יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
רביולי במילוי חצילים וגבינות ברוטב ערמונים
ראשי » ממולאים » רביולי במילוי חצילים וגבינות ברוטב ערמונים

רביולי במילוי חצילים וגבינות ברוטב ערמונים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 5 באוגוסט 2016 5 תגובות

רביולי במילוי חצילים וגבינות ברוטב ערמונים. אין כמו רבילוי ביתי. ברגע שמכינים פעם אחת רביולי בבית, די קשה לאכול את זה הקנוי. זה לא כזה מורכב להכין ואני ממליצה כשיש זמן להכין כמות ולהקפיא

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

כבר שנים שאני מכינה פסטה ורביולי בבית. זה די פשוט – מחומרים הכי פשוטים וזמינים – קמח וביצים, מתקבל בצק שמקבל אליו באהבה כל סוג של מלית שרק תרצו -מתוק, מלוח, חריף, חמצמץ, בשרי, חלבי…בקיצור הכל. בצק נייטרלי וקל מאוד להכנה אם נצמדים לכמה כללים בסיסיים. 


לפני שבועיים התבשרתי שזכיתי במיקסר של קיצ'נאייד בתחרות עוגות גבינה של השף הלבן. המיקסר הזה הגיע בוללל בזמן, ממש שנייה לפני שהזמנתי מיקסר חדש, כי הישן, המעולה שלי כבר הזדקן לו והתחיל לעשות בעיות. וכיוון שהתכוונתי יחד עם המיקסר לרכוש גם חלקים לפסטה, אז מייד הזמנתי לי את החלקים שמתאימים לקיצ'ינאייד ואין מה להשוות את העבודה במיקסר למכונת הפסטה הידנית…פשוט מעולה! מקצר תהליכים ומפנה לי את שתי הידיים להתעסק עם הבצק. 


את הרביולים האלה הכנתי בשבועות, עם המכונה הידנית הישנה, שגם היא יש לומר עשתה עבודה מעולה במשך שנים, אבל כמו כל דבר בחיים צריך להשתדרג ולהתקדם ובטח ובטח להקל על תהליכי העבודה. הרביולים יצאו טעימים בטירוף או כמו שאדירוש שלי אמר:"אמא, הרבהההה זמן לא אכלתי רביולי כזה טעים". 


הרביולי שלי עדיין טעון שיפור ואני עדיין לומדת ומשדרגת תהליכים, כל פעם עוד קצת. צופה לי בסרטונים ביוטיוב, מקבלת השראה ובסוף, תאמינו לי הם יהיו הכי מושלמים.

את הרביולי מילאתי בשתי מליות: ריקוטה ופרמז'ן וחצילים שרופים, בולגרית ופרמז'ן. גבינה זה בנאלי (טעים מאוד, אבל בנאלי) וכולם מכירים. החצילים זה כבר סיפור אחר….טעים ומיוחד ברמות אחרות והרוטב שהכנתי השלים את התמונה שגם כך הייתה מושלמת ונתן טעם אלוהי לרביולי.



רביולי במילוי חצילים וגבינות ברוטב ערמונים

כלל אצבע להכנת בצק פסטה: על כל 100 גרם קמח פסטה שמים ביצה אחת.

לבצק

  • 300 גרם קמח פסטה 00 (יש בטיב טעם)
  • 3 ביצים בינוניות
למלית חצילים 
  • 2 חצילים גדולים
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 100 גרם פרמזן מגורר
  • מלח לפי הטעם
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • קורט אגוז מוסקט
  • ½ שן שום כתושה
לרוטב
  • 80 גרם חמאה
  • ¼ כוס שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • 5-6 עלי מרווה טריים
  • כפית גרידת לימון
  • כפית מיץ לימון
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח לפי הטעם
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • פרמז'ן (כמה שאוהבים, זה אף פעם לא יותר מידי)
  • שקית ערמונים מבושלים קצוצים גס

אופן הכנה

  1. הבצק:   לשים את כל כמות הקמח על השייש ובעזרת היד ליצור גומה בקמח.
  2. לשים את הביצים בתוך הגומה ובעזרת מזלג להתחיל לקשקש אותן ותוך כדי כך להוסיף כל פעם קצת קמח לביצים. כשמתחיל להתגבש בצק ללוש עם הידיים ולהחדיר את כל הקמח. ללוש כך כ- 10 דקות.
  3. לעטוף עם ניילון נצמד ולהניח למנוחה של חצי שעה.
  4. לחלק את הבצק לשני חלקים, לקמח היטב את הבצק ואת משטח העבודה ולרדד במכונת פסטה לעלה דק. לקפל את הבצק ולהעביר במכונה כמה עוד פעם פעמיים עד שמקבל בצק חלק ויפה.
  5. להתחיל לרדד במכונה על השלבים הדקים יותר עד שמקבלים רצועת בצק ארוכה ודקה.
  6. לחלק את הבצק לשניים, לקמח תבנית להכנת רביולי. להניח חצי רצועת בצק על התבנית. למלא במלית החציל את כל שטח העיגול של התבנית (אצלי בתמונה תראו שלא שמתי מספיק וזה טעון שיפור), להבריש במעט מאוד מים קרוב לאזור המלית ולסגור עם עלה נוסף.
  7. להדק היטב ולעבור על הבצק עם מערוך.
  8. להפוך את התבנית ולחתוך עם גלגלת משוננת לפי הסימונים.
  9. להניח בתבנית מקומחת היטב עד שמסיימים את כל הרביולי (לא מניחים אחד על השני אלא כל פעם בשכבה אחת בלבד).
  10. המלית: עוטפים חצילים בנייר כסף (רק כדי לא ללכלך את הגז) ושורפים אותם על אש ישירה מכל הצדדים עד שהחצילים רכים.
  11. מעבירים למסננת, מקררים וקולפים את החצילים (משאירים קצת מהקליפה השחורה שתיתן לנו טעם מעט חרוך), משאירים במסננת לפחות שעתיים להגרת הנוזלים (אפשר להכין יום מראש ולשמור במקרר).
  12. מועכים את החצילים ומוסיפים את כל שאר המצרכים של המלית. מעבירים לשקית זילוף ושמים במקרר עד לשימוש.
  13. הרוטב: ממסים במחבת גדולה ורחבה חמאה ושמן זית. מוסיפים שן שום כתושה, עלי מרווה, גרידת לימון, מיץ לימון, אגוז מוסקט, מלח, פלפל שחור ופרמזן ומערבבים היטב. מוסיפים גם ערמונים קצוצים. מבשלים תוך ערבוב כ- 5-7 דקות עד שהערמונים סופגים את הטעמים. טועמים, מתקנים תיבול ומכבים את הגז (לפני שמוסיפים את הרביולי מחממים שוב).
  14. הרכבת המנה: מרתיחים מים בסיר גדול עם חופן מלח. מבשלים את הרביולי 5-7 דקות מרגע שהוא צף במים. בינתיים שהרביולי מתבשל במים מביאים לרתיחה את הרוטב. מוציאים את הרביולי מהמים ישר לרוטב, מקפיצים בעדינות כך שהרוטב יעטוף את כל הרביולי.
  15. מגישים מייד.
כמה קטנות לסיום
  1. אפשר להכין את הבצק במיקסר.
  2. רצוי ומומלץ להכין את מלית החצילים יום מראש כיוון שזה דורש סינון הנוזלים של החצילים.
  3. אפשר להקפיא את הרביולי המוכנים יחד עם המלית (לפני הבישול) לכמה חודשים טובים.
  4. הרוטב תמיד יחכה לפסטה ולא להפך.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חלה קלועה לשבת עם בצק מקדים
    חלה קלועה לשבת עם בצק מקדים
  • בורקס תורכי ביתי מושלם!
    בורקס תורכי ביתי מושלם!
  • בצק שמרים דפוף(עלים) במלית גבינה וצימוקים
    בצק שמרים דפוף(עלים) במלית גבינה וצימוקים
  • קוסקוס חלבי עם חמאה ולבן
    קוסקוס חלבי עם חמאה ולבן
פסטה ביתית פרמז'ן קיצ'נאייד רביולי

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

5 תגובות

  1. תומר הגב 9 ביולי 2020 בשעה 15:17

    היי, נראה מדהים! אין לי גז – יש פתרון לקליית החצילים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 ביולי 2020 בשעה 20:48

      היי תומר,
      בתנור אבל יהיה חסר הטעם השרוף

  2. עדי הגב 5 ביוני 2019 בשעה 18:29

    היי,

    באיזה גבינה ממלאים את הרבייולי?
    ריקוטה או בולגרית?
    כי כתוב פעם אחת שהמלית של החצילים עם ריקוטה ובמתכון עצמו כתוב בולגרית

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 ביוני 2019 בשעה 19:01

      היי עדי,

      כתבתי שמילאתי בשתי מליות…תקראי שוב. בכל אופן אפשר גם וגם זה עניין של טעם. מה שחשוב זה שהגבינה תהיה גבינה יבשה בלי נוזלים חרת הרביולי נפתח בבישול

  3. סיגל ברמר הגב 7 באוגוסט 2016 בשעה 16:35

    זה נראה טעיםםםם סירטון הדרכה מעולה והתמונות משגעות אלופה! 🙂

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס