יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגיות מכונה מרוקאיות
ראשי » מתכונים לפורים » עוגיות מכונה מרוקאיות

עוגיות מכונה מרוקאיות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 28 בפברואר 2015 23 תגובות

עוגיות מכונה מרוקאיות הן עוגיות שיש בכל בית מרוקאי על בסיס קבוע. לא משנה מה מכינים, את העוגיות האלה תמיד אפשר למצוא בצנצנת או יותר נכון בקופסאות פלסטיק שמשמשות לאחסון עוגיות. כוס תה עם נענע, עוגיות מכונה לטבילה ואנחנו מסודרים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

עוגיות מכונה מרוקאיות הן עוגיות שיש בכל בית מרוקאי על בסיס קבוע. לא משנה מה מכינים, את העוגיות האלה תמיד אפשר למצוא בצנצנת או יותר נכון בקופסאות פלסטיק שמשמשות לאחסון עוגיות. כוס תה עם נענע, עוגיות מכונה לטבילה ואנחנו מסודרים.

את המתכון לעוגיות הההורסות האלה קיבלתי מדודה של בעלי, דודה ז`נט מבאר שבע, לפני המון המון שנים. טעמתי אותן אצלה, מייד ביקשתי מתכון ומאז אני מכינה רק לפי המתכון שלה. למרות שראיתי אותו בכמה וכמה גרסאות – עם ביצים, בלי ביצים, עם שמן, בלי שמן וכו`, המתכון המנצח הזה מלווה אותי כבר שנים ואני לא מתכוונת להחליף אותו כי מתכון מנצח לא מחליפים. לפני שתשאלו, את המרגרינה במתכון הזה לא מומלץ להחליף בחמאה. יש משהו במרגרינה שנותן מרקם לעוגיות האלה שחמאה לא מצליחה לתת. כן טעמתי עם שמן וזה היה מצויין, אבל הרגל זה הרגל ואצלי בבית אני מכינה אותן ממש פעם בהרבה זמן אז זה לא נורא.

עוגיות מכונה מרוקאיות 

מצרכים להמון עוגיות

  • 2 מחמאה רכה – בטמפרטורת החדר (400 גרם)
  • ¼1 כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 4 ביצים בטמפרטורת החדר
  • ½1 כוסות קוקוס
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 1 כף גרידת תפוז 
  • 1 ק"ג קמח פחות כוס אחת (רצוי קמח עוגיות של סוגת)
מכונת בשר עם מתקן לעוגיות מרוקאיות

אופן הכנה:

    1. לשים בקערת המיקסר: מחמאה, סוכר וסוכר וניל ולהקציף יחד 4-5 דקות. מידי פעם לנקות את דפנות הקערה עם מרית. 
    1. להוסיף ביצה אחר ביצה תוך כדי הקצפה.
    1. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף קוקוס וגרידת תפוז תוך כדי הקצפה.
    1. לנפות יחד קמח ואבקת אפייה ולערבל כדקה רק עד לקבלת בצק אחיד. הבצק צריך להיות מעט דביק (לא מידי דביק) ואז כשעובדים עם המכונה, צריך לעבוד עם מעט קמח על מנת שהבצק לא יידבק. זה מבטיח עוגיות פריכות ונמסות בצ'יק בתה/קפה.
    1. להעביר במכונה את הבצק וליצור עוגיות באורך הרצוי.
  1. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות על מצב טורבו עד להזהבה – כ- 20-25 דקות. לצנן ולשמור בצנצנת אטומה.

עוד טיפ טיפה

בעיקרון אפשר מייד לאחר הכנת הבצק להכין עוגיות במכונה ולאפות. אבל……… ויש אבל: עדיף לתת לבצק לנוח בין חצי שעה לשעה (כמה זמן שיש). מניסיון שלי – יום אחד הכנתי הרבה דברים במקביל והבצק פשוט נח לו עד שהתנור התפנה ואז ראיתי שקרה לבצק משהו מופלא – הוא פשוט עבר איזשהו תהליך, כנראה אבקת האפייה שיש בבצק עברה תהליך והעוגיות יצאו הרבה יותר שמנמנות והרבה יותר פריכות ונמסות בכוס התה או הקפה (שהרי זה ייעודן). אז: לתת לבצק לנוח ואז להכין עוגיות מוארכות באיזו צורה שאוהבים ולאפות החום של 160 מעלות עדיף בתכנית בטורבו עד להשחמה (בערך 20-25 דק`).
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחמניות בריוש עם רכיב מיוחד בבצק
    לחמניות בריוש עם רכיב מיוחד בבצק
  • עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)
    עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)
  • עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות
    עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות
  • סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
    סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
עוגיות מכונה עוגיות מכונה מרוקאיות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

23 תגובות

  1. ליטל הגב 22 בינואר 2021 בשעה 16:35

    היוש׳
    רשמת שאפשר להחליף קוקוס בקמח . כמה קמח צריך במקום?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בינואר 2021 בשעה 8:26

      היי ליטל,
      שימי קמח במקום קוקוס בחצי מכמות הקוקוס ותרגישי את הבצק. צריך להיות נוח ולא דביק

  2. יוסי נזרי הגב 25 בספטמבר 2020 בשעה 16:14

    תודה רבה, הכנתי יצאו מוצלחים, לא כדאי להוסיף מעט מלח?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בספטמבר 2020 בשעה 17:33

      היי יוסי,
      אם מוצלח אז למה להוסיף? 🙂 🙂

  3. אבישג הגב 17 במרץ 2019 בשעה 9:10

    יהודית יקרה,אני מכינה המון ממתכונייך ןתמיד יוצא מושלם…
    האם ניתן להמיר את המרגרינה במתכון הזה בשמן?ואם כן באיזו כמות?
    תודה יל מתכונים מעולים שתמיד מצליחים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 במרץ 2019 בשעה 13:20

      היי אבישג, תודה רבה רבה. אני יודעת שיש מתכונים עם שמן אבל לא זה. אני לא מחליפה אותו באף מתכון והפעם גם חמאה לא תתאים פה.

  4. מירי הגב 19 בנובמבר 2018 בשעה 5:56

    האם ניסית להשתמש בחמאה או נטורינה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 בנובמבר 2018 בשעה 8:53

      היי מירי. עניתי לך בפייסבוק ואענה גם כאן בשביל אחרים…במקרה הזה אי אפשר לשים חמאה.

  5. ענת הגב 1 בנובמבר 2018 בשעה 22:20

    שלום רב,
    האם אפשר להכין את העוגיות ללא מכונה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בנובמבר 2018 בשעה 12:49

      היי ענת. לצערי לא

  6. מירי הגב 29 באוגוסט 2018 בשעה 14:40

    היי
    כמה זמן מראש אפשר להכין ואיך לאחסן?
    תודה מראש

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוגוסט 2018 בשעה 17:29

      זה עוגיות כך שאת יכולה להכין מראש ולשמור במקפיא אפילו כמה חודשים. מחוץ למקפיא נשמרות היטב שבועיים

  7. ליאור הגב 6 באוגוסט 2018 בשעה 10:59

    שאלה במקום קוקוס מה איפשר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באוגוסט 2018 בשעה 11:38

      היי ליאור. את יכולה לשים במקום קוקוס שומשום או לוותר ולשים יותר קמח במקום הקוקוס

  8. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 באוקטובר 2016 בשעה 18:45

    תודה. כייף לשמוע. המתכון הזה מלווה אותי המון המון שנים

  9. אביבה שלם הגב 25 באוקטובר 2016 בשעה 18:38

    יצאו מעולות!כמות עצומה..וישר לקופסאות לשני החיילים שלי לגדודים.תודה רבה על המתכונים אני מכינה המון מהם

  10. אביבה שלם הגב 25 באוקטובר 2016 בשעה 18:38

    יצאו מעולות!כמות עצומה..וישר לקופסאות לשני החיילים שלי לגדודים.תודה רבה על המתכונים אני מכינה המון מהם

  11. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בספטמבר 2016 בשעה 7:35

    האמת שבמתכון הזה אני מודדת כמו הסבתות עם כוס זכוכית רגילה. משהו כמו 200 גרם

  12. אביבה שלם הגב 3 בספטמבר 2016 בשעה 7:20

    שאלה בבקשה.כשאת כותבת כוס לאיזוכוס את מתכוונת.לפי קנה מידה אוניברסלי כוס קמח זה 140 וכוס סוכר זה200אז לפי זה?

  13. אביבה שלם הגב 3 בספטמבר 2016 בשעה 7:20

    שאלה בבקשה.כשאת כותבת כוס לאיזוכוס את מתכוונת.לפי קנה מידה אוניברסלי כוס קמח זה 140 וכוס סוכר זה200אז לפי זה?

  14. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 באוגוסט 2016 בשעה 20:01

    במקרה הזה חמאה לא מוצלחת לצערי. המחמאה עושה הרבה יותר טוב לעוגיות האלה.

  15. אנונימי הגב 24 באוגוסט 2016 בשעה 16:20

    האם במקום מחמאה אפשר להשתמש בחמאה?

  16. יעל אברגיל הגב 12 בינואר 2016 בשעה 14:14

    העוגיות אחי טעימות

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס