יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
רולדת שוקולד במילוי קרם קפה
ראשי » מתכונים לפורים » רולדת שוקולד במילוי קרם קפה

רולדת שוקולד במילוי קרם קפה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 22 במרץ 2019 19 תגובות

רולדת שוקולד במילוי קרם קפה. הכי קלה להכנה, הכי טעימה והכי מרשימה. תוך חצי שעה מהרגע שהתחלתם תהיה לכם עוגה מרשימה וטעימה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
רולדת שוקולד במילוי קרם קפה

העוגה הכי קלה להכנה ובין הטעימות שיש! 5 דקות הכנה, עוד 10 דקות אפייה, מילוי, גלגול וזהו!! מומלץ להכין את הרולדה יום לפני, כך הקרם מרטיב את העוגה והופך אותה למאוד מאוד עסיסית וטעימה.



הבעלול שלי לא מת על עוגות באופן כללי אלא אם זאת עוגת תפוזים, עוגת שייש או רולדה רכה עם קרם שהוא אוהב. אז במיוחד בשבילו אני מכינה את העוגות האלה שלמעשה כולם אוהבים 🙂



רולדת שוקולד במילוי קרם קפה

לפני שמתחילים

  • כל הכמויות במתכון נמדדו עם כוסות וכפות מדידה אוניברסליים.
  • את העוגה הזו מומלץ להכין יום ואפילו יומיים מראש. השהות שלה במקרר עם הקרם מרטיבה אותה והיא הופכת עסיסית וטעימה במיוחד.
  • לרולדה לבנה – משמיטים את הקקאו ושמים במקומו עוד קמח או קורנפלור/קמח תפוחי אדמה.
  • למתכון לרולדה לבנה עם קרם וניל ותותים כנסו פה

מצרכים לרולדה אחת

  • 4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 1/2 כוס סוכר (100 גרם)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס קמח (70 גרם)
  • 1/2 שקית אבקת אפייה (5 גרם)
  • 3 כפות קקאו (30 גרם)
  • קורט מלח
  • 1 כף שמן (15 מ״ל)

קרם קפה

  • 1 שמנת מתוקה 38% שומן (250 מ"ל)
  • 1 שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל (20 גרם)
  • 1/4 כוס אבקת סוכר (30 גרם)
  • 1-2 כפות נס קפה (לא מגורען)

לציפוי

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שמנת מתוקה 38% שומן
  • 1 כף סירופ תירס (לא חובה אבל שומר על הברק של השוקולד)

אופן הכנה

מחממים תנור ל – 170 מעלות.

מקציפים במיקסר ביצים וסוכר כ- 8 דקות – עד שמקבלים קצף בהיר ותפוח. עוצרים את פעולת המיקסר ובעזרת מרית מקפלים לקצף בעדינות קמח מנופה יחד עם אבקת אפייה, קקאו ומלח, מקפלים היטב כדי שלא יישארו גושי קמח, לבסוף מוסיפים כף שמן ומקפלים בעדינות.

משמנים את תבנית האפייה ו"מדביקים" אליה נייר אפייה. משמנים גם את נייר האפייה. מוזגים את הבלילה ומיישרים היטב בעזרת מרית. אופים את הרולדה 10 דקות עד שהיא מוכנה וקפיצית למגע.

בזמן שהרולדה בתנור פורסים מגבת מטבח נקייה (בלי ריח של מרכך :)) ומפדרים אותה באבקת סוכר. כשהרולדה מוכנה מוציאים אותה מהתנור, הופכים אותה עם נייר האפייה על מגבת המטבח, מורידים את הנייר ומגלגלים מייד עם המגבת. מעבירים לצינון מוחלט.

קרם קפה: מקציפים יחד שמנת מתוקה ושמנת חמוצה לקצף רך, מוסיפים אינסטנט פודינג וניל, אבקת סוכר וקפה נמס וממשיכים להקציף עוד כמה שניות רק עד לקבלת לקרם יציב (לא יציב מידי כי הוא ממשיך להתייצב במקרר). טועמים ואם אוהבים מתוק יותר – מוסיפים עוד אבקת סוכר לפי הטעם.

פותחים את הרולדה ומניחים אותה על נייר אפייה. מורחים קרם קפה על כל שטח הרולדה ונעזרים בנייר האפייה לגלגל אותה לרולדה. עוטפים עם נייר האפייה ומעבירים למקרר למשך הלילה (משאירים מעט מהקרם לקישוט).

ציפוי: ממסים יחד במיקרוגל שוקולד ושמנת מתוקה, מערבבים היטב. מוסיפים סירופ תירס ומערבבים היטב. מוזגים את השוקולד על הרולדה ומקשטים עם שארית קרם הקפה.

בתאבון!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שמרים שוקולד פרווה
    עוגת שמרים ושוקולד פרווה
  • עוגת גבינה בשני טעמים בסיר מחולק
    בלילה אחת שתי עוגות גבינה בסיר מחולק
  • עוגיות שוקולד מגולגלות עם פיסטוק
    עוגיות שוקולד מגולגלות במילוי קרם פיסטוק
  • עוגת שכבות שוקולד וקפה
    עוגת שכבות שוקולד וקפה מרשימה וקלה להכנה
קפה רולדת קפה שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

19 תגובות

  1. ליאורה הגב 10 במרץ 2025 בשעה 6:05

    שלום יהודית, אני חושבת לפנק את מכרי העוגה המושלמת הזאת למשלוח מנות. היות ומדובר בכמות גדולה אני רוצה לשאול אם אפשר להכין מראש ולהקפיא?.
    זה ילך עם העוגה הזו?
    תודה על מתכונים נהדרים!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במרץ 2025 בשעה 14:41

      בהחלט אפשר אבל תקפיאי אחרי שהייתה לילה במקרר כדי שתספוג קודם את הנוזלים ולא תישאר יבשה

      • ליאורה הגב 10 במרץ 2025 בשעה 17:26

        תודה!!

  2. שני הגב 20 ביוני 2024 בשעה 6:26

    היי במה הרטבת את הרולדה לא ציינת את זה המתכון

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 ביוני 2024 בשעה 12:24

      לא מרטיבים

  3. נופר הגב 5 ביוני 2024 בשעה 21:35

    היי
    אם אני עושה בתבנית של טוסטר אובן זה גם בסדר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 ביוני 2024 בשעה 7:56

      שימי לב שהכמות מתאימה לתבנית גדולה ואולי תצטרכי לחלק לחצי כל פעם.

  4. רחל הגב 23 בנובמבר 2023 בשעה 9:03

    כשאת רושמת 3/4 כוס קמח פחות 3 כפות, מה הכוונה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בנובמבר 2023 בשעה 21:51

      היי רחל, ממש כמו שזה נשמע. מודדים 3/4 כוס שזה 105 גרם ומזה מפחיתים 3 כפות שזה 30 גרם. את תראי בהמשך המתכון שבמקום 3 כפות קמח מוסיפים 3 כפות קקאו ובסוף זה 3/4 כוס יחד.

    • ליאורה הגב 10 במרץ 2025 בשעה 8:33

      בוקר טוב יהודית,
      אני מתכננת להכין למכרי את העוגה המושלמת הזאת למשלוחי מנות.השאלה אם אפשר להכין מראש ולהקפיא לכמה ימים? כדי שלא יהיה לי לחץ של הרגע האחרון…
      תודה!

  5. אורית הגב 2 בנובמבר 2023 בשעה 18:14

    היי, נראה מתכון מדהים!
    רק מה גודל התבנית?
    תודה על המתכונים 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בנובמבר 2023 בשעה 7:37

      תבנית תנור סטנדרטית 60*60 ס"מ

  6. תיקי הגב 23 באפריל 2021 בשעה 14:09

    תודה על המתכונים המשגעים,
    שאלה : אם אין לי שמנת חמוצה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 באפריל 2021 בשעה 18:50

      היי תיקי,
      את יכולה בלי או לשים מוצר חלבי אחר

  7. אבישג הגב 26 בדצמבר 2019 בשעה 15:26

    יהודית יקרה תודה לך על מתכונים מעולים.הכנסתי הרגע את העוגה לתנור ואז נוכחתי לדעת כי שכחתי לשים שמן בבלילה.זה קריטי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 בדצמבר 2019 בשעה 17:09

      היי אבישג,

      ישפיע קצת על הגמישות אבל לא קריטי לדעתי. עדכני

  8. סיגל ברמר הגב 24 במרץ 2019 בשעה 10:38

    העוגה הכי טעימה שיש אני ממש מבינה את גידי הטעמים מעולים !! נשיקות

  9. גליה הגב 23 במרץ 2019 בשעה 9:08

    היי,

    קוראת שיש לך תנור 90 סמ ומאוד אשמח לשמוע של איזה חברה והאם את מרוצה ממנו( היו לי במהלך השנים שני דגמים של שתי חברות שונות והם היו מאוד לא מוצלחים )

    תודה על מתכונים נפלאים ודף מלא באהבה ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 במרץ 2019 בשעה 20:33

      היי גליה. התנור שלי של ליבנט. כבר 12 שנה יש לי אותו. התנור בסדר גמור השרות גרוע

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס