יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת גבינה אפויה גבוהה במיוחד
ראשי » מתכונים לשבועות » עוגת גבינה אפויה גבוהה במיוחד

עוגת גבינה אפויה גבוהה במיוחד

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 בפברואר 2017 20 תגובות

עוגת גבינה אפויה גבוהה במיוחד. כל הטיפים וכל הסודות הכי כמוסים לעוגת גבינה גבוהה שלא צונחת ויוצאת בדיוק בגובה בו נכנסה לתנור

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת גבינה אפויה גבוהה במיוחד

היי חברים אהובים, ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי. מבחינתכם, לא משתנה כלום. מבחינתי, זה כמו לעבור מדירה שכורה לבית פרטי משלי וזה הכי כייף ומרגש בעולם! אחרי תקופה שבה התעסקתי רק בבניית הבלוג החדש, אני חוזרת למה שאני הכי אוהבת בעולם – בישול ואפייה. מידי שבוע אעלה מתכון אחד חדש לבלוג וכדי שלא תפספסו ותקבלו אותו ישירות למייל, הירשמו לבלוג בקוביית ההרשמה בצד שמאל ובכל פעם שאעלה מתכון חדש, תהיו הראשונים לקבל אותו.

ונעבור ישר למתכון של עוגת גבינה אפויה שהכנתי לפני שבועיים. מכל עוגות הגבינה האפויות שהכנתי במהלך השנים (והכנתי) העוגה הזו היא הכי מוצלחת בעיני ואם משנים את הבסיס או מוותרים עליו, היא מתאימה גם לפסח. מי שמכיר את הבלוג שלי יודע שעוגות גבינה הן האהובות עלינו ביותר וכמעט לא עובר שבוע בלי שאכין עוגת גבינה או קינוח גבינה.

למרות שכתבתי כבר כמה פעמים את כל הטיפים שלי לעוגת גבינה אפויה, לפני שאכתוב את המתכון, אני מרכזת גם פה את כל הטיפים ותאמינו לי שזה כל כך פשוט ויוצא מושלם אם רק נצמדים לטיפים ולמתכון כמובן.

טיפים לעוגת גבינה אפויה

  • סינון הגבינה: הגבינה מכילה כמות גדולה מאוד של נוזלים (לא תאמינו כמה) כיוון שהעוגה הזו לא מכילה קמח ולמעשה אין מה שיספוג את הנוזלים, חייב לסנן אותה אחרת היא תעלה באפייה ותצנח ולכן, חשוב מאוד לסנן את הגבינה לפני האפייה. לחילופין, אפשר להשתמש בגבינות יבשות (כמו למשל כנען או טבורוג) או בגבינות שמנות מאוד (כמו נפוליאון 30%) אבל מניסיון – עם הגבינות היבשות העוגה יוצאת פחות טעימה ועם גבינת השמנת יוצאת מאוד כבדה ודחוסה. אני מעדיפה גבינה לבנה 5% שאני מסננת ואז מתקבלת עוגה אוורירית וטעימה מאוד.
  • גבינות בטמפרטורת החדר:   להוציא את הגבינות מהמקרר שעה – שעתיים לפני האפייה (תלוי כמובן אם זה חורף או קייץ).
  • ביצים בטמפרטורת החדר: להפריד את הביצים כשהן קרות (זה קל יותר) ולהשאיר בטמפרטורת החדר לפחות שעה שעתיים לפני האפייה.
  • שלב הקצפת החלבונים: את החלבונים מקציפים לקצף רך וכשמקפלים אותם לתוך העוגה, עושים זאת במינימום התעסקות כדי לא להכניס אויר לתערובת.
  • שלב האפייה: משמנים היטב את התבנית/רינג. כיוון שהעוגה עולה במהלך האפייה ואז צונחת חזרה לגובה המקורי שנכנסה לתנור, השימון יעזור לה לצנוח בצורה אחידה והשוליים יישארו יפים ולא מקומטים.
  • אופים את העוגה בחום של 160 מעלות למשך כשעתיים – שלוש שעות ללא חשש. עוגות גבינה לא מתייבשות בתנור!
  • אסור בתכלית האיסור: לא פותחים את התנור בשעה וחצי ראשונות בכלל!  אין צורך כי לעוגה לוקח הרבה יותר זמן להיאפות וכיוון שחום התנור נמוך מאוד אין חשש שהיא תישרף או תיאפה יתר על המידה. 
  • מניחים בתחתית התנור כלי עם מים רותחים. האדים ימנעו את התבקעות העוגה. אם העוגה בכל זאת התבקעה אז לא נורא היא עדיין מאוד טעימה ואם רוצים לטשטש עקבות מבוקעות אז פשוט מקשטים בקצפת שמכינים משמנת מתוקה, 1 גביע שמנת חמוצה וחבילה אינסטנט פודינג וניל.
  • אופים את העוגה על רשת אפייה או על גבי תבנית אם אופים ברינג בשליש התחתון של התנור.
  • אחרון חביב – העוגה יוצאת מהתנור בדיוק בגובה שבו נכנסה אליו (אין בעוגה קמח ואבקת אפייה). אם רוצים עוגה מאוד גבוהה, משתמשים בתבנית / רינג אפייה מספר 26 בגובה 10 ס"מ ובכמות נכבדה של גבינות. אם אין תבנית גבוהה, אפשר להגביה את דפנות התבנית עם נייר אפייה שמדביקים לדפנות משומנות. פשוט גוזרים נייר אפייה למלבנים בגובה כפול מגובה התבנית, משמנים את דפנות התבנית ומדביקים מסביב את הנייר. אפשר גם לקנות שקף מיוחד בחנויות מתמחות  באפייה שגם הוא יעיל לצורך כך אבל באמת הכי טוב זה לקנות תבנית גבוהה שתשמש לעוגה כי זה שווה.
  • אפייה ברינג:  מניחים נייר כסף גדול מקוטר התבנית ומעליו נייר אפייה. מהדקים את שניהם לבסיס התבנית היטב ומניחים על תבנית אפייה לפני שמתחילים.

עוגת גבינה אפויה גבוהה במיוחד

בסיס העוגה – חומרים לרינג בקוטר 26 ס"מ

  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס קמח
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1 כף שמן

לעוגת גבינה 

  • 3 מיכלים גדולים גבינה לבנה 5% (כל מיכל 750 גרם, סה"כ 2,250 גרם)
  • 1 מיכל גדול שמנת חמוצה (500 גרם)
  • 7 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס סוכר (להקצפת החלבונים)
  • ¾ כוס קורנפלור (100 גרם)
  • 1 כפית מחית/תמצית וניל
  • 50 גרם חמאה מומסת

אופן הכנה

מניחים את כל הגבינות והשמנת החמוצה בתוך חיתול או בד דומה לסינון של כמה שעות ורצוי לילה שלם (אחרי הסינון יתקבל ½1 ק"ג גבינות).

  1. בסיס העוגה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מקציפים במיקסר ביצים וסוכר במהירות גבוהה כ – 8 דקות עד לקבלת קצף אוורירי ותפוח.
  3. מנפים יחד קמח ואבקת אפייה ומקפלים לקצף הביצים. מוסיפים כף שמן ומקפלים.
  4. מרפדים תבנית/רינג בנייר אפייה ומשמנים.
  5. מוזגים את התערובת לתבנית ואופים כ – 12 דקות עד שהעוגה יציבה וזהובה. 
  6. מוציאים את הבסיס האפוי מהתנור ומנמיכים את החום ל- 160 מעלות.
  7. בקערה גדולה מערבבים יחד את הגבינות והשמנת המסוננות, חלמונים, ¾ כוס סוכר, קורנפלור, מחית וניל וחמאה מומסת וטורפים היטב עם מטרפה ידנית עד לאיחוד החומרים.
  8. מקציפים את החלבונים לקצף ענני כחצי דקה, מוסיפים סוכר ומקציפים 2-3 דקות (תלוי בעוצמת המיקסר) רק עד שמתקבל קצף רך.
  9. מקפלים את הקצף: מעבירים שליש מכמות הקצף לתערובת הגבינה ומערבבים בצורה חופשית עם מטרפה. את יתרת הקצף מקפלים בפעמיים – שלוש ורק עד שהתערובות מתאחדות.
  10. מוזגים את התערובת לתבנית/רינג, טופחים פעמיים – שלוש על השייש להוצאת בועות אוויר.
  11. מכניסים לבסיס התנור כלי עם מים רותחים ומניחים את העוגה על השליש התחתון של התנור. אופים במשך לפחות שעתיים לפני שבודקים עם שיפוד שהעוגה מוכנה.
  12. לכבות את התנור ולקרר את העוגה שעה בתנור סגור.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שוקולד ומוס וניל קלה להכנה
    עוגת שוקולד ומוס וניל קלה להכנה
  • עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
    עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
  • עוגת שכבות מהירת הכנה עם קצפת מסקרפונה ותותים
    עוגת שכבות מהירת הכנה עם קצפת מסקרפונה ותותים
  • עוגת גבינה וביסקוויטים שוקולד בקרם קפה
    עוגת גבינה וביסקוויטים שוקולד בקרם קפה
עוגות גבינה עוגת גבינה אפויה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

20 תגובות

  1. מאיה הגב 7 בדצמבר 2020 בשעה 21:49

    היי, איך מעבירים את העוגה לצלחת הגשה מהרינג בלי הנייר אפייה למטה? תודה ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בדצמבר 2020 בשעה 8:11

      היי מאיה,
      מקררים טוב את העןגה. אני נעזרת בבסיס של תבנית טארט כדי להעביר עוגות.

  2. רוני הגב 23 במרץ 2020 בשעה 11:29

    האם האפיה בטורבו או רגילה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 במרץ 2020 בשעה 13:43

      רגילה

  3. אושר חדד הגב 9 במאי 2019 בשעה 21:07

    חג שמח ❤️ שאלה אחרונה : שאת רושמת כוס הכוונה לכוס שתיה קרה / חמה? תודה .

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במאי 2019 בשעה 20:15

      היי אושר. כוסות מדידה אוניברסליים. יש היום כמעט בכל סופר או חנות לכלי בית

  4. אושר חדד הגב 9 במאי 2019 בשעה 1:49

    היי , כאשר אני שמה את הגבינות לילה לפני לסינון אני צריכה לשים אותן במקרר?
    הייתי שמחה להבין קצת יותר על תהליך סינון הגבינות, איך לעשות אותו בצורה טובה , תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במאי 2019 בשעה 7:11

      היי אושר. אני שמה חיתול נקי בתוך מסננת ומתחת מניחה כלי שיקלוט את הנוזלים. שמה לילה במקרר. שעה לפני שאני אופה אני מוציאה מהמקרר. שהכל יהיה בטמפרטורת החדר

      • אושר חדד הגב 9 במאי 2019 בשעה 10:07

        אוקיי הבנתי , תודה רבה .

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במאי 2019 בשעה 12:53

          בשמחה. חג שמחחח ♥

  5. אוסנת הגב 7 בפברואר 2018 בשעה 11:48

    תודה רבה על אתר מהמם ומתכונים נפלאים
    האם החמאה במתכון זה הכרחית לגובה של העוגה ולאווריריות או רק לנימוחות, האם זה בסדר לוותר אם הנימוכות לא חשובה לי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בפברואר 2018 בשעה 12:22

      היי.
      לא הכרחית אבל בהחלט תורמת לטעם ולמרקם. את יכולה לוותר עליה

      • אוסנת הגב 7 בפברואר 2018 בשעה 13:52

        תודה!!!! כל כך שמחה שמצאתי שוב את הבלוג שלך שהלך לי לאיבוד עם כל תחלופת ה"בתים" העיקר שמצאתי אותך 🙂

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בפברואר 2018 בשעה 20:56

          שמחה שאת כאן ותודההה ♥

  6. ניצה ה הגב 4 במרץ 2017 בשעה 13:51

    היי יהודית
    תודה על מתכון עוגת הגבינה ינוסה בקרוב.
    האם צריך להרשם שוב לבלוג החדש שלך?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2017 בשעה 0:25

      היי ניצה. בשמחה. כן, צריך להירשם שוב. יש קוביית הרשמה בצד שמאל

  7. אלי גל הגב 3 במרץ 2017 בשעה 15:10

    בתור אוהב עוגות גבינה זה נראה מתכון מפורט
    אוהב אותו כיוון שאין בו גלטין
    ונותן טיפים מצוינים
    המשיכי כך ?????

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 במרץ 2017 בשעה 15:29

      היי אלי. תודה רבה. זו עוגה אפויה וככזו היא לא זקוקה לג'לטין. שמחה שאהבת

  8. יפה ימין הגב 2 במרץ 2017 בשעה 21:32

    בחירה מצוינת!!!תמונות מדהימות!!!המון הצלחה♥♥

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 במרץ 2017 בשעה 15:29

      תודההה אהובה שלי. כייף שאת פה. נשיקות

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס