יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת תפוזים קלה להכנה
ראשי » מתכונים לט"ו בשבט » עוגת תפוזים קלה להכנה

עוגת תפוזים קלה להכנה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 26 באוקטובר 2018 19 תגובות

עוגת תפוזים קלה להכנה. אחת העוגות הקלות והטעימות שאין כמעט בית שלא מכין אותה לפחות אחת לשבוע. אוורירית, עסיסית וטעימה במיוחד

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת תפוזים קלה להכנה וטעימה מאוד, אוורירית ועסיסית ונשמרת טרייה אפילו שבוע  במקרר או שלושה ימים מחוץ למקרר. זה לא שאחרי שלושה ימים היא מתקלקלת, אבל לי יש שריטה ואני יכולה לאכול רק דברים שנאפו באותו יום או מקסימום למחרת. אבל במקרר היא נשמרת מצויין ואפשר לחמם כמה שניות במיקרוגל והכל סבבה.
העוגה מתאימה לתבנית בקוטר 24-26. אם רוצים עוגה גבוהה מאוד – אופים בתבנית 24. אני דווקא במקרה הזה מעדיפה אותה פחות גבוהה אז אני אופה בתבנית 26 אבל עם חור במרכז.

עוגת תפוזים קלה להכנה

מצרכים לתבנית בקוטר 24-26 (בתמונה העוגה נאפתה בתבנית בקוטר 26 ס"מ עם חור במרכז)
  • 3 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • ¾ כוס סוכר
  • ½2 כוסות קמח מנופה
  • 1 שקית אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • קורט מלח
  • 1 כוס שמן
  • ¼1 כוסות מיץ תפוזים – רצוי סחוט טרי
  • גרידה מחצי תפוז
אופן ההכנה:
  1. שמים בקערת המיקסר את הביצים כשהן שלמות יחד עם הסוכר ומקציפים כ – 10 דקות לקצף אוורירי ותפוח. 
  2.  מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סוכר וניל ומלח. עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים  את התערובת לבלילת הביצים. מערבלים כמה שניות על מהירות מאוד נמוכה. (אפשר גם לקפל את הקמח עם מרית).
  3. מערבבים יחד את השמן, מיץ התפוזים וגרידת התפוז ומוסיפים לבלילה תוך כדי ערבול במהירות נמוכה מאוד.
  4. משמנים תבנית אפייה ומוזגים את הבלילה לתבנית.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל – 170 מעלות 30-40 דקות או עד שהעוגה זהובה וקפיצית למגע. בודקים בעזרת קיסם  במרכז העוגה אם היא מוכנה. (זהירות מאפיית יתר שתייבש את העוגה).
  6. מצננים לחלוטין ומחלצים מהתבנית.
  7. לפני ההגשה מפדרים במעט אבקת סוכר.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת בננות מקורמלת
    עוגת בננות הפוכה מקורמלת
  • עוגת קוקוס ושני שוקולדים
    עוגת קוקוס ושני שוקולדים - לבן וחלב
  • עוגת שוקולד וקרם קפה
    עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
  • עוגה מחולקת
    בלילה אחת ושתי עוגות בסיר מחולק גאוני!
עוגת תפוזים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

19 תגובות

  1. דניאל הגב 9 באפריל 2020 בשעה 18:07

    היי:)
    רוצה להכין את העוגה האם אפשר לשים חמאה במקום שמן?? אם כן מה כמות החמאה ובאיזה טמפרטורה?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באפריל 2020 בשעה 18:44

      היי דניאל. לא. זה כבר עוגה אחרת עם מרקם אחר ותהליך הכנה שונה.
      חג שמח

  2. מירוש הגב 24 בפברואר 2019 בשעה 8:14

    רציתי להודות על מתכון טעים ביותר.
    הכנתי לשבת האחרונה והעוגה פשוט חוסלה… נותרו פירורים.
    והכי חשוב היא יצא מתוקה בשפיות.
    אהבתי מאוד, עוד מתכון לאמץ. תודה רבה לך ושבוע טוב ?

  3. מירי הגב 24 בפברואר 2019 בשעה 8:13

    רציתי להודות על מתכון טעים ביותר.
    הכנתי לשבת האחרונה והעוגה פשוט חוסלה… נותרו פירורים.
    והכי חשוב היא יצא מתוקה בשפיות.
    אהבתי מאוד, עוד מתכון לאמץ. תודה רבה לך ושבוע טוב ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בפברואר 2019 בשעה 10:25

      איזה כייף לשמוע מירי. שמחה שאהבתם וכן הקינוחים שלי לא מתוקים כי אני מתה על קינוחים אבל לא מתוקים מידי

  4. יעל הגב 12 בנובמבר 2018 בשעה 23:59

    סוף סוף מצאתי את המתכון האולטימטיבי לעוגת תפוזים!
    יצאה לי עוגה אליפות, תבורכי!!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בנובמבר 2018 בשעה 16:16

      איזה כייףף יעל. שימחת אותי מאוד

  5. אוסנת הגב 4 בנובמבר 2018 בשעה 6:18

    תודה יהודית!
    עשיתי. יצא נפלא עסיסי וטעים ספוגית ורכה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בנובמבר 2018 בשעה 12:01

      מהמםם אסנת. כייף שחזרת לספר

  6. איריס הגב 29 באוקטובר 2018 בשעה 7:44

    למען האמת תוצאה מאכזבת, המון שמן ועוגה יבשה.
    הוספתי סירופ תפוזים ובפעם הבאה אפחית את כמות השמן לחצי.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוקטובר 2018 בשעה 11:06

      היי איריס… קשה מאוד לייבש את העוגה הזו כיוון שהיא מכילה הרבה שמן. אין לי מושג איך התייבשה לך… כנראה אפיית יתר.

  7. סיגל ברמר הגב 28 באוקטובר 2018 בשעה 10:26

    ברור לך שאני הולכת להכין אותה !!! משגעת 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באוקטובר 2018 בשעה 17:58

      מהממוש. מחכה לתמונות

  8. איריס הגב 27 באוקטובר 2018 בשעה 9:35

    חבל שהגירסה להדפסה לא מאפשרת הורדת התמונות.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוקטובר 2018 בשעה 13:30

      היי איריס, אצלי דווקא אפשר עם תמונות

  9. איריס הגב 27 באוקטובר 2018 בשעה 8:34

    בול בזמן! החצי ביקש עוגה, ומאוד אוהב עוגת תפוזים, אבל לא ממש שמחתי חענייני הקערות וההקצפות הנפרדות.
    הולכת לנסות.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוקטובר 2018 בשעה 13:30

      היי איריס, לא ממש הבנתי את שאלתך. ובכל זאת…הכל נעשה בקערת המיקסר

  10. רויטל הגב 26 באוקטובר 2018 בשעה 22:07

    יופי של עוגה מהסוג הכי מסוכן מבחינת יישורים:) לפעמים אני מוסיפה פנימה שוקולד מריר קצוץ או עושה ממנה עוגת שייש זה מתכון בסיס מעולה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 באוקטובר 2018 בשעה 22:19

      תודההה אהובה. החצי שלי בעייתי במיוחד. כל תוספת גורמת לו לוותר על העוגה. אז אני משאירה אותה כפי שהיא

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס