יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת גבינה קרה ופירורים מושלמת!!
ראשי » מתכונים לשבועות » עוגת גבינה קרה ופירורים מושלמת!!

עוגת גבינה קרה ופירורים מושלמת!!

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 21 במרץ 2020 17 תגובות

עוגת גבינה קרה עם פירורים היא אחת העוגות שאני הכי אוהבת בעולם! הפירורים החמאתיים והפריכים משתלבים מעולה עם הרכות והקרמיות של מלית הגבינה העשירה. אם יש משהו שאני לא עומדת בפני זה העוגה הזו

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת גבינה קרה ופירורים מושלמת!!

לא מספיק שהקורונה כאן, בנוסף החורף מסרב להיפרד וגשם זלעפות לא מפסיק לרדת מהבוקר. אלו מן ימים כאלה שבהם כל דבר מקבל משמעות מעבר לרגיל. כל שיר שמתנגן ברדיו או מעשה שמישהו עושה מקבל משמעות אחרת מימים רגילים.

לרוב אין לנו בכלל זמן להתעכב על מילים ומשמעויות, מרוץ החיים המטורף גוזל כל דקה פנויה ופתאום, יש זמן והרבה ולמרות זאת אני לא ממש מצליחה להתרכז במשהו מסויים עד הסוף ורוב היום בורח לי ואני מוצאת את עצמי בסוף היום בלי יותר מידי דברים שעשיתי. כבר שבוע וחצי שזה ככה ואני חייבת להתאפס על עצמי.

בתחילת השבוע שאלתי בסטורי באינסטגרם איזה מתכונים תרצו שאעלה השבוע. הרוב המכריע ביקש מתכונים קלים שמכינים עם ילדים. אממה….לי אין ילדים קטנים אז זו בעייה:) אבל כנסו לראות איזה פיצה מטורפת הכנתי עם נוביק, הבן הצעיר שלי. קיצר, היו כמה שביקשו עוגת גבינה וחלק היו ספציפיים בבקשה לעוגת גבינה עם פירורים. אפשר לומר שהם התפרצו לדלת פתוחה כי מזמןןן לא הכנתי עוגת גבינה קרה וממש התחשק לי ויצאה עוגה מהחלומות והסרטים 🙂 ונוביק אפילו שאל: "איך זה שכל כך הרבה זמן לא קיבלנו עוגה כזאת". תכל'ס צודק!

בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח

ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות

עוגת גבינה קרה ופירורים מושלמת!!

לפני שמתחילים

  • העוגה הזו קלה מאוד להכנה, לוקח בדיוק 10-15 דקות להכין אותה. היא צריכה לילה במקרר כדי להתייצב ולהיות מוכנה.
  • טיפ לשוליים חלקים: מרפדים את הרינג בשקף לעוגות, שומרים את העוגה לילה במקרר, למחרת מעבירים את העוגה למקפיא לשעה ואז משחררים מהרינג ומקלפים את השקף.
  • עבודה עם ג'לטין: שמים בקערית קטנה ג'לטין ומים בכמות של 1 ל -6. כלומר, אם שמנו 5 גרם ג'לטין, נכפיל ב – 6, כלומר נשים 30 מ"ל מים. את הג'לטין מחממים כ – 5-10 שניות במיקרוגל לפני שמוסיפים לבלילה ואסור להביא אותו לרתיחה בשום אופן. ג'לטין שרתח לא יצליח לייצב את העוגה.
  • אם אין לכם ג'לטין או שאתם לא אוהבים לעבוד איתו (אני לא מבינה למה:)) תוכלו לוותר עליו אבל אז תצטרכו להקציף טוב את בלילת הגבינה כך שתהיה יציבה מאוד. המתכון מכיל גם מסקרפונה וגם אינסטנט פודינג וניל, כך שהעוגה תהיה יציבה גם בלי ג'לטין. לי אישית אין בעייה עם ג'לטין, אני מאוד אוהבת לעבוד איתו ואם עובדים נכון אז אין איתו שום בעייה. אני מעדיפה לא לקחת סיכון שהעוגה לא תתייצב כמו שצריך וגם כמות הג'לטין ביחס לכל שאר המרכיבים ממש קטנה.
  • מהחלבונים שנותרו מכינים נשיקות טעימות או פבלובה אישית מהממת, פבלובה משפחתית טעימה במיוחד או פבלובה מגולגלת עם דובדבני אמרנה.

מצרכים לרינג/תבנית בקוטר 24 ס"מ

בצק לבסיס העוגה ופירורים

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 2.5 כוסות קמח תופח או קמח רגיל + שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 חלמונים
  • תמצית וניל

לבלילת הגבינה

  • 1 כפית ג'לטין (5 גרם)
  • 30 גרם מים
  • 2 שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל)
  • רבע כוס חלב
  • 1 חפיסה אינסטנט פודינג וניל ( 80 גרם)
  • 1/4 כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית מחית/תמצית וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר (אני קונה במשקל במעדניות שיש בסופר)
  • 100 גרם שוקולד לבן

אופן הכנה

מכינים בסיס ופירורים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מרפדים תבנית שטוחה שיכולה בגודלה להיכנס למקרר בנייר אפייה ועליה מניחים את הרינג.

שמים בקערת המיקסר עם וו גיטרה או במעבד המזון חמאה רכה, קמח וסוכר ומערבלים 2-3 דקות לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ותמצית וניל ומעבדים עוד חצי דקה רק עד שמתקבל בצק אחיד.

מחלקים את הבצק ל -1/3 ו – 2/3. את ה – 2/3 משטחים בתוך הרינג – מקמחים מעט את הבצק ואת הידיים ופשוט משטחים את הבצק על כל הבסיס. אופים 20-25 דקות עד שהבצק מזהיב ומוכן. מקררים היטב לפני שממשיכים. את יתרת הבצק משטחים באופן חופשי על תבנית תנור רגילה מרופדת בנייר אפייה בגובה של כ – 1/2 ס"מ. אופים כ -10-15 דקות עד שהבצק זהוב.

מכינים את העוגה: שמים בקערית קטנה ג'לטין ומים ומערבבים. משאירים כך 10 דקות עד שהג'לטין סופח את המים.

מסדרים בתוך הרינג שקף מסביב לדפנות (לא חובה, אפשר להכין את העוגה בלי שקף אבל אז הדפנות יוצאות פחות חלקות).

שמים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה 2 שמנת מתוקה, 1/4 כוס חלב, אינסטנט פודינג, אבקת סוכר ומחית וניל ומקציפים לקרם יציב אבל לא יציב מידי.

בעזרת מזלג מערבבים יחד את 2 סוגי הגבינות כדי לרכך אותן ולהשוות את המרקם שלהן, ומוסיפים לקערת המיקסר, מקציפים על מהירות בינונית כדי לאחד בין התערובות.

ממסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד הלבן, מעבירים 2 כפות מבלילת הגבינה לשוקולד ומערבבים היטב (השוואת טמפרטורה), מוסיפים לקערת המיקסר את השוקולד ומערבבים עם מרית או לקקן כדי לערבב הכל יחד.

מחממים את הג'לטין 5-10 שניות במיקרוגל, רק עד שהוא נמס ונעשה שקוף ומוסיפים לקערה. מקפלים היטב עם מרית.

מוזגים את הגבינה לתוך הרינג ומיישרים את החלק העליון. טופחים את התבנית על השייש כדי ליישר ולשחרר בועות אוויר כלואות. עוטפים עם ניילון נצמד ומעבירים לילה למקרר.

למחרת טוחנים את 1/3 הבצק האפוי במעבד מזון לפירורים דקים (אפשר לפורר עם הידיים לפירורים גסים יותר), מפזרים עם כף באופן שווה על העוגה ומקפיאים שעה.

אחרי שעה מחלצים את הרינג ומקלפים את השקף.

העוגה משתבחת אחרי יום יומיים במקרר אבל אצלנו יותר מחצי חוסל מייד איך שהוצאתי מהמקרר.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת גבינה אפויה שתמיד מצליחה
    עוגת גבינה אפויה שתמיד מצליחה
  • עוגיות גבינה רוסיות
    עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)
  • עוגת גבינה עננים
    עוגת גבינה עננים אפויה בסיר
  • עוגת שוקולד וקרם קפה
    עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
גבינה עוגות גבינה עוגת גבינה פירורים עוגת גבינה קרה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

17 תגובות

  1. גלי הגב 4 במאי 2022 בשעה 19:32

    כדאי לסנן את הגבינות לפני, או שבמתכון הזה אין לזה משמעות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 במאי 2022 בשעה 19:42

      היי גלי,
      לא רלוונטי פה

  2. אתי הגב 2 בנובמבר 2021 בשעה 2:45

    היי מקסימה לגבי הבצק הפריך גם כששמים קמח תופח לשים אבקת אפייה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בנובמבר 2021 בשעה 8:21

      היי אתי יקרה,
      נראה לי שעניתי לך באינסטגרם ועונה גם פה לטובת כולם – בקמח תופח יש כבר אבקת אפייה ולכן זה או קמח תופח או קמח רגיל שמוסיפים לו אבקת אפייה

  3. רעות הגב 19 בדצמבר 2020 בשעה 21:26

    היי יקירה האם אפשר להחליף את המסקרפונה בגבינת שמנת? או שהטעם יהיה פחות טעים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 בדצמבר 2020 בשעה 23:38

      היי רעות, אפשר בהחלט. זה יהיה עדיין טעים מאוד אם כח מסקרפונה הכי עשירה וטעימה

  4. ריקי הגב 27 במאי 2020 בשעה 20:05

    יהודית! העוגה יצאה פשוט חלומית!
    איזה מתכון מהאגדות, ממש מהחלומות..
    יש הרבה מתכונים, אבל את שלך היה כיף להכין בגלל הפירוט וההסברים והתמונות היפות.
    לכל הדואגות מהג'לטין- אני הכנתי בלי ג'לטין ויצא מעולה! המלית גם ככה מאד יציבה.
    מה שכן- מאד קשה לחתוך את התחתית הבצקית, את יודעת אולי למה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 במאי 2020 בשעה 21:34

      כייף לשמוע ריקי. לא הייתי מכינה בלי ג'לטין כי הוא מייצב אותה אבל אם אהבת בלי אז מעולה. לגבי הבצק – זה בצק פריך. ייתכן שלשת אותו יותר מידי זמן והוא פיתח גלוטן. זאת הסיבה היחידה שעולה לי

      • ריקי הגב 27 במאי 2020 בשעה 23:10

        צודקת, האמת שהכנתי אותה בתבנית מלבנית, ובגלל שהיא לא גבוהה, אז פחות דחוף היה הג'לטין.
        ולגבי הבצק- אכן לא ידעתי שצריך ללוש קצת בצק פריך! מלשתי די רציני.
        אדע לפעם הבאה, תודה!

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 במאי 2020 בשעה 23:26

          אז תדעי תמיד שבצק פריך מערבבים כמה שניות וזהו! אחרת את מקבלת קרשים

  5. רחל הגב 2 במאי 2020 בשעה 23:30

    יהודית שלום
    אתמול שאלתי אותך לגבי אפיית עוגות גבינה טורבו או רגיל קוו עליון ותחתון ובכמה מעלות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 במאי 2020 בשעה 1:36

      היי רחל, אני עונה תמיד על כל השאלות. לא רואה שאלה שלך. בכל אופן, אם לא מצויין טורבו אז אפייה רגילה. אני לא יכולה לענות לך באופן כללי. כל מתכון לגופו

  6. חן הגב 4 באפריל 2020 בשעה 23:45

    באיזה קמח ללא גלוטן ניתן להחליף את הקמח, אם בכלל? לרגישים לגלוטן כמובן…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 באפריל 2020 בשעה 1:02

      היי חן,

      שימי קמח ללא גלוטן כמו קמח "כרגיל" שהוא מצויין

  7. סיגל ברמר הגב 21 במרץ 2020 בשעה 13:56

    החולשה שלי !! ועוד עם שוקולד לבן ומסקרפונה זה מטורףףף תענוג ???

  8. חגית הגב 21 במרץ 2020 בשעה 10:43

    הי
    נראה מעולה!
    אם אין לי ג׳לטין?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 במרץ 2020 בשעה 11:45

      אם אין לך ג'לטין, תקציפי ממש טוב את בלילת הגבינות שיהיו יציבות. בגלל שיש בעוגה מסקרפונה ואינסטנט פודינג וניל, אפשר לוותר על הג'לטין והיא עדיין תהיה יציבה. אני פשוט אוהבת ליתר ביטחון לשים ממש מעט ג'לטין.

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס