יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת שוקולד צ'יפס וחטיף ריזס (חמאת בוטנים)
ראשי » חיתוכיות » עוגת שוקולד צ'יפס וחטיף ריזס (חמאת בוטנים)

עוגת שוקולד צ'יפס וחטיף ריזס (חמאת בוטנים)

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 29 ביוני 2020 23 תגובות

עוגת שוקולד צ'יפס וחטיף ריזס (חמאת בוטנים) טעימההה בטירוף שמכינים עם כף וקערה ב – 5 דקות בול. מתקבלת עוגה עשירה, פאדג'ית וממכרת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת שוקולד צ'יפס וחטיף ריזס (חמאת בוטנים)

זה עובד ככה: נוביק מתאר לי את הטעם והמרקם שהוא רוצה ואני מתרגמת את זה לעוגה/חטיף/ממתק וכו'. מערבבת, מכינה את מה שנראה לי ייתן את התוצאה המיוחלת ואז מגיע הרגע הכי מלחיץ – שנוביק יטעם ויאשר. הוא מגיע, עושה פרצוף של אייל שני, טועם ואזזזז מתחיל עם הביקורת. אני חייבת לציין שגידלתי מפלצת קולינרית פרפקציוניסטית להחריד שנותנת לי ביקורת על כל גרגר של מלח שחסר או קוביית שוקולד שחשב שלא שמתי. ואם הוא כבר מאשר ומתמוגג ועף עם הטעם והמרקם, אני יודעת שזה להיט אמיתי.

הכנתי את העוגה הזו פעמיים. פעם ראשונה בלי קקאו בבצק וקיבלתי נזיפות חמורות על זה שהוא ביקש עוגה עם שוקולד, הרבה שוקולד ועוד שוקולד. לא משנה שיצאה מטורפת וחוסלה תוך יום, עדיין שבוע אחרי הכנתי שוב ושמתי קקאו בבצק ששינה מעט את המרקם. שתי הגרסאות מעולות! יוצא מרקם פאדג'י בטירוף ואי אפשר להפסיק לאכול את זה. השילוב של שוקולד וחמאת בוטנים הוא מנצח! אני אישית העדפתי את הגרסה בלי הקקאו, בפעם הבאה שאכין זה יהיה עם שוקולד מומס בבצק.

אז קבלו עוגת שוקולד עם מלאאא שוקולד וחטיף ריזס שבכל ביס ממכרת יותר ויותר. כל מה שצריך זה קערה וכף, אין צורך במיקסר הפעם, רק צריך סבלנות שתתקרר כדי שנוכל לפרוס ולראות את המראה המהמם של השוקולדים בתוך העוגה.

עוגת שוקולד צ'יפס וחטיף ריזס (חמאת בוטנים)

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח
  • ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • זאת העוגה הכי קלה להכנה וכי טעימה – מערבבים הכל בקערה ושולחים לתנור. היא טעימה מאוד כשהיא חמימה אבל הרבה יותר טעימה ויפה כשהיא קרה מהמקרר.
  • הכנתי את העוגה פעמיים – פעם עם קקאו בבצק ופעם בלי. שתי הגרסאות מעולות! תחליטו מה בא לכם. במידה ורוצים לוותר על הקקאו, פשוט מוסיפים עוד 1/4 כוס קמח תופח במקומו.
  • בתוך העוגה הכנסתי מלא שוקולד חלב קצוץ (קניתי שוקולד חלב ג'יאנדויה של עלית שהוא טעיםםם בטירוף. מגיע באריזות של 200 גרם) וחטיפי ריזס (שוקולד וחמאת בוטנים), סה"כ 4 חטיפים במשקל 42 גרם כל אריזה, סה"כ 168 גרם.
אלה השוקולד והחטיף ריזס שהשתמשתי בהם

מצרכים לעוגה עגולה בקוטר 26 ס"מ/מלבנית – 20*30 ס"מ

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר חום כהה
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 3/4 כוס קמח תופח
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1/2 כפית מלח (לא לוותר)
  • 300 גרם שוקולד חלב ג'נדוייה (של עלית) חתוך לקוביות
  • 4 חטיפי ריזס (שוקולד וחמאת בוטנים)

אופן הכנה

מחממים תנור לחום של 170 מעלות (רגיל ולא טורבו)

שמים בקערה חמאה ושני סוגי סוכר ובעזרת כף מערבבים טוב למשחה חלקה.

מוסיפים ביצים ומערבבים.

מוסיפים קמח, מלח וקקאו ומערבבים היטב לתערובת אחידה.

מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים כמה שניות.

מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בחמאה את הדפנות וגם קצת את נייר האפייה.

מוזגים את הבלילה לתבנית ומיישרים.

חותכים עם הידיים את החטיף ריזס ומטביעים קלות בבלילה. לא משקיעים אותם עד הסוף, אלא שיבצבצו להם קצת.

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות 20-25 דקות, עד שהעוגה יציבה והדפנות שלה ממש שחומות מעט.

מוציאים מהתנור ומקררים לחלוטין. מעבירים למקרר לכמה שעות טובות לפני שפורסים. כשהעוגה קרה פורסים אותה לפרוסות דקות יחסית. זאת עוגה מרוכזת בשוקולד ואין צורך בפרוסות גדולות.

אפשר לשמור את העוגה במקפיא כשהיא פרוסה ואז בכל פעם שמתחשק משהו מתוק מוציאים פרוסה.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פיצה נאפוליטנית מושלמת של נוביק (אפויה בטאבון)
    פיצה נאפוליטנית מושלמת של נוביק (אפויה בטאבון)
  • סושי שוקולד ובוטנים מלוחים
    סושי שוקולד ובוטנים מלוחים
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • עוגת גבינה קרה עם פחזניות וניל - פטל
    עוגת גבינה קרה עם פחזניות וניל - פטל
חטיף ריזס עוגות שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

23 תגובות

  1. אילה גיל הגב 14 ביולי 2020 בשעה 10:40

    אני חוזרת שוב על שאלתי מאחר והיא לא התפרסמה.
    למה כוונתך בשוקולד: שוקולד קצוץ במגרדת = גסה או דקה
    או שוקולד חתיכות – כפי שכתבת
    תודה על תשובתך

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 ביולי 2020 בשעה 17:24

      היי אילה,
      שוקולד קצוץ זה שוקולד חתוך לקוביות קטנות עם סכין

  2. אורית הגב 5 ביולי 2020 בשעה 16:38

    העוגה הייתה הצלחה גדולה! תודה.

    המסתי שוקולד מריר וצרפתי לתערובת החמאה.
    הגדלתי את כמות הקמח במקום הקקאו, לא היה ברור לי מתשובתך האם לכך התכוונת או שכוונתך הייתה להשאיר את הקקאו בנוסף לשוקולד?
    לא ממש משנה כי יצא כאמור מצויין, פעם הבאה אנסה אחרת.
    שאריות פרסתי דק והקפאתי.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 ביולי 2020 בשעה 17:42

      איזה כייף לשמוע אורית. התכוונתי בדיוק למה שהבנת. לא להשאיר את הקקאו.

  3. סיגל ברמר הגב 30 ביוני 2020 בשעה 15:17

    חלום מתוקקק ומושחת איזה צילומים מגרים בטרוףף

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 15:25

      תודההה אהובה

  4. קוקלי הגב 30 ביוני 2020 בשעה 13:13

    נראה טעים!!!
    במידה ואני רוצה לוותר על הריזס, אפשרי? חשבתי לשים פצפוצי אורז במקום. מה דעתך?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 15:24

      היי קוקלי,
      את יכולה לוותר על הריזס. פצפוצי אורז לא מתאים פה. הם מתאימים כדי לתת מרקם קריספי ופה הם סתם יתרככו ויהפכו את העוגה לדחוסה.

  5. יובל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 13:09

    נראה אש! אפשר להחליף את הריזס בחלבה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 15:23

      היי יובל. בהחלט כן

  6. גלילה הגב 29 ביוני 2020 בשעה 21:32

    נראה מעולה !
    מה המשקל של הריסז??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 7:45

      אני אוסיף תמונה של הריזס

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 7:53

      החטיף 42 גרם ליחידה, סה"כ 168 גרם

      • גלילה הגב 30 ביוני 2020 בשעה 14:35

        תודה רבה !!

      • גלילה הגב 30 ביוני 2020 בשעה 14:36

        תודה על העדכון!

  7. אורית הגב 29 ביוני 2020 בשעה 16:50

    היי, המתכון הגיע עבורי בתזמון מעולה, תודה!

    אם אני רוצה להכין היום את הגרסה שהזכרת שבה השוקולד מומס בבצק, כיצד היית מציעה לעשות זאת?
    בנוסף לכך, יתאים לדעתך עם שוקולד מריר במקום שוקולד חלב?

    מה משקל חטיפי הריזס? כוונתך לאלו הקטנים באריזות?

  8. אורית הגב 29 ביוני 2020 בשעה 16:40

    היי, המתכון הגיע עבורי בתזמון מעולה, תודה!
    אם אני רוצה להכין היום את הגרסה שהזכרת שבה השוקולד מומס בבצק, כיצד היית מציעה לעשות זאת?
    בנוסף לכך, יתאים לדעתך עם שוקולד מריר במקום שוקולד חלב?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 ביוני 2020 בשעה 17:29

      היי אורית,
      תמיסי 100 גרם שוקולד עם החמאה ותמשיכי לפי המתכון.
      יתאים גם שוקולד מריר

      • אורית הגב 29 ביוני 2020 בשעה 21:36

        היי יהודית,
        תודה. אנסה עם השוקולד המומס.
        האם במקרה זה, צריך בנוסף לשוקולד המומס להגדיל גם את כמות הקמח כפי שציינת בגרסה ללא הקקאו?

        מה משקל הריזס במתכון?
        אני משערת שהתכוונת לארבעה גדולים ואילו אני מצאתי רק אריזה של הקטנים.

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 7:42

          היי אורית,
          אל תעשי שום שינוי, פשוט תמיסי עוד 100 גרם שוקולד. אני מתכוונת לריזס הקטנים שיש 2 כוסיות באריזה. 4 חטיפים קטנים

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2020 בשעה 7:53

          החטיף 42 גרם ליחידה, סה"כ 168 גרם

  9. אוסנת הגב 29 ביוני 2020 בשעה 13:17

    נראה כמו חלון ראווה! מקסים! במידה ומוותרים על הקקאו בכמה להוריד את כמות הסוכר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 ביוני 2020 בשעה 17:30

      תודה רבה אוסנת. לא משנים כלום

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה
סרטוני הדרכה ב – YouTube

יהודית אביב

יהודית אביב
הפסטייה המסורתית שמכינים בדרך כלל בחגים ואירועים מיוחדים בגרסה אישית מדליקה ומיוחדת שתגנוב את ההצגה על השולחן
פסטייה מרוקאית אישית עם פרגיות בעיצוב מדליק
YouTube Video UCEI8DrRd_CXAQ99rt_o1wIA_Ko3RlAi9JZI
תמיד רציתם לדעת איך לקלוע לחמניות בכל מיני צורות? ריכזתי לכם פה לא פחות מ-7 קליעות שונות של לחמניות.
תשמרו את הסרטון ובכל פעם תוכלו לחזור אליו ולקלוע שוב ושוב.
מתכון ללחמניות מושלמות פה: https://bit.ly/32KRE5F
לחמניות בכל מיני צורות
YouTube Video UCEI8DrRd_CXAQ99rt_o1wIA_TDfyYG9GOMU
פיתות תימניות אמיתיות שמכינים בסיר גריל חשמלי
המתכון כאן: https://www.yehudit-aviv.co.il/לחמים-ומאפים/פיתות-תימניות-בסיר-גריל-חשמלי/
פיתות תימניות אמיתיות ( סאלוף)
YouTube Video UCEI8DrRd_CXAQ99rt_o1wIA_S1EQQAeWCF4
המתכון פה: https://bit.ly/3iJa5iV
בורקס תורכי ביתי מושלם
YouTube Video UCEI8DrRd_CXAQ99rt_o1wIA_Xr-yvDuDFOE
לחם חלב יפני מנומר עם בטטה סגולה. מי צריך צבעי מאכל סינתטיים כשיש לנו צבעים כאלה מטורפים באופן טבעי.
בטטה סגולה היא אחת הבטטות הכי יפות, טעימות ובריאות שיש לנו ואני בחרתי לשלב אותה בלחם המדהים הזה שגם ככה הוא טעים בטירוף ועם תוספת הבטטה הוא הרבה יותר טעים ולא רק יפה.
המתכון המלא פה:https://bit.ly/3iNeb9O
לחם חלב יפני מנומר עם בטטה סגולה
YouTube Video UCEI8DrRd_CXAQ99rt_o1wIA_Fm3AdtueIME
לחמניות מתוקות עם אבקת חלב בבצק ובטכניקת עיצוב מיוחדת.
התוצאה: לחמניות רכות רכות, חמאתיות וקריספיות מבחוץ בזכות סוכר שאני מפזרת ומתקרמל באפייה
לחמניות מתוקות עם אבקת חלב
YouTube Video UCEI8DrRd_CXAQ99rt_o1wIA_-R6rEGfopBg
לעוד סרטונים לחצו פה הירשמו לערוץ היוטיוב שלי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
אוזן אחת חדשה לא הייתה פה הש אוזן אחת חדשה לא הייתה פה השנה!

לא שחלילה קרה משהו, להפך, קרו מלאאא דברים משפחתיים משמחים ולא הספקתי להכין אוזניים חדשות כמו בכל שנה🤷‍♀️ גם האווירה המוזרה לא תרמה ויצא שלא הכנתי ואני מתההה על אוזני המן ובמיוחד להמציא כל שנה מחדש אוזניים חדשות 🙄

אז קבלו את אחת האוזניים הכי מיוחדות וטעימות שהכנתי ובבלוג יש לא פחות מ-12מתכונים וכולם מיוחדים וטעימים.

חפשו בגוגל קטאייף אוזני המן הלוחשת לאוכל ותכינו, כי זה היסטרי וטעים ומיוחד וחג שמייחחחחח אהובים 😻😺👺👹👻👽
אנצ'ילדה!! מאכל מהמטבח המקסי אנצ'ילדה!! מאכל מהמטבח המקסיקני👨‍🌾👩‍🌾

הכי מהיר שלי :) תפתחו את המקרר, תוציאו את כל שאריות הגבינות שיש לכם, תוסיפו תרד, זיתי קלמטה ותכניסו לטורטייה.
אז כן,  סך הכל טורטיות ממולאות בגבינות ותרד, אבלללל איזה טעים זה והכי חשוב - קל להכנה. ארוחת ערב ב - 30 דקות.

אתמול במאסטר שף המתמודדים התבקשו להכין מתכון עם טורטיות או דפי אורז וגם אני אותגרתי באותה משימה.

 אזזזז ישר קפצו לי מיליון רעיונות ולא הצלחתי להתמקד ולבחור. ומה יותר טוב מאשר לשאול אתכם בסטורי?? נתתם לי מלא רעיונות מעולים אבל רק אחת קלעה בול לרעיון שהתיישב לי חזק במוח וזה רק חיזק לי שזה מה שאני רוצה להכין.

קבלו מתכון לאנצ'ילדה מקסיקנית:

אגב, תרגישו חופשי לשים כל גבינה שיש לכם בבית, הכל הולך.

6 טורטיות קטנות (של מאסטר שף)

מלית:

1 קוטג'

200 גרם גבינה בולגרית

100 גרם מוצרלה מגוררת

100 גרם גבינה צהובה רגילה מגוררת

חופן זיתי קלמטה

200 גרם תרד שטוף

מלח

קורט פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט

לרוטב:

20 עגבניות שרי תמר חצויות

1 קופסת שימורי עגבניות מרוסקות (של מאסטר שף)

4-5 כפות צ'ילי מתוק/חריף

2 כפות שמן זית

מלח ים אטלנטי

קורט פלפל שחור

 חופן זיתי קלמטה  

לפיזור: 150 גרם מוצרלה מגוררת.

אופן הכנה:

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מערבבים את כל חומרי המלית יחד. את התרד שמים כמו שהוא טרי ומעסים עם הידיים הכל.

שמים בתבנית פיירקס בגודל 25*30 ס"מ את העגבניות החצויות ומזלפים מעט שמן זית ומלח ים אטלנטי. צולים בתנור 15-20 דקות עד שהן נצרבות מעט. בינתיים בקערה אחרת שמים עגבניות מרוסקות וצ'ילי. מערבבים ומתבלים. מוזגים 3/4 מכמות הרוטב על התבנית עם העגבניות.

מכינים טורטיות ממולאות: לוקחים טורטייה ומניחים לרוחבה כמות יפה מהמלית. מגלגלים למעין רולדה ומניחים בתבנית על הרוטב כשהתפר כלפי מטה. מכינים כך את כל הטורטיות ומניחים צפוף בתבנית.

מוזגים על כל טורטייה את שארית הרוטב ואופים כ - 30 דקות עד שהכל רותח ומבעבע. מוציאים מהתנור, מפזרים מוצרלה ומכניסים לעוד 5-7 דקות, עד שהמוצרלה נמסה.

מגישים מייד.

המתכון בשיתוף:
@master_chef_israel
#מבשלים_בבית_עם_מאסטר_שף
החולשה שלי זה לא שוקולד!! החולשה שלי זה עוגות גבינה ובמיוחד כשהן באות במעטפת בצק שמרים במרקם עננים, אז אני לא עומדת בזה בכלל בכלל😱
.
.
השבוע הכנתי אותה שוב וכמו בכל פעם היא מתחסלת ראשונה כאילו לא הייתה🤔
חפשו בגוגל הלוחשת לאוכל עוגת גביניות, רק תדעו מעכשיו, אני לא אחראית על הקלוריות🤣
.
.
#cheeselover
#cheesepancake
#cheesecakelove
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cake
#cakes
#cakedecorating
#israeli_kitchen #inmyblog #imsomartha
#marthastewart
#thefeedfeedbaking
#thefeedfeedcheesecake
מלך המרקים המרוקאים 😉 לכו מלך המרקים המרוקאים 😉

לכו להשרות קטניות למחר ותחפשו אצלי בבלוג מרק חרירה מרוקאי
אמנם זה יום קלאסי למרק אבלללל.... מכירים את הפסטייה המרוקאית, זאת שמכינים בדרך כלל בחגים ואירועים מיוחדים?
אז הכנתי אותה בגרסה אישית בעיצוב מהמםםם והמלית, כמו שהפתיעה אותי תפתיע את כל מי שיטעם😱

פרגיות, פירות יבשים וההפתעה- קוביות אגסים אמריקאים שבכל ביס מתפוצצים בפה בעסיסיות ומתיקות מדהימה.

כל השלבים איך להגיע לעיצוב המהמם עכשיו אצלי בסטוריז.

מלא מתכונים שווים ומיוחדים תמצאו פה:
@usapearsisrael

והמתכון המלא של הפסטייה  עלה ממש עכשיו לבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון בבלוג

המתכון בשיתוף: 
.
#אגסיםאמריקאים
##אוכלטעיםובריא
#usapears
#israeli_kitchen
 #inmyblog
 #imsomartha
#marthastewart
#morocanfood
#morocan
#morocanstyle
#pears
#filodough
#fillodough
אין יותר מתאים מקרפ צרפתי עמוס בנוטלה, בננות, קוקוס ואגוזים כדי להביע אהבה ❣️❣️❣️
 ואגב, כל השנה ולא רק ביום האהבה
❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️.
❣️
❣️
❣️
❣️
#creps
#crep
#nutella😍
#coconut
#banana
#chocolatecrepes
#franchcrepes
#קרפצרפתי
#קרפ
#בלינצס
#blinches
איזה שנ"צ😱

נראה לי שעל הקינוח הזה אין בכלל ויכוח 🤷‍♀️

הרגע הזה שנועצים את הכפית ומתפללים שהשוקולד יתפרץ לנו כמו לבה, זה רגע מותח וכשזה קורה, יש אנחת רווחה ואושר 😍
 אזז לי יש טריק שזה מצליח תמיד!! אין חשש, אין לחץ בכלל. 

מתכון ישןןן נושן שלי שקיבל פנים חדשות וריענון של המתכון.
עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל סופלה שוקולד הלוחשת לאוכל.

וכן, זה אמנם פונדנט שוקולד אבל מזמן שינה את שמו לסופלה😉
.
.
.
#chocolatecake
#chocolatelovers
#israeli_kitchen
#imsomartha
#lovechocolate #thefeedfeedchocolate
#cakes
#cake
#chocolatsufle
#sufle
תגידו, אכלתם/ הכנתם פעם קציצ תגידו, אכלתם/ הכנתם פעם קציצות חובזה?
הלם שזה גדל פרא בכל רחבי גדרה. 

אני מודה ומתוודה שהפעם הראשונה שהכנתי הייתה לפני שבועיים וגם זה בזכות סטורי של אינס המהממת שעשתה לי חשק ללכת ללקט חובזה בשדות🙈
@ines_yanai

אם רק הייתי יודעת כמה שזה טעיםםםםם הייתי יוצאת ללקט כבר לפני שנים. מרגישה סתומה שרק עכשיו ניסיתי. אבל לא נורא, מאז התמכרנו פה לקציצות חובזה והכנתי כל כך הרבה פעמים ובכל פעם זה מתחסל בשנייה.

אגב, ממולאים ופשטידה גם יהיו.

בינתיים יש בבלוג מתכון לקציצות חובזה ופטריות טעימותתת

צאו ללקט לפני שהיא תיעלם
שתדעו שאני אוהבת רק פיצות מיוחדות בניגוד לנוביק שאוהב את הכי פשוטה.

אני, כמה שיותר תוספות, כמה שיותר מעניין ומיוחד ונוביק, פיצה מרגריטה הכי בסיסית, בלי תוספות מיוחדות.

וזאת, פיצה מונטנרה מטורפת. הבצק מטוגן ומעליו מניחים רוטב עגבניות פרשי ומוצרלה טרייה. אני אומרת לכם שזה חלום!!!

יום הפיצה הבינלאומי שמחחח❣️❣️❣️
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס