יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת קוקוס ושוקולד מריר (פרווה)
ראשי » מתכונים לפורים » עוגת קוקוס ושוקולד מריר (פרווה)

עוגת קוקוס ושוקולד מריר (פרווה)

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 26 בספטמבר 2020 20 תגובות

עוגת קוקוס עם שבילים של גנאש שוקולד מריר היא אחת העוגות הטעימות שהכנתי לאחרונה. היא מיועדת כמובן למכורים לקוקוס (אני!) ולאוהבי השילוב הבלתי מעורער של קוקוס ושוקולד. היא קלה להכנה וטעימה בטירוף

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת קוקוס ושוקולד מריר (פרווה)

סגר שני!

מתסכל מאוד במיוחד שלא רואים אופק או סוף לדבר הזה. חברי הממשלה עסוקים כל היום בעיקר במשחק הכיסאות שלהם וביריבות אישית כשהאזרחים וכלכלת המדינה נמצאים איפשהו במקום האחרון אם בכלל. זה עצוב!! ממש עצוב שככה מתנהלים הדברים, זה מרגיש שהמדינה הולכת לאבדון.

אני אישית עובדת מהבית, אבל עשרות אלפי אנשים הפכו למובטלים, שלא לדבר על העצמאים שכל חייהם משלמים ביטוח לאומי ואז ברגע האמת לא זכאים לכלום, זה הזוי בכל רמה אפשרית!!! בכל מקרה הנחמה היחידה שלי בכל הסיפור הזה הוא שיש לי הרבה יותר זמן לאפות ולבשל ואני גם מעלה מלא סרטונים בזמן אמת לסטורי שלי באינסטגרם.

את העוגה הזו פיתחתי לי בראש לפני חודש ורק אתמול יצא לי להכין אותה. ידוע שאני מכורה לקוקוס וקוקוס עם שוקולד זו בכלל אהבת אמת וכך נולדה לה עוגה חדשה, רכה בטירוף, יותר בריאה כי היא עם קמח כוסמין והיא פרווה כי שמתי בה חלב קוקוס שגם מוסיף טעם וגם הוא סמיך יותר מחלב רגיל אז נתן לה מרקם מדהים.

השוקולד הוא שוקולד מריר 60% מעורבב עם חלב קוקוס לגנאש חלק. את הצורה המגניבה מקבלים ממזיגת בלילת העוגה והשוקולד לסירוגין – פעם בלילה ופעם שוקולד. לא מערבבים עם קיסם ולא יוצרים צורות, זה קורה לבד באפייה ולכן זה כל כך פשוט וקל להכנה. אל תדאגו, גם לעוגה הפשוטה הזו הכנתי סרטון.

רואים כמה היא רכה??

עוגת קוקוס ושוקולד מריר (פרווה)

לחצו פה לסרטון הדגמה בערוץ היוטיוב שלי

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחרי באינסטגרם, שם אני מעלה בסטורי שלבים בלייב ישירות מהמטבח שלי
  • ויש לי גם קבוצה שווה בפייסבוק, שם גם אתם יכולים להעלות ולהשוויץ ביצירות שלכם
  • כל הכמויות נמדדו בכוסות וכפות מדידה אוניברסליים.
  • העוגה נשמרת שלושה ימים מחוץ למקרר ועד שבוע במקרר.
  • תקפידו להשתמש בשוקולד מריר איכותי כי זה חלק נכבד מטעם העוגה.
  • אפשר להמיר את קמח הכוסמין בקמח רגיל (מומלץ קמח עוגות).
  • אפשר להמיר את השמן לשמן קוקוס.
  • תקפידו להכין את העוגה בתבנית בגודל מתאים ובכל מקרה אם אין תבנית בדיוק בגודל הזה, תמיד אפשר לאפות עם תבנית שיש בבית, רק להקפיד למזוג את הבלילה עד 3/4 מגובה התבנית.
  • אפשר לאפות מהבלילה מאפינס – זמן האפייה יתקצר לכ – 20-25 דקות.
  • הביצים חייבות להיות בטמפרטורת החדר. טיפ: תפרידו את הביצים כשהן קרות ואז תביאו אותן לטמפרטורת החדר.

מצרכים לתבנית אינגליש קייק בגודל 30*11 ס"מ

לבלילת העוגה

  • 3 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר מופרדות לחלמונים וחלבונים
  • 1/2 כוס סוכר לבן להקצפת החלבונים (אפשר לשים סוכר חום)
  • 1/4 כוס סוכר לבן להקצפת החלמונים (אפשר לשים סוכר חום)
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1/2 כוס שמן קנולה (אפשר לשים שמן קוקוס)
  • 1/2 כוס חלב קוקוס (אפשר לשים חלב רגיל או קרם קוקוס)
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 ורבע כוסות קמח כוסמין לבן (אפשר לשים קמח רגיל)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 50 גרם אינסטנט פודינג וניל (5 כפות מדידה)
  • 1/2 כוס פתיתי קוקוס
  • 1/4 כפית מלח (לא לוותר!)

לגנאש שוקולד מריר

  • 100 גרם שוקולד מריר 60%
  • 1/2 כוס חלב קוקוס (אפשר לשים קרם קוקוס)

אופן הכנה

מכינים בלילת עוגה: שמים חלמונים ו – 1/4 כוס סוכר בקערה גדולה וטורפים לתערובת בהירה ותפוחה (אפשר במיקסר).

מוסיפים לקערה שמן וטורפים היטב.

מוסיפים חלב קוקוס ותמצית וניל וטורפים היטב.

מערבבים יחד בכלי נפרד קמח כוסמין, אבקת אפייה,אינסטנט פודינג וניל, קוקוס ומלח ומוסיפים לקערה . טורפים ממש כמה שניות רק כדי לאחד את התערובות.

שמים בקערת המיקסר חלבונים ומתחילים להקציף כדקה לקצף לבן. מוסיפים 1/2 כוס סוכר וסוכר וניל בהדרגה ומקציפים לקצף יציב.

מעבירים שליש מכמות הקצף לקערת החלבונים וטורפים בצורה חופשית עם מטרפה (השוואת מרקמים). את שארית הקצף מקפלים עם מרית בתנועות קיפול.

מכינים גנאש שוקולד: ממסים יחד במיקרוגל שוקולד וחלב קוקוס לבלילה אחידה. ממסים בפולסים של דקה בכל פעם ואחרי כל חימום מערבבים היטב, עד שמקבלים גנאש חלק ומבריק (אצלי לקח דקה וחצי).

מרכיבים את העוגה ואופים: מחממים תנור אפייה לחום של 160 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותה היטב.

מעבירים שליש מכמות בלילת העוגה לתבנית ומיישרים עם מרית או לקקן.

בעזרת כף מוזגים שליש מכמות גנאש השוקולד. לא צריך להקפיד שהכל יהיה מכוסה בשוקולד, פשוט מוזגים בצורה חופשית.

ממשיכים עם בלילת העוגה – מעבירים עוד שליש מהכמות ועליה עוד שליש של השוקולד.

לבסוף שמים את השליש האחרון של בלילת העוגה ומסיימים בשארית השוקולד.

טופחים את התבנית על השייש כדי להיפטר מבועות אוויר וגם קצת לפזר את השוקולד ששמנו.

אופים 40-50 דקות או עד שהעוגה קפיצית למגע וכשנועצים קיסם במרכז העוגה הוא יוצא יבש.

מוציאים מהתנור, מקררים 5 דקות ומחלצים מהתבנית לקירור על רשת.

העוגה יוצאת רכה בטירוף וטעימה מאוד לכל חובבי הקוקוס והשוקולד.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת קוקוס ושוקולד לבן עם קמח כוסמין
    עוגת קוקוס ושוקולד לבן עם קמח כוסמין
  • לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
    לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • עוגת שוקולד מריר ללא סוכר ועם קמח כוסמין
    עוגת שוקולד מריר ללא סוכר ועם קמח כוסמין

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

20 תגובות

  1. Sara הגב 4 בפברואר 2022 בשעה 23:32

    העוגה ניראת טעימה ברמות
    תודה על המתכון

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בפברואר 2022 בשעה 8:17

      בשמחה שרה ♥

  2. שירה הגב 5 בינואר 2022 בשעה 20:24

    היי יהודית, האם ניתן להשתמש לגנאש בחלב סויה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בינואר 2022 בשעה 20:40

      היי שירה,
      זה דליל מידי. תשתמשי בקרם קוקוס

  3. אורית הגב 3 באוקטובר 2020 בשעה 10:54

    חג שמח יהודית
    במקרה שאינסטנט פודינג לא זמין ניתן להחליף בקורנפלור? אם כן באיזה יחס?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 באוקטובר 2020 בשעה 10:57

      היי אורית,
      כיוון שלא ניסיתי לא יכולה לומר לך בוודאות. לקורנפלור יש מרקם אחר ומן הסתם גם חסר טעם.
      את יכולה לנסות ואם את מנסה תעדכני
      חג שמח

  4. אורית אפטר הגב 29 בספטמבר 2020 בשעה 19:57

    שאלתי היא האם במקום חלב וחלב קוקוס אפשר להשתמש במיץ תפוזים? והאם במקום קמח כוסמין ניתן להשתמש בקמח תופח ואז לא צריך אבקת אפיה?
    בברכת שנה טובה
    חתימה טובה
    אורית אפטר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בספטמבר 2020 בשעה 23:37

      היי אורית,
      התשובה היא כן למרות שתפוזים יותר דליל מחלב קוקוס במקצת.
      אפשר קמח תופח במקום.

  5. סימה הגב 29 בספטמבר 2020 בשעה 11:04

    האם אפשר להחליף את החלב קוקוס בקרם קוקוס?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בספטמבר 2020 בשעה 13:03

      היי סימה
      אפשרי

  6. בלומה הגב 29 בספטמבר 2020 בשעה 7:00

    שנה טובה.

    אפיתי בערב החג ליציאת הצום. היה פשוט מדהים.ובדיוק כמו בתמונה.תודה רבה ושתהיה לכולנו שנה מתוקה מתוקה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בספטמבר 2020 בשעה 7:43

      היי בלומה,
      איזה כייף לשמוע. תודה שחזרת לעדכן.
      גמר חתימה טובה

  7. שירה הגב 28 בספטמבר 2020 בשעה 23:56

    היי יהודית נראה. ממש טוב! מה הכוונה בחלב קוקוס? נוזל/קרם… כמה אחוז?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בספטמבר 2020 בשעה 7:43

      היי שירה,
      מדובר בחלב/נוזל קוקוס ולא בקרם קוקוס

  8. Maayan הגב 27 בספטמבר 2020 בשעה 11:19

    מה המידה של הכוס?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בספטמבר 2020 בשעה 7:40

      היי מעיין, יש בבלוג טבלת המרת מידות שאת יכולה להיעזר בבה לכל הכמויות

  9. אני הגב 27 בספטמבר 2020 בשעה 7:05

    אם אין חלב קוקוס אפשר לשים חלב רגיל או שזה יפחית מהמרקם שאמור לצאת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בספטמבר 2020 בשעה 7:32

      אפשר חלב רגיל או שמנת מתוקה. מן הסתם על רכיב ישפיע על הטעם וקצת על המרקם. לא לרעה בהכרח, פשוט ישפיע

      • אביגיל הגב 9 במרץ 2022 בשעה 20:55

        הי, תודה על מתכון מושלם שכבר העברתי הלאה למשפחה ולחברות…
        אם אין לי קוקוס טחון – יש לך רעיון מה אפשר לשים במקום?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במרץ 2022 בשעה 10:39

          היי אביגייל,
          העוגה היא עוגת קוקוס 🙂 תקני קוקוס

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס