יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
שווארמה פרגיות ממש כמו בשווארמיות
ראשי » כל מיני » שווארמה פרגיות ממש כמו בשווארמיות

שווארמה פרגיות ממש כמו בשווארמיות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 27 באוגוסט 2020 8 תגובות

שווארמה פרגיות אמיתית, ממש כמו בשווארמיות המובחרות. אחרי כמה וכמה ניסיונות, פיצחתי את סוד התבלינים שהכי קרוב בטעם לשווארמה שמוכרים בדוכנים וזה טעים כל כך שאתם חייבים להכין. כמובן שיש גם מתכון ללאפות ביתיות שאני מכינה בקלי קלות על מחבת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
שווארמה פרגיות ממש כמו בשווארמיות

זה בטח יישמע מוזר לרוב האנשים, אבל למעט פעם אחת לפני מעל 25 שנים שטעמתי שווארמה, מעולם לא אכלתי שווארמה. מוזר? מצטערת, אבל לא טעים לי! בכל פעם שאני מספרת למישהו שאני לא אוהבת שווארמה, התשובה היא תמיד: אה, זה כי לא אכלת שווארמה טובה. אולי, אבל האמת היא שזה גם לא ממש מושך אותי לנסות ולטעום שווארמה בשווארמיות, שיהיו טעימות ככל שיהיו. אני יותר בן אדם של לאפה חמה קריספית עם מלא סלטים ואולי אולי איזה שיפודון קטן של פרגית, אבל יכולה בהחלט להסתפק בסלטים ופיתות חמות.

לעומתי, כל הבנים שלי מטורפים על שווארמה ורק על שווארמה פרגיות. במשך שנים הכנתי להם שווארמה משווארמה נקבה שחלק אהבו וחלק לא עפו על זה ואז לילה אחד חלמתי על המתכון הזה (כן, בלילה אני חולמת על מתכונים :)) וידעתי בדיוק איזה תבלינים אני שמה כדי לקבל בול את טעם השווארמה שהם כל כך אוהבים. לאפות כבר מזמן אני מכינה בבית בקלי קלות, פרגיות אני קונה על בסיס קבוע, כל מה שנותר זה להתחיל לשחק עם כמויות התבלינים כדי להגיע לטעם המושלם מבחינתי.

לפני

אז נכון שלא אכלתי מעולם שווארמה אבל להריח אני יודעת, ניסיון בבישול יש ברוך השם :), אז ידעתי פחות או יותר איזה תבלינים צריכים להיות בשווארמה. אז קניתי לי תבלינים חדשים וטריים שחשבתי שחייבים להיות בשווארמה והתחלתי לשחק. בכל פעם שהכנתי להם את השווארמה היה להם טעים מאוד אבל לא מדוייק, עד ש………הגעתי ליעד והם אמרו: בול! זאת שווארמה אמיתית. ועכשיו גם אתם תדעו איך מכינים שווארמה אמיתית ותראו כמה שזה קל.

אהההה ואכלתי בסוף את השווארמה שלי והיה טעים בטירוף. מהיום אני אוכלת שווארמה, אבל רק את שלי 🙂 🙂

אחרי צלייה ראשונה וחיתוך
מלא שווארמה, קצת סלט ירקות, פטרוזיליה טרייה, טחינה, קצת קצת עמבה וחמוצים בצד
המלצה שלי – תוסיפו בצל סגול מוחמץ (לא היה לי אז לא שמתי)

מומלץ מאוד מאוד לתבל את הפרגיות יום קודם ורק למחרת לצלות אותם. התבלינים חודרים היטב לבשר והם מורגשים בכל ביס. איזה תבלינים? הכי פשוטים אבל כתבתי לכם כמויות מדוייקות כדי שייצא לכם מושלם.

חובה חמוצים

הכנתי לכם גם סרטוני הדגמה

רוצים לראות מה עוד אני שמה על הלאפות שלי? כנסו פה למתכון לסלט סביח הכי טעים בעולם

שווארמה פרגיות ממש כמו בשווארמיות

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחרי באינסטגרם, שם אני מעלה בסטורי שלבים בלייב ישירות מהמטבח שלי
  • ויש לי גם קבוצה שווה בפייסבוק, שם גם אתם יכולים להעלות ולהשוויץ ביצירות שלכם
  • חובה לתבל את הפרגיות כמה שעות טובות לפני שצולים אותן, אפשר בבוקר ולצלות בערב ואפשר לשים לילה במקרר.
  • תקנו תבלינים טריים רק מחנות תבלינים שאתם סומכים עליה. הכנתי כמה פעמים עם תבלינים מחנויות שונות ובכל פעם יצאו לי טעמים אחרים. לבסוף קניתי מחנות תבלינים הודית בשוק רמלה את כל התבלינים ויצא הכי מושלם.
  • מדדתי את כל הכמויות עם כפיות מדידה אוניברסליות כדי שנהיה מדוייקים עם הטעמים.
  • את החמוצים המהירים מכינים עם מלח לימון, זה מה שמחמיץ אותם במהירות ונותן לנו את הטעם של השווארמיות (לא באמת חשבתם שהם שמים לימון טרי בסלטים:))
  • מתכון ללאפות ביתיות תמצאו כאן.

שווארמה פרגיות – מצרכים ל – 4-5 מנות

  • 1 ק"ג סטייק פרגית טרי
  • 1.5 כפיות בהרט
  • 1+1/4 כפיות קארי
  • 3/4 כפית תבלין עמבה (זה ששמים בחמוצים)
  • 1.5 מלח ים אטלנטי
  • 1 כף שמן זית
  • 100 גרם שומן טלה טחון

חמוצים מהירים כמו בשווארמה

  • 2 גזרים
  • 1/4 כרוב לבן
  • 1 פלפל חריף ירוק
  • 1 כוס מים
  • 1 כפית מלח לימון או יותר אם אוהבים חמוץ יותר(כן, ככה מכינים בשווארמיות)
  • 1 כפית תבלין עמבה לחמוצים (אותו תבלין ששמנו בשווארמה)
  • מלח לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנה

מכינים את הפרגיות: יום לפני שוטפים היטב את הפרגיות ומייבשים עם מגבת נייר. מתבלים את הפרגיות עם כל התבלינים למעט השומן טלה שייכנס בשלב השני, ממש עושים מסג' כדי להחדיר את הטעמים. מכסים ומעבירים למקרר לכמה שעות טובות או ללילה.

למחרת: מחממים פלאנצ'ה שתהיה ממש לוהטת. אם יש לכם גריל גז או חשמלי, זה הזמן להשתמש בו. צורבים את הפרגיות כמה דקות עד שהן משחימות, הופכים וצורבים עוד דקה. הפרגיות לא עשויות עד הסוף וכך זה אמור להיות. מעבירים לכלי ומקררים מעט לפני שממשיכים.

אם אין לכם גריל גז, תחממו תנור אפייה על החום הכי גבוה שיש לכם, תכניסו תבנית אפייה ותחממו אותה טוב טוב עד שהיא לוהטת. רק אחרי שהתבנית לוהטת, תשמנו אותה מעט תצרבו את הפרגיות משני הצדדים, אבל זהירות לא לצלות אותן עד הסוף ולא לייבש אותן.

אחרי שהפרגיות מתקררות מעט חותכים אותן לרצועות כמו שווארמה ומערבבים לתוכן את השומן טלה הטחון.

בשלב הזה אפשר להכין כמה מנות שרוצים ואת השאר לשמור במקרר. אחרי השלב הראשון הפרגיות נשמרות מעולה עד יומיים במקרר ואפשר להכין כל פעם את הכמות שרוצים.

מכינים שווארמה: מחממים שוב את הפלנצ'ה ומעבירים אליה את הפרגיות החתוכות. צורבים תוך ערבוב כמה דקות עד שהפרגיות עשויות מספיק לטעמכם.

מכינים לאפה טעימה עם כל תוספת שאתם אוהבים ומסתערים.

חמוצים מהירים: קולפים את הגזרים ופורסים לעיגולים, פורסים את הכרוב גס, פורסים את הפלפל החריף לטבעות. מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד ומקווצ'צ'ים את הכרוב עם הידיים כדי להחדיר לו את הטעמים. מניחים את החמוצים בקערה, מניחים עליהם צלחת הפוכה ועל הצלחת מניחים משהו כבד שישמש כמשקולת. אחרי שעה שעתיים החמוצים מוכנים וטעימים. אפשר לתקן תיבול בהתאם לטעם אישי.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מנגו סטיקי רייס - קינוח תאילנדי ממכר
    מנגו סטיקי רייס - קינוח תאילנדי ממכר
  • לחמניות ממולאות בשר
    לחמניות ממולאות בשר
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • לחם בריאות מקמח כפרי מלא וכוסמין
    לחם בריאות מקמח כפרי מלא וכוסמין
פרגיות שווארמה שווארמה פרגיות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

8 תגובות

  1. אורית כספי הגב 16 בדצמבר 2020 בשעה 19:43

    תודה על מתכון מושלם, מכינה אותו באופן קבוע !!! ממש טעם כמו בשאוורמיות ואפילו יותר טעים.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בדצמבר 2020 בשעה 20:53

      איזה כייף לשמוע אורית
      תודההה

  2. אורית כספי הגב 23 באוקטובר 2020 בשעה 11:03

    הי יהודית. במלח ים אטלנטי כתוב כמות 1.5 , הכוונה ל- 1.5 כפיות ? ואם משתמשים במלח דק רגיל הכמות זהה ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 באוקטובר 2020 בשעה 13:23

      היי אורית,
      תלוי איזה מלח. יש מלא סוגים והמליחות שונה. תמליחי ואחרי הצריבה הראשונה את יכולה לטעום ולתקן תיבול בצריבה השנייה

  3. אירית הגב 28 באוגוסט 2020 בשעה 7:52

    אלופה
    יהודית כדאת כותבת בהרט למה בדיוק הכוונה
    יש בהרט עירקי או בהרט רגיל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באוגוסט 2020 בשעה 9:17

      היי אירית,
      בהרט רגיל לדעתי. נראה לי שבהרט בכללי זה של עירקים לא?

  4. נזי הגב 27 באוגוסט 2020 בשעה 13:59

    אלופה מהממת???

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוגוסט 2020 בשעה 20:42

      באהבה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס