יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
חיתוכיות חלבה קלות להכנה
ראשי » חיתוכיות » חיתוכיות חלבה קלות להכנה

חיתוכיות חלבה קלות להכנה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 26 בספטמבר 2017 16 תגובות

חיתוכיות חלבה שמכינים מקסימום בחצי שעה כולל זמן אפייה. שכבות של בצק פריך מושלם וביניהן ממרח חלבה מתקתק ונימוח שמשתלב מעולה עם הפריכות של הבצק

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
חיתוכיות חלבה קלות להכנה

 

בצק פריך הוא האהוב עליי ביותר! לא שמרים… פריך! אני מטורפת על הקריספיות והקראנצ'יות בכל ביס שמשתלבים עם המלית הרכה ונמסים יחד בפה.

החיתוכיות האלה עונות בדיוק על הצורך הזה שלי ובמראה הן מזכירות קוביות וופלים. אפשר למלא בכל מלית שאוהבים. הפעם הייתה לי בבית מלית חלבה, אז החלטתי לנסות אותה. את החיתוכיות האלה הכנתי משאריות בצק שהכנתי לטארטים. זו לא פעם ראשונה שאני מכינה חיתוכיות מבצק של טארט אבל הפעם רידדתי את הבצק דק דק, ממש שקוף ויצא מרקם ומראה מיוחדים.

החיתוכיות יצאו טעימות ביותר אבל בפעם הבאה אני אכין את ממרח החלבה לבד מטחינה גולמית, סילאן ואינסטנט פודינג שייצב לי אותה באפייה.

חיתוכיות חלבה קלות להכנה

חומרים להמון עוגיות קטנטנות 

אני מכינה את העוגיות בשני סבבים בתבנית בגודל 20*20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה שמקל עליי את החילוץ והחיתוך של העוגיות. אפשר להכין בכל תבנית אחרת שיש לכם.

  • ½1 כוסות קמח רגיל
  • קורט מלח
  • 1 כפית אבקת סוכר
  • 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 2-3 כפות מים קרים.

אופן הכנה

  1. שמים במעבד מזון קמח, מלח, סוכר וחמאה ומעבדים כמה דקות לפירורים גסים.
  2. מוסיפים מים ומעבדים כמה שניות רק עד שהבצק מתאחד (במידה והבצק קשה מידי – מוסיפים עוד כף מים).
  3. משמנים תבנית ומרפדים אותה בנייר אפייה.
  4. מחלקים את הבצק ל – 6-8 חלקים (תלוי בגודל התבנית) ובכל פעם מרדדים חלק אחד על משטח מקומח היטב לעלה דק דק בגודל של התבנית. הבצק מאוד נוח ולא נדבק לשייש.
  5. מעבירים את הבצק לתבנית ודוקרים אותו קלות עם מזלג.
  6. מורחים ממרח (במקרה הזה חלבה) בשכבה יפה.
  7. מרדדים עוד חלק של בצק ומניחים מעל ממרח החלבה. עושים כך 3-4 שכבות. יוצרים חריץ קטן בעזרת סכין בחלק העליון המרכזי של הבצק על מנת שיהיו לאדים לאן לצאת והבצק לא יתנפח לנו בזמן האפייה.
  8. מחממים תנור לחום של 160 מעלות על תכנית טורבו ואופים את העוגיות 20-25 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות בקצוות.
  9. מוציאים מהתנור, מקררים לחלוטין ובעזרת סכין שף חדה פורסים לקוביות קטנטנות.

לחיתוכיות במילוי תמרים היכנסו לפה

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגיות חלבה פיסטוק
    עוגיות חלבה ופיסטוק נימוחות במיוחד
  • עוגת גבינה קרם ברולה
    עוגת גבינה קרם ברולה מושלמת
  • טארט ריקוטה ושמנת חמוצה
    טארט ריקוטה ושמנת חמוצה
  • עוגת שמרים עם שקדים ונוטלה
    עוגת שמרים מעוצבת במילוי קרם שקדים ונוטלה
בצק פריך חיתוכיות חלבה מגולגלות חלבה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. אורית הגב 14 בפברואר 2025 בשעה 11:05

    אין בבצק ביצים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בפברואר 2025 בשעה 13:24

      אם לא כתוב אז אין

  2. אורלי הגב 13 במאי 2022 בשעה 11:09

    בהנחה שכבר ניסית עם המתכון לממרח חלבה, את יכולה בבקשה לפרסם את הכמויות והמצרכים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 במאי 2022 בשעה 10:05

      היי אורלי,
      האמת שלא ניסיתי 🙁

  3. דבורה הגב 22 באוקטובר 2020 בשעה 8:37

    בכמה שמן קוקוס ניתן להחליף את החמאה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 באוקטובר 2020 בשעה 15:30

      היי דבורה,
      אותה כמות כמו חמאה

  4. בר הגב 29 באפריל 2020 בשעה 11:36

    הבצק יצא לי דביק ורך מידי,אני לא מצליחה לרדד אותו הוא נקרע.. מה עושים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באפריל 2020 בשעה 11:40

      תוסיפי קצת קמח או תתני לו מנוחה במקרר

  5. אהובה הגב 29 בינואר 2020 בשעה 14:04

    תודה על המתכון. לגבי אפייה בטורבו, למה הכוונה? יש לי 2 מצבי טורבו, באחד רואים עיגול ובתוכו מאוורר ובשני מאוורר עם קו עליון ותחתון.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בינואר 2020 בשעה 19:46

      היי אהובה,

      מאוורר עם קו עליון ותחתון

  6. לירון הגב 9 בנובמבר 2019 בשעה 21:40

    אפשר עם מחמאה במקום, גם טעים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בנובמבר 2019 בשעה 0:13

      היי לירון. לא הייתי מחליפה למחמאה. אם את רוצה פרווה שימי שמן קוקוס.

  7. שוש הגב 6 ביוני 2018 בשעה 9:01

    היי, האם אפשר להכין את הבצק ביד?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 ביוני 2018 בשעה 18:22

      היי שוש. כן אין בעייה להכין ביד

  8. דידי הגב 12 בנובמבר 2017 בשעה 21:36

    היי,
    אשמח למתכון לממרחמחלבה שיתאים למתכון הזה.
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בנובמבר 2017 בשעה 12:03

      תערבבי יחד טחינה גולמית ודבש או סילאן לסמיכות של ממרח. אני לא סגורה על אם צריך ביצה שתקשור את המלית או שאפשר בלי. כשאנסה אדע. את יכולה לנסות בלי לדעתי.

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!






בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
@yehuditaviv
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי להבטיח שנספק לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר באתר שלנו. אם תמשיך להשתמש באתר זה, נניח שאתה מרוצה ממנו. Privacy policy, תנאים ומדיניות
You can revoke your consent any time using the Revoke consent button. באפשרותך לבטל את הסכמתך בכל עת באמצעות כפתור ביטול הסכמה.