יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
עוגת גבינה זברה בטעם שוקולד פיסטוק
ראשי » מתכונים לשבועות » עוגת גבינה זברה בטעם שוקולד פיסטוק

עוגת גבינה זברה בטעם שוקולד פיסטוק

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 23 ביולי 2022 18 תגובות

אחת העוגות הכי אהובות בארץ בגרסה פיסטוקית טעימה במיוחד ובדוגמת זברה כדי שיהיה מעניין יותר

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת גבינה זברה בטעם שוקולד פיסטוק

עם החום הזה אין מצב להכנת עוגות מורכבות מידי, כך שהאולטימטיביות הן העוגות הקרות וכמה שיותר מהירות, ככה יותר טוב. עם שגעת הפיסטוק הכנתי את עוגת הביסקוויטים האהובה, רק הנחתי את הביסקוויטים בצורה אנכית (עומדים) במקום אופקית (שוכבים) כך שבפריסה מתקבלת צורה של פסים פסים ממש כמו זברה.

את מחית הפיסטוק אני מכינה לבד בבית אבל כמובן שאפשר לקנות מחית מוכנה. שימו לב שאתם קונים מחית טבעית ללא צבעי מאכל כי אז הצבע יוצא ירוק זרחני מידי ולא טבעי וגם, לא בריא.

עוגת גבינה זברה בטעם שוקולד פיסטוק

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה של עוגת הגבינה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • אפשר להכין את העוגה בכל טעם שאוהבים. מכינים את הבסיס ולתוכו משלבים טעמים.
  • הכנתי את מחית הפיסטוק בבית. אם שמים מחית קנוייה ייתכנו שינויים בכמויות. פשוט מוסיפים בהדרגה עד שמקבלים צבע ירקרק יפה.

מצרכים לתבנית איגליש קייק בגודל 30*12 ס"מ

לעוגה

  • 350 גרם גבינה לבנה 5%
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 100 גרם מחית פיסטוק ביתית
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 28 ביסקוויטים פתיבר בטעם שוקולד
  • 1 כוס חלב לטבילת הביסקוויטים

ציפוי

  • 80 גרם שוקולד לבן
  • 50 גרם שמנת מתוקה 38%
  • 20 גרם מחית פיסטוק

לפיזור: חופן פיסטוקים קלויים קצוצים גס

אופן הכנה

מכינים עוגה: שמים בקערת המיקסר את הגבינה והשמנת המתוקה ומקציפים לקצפת רכה.

ממסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות כל פעם את השוקולד הלבן. מעבירים 2 כפות מבלילת הגבינה לשוקולד הלבן, מערבבים ורק אז מעבירים את השוקולד לקערת הגבינה.

מוסיפים מחית פיסטוק ואבקת סוכר וממשיכים להקציף לבלילה יציבה אבל לא מידי.

מצפים תבנית אפייה בניילון, רצוי ניילון קשיח יחסית או משתמשים בתבנית חד פעמית. מעבירים את כל בלילת הגבינה לתבנית ומיישרים.

בשלב הזה אני ממליצה להיעזר בסרטון שהכנתי באינסטגרם: מרטיבים ביסקוויט בחלב לשנייה ומניחים בתוך הקרם בצורה אנכית, דוחפים עד הקרקעית. ממשיכים עם כל הביסקוויטים כך שבכל שורה יהיו 5 ביסקוויטים. אם יש צורך, בסוף שוברים את הביסקוויט לחצי על מנת להתאים לגודל התבנית.

כשמסיימים מיישרים את הקרם. טובלים שוב ביסקוויטים בחלב ומניחים מעל הקרם בצורה שוכבת כך שיהיו בסיס לעוגה.

מעבירים למקרר לכמה שעות טובות ואז למקפיא עד להתייצבות מלאה.

מכינים ציפוי: ממסים יחד את השוקולד, השמנה ומחית פיסטוק במיקרוגל.

מצפים את העוגה: מוציאים מהמקפיא את העוגה ומחלצים אותה: לוקחים צלחת מלבנית ומניחים אותה הפוכה על התבנית. הופכים את התבנית על הצלחת כך ששכבת הביסקוויטים האחרונה הופכת להיות הבסיס.

מצפים את העוגה עם הציפוי ומפזרים פיסטוקים קצוצים.

שומרים את העוגה במקרר עד שבוע ובמקפיא עד חודש.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מגנום פיסטוק
    מגנום קראנץ פיסטוק ביתי מושלם
  • עוגת שמרים עם פיסטוק ותפוחים
    עוגת שמרים במילוי שקדים, פיסטוק ותפוחים
  • עוגת גבינה עם טנא לשבועות
    עוגת גבינה אפויה עם טנא לשבועות
  • פיצה ביתית ללא לישה
    פיצה ביתית ללא לישה מושלמת

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

18 תגובות

  1. אורלי הגב 12 בספטמבר 2023 בשעה 13:41

    עשיתי את העוגה הזו היום
    כרגע במקפיא ובטעות שמתי נייר אפיה ולא ניילון נצמד (לא עשיתי בחד פעמי) בתבנית האם אפשר יהיה לחלץ אותה
    או שהלכה העוגה):

    שנה טובה):

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בספטמבר 2023 בשעה 15:41

      יהיה בסדר, לא לזרוק כלום. כשהיא תקפא תוציאי מהמקפיא ותקלפי לאט לאט את הנייר. כשהעוגה תפשיר טיפה זה יהיה קל יותר
      חג שמח:)

  2. רחל רביבו הגב 22 ביוני 2023 בשעה 0:26

    רציתי לדעת אם זה תבנית אינגליש חד פעמית הכסופה ואם זה כמות גדולה של גבינה לתבנית כי זה ניראה מלא תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 ביוני 2023 בשעה 7:55

      היי רחל,
      זה לא חד פעמי ושום מתכון אצלי הוא לא בתבניות חד פעמיות. אני לא בקיאה בכמות של החד פעמיות, זאת תבנית רגילה וכתבתי את המידות שלה

  3. גל הגב 25 במאי 2023 בשעה 12:01

    היי,
    אם אני רוצה להכין את העוגה ולהגיש אותה יום אחרי איך מומלץ לשמור אותה? במקפיא?

    תודה רבה וחג שמח!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 במאי 2023 בשעה 13:57

      במקרר
      חג שמח.
      היא מחזיקה שבוע במקרר ובמקפיא חודש

  4. הלית הגב 20 במאי 2023 בשעה 14:33

    הי!
    אם פחות אוהבים פיסטוק, מה יכול להחליף אותו בתערובת הגבינה?

    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 במאי 2023 בשעה 6:56

      אפשר כל טעם אחר שאוהבים כמו קפה, וניל וכו'

  5. גל הגב 4 במאי 2023 בשעה 11:42

    היי,
    אי אפשר פשוט לבנות אותה עם בסיס מלמטה במקום להפוך?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במאי 2023 בשעה 0:34

      אפשר

  6. טלי הגב 25 באפריל 2023 בשעה 7:53

    יש תחליף לשוקולד.. לבן? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 באפריל 2023 בשעה 7:55

      היי טלי,
      אין תחליף. את יכולה לוותר עליו אבל משדרג מאוד את הטעם וגם מייצב את העוגה

  7. שירי הגב 24 באפריל 2023 בשעה 15:30

    מה זה מחית פיסטוק ביתית ??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 באפריל 2023 בשעה 15:33

      https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%92%d7%9c%d7%95%d7%98%d7%9f/%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%aa-%d7%a4%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a7/

  8. טלי הגב 23 באוגוסט 2022 בשעה 22:42

    אני רק שאלה.. מהיכן המגש לעוגה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 באוגוסט 2022 בשעה 8:33

      היי טלי,
      לדעתי זה מגולף

  9. פיסטוק הגב 30 ביולי 2022 בשעה 21:48

    עוגה מעולה!!! קלה להכנה וטעימה בטירוף!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 ביולי 2022 בשעה 0:19

      תודההה כייף לשמוע

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס