יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
פודינג לחם (bread puding) או עוגת לחם מתוקה
ראשי » ביקורות והמלצות » פודינג לחם (bread puding) או עוגת לחם מתוקה

פודינג לחם (bread puding) או עוגת לחם מתוקה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 21 באוגוסט 2018 9 תגובות

פודינג לחם (Bread puding) או עוגת לחם מתוקה זה קינוח אנגלי שעשוי מלחם/ לחמניות מתוקות שהושרו כמה שעות בבלילת ביצים, חלב ושמנת מתוקה ונאפו למעין עוגה טעימה עם מרקם וטעם מיוחדים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
פודינג לחם (bread puding) או עוגת לחם מתוקה
פודינג לחם (bread puding) או עוגת לחם מתוקה

פודינג לחם או כמו שהאנגלים מכנים אותו Bread puding הוא קינוח אנגלי שמבוסס על לחם, כן, לחם! כן, אני יודעת שזה נשמע קצת הזוי ולא ממש מושך לנסות להכין, אבל אתם חייבים חייבים להכין כי אין לי דרך להסביר ולתאר כמה זה טעים ומיוחד. ואם תהיתם מה הקשר לפודינג, אז אין קשר. האנגלים פשוט מכנים את כל הקינוחים שלהם "פודינג" במקום Desert.

פודינג לחם (bread puding) או עוגת לחם מתוקה

מזמן מזמן כשהילדודס היו קטנים, בחופש הגדול, הייתי קונה מלא לחמניות ולחמים מסוגים שונים, מלא מעדנים וגבינות כדי שיהיה להם מה לנשנש במהלך היום עד שאני חוזרת מהעבודה וכך לא אקבל כל היום טלפונים של "אמאאאא אני רעב". כמובן שתמיד תמיד היו נשארים המון לחם והמון מוצרי חלב שעוד שנייה היו מוצאים עצמם בדרך לפח.

פודינג לחם (bread puding) או עוגת לחם מתוקה

יום אחד מצאתי באחד מספרי הבישול הישנים מתכון של Bread puding והחלטתי לנסות כי ממילא הייתי בסוף זורקת את הלחם ומוצרי החלב. אז הכנתי בדיוק לפי המתכון שהיה באותו ספר ויצא נחמד, רק נחמד. שנים אחר כך לא ניסיתי להכין את הלחם פודינג כי החלטתי שזה לא מספיק טעים. מה שלא הבנתי אז והבנתי רק אחרי כמה שנים, כשכבר ידעתי דבר או שניים באפייה זה שהלחם לא היה מתאים – לא היה מספיק טעים ולא מספיק יבש (כן!), לא שמתי מספיק בלילה שתיספג בלחם וגם לא חיכיתי מספיק זמן שהיא תיספג בלחם. בקיצור, מתכון לא משהו בשילוב חוסר הבנה מוחלט באפייה = פודינג לחם לא טעים בכלל.

פודינג לחם (bread puding) או עוגת לחם מתוקה

אז איך מכינים פודינג לחם הורסססס במיוחד?

  1. משתמשים בחלה/לחמניות מתוקות יבשות! חייב יבשות אחרת בלילת החלב לא נספגת בלחם והקינוח יוצא יבש. ככל שאיכות הלחם/לחמנייה תהיה גבוהה יותר וטעימה יותר, כך הקינוח יהיה טעים יותר.
  2. משרים את הלחם/לחמניות בבלילת ביצים, חלב ושמנת מתוקה ואפשר להוסיף גבינות. אני הוספתי לבלילה גם קוטג' שנתן לכל העסק מעין גוף. לקוטג' יש תכונה מעולה באפייה – הוא מתנהג כמו גבינת שמנת עשירה למרות שאחוזי השומן בו נמוכים.
  3. צריך להשרות את הלחם מינימום שעה ורצוי לילה שלם. אני לרוב מכינה את הקינוח הזה לשבת בבוקר. אני משרה בשישי בערב את הלחמניות עד למחר בבוקר ואז אופה. הבית מתמלא ריח של וניל מטורף ואי אפשר להפסיק ליישר את הקינוח הזה כשהוא יוצא מהתנור. הכי טעים לאכול אותו כשהוא עדיין חמים.
  4. אפשר להכין את הפודינג לחם עם כל פרי שאוהבים. אני בחרתי לשים פטל קפוא, אבל אפשר לשלב קוביות תפוחים, תותים, אוכמניות וכו'.
  5. בעיני הכי טעים זה לאכול את הלחם פודינג עם שמנת חמוצה.
פודינג לחם (bread puding) או עוגת לחם מתוקה

פודינג לחם (bread puding) או עוגת לחם מתוקה

חומרים לתבנית פיירקס בקוטר 26 ס"מ

  • 6-7 לחמניות עגולות מתוקות לא טריות / פרוסות חלה מתוקה
  • 50 גרם חמאה רכה
  • ½ ליטר חלב
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 1 גביע קוטג' (250 גרם)
  • ½ כוס סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 3 ביצים
  • 100 גרם פטל קפוא

להגשה: שמנת חמוצה.

אופן הכנה

  1. פורסים את הלחמניות לפרוסות ברוחב 1 ס"מ, מורחים כל פרוסה בחמאה ומניחים בתוך כלי פיירקס או תבנית אטומה (לא קפיצית) בשתי שכבות.
  2. טורפים יחד את החלב, השמנת המתוקה, הקוטג', הסוכר, הוניל והביצים ומוזגים על הלחם כך שהבלילה מכסה את כל שכבות הלחם.
  3. מפזרים בין הפרוסות את הפטל.
  4. עוטפים את הכלי עם ניילון נצמד ושומרים במקרר מינימום שעה – שעתיים ועדיף לילה שלם. ככל שהלחם יושב יותר זמן עם הבלילה, הוא ייצא ספוג ועסיסי יותר.
  5. מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מסירים את הניילון הנצמד ואופים 40-45 דקות עד שהחלק העליון שחום.
  6. מוציאים מהתנור, מצננים מעט, מפדרים באבקת סוכר ופורסים. מגישים עם שמנת חמוצה ונזהרים שלא להתמכר למרקם ולטעם המיוחדים.
  7. שומרים בחוץ יום אחד ואם נשאר משהו שומרים במקרר. זה טעים מאוד גם כשזה קר אבל אפשר לחמם שוב במיקרוגל או בתנור.

לפני האפייה זה לא נראה ממש מבטיח אבל את האחרי כבר ראיתם למעלה ותסמכו עליי שהטעם מטורף

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחמניות מתוקות, רכות ומושלמות
    לחמניות מתוקות, רכות ומושלמות
  • לחם חלב יפני - הוקאידו
    לחם חלב יפני - הוקאידו
  • לחם חלב יפני מנומר עם בטטה סגולה
    לחם חלב יפני מנומר עם בטטה סגולה
  • לחם פרנה ביתי מושלם
    לחם פרנה ביתי מושלם
bread puding חלה מתוקה לחם פודינג קינוח אנגלי

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

9 תגובות

  1. אליס הגב 16 בינואר 2022 בשעה 14:29

    היי,
    אפשר לשלב בתוכו חלב מרוכז?
    אם כן, אשמח להסבר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בינואר 2022 בשעה 14:59

      היי אליס
      מיותר כי הבלילה צריכה להיות דלילה. הלחם סופח הכל אליו

  2. יעקב ויטל הגב 15 בינואר 2021 בשעה 21:08

    עד היום הטעם של העוגה שהיינו קוראים לה "בודינו" שהייתה עשוייה משאריות של לחם. טעם מעדן

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בינואר 2021 בשעה 13:40

      זה הכי טעים בעולם! תודה ששיתפת יעקב

  3. אתי הגב 31 בדצמבר 2019 בשעה 17:33

    היי יהודית
    תודה על האתר המהמם
    רציתי לשאול…
    האם ניתן להכין את פודינג הלחם רק מהחלק הרך… אסביר: הכנתי קעריות לחם למרק ומכיון שרוקנתי את כל הבפנוכו, נותרתי עם המון שאריות הרך של הלחם…
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בינואר 2020 בשעה 14:50

      היי אתי,
      אפשר בהחלט. קחי בחשבון שהטעם הסופי של הברד פודינג יושפע מאיכות וטעם הלחם

  4. דניאל הגב 18 באוקטובר 2019 בשעה 9:37

    יצא מעולה!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 באוקטובר 2019 בשעה 20:20

      כייף ממש לשמוע

  5. סיגל ברמר הגב 22 באוגוסט 2018 בשעה 8:52

    רעיון אדיר וטעים להשתמש בחלה שנשארה זה נראה כמו עוגה מטריפה מוכשרת !!

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס