יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת גבינה עם תפוחים ושטרוייזל
ראשי » מתכונים לשבועות » עוגת גבינה עם תפוחים ושטרוייזל

עוגת גבינה עם תפוחים ושטרוייזל

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 2 במאי 2020 8 תגובות

עוגת גבינה עם תפוחים ושטרוייזל – לא רק בשבועות.
אצלנו בבית עוגות גבינה הן הכי אהובות ומועדפות.
שבועות זאת הזדמנות מצויינת להכין מלא מאכלי חלב ועוגות ביום אחד טעים וכייפי במיוחד

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת גבינה עם תפוחים ושטרוייזל

החג הכי אהוב עלינו בבית מתקרב בצעדי ענק, חג שאנחנו מחכים לו יותר מכל החגים. שבועות זה החג המועדף עלינו! אני ממש ממש מקווה שאת החג הזה נוכל לחגוג יחד כל המשפחה ולא בסגר כמו שאר החגים.

בכל מקרה, אנחנו לא מחכים לשבועות כדי לאכול מאכלים חלביים ועוגות גבינה, אצלנו בבית עוגות הגבינה הן הכי אהובות ועדות לכך זה הכמות הענקית של עוגות גבינה שיש לי בבלוג וזה רק מה שהספקתי לפרסם.

למרות שהעוגה הזו מורכבת מכמה שכבות, מכינים אותה בדקות בודדות והוא כל כך טעימה ומיוחדת. אני בחרתי למלא בתפוחים, אבל בקלות אפשר למלא בכל פרי שאוהבים כמו אגסים, פטל, אפרסקים, נקטרינות אוכמניות וכו'.

העוגה מורכבת משכבת בצק פריך שמכינים בקלות, בלי מיקסר, שכבת תפוחים שמרככים כמה דקות במיקרוגל עם קצת סוכר חום וחמאה ווניל או קינמון, שכבת גבינה ועוד שכבת שטרוייזל שלמעשה מכינים מאותו בצק של הבסיס, כך שאין צורך להכין בצק פעמיים.

עוגת גבינה עם תפוחים ושטרוייזל

לפני שמתחילים

  • הכנתי את העוגה בתבנית טארט מתפרקת גבוהה שיש לי. אפשר להכין בכל תבנית רגילה שיש לכם, מומלץ תבנית מתפרקת או תבנית קפיץ שתקל את חילוץ העוגה.
  • העוגה מורכבת מכמה שכבות, אבל סה"כ מכינים בכמה דקות את כל העוגה ואופים את כל השכבות יחד.
  • את התפוחים אני מבשלת במיקרוגל כי זה נוח לי. אפשר לבשל על הגז על מחבת.
  • חובה לקרר את העוגה שעתיים לפחות לפני שפורסים אותה (מחוץ למקרר).
  • העוגה נשמרת במקרר עד שבוע אבל הכי טעימה ביומיים הראשונים.
  • אפשר להכין את העוגה עם כל פרי שאוהבים כמו אגסים, אפרסקים, נקטרינות, פטל, אוכמניות ועוד.

מצרכים לתבנית טארט מתפרקת בקוטר 24 ס"מ ובגובה 5 ס"מ

בצק פריך לבסיס ולשטרוייזל

  • 2 כוסות קמח – 280 גרם (מומלץ קמח עוגיות)
  • 1/2 כוס אבקת סוכר (60 גרם)
  • קורט מלח
  • 120 גרם חמאה רכה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 ביצה

למלית תפוחים

  • 5-6 תפוחי עץ מסוג גרני סמית (הירוקים החמצמצים)
  • 2-3 כפות סוכר חום בהיר
  • 30 גרם חמאה
  • 1/2 כפית תמצית/מחית וניל / קינמון

למלית גבינה

  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 גביע יוגורט 3% (200 גרם)
  • 3 ביצים גדולות
  • ½ כוס סוכר (100 גרם)
  • 1 אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • גרידה מחצי לימון
  • 1 כפית תמצית וניל

לפיזור: חופן שקדים פרוסים מולבנים

אופן הכנה

  1. מכינים בצק פריך: שמים בקערה קמח, אבקת סוכר וחמאה ובעזרת הידיים מעבדים לפירורים. מוסיפים תמצית וניל וביצה ומעבדים עוד כמה שניות רק עד שמתגבש בצק (עיבוד יתר יפגע במרקם הסופי של הבצק) . מחלקים את הבצק ל-1/3 ו – 2/3.
  2. את 1/3 הבצק שמים 10-15 דקות במקפיא על מנת שנוכל לגרר אותו על העוגה.
  3. משמנים בחמאה את תבנית האפייה.
  4. מקמחים קלות את הידיים ומניחים בתבנית את החלק הגדול יותר של הבצק (2/3). מקמחים אותו מעט ומשטחים אותו על כל בסיס התבנית (אין צורך לשים בצק בדפנות). בעזרת מזלג מחוררים את הבצק ושמים במקפיא בזמן שמכינים את המלית.
  5. מכינים מלית תפוחים: קולפים את התפוחים ומוציאים את הליבה עם החרצנים. חותכים כל תפוח לחצי ואז כל חצי חותכים ל-4 פלחים. מכל תפוח ייצאו לנו 8 פלחים.
  6. שמים את התפוחים בקערה ומפזרים מעליהם סוכר חום, שמים גם חמאה ומבשלים במיקרוגל 5-6 דקות, עד שהתפוחים די רכים אבל עדיין שלמים ונגיסים. מוציאים מהמיקרוגל ומוסיפים מחית/תמצית וניל או קינמון לפי הטעם. מערבבים היטב. אם בשלב הזה יש נוזלים בצלחת, מסננים את התפוחים לפני שמסדרים על הבצק.
  7.  מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  8. מכינים מלית גבינה: שמים בקערה את כל חומרי המלית וטורפים במטרפה ידנית לאיחוד.
  9. הרכבה ואפייה: מוציאים את התבנית עם הבצק מהמקפיא ומסדרים עליו את התפוחים, מוזגים מעל את מלית הגבינה.
  10. את הבצק שהשארנו במקרר לשטרוייזל מגררים במגרדת בחלק העבה מעל מלית הגבינה.
  11. מפזרים בחופשיות את השקדים המולבנים.
  12. אופים 50-60 דקות. בודקים עם קיסם במרכז העוגה כדי לוודא שהיא מוכנה.
  13. מוציאים מהתנור ומקררים שעתיים לפני שפורסים.
  14. שומרים את העוגה במקרר, היא נשמרת 4-5 ימים אבל הכי טעימה ביומיים הראשונים.
  15. לפני ההגשה מומלץ לחמם קצת את העוגה, היא טעימה יותר כשהיא בטמפרטורת החדר ואפילו קצת חמימה.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת גבינה אפויה נימוחה מושלמת
    עוגת גבינה אפויה נימוחה מושלמת
  • עוגת תפוחים בחושה עם חלבונים בלבד ובלי שמן
    עוגת תפוחים בחושה עם חלבונים בלבד ובלי שמן
  • טארט תפוחים וקרם ברולה
    טארט תפוחים וקרם ברולה
  • עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים
    עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

8 תגובות

  1. מור הגב 3 במאי 2020 בשעה 3:05

    היי יהודית, תודה על המתכון, נראה מעולה!
    אם ארצה להחליף את התפוחים במיקס פירות יער – האם לנהוג כפי שכתבת? אותה כמות של סוכר, חמאה, לחמם וכ״ו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 במאי 2020 בשעה 9:03

      תודה רבה מור,
      פירות יער אין צורך לבשל בכלל. אישית הייתי פשוט שמה אותם כמו שהם אפילו בלי סוכר. כן הייתי שמה כפית קורנפלור שתספח את הנוזלים בזמן האפייה.
      אם את מכינה שתפי אותי בתמונות בפייסבוק ובאינסטגרם.
      בהצלחה!

  2. חוה הגב 3 במאי 2020 בשעה 1:33

    מבקשת את המתכון של הבקלאוה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 במאי 2020 בשעה 1:37

      בבקשה
      https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d/%d7%91%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%95%d7%94-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a7-%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%95/

  3. מוטי הגב 2 במאי 2020 בשעה 16:40

    לגבי החצי כוס אינסטנט פודינג, להכין אותו ואז חצי כוס או למלא חצי כוס אבקת האינסטנט פודינג?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 במאי 2020 בשעה 16:45

      לא הבנתי בכלל את השאלה. פשוט לשים חצי כוס אינסטנט פודינג בבלילה

  4. NavaLee הגב 2 במאי 2020 בשעה 14:17

    שלום רב
    הכל נשמע טעים ונהדר , רק במצרכים למלית כתבת חצי כוס אינסטנט פודינג ? האם הכוונה באמת לחצי כוס או לחצי שקית ?
    תודה לתשובתך
    NavaLee

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 במאי 2020 בשעה 15:24

      היי נאןןה,
      זו לא טעות

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס