יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת גבינה אפויה גבוהה במיוחד
ראשי » מתכונים לשבועות » עוגת גבינה אפויה גבוהה במיוחד

עוגת גבינה אפויה גבוהה במיוחד

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 בפברואר 2017 16 תגובות

עוגת גבינה אפויה גבוהה במיוחד. כל הטיפים וכל הסודות הכי כמוסים לעוגת גבינה גבוהה שלא צונחת ויוצאת בדיוק בגובה בו נכנסה לתנור

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת גבינה אפויה גבוהה במיוחד

היי חברים אהובים, ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי. מבחינתכם, לא משתנה כלום. מבחינתי, זה כמו לעבור מדירה שכורה לבית פרטי משלי וזה הכי כייף ומרגש בעולם! אחרי תקופה שבה התעסקתי רק בבניית הבלוג החדש, אני חוזרת למה שאני הכי אוהבת בעולם – בישול ואפייה. מידי שבוע אעלה מתכון אחד חדש לבלוג וכדי שלא תפספסו ותקבלו אותו ישירות למייל, הירשמו לבלוג בקוביית ההרשמה בצד שמאל ובכל פעם שאעלה מתכון חדש, תהיו הראשונים לקבל אותו.

ונעבור ישר למתכון של עוגת גבינה אפויה שהכנתי לפני שבועיים. מכל עוגות הגבינה האפויות שהכנתי במהלך השנים (והכנתי) העוגה הזו היא הכי מוצלחת בעיני ואם משנים את הבסיס או מוותרים עליו, היא מתאימה גם לפסח. מי שמכיר את הבלוג שלי יודע שעוגות גבינה הן האהובות עלינו ביותר וכמעט לא עובר שבוע בלי שאכין עוגת גבינה או קינוח גבינה.

למרות שכתבתי כבר כמה פעמים את כל הטיפים שלי לעוגת גבינה אפויה, לפני שאכתוב את המתכון, אני מרכזת גם פה את כל הטיפים ותאמינו לי שזה כל כך פשוט ויוצא מושלם אם רק נצמדים לטיפים ולמתכון כמובן.

טיפים לעוגת גבינה אפויה

  • סינון הגבינה: הגבינה מכילה כמות גדולה מאוד של נוזלים (לא תאמינו כמה) כיוון שהעוגה הזו לא מכילה קמח ולמעשה אין מה שיספוג את הנוזלים, חייב לסנן אותה אחרת היא תעלה באפייה ותצנח ולכן, חשוב מאוד לסנן את הגבינה לפני האפייה. לחילופין, אפשר להשתמש בגבינות יבשות (כמו למשל כנען או טבורוג) או בגבינות שמנות מאוד (כמו נפוליאון 30%) אבל מניסיון – עם הגבינות היבשות העוגה יוצאת פחות טעימה ועם גבינת השמנת יוצאת מאוד כבדה ודחוסה. אני מעדיפה גבינה לבנה 5% שאני מסננת ואז מתקבלת עוגה אוורירית וטעימה מאוד.
  • גבינות בטמפרטורת החדר:   להוציא את הגבינות מהמקרר שעה – שעתיים לפני האפייה (תלוי כמובן אם זה חורף או קייץ).
  • ביצים בטמפרטורת החדר: להפריד את הביצים כשהן קרות (זה קל יותר) ולהשאיר בטמפרטורת החדר לפחות שעה שעתיים לפני האפייה.
  • שלב הקצפת החלבונים: את החלבונים מקציפים לקצף רך וכשמקפלים אותם לתוך העוגה, עושים זאת במינימום התעסקות כדי לא להכניס אויר לתערובת.
  • שלב האפייה: משמנים היטב את התבנית/רינג. כיוון שהעוגה עולה במהלך האפייה ואז צונחת חזרה לגובה המקורי שנכנסה לתנור, השימון יעזור לה לצנוח בצורה אחידה והשוליים יישארו יפים ולא מקומטים.
  • אופים את העוגה בחום של 160 מעלות למשך כשעתיים – שלוש שעות ללא חשש. עוגות גבינה לא מתייבשות בתנור!
  • אסור בתכלית האיסור: לא פותחים את התנור בשעה וחצי ראשונות בכלל!  אין צורך כי לעוגה לוקח הרבה יותר זמן להיאפות וכיוון שחום התנור נמוך מאוד אין חשש שהיא תישרף או תיאפה יתר על המידה. 
  • מניחים בתחתית התנור כלי עם מים רותחים. האדים ימנעו את התבקעות העוגה. אם העוגה בכל זאת התבקעה אז לא נורא היא עדיין מאוד טעימה ואם רוצים לטשטש עקבות מבוקעות אז פשוט מקשטים בקצפת שמכינים משמנת מתוקה, 1 גביע שמנת חמוצה וחבילה אינסטנט פודינג וניל.
  • אופים את העוגה על רשת אפייה או על גבי תבנית אם אופים ברינג בשליש התחתון של התנור.
  • אחרון חביב – העוגה יוצאת מהתנור בדיוק בגובה שבו נכנסה אליו (אין בעוגה קמח ואבקת אפייה). אם רוצים עוגה מאוד גבוהה, משתמשים בתבנית / רינג אפייה מספר 26 בגובה 10 ס”מ ובכמות נכבדה של גבינות. אם אין תבנית גבוהה, אפשר להגביה את דפנות התבנית עם נייר אפייה שמדביקים לדפנות משומנות. פשוט גוזרים נייר אפייה למלבנים בגובה כפול מגובה התבנית, משמנים את דפנות התבנית ומדביקים מסביב את הנייר. אפשר גם לקנות שקף מיוחד בחנויות מתמחות  באפייה שגם הוא יעיל לצורך כך אבל באמת הכי טוב זה לקנות תבנית גבוהה שתשמש לעוגה כי זה שווה.
  • אפייה ברינג:  מניחים נייר כסף גדול מקוטר התבנית ומעליו נייר אפייה. מהדקים את שניהם לבסיס התבנית היטב ומניחים על תבנית אפייה לפני שמתחילים.

עוגת גבינה אפויה גבוהה במיוחד

בסיס העוגה – חומרים לרינג בקוטר 26 ס”מ

  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס קמח
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1 כף שמן

לעוגת גבינה 

  • 3 מיכלים גדולים גבינה לבנה 5% (כל מיכל 750 גרם, סה”כ 2,250 גרם)
  • 1 מיכל גדול שמנת חמוצה (500 גרם)
  • 7 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס סוכר (להקצפת החלבונים)
  • ¾ כוס קורנפלור (100 גרם)
  • 1 כפית מחית/תמצית וניל
  • 50 גרם חמאה מומסת

אופן הכנה

מניחים את כל הגבינות והשמנת החמוצה בתוך חיתול או בד דומה לסינון של כמה שעות ורצוי לילה שלם (אחרי הסינון יתקבל ½1 ק”ג גבינות).

  1. בסיס העוגה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מקציפים במיקסר ביצים וסוכר במהירות גבוהה כ – 8 דקות עד לקבלת קצף אוורירי ותפוח.
  3. מנפים יחד קמח ואבקת אפייה ומקפלים לקצף הביצים. מוסיפים כף שמן ומקפלים.
  4. מרפדים תבנית/רינג בנייר אפייה ומשמנים.
  5. מוזגים את התערובת לתבנית ואופים כ – 12 דקות עד שהעוגה יציבה וזהובה. 
  6. מוציאים את הבסיס האפוי מהתנור ומנמיכים את החום ל- 160 מעלות.
  7. בקערה גדולה מערבבים יחד את הגבינות והשמנת המסוננות, חלמונים, ¾ כוס סוכר, קורנפלור, מחית וניל וחמאה מומסת וטורפים היטב עם מטרפה ידנית עד לאיחוד החומרים.
  8. מקציפים את החלבונים לקצף ענני כחצי דקה, מוסיפים סוכר ומקציפים 2-3 דקות (תלוי בעוצמת המיקסר) רק עד שמתקבל קצף רך.
  9. מקפלים את הקצף: מעבירים שליש מכמות הקצף לתערובת הגבינה ומערבבים בצורה חופשית עם מטרפה. את יתרת הקצף מקפלים בפעמיים – שלוש ורק עד שהתערובות מתאחדות.
  10. מוזגים את התערובת לתבנית/רינג, טופחים פעמיים – שלוש על השייש להוצאת בועות אוויר.
  11. מכניסים לבסיס התנור כלי עם מים רותחים ומניחים את העוגה על השליש התחתון של התנור. אופים במשך לפחות שעתיים לפני שבודקים עם שיפוד שהעוגה מוכנה.
  12. לכבות את התנור ולקרר את העוגה שעה בתנור סגור.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • אסאדו טלה בתנור בתוספת תפוחי אדמה ירושלמייםאסאדו טלה בתנור בתוספת תפוחי אדמה ירושלמיים
  • עוגת מדוביק שוקולד עם קרם פרש וריבת חלבעוגת מדוביק שוקולד עם קרם פרש וריבת חלב
  • עוגת גבינה אפויה נימוחה מושלמתעוגת גבינה אפויה נימוחה מושלמת
  • עוגת גבינה אפויה נימוחהעוגת גבינה אפויה נימוחה
עוגות גבינה עוגת גבינה אפויה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. אושר חדד הגב 9 במאי 2019 בשעה 21:07

    חג שמח ❤️ שאלה אחרונה : שאת רושמת כוס הכוונה לכוס שתיה קרה / חמה? תודה .

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במאי 2019 בשעה 20:15

      היי אושר. כוסות מדידה אוניברסליים. יש היום כמעט בכל סופר או חנות לכלי בית

  2. אושר חדד הגב 9 במאי 2019 בשעה 1:49

    היי , כאשר אני שמה את הגבינות לילה לפני לסינון אני צריכה לשים אותן במקרר?
    הייתי שמחה להבין קצת יותר על תהליך סינון הגבינות, איך לעשות אותו בצורה טובה , תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במאי 2019 בשעה 7:11

      היי אושר. אני שמה חיתול נקי בתוך מסננת ומתחת מניחה כלי שיקלוט את הנוזלים. שמה לילה במקרר. שעה לפני שאני אופה אני מוציאה מהמקרר. שהכל יהיה בטמפרטורת החדר

      • אושר חדד הגב 9 במאי 2019 בשעה 10:07

        אוקיי הבנתי , תודה רבה .

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במאי 2019 בשעה 12:53

          בשמחה. חג שמחחח ♥

  3. אוסנת הגב 7 בפברואר 2018 בשעה 11:48

    תודה רבה על אתר מהמם ומתכונים נפלאים
    האם החמאה במתכון זה הכרחית לגובה של העוגה ולאווריריות או רק לנימוחות, האם זה בסדר לוותר אם הנימוכות לא חשובה לי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בפברואר 2018 בשעה 12:22

      היי.
      לא הכרחית אבל בהחלט תורמת לטעם ולמרקם. את יכולה לוותר עליה

      • אוסנת הגב 7 בפברואר 2018 בשעה 13:52

        תודה!!!! כל כך שמחה שמצאתי שוב את הבלוג שלך שהלך לי לאיבוד עם כל תחלופת ה”בתים” העיקר שמצאתי אותך 🙂

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בפברואר 2018 בשעה 20:56

          שמחה שאת כאן ותודההה ♥

  4. ניצה ה הגב 4 במרץ 2017 בשעה 13:51

    היי יהודית
    תודה על מתכון עוגת הגבינה ינוסה בקרוב.
    האם צריך להרשם שוב לבלוג החדש שלך?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2017 בשעה 0:25

      היי ניצה. בשמחה. כן, צריך להירשם שוב. יש קוביית הרשמה בצד שמאל

  5. אלי גל הגב 3 במרץ 2017 בשעה 15:10

    בתור אוהב עוגות גבינה זה נראה מתכון מפורט
    אוהב אותו כיוון שאין בו גלטין
    ונותן טיפים מצוינים
    המשיכי כך ?????

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 במרץ 2017 בשעה 15:29

      היי אלי. תודה רבה. זו עוגה אפויה וככזו היא לא זקוקה לג’לטין. שמחה שאהבת

  6. יפה ימין הגב 2 במרץ 2017 בשעה 21:32

    בחירה מצוינת!!!תמונות מדהימות!!!המון הצלחה♥♥

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 במרץ 2017 בשעה 15:29

      תודההה אהובה שלי. כייף שאת פה. נשיקות

השארת תגובה

ביטול

הבית של יהודית אביב הלוחשת לאוכל
יהודית אביב

יהודית אביב

הלוחשת לאוכל
שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג’ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר “תפוז” שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו. באמת שלא הבנתי כלום ושום דבר בכל מה שקשור לעולם הבלוגים והבלוגרים ודי מתוך סקרנות ורצון להנציח את המתכונים שלי.........להמשך קריאה....
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל באינסטגרם

yehudit_aviv

Instagram post 2193483592625909091_608495305 שבת תותים לכם🍓🍓
בגדול היא התחסלה בערך שלוש שעות אחרי שיצאה מהתנור 😱
מזללל שלוקח בדיוק חמש דקות להכין אותה (מי שלא מאמין, שייכנס לסטורי, העליתי שם בלייב את שלבי ההכנה) ועוד40דקות לאפות אותה, כך שאין בעייה להכין אותה שוב ושוב.
עוגת תותים ושטרוייזל עכשיו גם בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל והיא הראשונה בדף הראשי.
הלכתי להכין עוד אחת😋... ביי 😉
https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%9d/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a9%d7%98%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%99%d7%96%d7%9c-%d7%a9%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9d/
🍓
🍓
🍓
#strawberry
#thefeedfeedbaking
#foodporn
#cakes
#thefeedfeedcake
#gargeran
#imsomartha
#foodphotography
#strwaberrycake
#onthekitchen
#ontheblog
#lovetocook
Instagram post 2192985443092393452_608495305 שבת שלום 💕💕
Instagram post 2191979524061560619_608495305 סיר של שישי בצהריים בחמישי
תכתבו בגוגל תבשיל קציצות ואפונה הלוחשת לאוכל
💕
#foodphotography
#food52
#lovefood
#pea
#lovetoeat
#feedfeed
#feedfeedmeatballs
#meat
#meatballs
Instagram post 2190668433352243771_608495305 בהתלבטות בין שקשוקה לפיצה לא הצלחתי לבחור אז שילבתי ביניהם 😜
לפני החפירות אני כבר אומרת לכם שהמתכון כבר בבלוג כולל סרטונים שממחישים את ההכנה ומי שירצה אשלח לו לינק לפרטי ומאוחר יותר זה יהיה בסטורי.
.

זה שאני מכורה לבצקים אתם בטוח כבר מבינים ובכל זאת, כשאחד הילדים (ילדים עאלק😂😂 עוד שנייה הם בפנסיה) ממש רעב ומתקשר אלי כמו שקרה אתמול למשל בעשר בלילה (כן, חורצ'ק) ושואל אם אני יכולה להכין לו משהו לאכול, אני שולפת בצק מוכן, במקרה הזה בצק פיצה מצונן של שמרית, רוטב שקשוקה שהיה לי במקרר, גבינות ונולדה לה שקשופיצה טעימה בטירוף בכלום זמן וכלום עבודה.
היתרון בבצקים של שמרית שההיכרות הראשונה שלי איתם הייתה דרך שיתוף פעולה שעשיתי איתם ומאז הם הפכו לדיירי קבע אצלי במקרר, זה שהם מוכנים מייד לעבודה. אין צורך להפשיר וזה יתרון ענק בעיני והם גם טעימים ביותר. כן, אין תחליף לבצק שמכינים לבד בבית אבל זה פתרון מעולה כשאין זמן להכין או כשרוצים להכין ארוחה ברגע.

@shimrit_baking
#shakshuka
#tomatoes
#foodporn
#foodphotography
#gargeran
#imsomartha
#lovetoeat
#eggs
#dough
Instagram post 2188443277150090220_608495305 סך הכל ארוחת בוקר די שפויה לא??
קצת קרפים, קצפת ותותים כי אני הכי שמחה שהם שוב כאן
.
.
.
#strawberrycake
#strawberry
#mascapone
#krep
#foodphotography
#foodporn
#sweet
#vanilla
Instagram post 2186937707502812543_608495305 אחת העוגות הכי מגניבות שיצא לי להכין. היא ישבה לי בראש מלא זמן עד שיצאה לפועל. היא מזמןןןן בבלוג ועשרות הכינו אותה ושלחו לי תמונות. בא לי להחיות אותה שוב וכנראה שהשבת אכין אותה בגרסה אחרת. .שמתי לכם לינק בסטוריז ובהיילייטס. או פשוט חפשו בגוגל עוגת שמרים משובללת הלוחשת לאוכל
.
#cakes
#chocolatecookake
#chocolate
#chocolatelover
#foodphotography
#Yeast cake
#yeastDoug
#foodphotography
#foodporn
#chocolate
Instagram post 2184866163716863351_608495305 מה יש בהם שכל כך הרבה אנשים אוהבים אותם?? האמת, אני לא גדלתי על פתיתים. אצלנו בבית לא היו פתיתים או פסטה. יותר בכיוון של תבשילים מרוקאים חמים עם מלא רוטב ולחם.
כך יצא שלא הכנתי פתיתים עד שהתחתנתי, ילדתי והילדים גדלו מספיק כדי לבקש את הפתיתים שאכלו בצהרונים. גם פסטה הכנתי רק בגלל שאכלו בגן וביקשו.
היום אני כמובן מכינה על בסיס קבוע כי כולם אוהבים.
ובכל זאת, מלא אנשים לא מצליחים להכין פתיתים אחד אחד ויוצא להם מעין גושים של פתיתים. "הסוד" הוא כמות השמן והמים. גם הפתיתים, ממש כמו האורז אוהבים שהשמן יעטוף אותם ממש טוב, כמות המים תקבע אם ייצאו פתיתים נימוחים אחד אחד או דייסת פתיתים 😂
בקיצור, המתכון עלה לפני כמה שנים לבלוג והדבר שהכי הפתיע אותי זה הכמות ההיסטרית של הכניסות למתכון הכל כך פשוט וגם כמות התגובות והשאלות... כולה פתיתים אבל כנראה שיש להם מקום של אהבה בהרבה לבבות ובתים.
תכתבו בגוגל פתיתים הלוחשת לאוכל ואתם שם לכל הטיפים לקבלת פתיתים נימוחים אחד אחד, טעימים טעימים
.
.
.
#israeli_food
#foodphotography
#israeli_kitchen
#food52
#pasta
#lovetoeat
#thefeedfeed
#thefeedfeedvegan
Instagram post 2183456237320824857_608495305 עוגת השבת קצת באיחור אבל אתם יודעים מה אומרים על זה😉
קיצר, הבראוניז הכי טעימים ומושלמים שהכנתי מעולם.
פאדג'יים בטירוף, מעליהם הכנתי שכבה של טופי מלוח שאם עוד לא טעמתם כזה, אתם לא מבינים מה אתם מפסידים וכדי להשחית עוד יותר, הכנתי פופקורן בקרמל שלא הפסקנו לנשנש אותו בלי קשר לבראוניז.
ממש ממש עכשיו כל המתכונים עלו לבלוג ויש גם סרטוני הסבר לכל הטוב הזה. אתמול היה לי עומס יתר ולא הספקתי להעלות סטוריז... הם עוד יעלו ויישמרו בהיילייטס. בינתיים הכל בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון.
אה, רק לפרוטוקול, את הבראוניז הכנתי עם קמח כוסמין, כך שהם בריאים😂😂
הרקעים של יעל מקפיצים כל פריים למעלה למעלה

@yaelyaniv
.
.
.

#chocolatelover
#chocolate
#brownies
#popcorn🍿
#caramelpopcorn
#israeli_food #foodphotography
#foodporn
#sweet
#candies
#sweetpopcorn
#caramelsauce
Instagram post 2182632685512325707_608495305 שימו בסל הקניות סלרי עלים, תפוחים, חמוציות (ללא סוכר) ופקאנים. הסלט הזה הוא אחד הטעימים שתכינו והבונוס שהוא גם מאוד מאוד בריא. אני מתבלת בין היתר עם חומץ תפוחים (עם האמא 😊כנסו לבלוג ותבינו מה זה) לא מסונן שגם הוא מאוד בריא ואני מנשנשת בלי ייסורי מצפון. המתכון ממש עכשיו בבלוג ויישמר גם בהיילייטס
.
.
.
#salad
#salads
#veganfood
#vegetables
#ciders
#vingette
לצפייה בתמונות נוספות.....
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס