יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
עוגיות מכונה מרוקאיות
ראשי » מתכונים לפורים » עוגיות מכונה מרוקאיות

עוגיות מכונה מרוקאיות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 28 בפברואר 2015 31 תגובות

עוגיות מכונה מרוקאיות הן עוגיות שיש בכל בית מרוקאי על בסיס קבוע. לא משנה מה מכינים, את העוגיות האלה תמיד אפשר למצוא בצנצנת או יותר נכון בקופסאות פלסטיק שמשמשות לאחסון עוגיות. כוס תה עם נענע, עוגיות מכונה לטבילה ואנחנו מסודרים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

עוגיות מכונה מרוקאיות הן עוגיות שיש בכל בית מרוקאי על בסיס קבוע. לא משנה מה מכינים, את העוגיות האלה תמיד אפשר למצוא בצנצנת או יותר נכון בקופסאות פלסטיק שמשמשות לאחסון עוגיות. כוס תה עם נענע, עוגיות מכונה לטבילה ואנחנו מסודרים.



את המתכון לעוגיות הההורסות האלה קיבלתי מדודה של בעלי, דודה ז`נט מבאר שבע, לפני המון המון שנים. טעמתי אותן אצלה, מייד ביקשתי מתכון ומאז אני מכינה רק לפי המתכון שלה. למרות שראיתי אותו בכמה וכמה גרסאות – עם ביצים, בלי ביצים, עם שמן, בלי שמן וכו`, המתכון המנצח הזה מלווה אותי כבר שנים ואני לא מתכוונת להחליף אותו כי מתכון מנצח לא מחליפים. לפני שתשאלו, את המרגרינה במתכון הזה לא מומלץ להחליף בחמאה. יש משהו במרגרינה שנותן מרקם לעוגיות האלה שחמאה לא מצליחה לתת. כן טעמתי עם שמן וזה היה מצויין, אבל הרגל זה הרגל ואצלי בבית אני מכינה אותן ממש פעם בהרבה זמן אז זה לא נורא.



עוגיות מכונה מרוקאיות 

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • את העוגיות מכינים עם מכונת בשר שעליה מרכיבים חלק שאיתו יוצרים את העוגיות. את החלק שמרכיבים על מכונת הבשר ליצירת העוגיות קונים כמעט בכל חנות פושטית של כלי מטבח ויש גם בחנויות של כלים חד פעמיים.
  • את העוגיות האלה מכינים עם מרגרינה כלשהי ולא עם חמאה (כן! אלה העוגיות היחידות שהשארתי כמו במקור כי ככה הן הכי טעימות). עם חמאה הן יוצאות טעימות אבל פחות פריכות אז לשיקולכם.
  • עוגיות אני מכינה עם קמח עוגיות שהוא קמח רך ודל בגלוטן שמתאים לעוגיות ובצקים פריכים שאנחנו לא רוצים שיתפתח בבצק הגלוטן. יש היום קמח עוגיות לכל מיני חברות וכמעט בכל סופר או חנויות אפייה.
  • במידה ומשתמשים בקמח רגיל ולא קמח עוגיות, ייתכן שכמות הקמח תהיה מעט שונה. מה שחשוב זה שהבצק יהיה כמו פלסטלינה ולא דביק אבל גם לא יבש.
  • בעיקרון אפשר מייד לאחר הכנת הבצק להכין עוגיות במכונה ולאפות, אבל, עדיף לתת לבצק לנוח בין חצי שעה לשעה ואפשר אפילו כמה שעות כשהוא עטוף בניילון. בזמן הזה הבצק עובר מעין תהליך התפחה עם אבקת האפייה והעוגיות יוצאות הרבה יותר שמנמנות, יותר פריכות ויותר נמסות בכוס התה או הקפה.
  • יוצאת כמות גדולה של עוגיות וכדי לשמור על הטריות שלהן אני שמה חלק בצנצנת על השייש ואת השאר מאחסנת במקפיא. זה נשמר אפילו חודשים (אם זה שורד:))

מצרכים להמון עוגיות

  • 2 בלובנד קוקוס/מחמאה רכה מאוד (400 גרם)
  • ¼1 כוסות סוכר (300 גרם)
  • קורט מלח
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 1 כף גרידת תפוז 
  • ½1 כוסות קוקוס (150 גרם)
  • 2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
  • כ – 900-950 גרם קמח עוגיות (ייתכן שעם קמח רגיל הכמות תהיה מעט שונה)

אופן הכנה

שמים בבקערה את כל החומרים מלבד הקמח ואבקת האפייה ומערבבים טוב. מערבבים קמח ואבקת אפייה ומוסיפים בהדרגה תוך כדי עיבוד הבצק. לא מעבדים את הבצק יותר מידי אלא רק עד שמתקבל בצק אחיד כמו פלסטלינה ולא דביק. מקמחים קלות, מכסים עם ניילון ומשאירים למנוחה של מינימום חצי שעה. מכינים עוגיות במכונת בשר עם מתקן מיוחד ליצירת עוגיות מכונה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם מרווחים של 1.5 ס"מ. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות על מצב טורבו עד להזהבה – כ- 20-25 דקות. מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • סלט כרוב קריספי
    סלט כרוב קריספי כמו של מסעדת קיסו
  • לחמניות ממולאות בשר ופירורי לחם
    לחמניות ממולאות בשר מצופות פירורי לחם
  • עלי גפן ממולאים
    עלי גפן ממולאים אורז
  • עוגיות שוקולד מגולגלות עם פיסטוק
    עוגיות שוקולד מגולגלות במילוי קרם פיסטוק
עוגיות מכונה עוגיות מכונה מרוקאיות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

31 תגובות

  1. כנרת הגב 15 בפברואר 2024 בשעה 19:07

    כמה כמות לקמח לבן? קילו?
    אין לי קמח עוגיות ומפחדת לטעות
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בפברואר 2024 בשעה 16:40

      אותה כמות. פשוט קמח עוגיות דל בגלוטן והתוצאה פי כמה יותר מוצלחת. ממליצה לקנות. יש בכל סופר היום

  2. שרית הגב 18 בינואר 2023 בשעה 0:17

    עוגיות מעולות! הכנתי אותן. ומכיוון שלי אין מכונה לעוגיות, פשוט בכל פעם לקחתי חתיכת בצק והכנתי כמו עוגיות ביג'לה קטנטנות. זה יצא נפלא!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בינואר 2023 בשעה 8:08

      מעולה ובכל זאת עם המכונה זה מרקם אחר אז ממליצה לקנות

  3. עדי הגב 2 בדצמבר 2022 בשעה 11:29

    אין דברים כמוך! מתכון מעולה בטעם של פעם . תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בדצמבר 2022 בשעה 7:41

      תודההה רבה כייף לשמוע

  4. חיה הגב 7 בנובמבר 2022 בשעה 17:48

    האם אפשרי לשים סוכרזית במקום סוכר? לסוכרתיים, כמובן.
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בנובמבר 2022 בשעה 14:37

      את יכולה לשים "כמו סוכר"

  5. ליטל הגב 22 בינואר 2021 בשעה 16:35

    היוש׳
    רשמת שאפשר להחליף קוקוס בקמח . כמה קמח צריך במקום?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בינואר 2021 בשעה 8:26

      היי ליטל,
      שימי קמח במקום קוקוס בחצי מכמות הקוקוס ותרגישי את הבצק. צריך להיות נוח ולא דביק

  6. יוסי נזרי הגב 25 בספטמבר 2020 בשעה 16:14

    תודה רבה, הכנתי יצאו מוצלחים, לא כדאי להוסיף מעט מלח?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בספטמבר 2020 בשעה 17:33

      היי יוסי,
      אם מוצלח אז למה להוסיף? 🙂 🙂

  7. אבישג הגב 17 במרץ 2019 בשעה 9:10

    יהודית יקרה,אני מכינה המון ממתכונייך ןתמיד יוצא מושלם…
    האם ניתן להמיר את המרגרינה במתכון הזה בשמן?ואם כן באיזו כמות?
    תודה יל מתכונים מעולים שתמיד מצליחים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 במרץ 2019 בשעה 13:20

      היי אבישג, תודה רבה רבה. אני יודעת שיש מתכונים עם שמן אבל לא זה. אני לא מחליפה אותו באף מתכון והפעם גם חמאה לא תתאים פה.

  8. מירי הגב 19 בנובמבר 2018 בשעה 5:56

    האם ניסית להשתמש בחמאה או נטורינה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 בנובמבר 2018 בשעה 8:53

      היי מירי. עניתי לך בפייסבוק ואענה גם כאן בשביל אחרים…במקרה הזה אי אפשר לשים חמאה.

  9. ענת הגב 1 בנובמבר 2018 בשעה 22:20

    שלום רב,
    האם אפשר להכין את העוגיות ללא מכונה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בנובמבר 2018 בשעה 12:49

      היי ענת. לצערי לא

  10. מירי הגב 29 באוגוסט 2018 בשעה 14:40

    היי
    כמה זמן מראש אפשר להכין ואיך לאחסן?
    תודה מראש

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוגוסט 2018 בשעה 17:29

      זה עוגיות כך שאת יכולה להכין מראש ולשמור במקפיא אפילו כמה חודשים. מחוץ למקפיא נשמרות היטב שבועיים

  11. ליאור הגב 6 באוגוסט 2018 בשעה 10:59

    שאלה במקום קוקוס מה איפשר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באוגוסט 2018 בשעה 11:38

      היי ליאור. את יכולה לשים במקום קוקוס שומשום או לוותר ולשים יותר קמח במקום הקוקוס

  12. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 באוקטובר 2016 בשעה 18:45

    תודה. כייף לשמוע. המתכון הזה מלווה אותי המון המון שנים

  13. אביבה שלם הגב 25 באוקטובר 2016 בשעה 18:38

    יצאו מעולות!כמות עצומה..וישר לקופסאות לשני החיילים שלי לגדודים.תודה רבה על המתכונים אני מכינה המון מהם

  14. אביבה שלם הגב 25 באוקטובר 2016 בשעה 18:38

    יצאו מעולות!כמות עצומה..וישר לקופסאות לשני החיילים שלי לגדודים.תודה רבה על המתכונים אני מכינה המון מהם

  15. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בספטמבר 2016 בשעה 7:35

    האמת שבמתכון הזה אני מודדת כמו הסבתות עם כוס זכוכית רגילה. משהו כמו 200 גרם

  16. אביבה שלם הגב 3 בספטמבר 2016 בשעה 7:20

    שאלה בבקשה.כשאת כותבת כוס לאיזוכוס את מתכוונת.לפי קנה מידה אוניברסלי כוס קמח זה 140 וכוס סוכר זה200אז לפי זה?

  17. אביבה שלם הגב 3 בספטמבר 2016 בשעה 7:20

    שאלה בבקשה.כשאת כותבת כוס לאיזוכוס את מתכוונת.לפי קנה מידה אוניברסלי כוס קמח זה 140 וכוס סוכר זה200אז לפי זה?

  18. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 באוגוסט 2016 בשעה 20:01

    במקרה הזה חמאה לא מוצלחת לצערי. המחמאה עושה הרבה יותר טוב לעוגיות האלה.

  19. אנונימי הגב 24 באוגוסט 2016 בשעה 16:20

    האם במקום מחמאה אפשר להשתמש בחמאה?

  20. יעל אברגיל הגב 12 בינואר 2016 בשעה 14:14

    העוגיות אחי טעימות

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס