמה, כרובית, ברוקולי וכו'.
  • אפשר להכין את כל השלבים כולל מזיגת בלילת השמנת כמה שעות ואפילו יום מראש ולאפות סמוך לארוחה.
  • במידה ונשארים לנו עודפי בטטה, לא זורקים! מכינים פשטידת בטטה או קיש מהשאריות.
  • הגראטן טעים מאוד גם כשהוא חם מהתנור וגם כשהוא בטמפרטורת החדר וניתן לחמם שוב בתנור.
  • הפוסט נכתב בשיתוף תנובה לכבוד שבועות.

מצרכים לתבנית אובלית גדולה (מקבילה לתבנית עגולה בקוטר 26-28 ס"מ)

  • 5-6 בטטות בינוניות (בערך 1.5 ק"ג)
  • מים + מעט מלח לריכוך הבטטות
  • 2 שמנת מתוקה 38% של תנובה (500 מ"ל)
  • 100 גרם מוצרלה מגוררת
  • 50 גרם פרמז'ן מגורר
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1 ביצה
  • מלח
  • 1/3 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט (לא לוותר!)

אופן הכנה

מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

מכינים את הבטטות: קולפים את הבטטות ופורסים במנדולינה לפרוסות מאוד דקות (הכי דק שיש במנדולינה).

שמים את הבטטות הפרוסות בתבנית פיירקס ומכסים במים ומלח. לא שמים את כל הבטטות יחד אלא רק כמות שנכנסת בצורה נוחה לתבנית וחוזרים על הפעולה עם כל הבטטות. באותה מידה אפשר לבשל את הבטטות על הגז בסיר עם מים רותחים. המטרה היא לקבל דפים של בטטות רכים וגמישים. מבשלים את הבטטות בכמה סבבים במיקרוגל למשך 2-4 דקות בכל סבב, עד שהבטטה גמישה מספיק אבל עדיין שלמה ולא מבושלת מידי. כשהבטטות מוכנות נעזרים במלקחיים כדי להוציא את הבטטות מהתבנית לצלחת אחרת ומכניסים סבב נוסף של בטטות. ממשיכים כך עד שמסיימים הכל. ( זמני הבישול הם המלצה בלבד כיוון שכל מיקרוגל מבשל בעוצמות אחרות. פשוט תתחילו לבשל ותבדקו מה המצב אחרי כל סבב של חצי דקה).

מקררים מעט את הבטטות ומתחילים לסדר בתוך תבנית (תיעזרו בסרטון) עד שהתבנית מלאה בצפיפות עם הבטטות.

מכינים בלילת שמנת: מערבבים יחד בקערה את השמנת המתוקה, הגבינות, החמאה המומסת, הביצה והתבלינים וטורפים היטב. אני בשלב הזה טועמת על קצה הלשון כדי לוודא שיש מליחות וטעם מספיקים.

בעזרת כף מוזגים את הבלילה לתוך המחילות שנוצרו בין הבטטות שסידרנו.

מכסים עם נייר כסף ואופים בערך שעה בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות.

מסירים את נייר הכסף ומעבירים את התנור למצב גריל. אופים עוד 10-15 דקות עד שקצוות הבטטות משחימות.

מגישים מייד אבל זה טעים גם בטמפרטורת החדר.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
    עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
  • תפוחיות - מאפה בצק עלים עם תפוחים וקינמון
    תפוחיות - מאפה בצק עלים עם תפוחים וקינמון
  • עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים
    עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים
  • לחם חלב יפני מנומר עם בטטה סגולה
    לחם חלב יפני מנומר עם בטטה סגולה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

7 תגובות

  1. הילה הגב 24 באפריל 2021 בשעה 12:21

    היי, נראה נהדר! האם עובר הקפאה לאחר ההכנה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 באפריל 2021 בשעה 18:51

      יי הילה,
      לא עובר הקפאה לצערי

      • הילה הגב 2 במאי 2021 בשעה 14:54

        הכנתי ויצא נהדר 🙂 זה מעולם לא קרה לי, התבנית התחסלה, שיהיו בריאים! תודה רבה 🙂

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 במאי 2021 בשעה 17:19

          איזה כייף לשמוע הילה
          שיהיו בריאים אמן וגם את שתמשיכי להכין להם

  2. סיגל שטאובר הגב 12 במאי 2020 בשעה 5:48

    כמה זמן לאפות בתנור ועל כמה ‏מעלות?
    תחזרי אלי בבקשה ניראה טעים וקל

  3. סיגל שטאובר הגב 12 במאי 2020 בשעה 5:46

    כמה זמן בתור?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 במאי 2020 בשעה 7:49

      היי סיגל ,
      זה הדבר הראשון שכתוב באופן ההכנה. הוספתי גם באמצע הפוסט.
      בהצלחה!
      צלמי ושתפי אותי בתמונות כשאת מכינה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס