יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת שכבות מהירת הכנה עם קצפת מסקרפונה ותותים
ראשי » מתכונים לשבועות » עוגת שכבות מהירת הכנה עם קצפת מסקרפונה ותותים

עוגת שכבות מהירת הכנה עם קצפת מסקרפונה ותותים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 26 ביוני 2021 אין תגובות

העוגה הכי מהירה, הכי מרשימה והכי טעימה! חצי שעה מקסימום ויש לכם עוגת שכבות עם קצפת מסקרפונה ותותים.
איך הכנתי עוגת תותים בקייץ? כנסו ותגלו

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת שכבות מהירת הכנה עם קצפת מסקרפונה ותותים

השבוע כשהייתי במטבח, מכינה את חיתוכיות האלפחורס ההורסות נוביק זרק לי "איך בא לי עוגה כמו העוגות יומולדת עם קצפת ותותים". החיתוכיות היו כבר בתנור, הוא עוד לא סיים לדבר, כבר זרקתי למיקסר את כל החומרים והתחלתי להקציף. תוך חצי שעה העוגה הייתה מוכנה אחרי אפייה עם הקצפת והכל. מאיפה תותים אתם שואלים? אההה מי שמקפיא תותים בעונה, יש לו תותים קפואים כל השנה לכל קינוח שמתחשק ומי שלא השכיל להקפיא תותים, יש היום בכל סופר פירות קפואים מעולים.

ומאיפה תותים טריים אתם שואלים? אההההה אהההה השיח שלנו בגינה לא יודע שזו לא עונת התותים וכל יום מוציא כמה תותים מדהימים עם טעם שרק מי שחי לפני 30-40 שנה יודע מה הטעם.

את העוגה מכינים ממש בכמה דקות בודדות וגם האפייה לוקחת 8-10 דקות בול! תוך כדי שהיא בתנור מכינים את הקצפת מסקרפונה וכשהיא יוצאת מחכים 5 דקות שתתקרר ומתחילים להכין אותה. בגדול, זאת עוגת רולדה, רק במקום לגלגל אני חותכת לרצועות ויוצרת עוגת שכבות מהממת וטעימה שמי שיראה אותה יחשוב שעבדתם קשה כדי להכין אותה.

נוביק מטורף על טעמי רום והאמת שגם אני ובעצם כולם אצלי בבית ואם זה ממש מעניין אתכם אז גלידת רום צימוקים היא הכי אהובה עליי מכל הגלידות בעולם ואם דיברנו על גלידה, אז אחריה הכי אהובה עליי היא גלידת דובדבני אמרנה.

נחזור לעוגה 🙂 אז הרום שאני מרטיבה איתו את העוגה זה תמצית רום שאנחנו ממש אוהבים. נכון, אין לה שום קשר לטעם רום אמיתי אבל אנחנו אוהבים. תרגישו חופשי להרטיב באיזה טעם שבא לכם. אני גם משרה קצת במסננת את התותים כדי שיגירו את הנוזלים ולא ירטיבו מידי את הקרם וגם עם הסירופ שלהם אני מרטיבה את העוגה.

עוגת שכבות מהירת הכנה עם קצפת מסקרפונה ותותים

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
  • העוגה הזו הכי קלה להכנה ולוקח מקסימום חצי שעה להכין אותה. אל תיבהלו מאורך המתכון, זה רק כי פירטתי הכל כדי שיהיה ברור.
  • העוגה חייבת להיות כמה שעות במקרר כדי לספוג טעמים ולהיות רכה ועסיסית במקסימום.
  • העוגה נשמרת במקרר עד שבוע (אם היא שורדת:)
  • אפשר לשים כל פרי שאוהבים במקום תותים ואפשר הבמקום תותים קפואים תותים טריים בעונה.
  • אפשר גם לגלגל אותה לרולדה במקום שכבות.
  • הכנתי את העוגה ברינג מלבני שיש לי בבית בגודל 13*30 ס"מ. פשוט נעזרתי ברינג כדי לחתוך את שכבות העוגה. אפשר לחתוך עם סכין לשכבות באיזה רוחב שיתאים לכם.

מצרכים לעוגה בגודל 13*30 ס"מ

  • 4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • חצי כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס קמח
  • 1/2 שקית אבקת אפייה (5 גרם)
  • קורט מלח
  • 50 גרם חמאה מומסת

סירופ להרטבת העוגה

  • כוס מים רותחים
  • 2 כפות סוכר
  • כמה טיפות תמצית רום/וניל (לפי הטעם)

למלית

  • 300 גרם תותים קפואים

לקצפת 

  • 2  מיכלים שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל)
  • 100 גרם מסקרפונה / שמנת חמוצה
  • 1/4 כוס אינסטנט פודינג וניל
  • 2-3 כפות אבקת סוכר (שימו בהדרגה את אבקת הסוכר ותטעמו)

אופן הכנה

מכינים את התותים: חותכים את התותים לקוביות ומניחים בתוך מסננת שמתחתיה קערה להגרת הנוזלים. מידי פעם לוחצים על התותים עם כף כדי לשחרר עוד נוזלים. אם משתמשים בעונה בתותים טריים, מדלגים על השלב הזה ורק חותכים לקוביות. את הסירופ תותים שומרים להרטבת העוגה.

מכינים סירופ רום/וניל: מוזגים לכוס גדולה מים רותחים וסוכר ומערבבים. מוסיפים תמצית רום/וניל ומערבבים. טועמים ואם רוצים טעם מודגש יותר, מוסיפים עוד קצת תמצית. מקררים מעט.

מכינים עוגה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מקציפים במיקסר ביצים שלמות עם סוכר ותמצית וניל כ- 8 דקות – עד שמקבלים קצף בהיר ותפוח.

בעזרת מרית מקפלים לקצף בעדינות קמח מנופה, אבקת אפייה ומלח, לבסוף מוסיפים חמאה מומסת.

מניחים נייר אפייה בתבנית מרובעת רגילה של התנור ומשמנים אותו היטב בחמאה או בשמן. יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים אותה בעזרת פלטה.

אופים במשך 8-10 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים 5 דקות.

הופכים את העוגה על נייר אפייה, מקלפים בזהירות את נייר האפייה שעליו אפינו את העוגה.

מכינים את שכבות העוגה: אני נעזרתי ברינג שלי כדי לחתוך את העוגה לשלוש רצועות. כל רצועה ברוחב 13 ס"מ – כרוחב הרינג. אם אין רינג, מודדים עם סרגל וחותכים כל רצועה לרוחב של לפחות 8-10 ס"מ. לי יצאו 3 רצועות והייתה לי שארית לנשנוש.

מכינים קצפת: שמים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה, המסקרפונה ואבקת הסוכר ומקציפים לקצפת די יציבה. לבסוף מוסיפים את האינסטנט פודינג ומקציפים ממש כמה שניות לקצפת יציבה. זהירות מהקצפת יתר כי אז הקצפת לא יוצאת טעימה.

הרכבת העוגה: את כמות התותים מחלקים לשניים כי נניח אותם על שתי שכבות ואת הקצפת מחלקים בערך לשלוש כי נצטרך אותה גם לקישוט החלק העליון של העוגה.

אני הרכבתי את העוגה בתוך הרינג אבל זה לא חובה כי הקצפת יציבה ואפשר להרכיב גם בלי תמיכה של הרינג כמו פה.

מניחים על צלחת מאורכת את הרינג ומניחים בתוכו רצועת בצק אחת. מרטיבים את העוגה היטב במברשת עם הסירופ רום וגם עם כף מרטיבים אותה עם הסירופ שיצא לנו מהתותים שהשרינו במסננת.

מניחים חצי מכמות התותים על הבצק ומעליהם מזלפים מהקצפת. חוזרים על הפעולה הזו עוד פעם אחת עם רצועת בצק נוספת ומסיימים עם רצועת בצק שלישית. על רצועת הבצק השלישית מזלפים קצפת בצורה יפה עם צנתר זילוף שאתם אוהבים ומעבירים למקרר לפחות לכמה שעות לפני שפורסים אותה. העוגה חייבת לספוג את הסירופים והקרם כי רק כך היא במיטבה.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת פחזנייה גדולה(Karpatka) וקרם מסקרפונה - פיסטוק
    עוגת פחזנייה גדולה(Karpatka) וקרם מסקרפונה - פיסטוק
  • עוגת תותים ושטרוייזל שקדים
    עוגת תותים ושטרוייזל שקדים
  • עוגה בחושה שקדים ופטל
    עוגה בחושה שקדים ופטל
  • עוגת גבינה קרה ופירורים מושלמת!!
    עוגת גבינה קרה ופירורים מושלמת!!

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס