יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת שוקולד צ'יפס וחטיף ריזס (חמאת בוטנים)
ראשי » חיתוכיות » עוגת שוקולד צ'יפס וחטיף ריזס (חמאת בוטנים)

עוגת שוקולד צ'יפס וחטיף ריזס (חמאת בוטנים)

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 29 ביוני 2020 25 תגובות

עוגת שוקולד צ'יפס וחטיף ריזס (חמאת בוטנים) טעימההה בטירוף שמכינים עם כף וקערה ב – 5 דקות בול. מתקבלת עוגה עשירה, פאדג'ית וממכרת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת שוקולד צ'יפס וחטיף ריזס (חמאת בוטנים)

זה עובד ככה: נוביק מתאר לי את הטעם והמרקם שהוא רוצה ואני מתרגמת את זה לעוגה/חטיף/ממתק וכו'. מערבבת, מכינה את מה שנראה לי ייתן את התוצאה המיוחלת ואז מגיע הרגע הכי מלחיץ – שנוביק יטעם ויאשר. הוא מגיע, עושה פרצוף של אייל שני, טועם ואזזזז מתחיל עם הביקורת. אני חייבת לציין שגידלתי מפלצת קולינרית פרפקציוניסטית להחריד שנותנת לי ביקורת על כל גרגר של מלח שחסר או קוביית שוקולד שחשב שלא שמתי. ואם הוא כבר מאשר ומתמוגג ועף עם הטעם והמרקם, אני יודעת שזה להיט אמיתי.

הכנתי את העוגה הזו פעמיים. פעם ראשונה בלי קקאו בבצק וקיבלתי נזיפות חמורות על זה שהוא ביקש עוגה עם שוקולד, הרבה שוקולד ועוד שוקולד. לא משנה שיצאה מטורפת וחוסלה תוך יום, עדיין שבוע אחרי הכנתי שוב ושמתי קקאו בבצק ששינה מעט את המרקם. שתי הגרסאות מעולות! יוצא מרקם פאדג'י בטירוף ואי אפשר להפסיק לאכול את זה. השילוב של שוקולד וחמאת בוטנים הוא מנצח! אני אישית העדפתי את הגרסה בלי הקקאו, בפעם הבאה שאכין זה יהיה עם שוקולד מומס בבצק.

אז קבלו עוגת שוקולד עם מלאאא שוקולד וחטיף ריזס שבכל ביס ממכרת יותר ויותר. כל מה שצריך זה קערה וכף, אין צורך במיקסר הפעם, רק צריך סבלנות שתתקרר כדי שנוכל לפרוס ולראות את המראה המהמם של השוקולדים בתוך העוגה.

עוגת שוקולד צ'יפס וחטיף ריזס (חמאת בוטנים)

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח
  • ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • זאת העוגה הכי קלה להכנה וכי טעימה – מערבבים הכל בקערה ושולחים לתנור. היא טעימה מאוד כשהיא חמימה אבל הרבה יותר טעימה ויפה כשהיא קרה מהמקרר.
  • הכנתי את העוגה פעמיים – פעם עם קקאו בבצק ופעם בלי. שתי הגרסאות מעולות! תחליטו מה בא לכם. במידה ורוצים לוותר על הקקאו, פשוט מוסיפים עוד 1/4 כוס קמח תופח במקומו.
  • בתוך העוגה הכנסתי מלא שוקולד חלב קצוץ (קניתי שוקולד חלב ג'יאנדויה של עלית שהוא טעיםםם בטירוף. מגיע באריזות של 200 גרם) וחטיפי ריזס (שוקולד וחמאת בוטנים), סה"כ 4 חטיפים במשקל 42 גרם כל אריזה, סה"כ 168 גרם.
אלה השוקולד והחטיף ריזס שהשתמשתי בהם

מצרכים לעוגה עגולה בקוטר 26 ס"מ/מלבנית – 20*30 ס"מ

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר חום כהה
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 3/4 כוס קמח תופח
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1/2 כפית מלח (לא לוותר)
  • 300 גרם שוקולד חלב ג'נדוייה (של עלית) חתוך לקוביות
  • 4 חטיפי ריזס (שוקולד וחמאת בוטנים)

אופן הכנה

מחממים תנור לחום של 170 מעלות (רגיל ולא טורבו)

שמים בקערה חמאה ושני סוגי סוכר ובעזרת כף מערבבים טוב למשחה חלקה.

מוסיפים ביצים ומערבבים.

מוסיפים קמח, מלח וקקאו ומערבבים היטב לתערובת אחידה.

מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים כמה שניות.

מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בחמאה את הדפנות וגם קצת את נייר האפייה.

מוזגים את הבלילה לתבנית ומיישרים.

חותכים עם הידיים את החטיף ריזס ומטביעים קלות בבלילה. לא משקיעים אותם עד הסוף, אלא שיבצבצו להם קצת.

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות 20-25 דקות, עד שהעוגה יציבה והדפנות שלה ממש שחומות מעט.

מוציאים מהתנור ומקררים לחלוטין. מעבירים למקרר לכמה שעות טובות לפני שפורסים. כשהעוגה קרה פורסים אותה לפרוסות דקות יחסית. זאת עוגה מרוכזת בשוקולד ואין צורך בפרוסות גדולות.

אפשר לשמור את העוגה במקפיא כשהיא פרוסה ואז בכל פעם שמתחשק משהו מתוק מוציאים פרוסה.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • כנפיים עם במבה
    כנפיים בחמאת בוטנים, פירורי במבה ורוטב מיובמבה
  • קרמבו ביס
    קרמבו ביס בטעם וניל וגם מוקה
  • כדורי פררו רושה
    כדורי שוקולד ואגוזי לוז בסגנון פררו רושה
  • סניקרס
    סניקרס ביתי הכי טעים בעולם
חטיף ריזס עוגות שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

25 תגובות

  1. ליאת הגב 22 במאי 2023 בשעה 8:19

    תודה רבה על מתכונים נפלאים!!
    האם אפשר להחליף את הריזס בחמאת בוטנים ואם כן כמה?
    נהנית מאד מהמתכונים המיוחדים והפרקטים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 במאי 2023 בשעה 14:50

      היי ליאת, לא כי זה חטיך וחמאת בוטנים זה ממרח. את יכולה לשים חטיף אחר

  2. אילה גיל הגב 14 ביולי 2020 בשעה 10:40

    אני חוזרת שוב על שאלתי מאחר והיא לא התפרסמה.
    למה כוונתך בשוקולד: שוקולד קצוץ במגרדת = גסה או דקה
    או שוקולד חתיכות – כפי שכתבת
    תודה על תשובתך

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 ביולי 2020 בשעה 17:24

      היי אילה,
      שוקולד קצוץ זה שוקולד חתוך לקוביות קטנות עם סכין

  3. אורית הגב 5 ביולי 2020 בשעה 16:38

    העוגה הייתה הצלחה גדולה! תודה.

    המסתי שוקולד מריר וצרפתי לתערובת החמאה.
    הגדלתי את כמות הקמח במקום הקקאו, לא היה ברור לי מתשובתך האם לכך התכוונת או שכוונתך הייתה להשאיר את הקקאו בנוסף לשוקולד?
    לא ממש משנה כי יצא כאמור מצויין, פעם הבאה אנסה אחרת.
    שאריות פרסתי דק והקפאתי.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 ביולי 2020 בשעה 17:42

      איזה כייף לשמוע אורית. התכוונתי בדיוק למה שהבנת. לא להשאיר את הקקאו.

  4. סיגל ברמר הגב 30 ביוני 2020 בשעה 15:17

    חלום מתוקקק ומושחת איזה צילומים מגרים בטרוףף

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 15:25

      תודההה אהובה

  5. קוקלי הגב 30 ביוני 2020 בשעה 13:13

    נראה טעים!!!
    במידה ואני רוצה לוותר על הריזס, אפשרי? חשבתי לשים פצפוצי אורז במקום. מה דעתך?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 15:24

      היי קוקלי,
      את יכולה לוותר על הריזס. פצפוצי אורז לא מתאים פה. הם מתאימים כדי לתת מרקם קריספי ופה הם סתם יתרככו ויהפכו את העוגה לדחוסה.

  6. יובל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 13:09

    נראה אש! אפשר להחליף את הריזס בחלבה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 15:23

      היי יובל. בהחלט כן

  7. גלילה הגב 29 ביוני 2020 בשעה 21:32

    נראה מעולה !
    מה המשקל של הריסז??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 7:45

      אני אוסיף תמונה של הריזס

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 7:53

      החטיף 42 גרם ליחידה, סה"כ 168 גרם

      • גלילה הגב 30 ביוני 2020 בשעה 14:35

        תודה רבה !!

      • גלילה הגב 30 ביוני 2020 בשעה 14:36

        תודה על העדכון!

  8. אורית הגב 29 ביוני 2020 בשעה 16:50

    היי, המתכון הגיע עבורי בתזמון מעולה, תודה!

    אם אני רוצה להכין היום את הגרסה שהזכרת שבה השוקולד מומס בבצק, כיצד היית מציעה לעשות זאת?
    בנוסף לכך, יתאים לדעתך עם שוקולד מריר במקום שוקולד חלב?

    מה משקל חטיפי הריזס? כוונתך לאלו הקטנים באריזות?

  9. אורית הגב 29 ביוני 2020 בשעה 16:40

    היי, המתכון הגיע עבורי בתזמון מעולה, תודה!
    אם אני רוצה להכין היום את הגרסה שהזכרת שבה השוקולד מומס בבצק, כיצד היית מציעה לעשות זאת?
    בנוסף לכך, יתאים לדעתך עם שוקולד מריר במקום שוקולד חלב?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 ביוני 2020 בשעה 17:29

      היי אורית,
      תמיסי 100 גרם שוקולד עם החמאה ותמשיכי לפי המתכון.
      יתאים גם שוקולד מריר

      • אורית הגב 29 ביוני 2020 בשעה 21:36

        היי יהודית,
        תודה. אנסה עם השוקולד המומס.
        האם במקרה זה, צריך בנוסף לשוקולד המומס להגדיל גם את כמות הקמח כפי שציינת בגרסה ללא הקקאו?

        מה משקל הריזס במתכון?
        אני משערת שהתכוונת לארבעה גדולים ואילו אני מצאתי רק אריזה של הקטנים.

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 7:42

          היי אורית,
          אל תעשי שום שינוי, פשוט תמיסי עוד 100 גרם שוקולד. אני מתכוונת לריזס הקטנים שיש 2 כוסיות באריזה. 4 חטיפים קטנים

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 7:53

          החטיף 42 גרם ליחידה, סה"כ 168 גרם

  10. אוסנת הגב 29 ביוני 2020 בשעה 13:17

    נראה כמו חלון ראווה! מקסים! במידה ומוותרים על הקקאו בכמה להוריד את כמות הסוכר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 ביוני 2020 בשעה 17:30

      תודה רבה אוסנת. לא משנים כלום

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס