יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
קרקרים ביתיים וטריק לרידוד בין שני ניירות אפייה
ראשי » כל מיני » קרקרים ביתיים וטריק לרידוד בין שני ניירות אפייה

קרקרים ביתיים וטריק לרידוד בין שני ניירות אפייה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 27 בפברואר 2019 51 תגובות

קרקרים ביתיים וטריק לרידוד בין שני ניירות אפייה. קרקרים הכי טעימים שהכנתי אי פעם. קריספיים בדיוק כמו שקרקרים צריכים להיות וטעימיםםםם

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

לאחרונה החצי שלי החליט שהוא לא אוהב יותר עוגות…יצא בהצהרה חד משמעית שאכין לו רק עוגת תפוזים , עוגת שייש ורולדות הכי פשוטות, בלי שדרוגים ותוספים למיניהם. בשביל אחת כמוני שכל היום מחפשת את מי להאכיל ועל מי לעשות את ניסיונות האפייה שלי, זה אסון!  

כן, אני מכורה לאפייה אבל עם השנים אני גם אוהבת לאתגר את עצמי בכל מיני עוגות מיוחדות ומשודרגות  ולא משעממות ובנאליות (אם כי טעימות) אבל, אני זורמת איתו (כאילו שיש לי בכלל ברירה) ובמקום מתוק – להכין מלוח והחלטתי ללכת על קרקרים. מתכון פשוט וקל והתוצאה מושלמת – קראנצ'יים בדיוק במידה הנכונה וטעימים ביותר שלא לומר ממכרים בטירוף.

אפשר לגוון באינספור תוספות. הכפלתי כמויות והכנתי עם שומשום, שומשום ומלח ים אטלנטי, קצח ותערובת גרעיני חמנייה קלויים.

קרקרים ביתיים וטריק לרידוד בין שני ניירות אפייה

לפני שמתחילים

    • אפשר להכין את הקרקרים מקמח לבן ומלא ביחד ביחס של חצי חצי או מקמח כוסמין.
    • לעיתים התנור לא אופה באופן שווה ואז הקרקרים שבקצוות נאפים ואלו שבמרכז נותרים בהירים מידי. אני מוציאה את התבנית מהתנור ועם תרווד אני מוציאה את המוכנות ומחזירה את התבנית לתנור להמשך אפייה.
טריק לרידוד בצק בין שני ניירות אפייה

כשיש בצקים שאני רוצה לרדד בין שני ניירות אפייה כמו המתכון הזה למשל וגם בצקים לטארטים וקישים  אני משמנת את משטח העבודה ו"מדביקה" אליו את נייר האפייה, מניחה את הבצק ומעליו עוד נייר אפייה. הנייר לא זז ואפשר לרדד את הבצק לעלה דק מאוד בלי תזוזות מיותרות.

מצרכים להמון קרקרים (בתמונות הכפלתי כמויות)

  • 3 כוסות קמח רגיל 
  • 1/2 כוס שומשום
  • כפית גדושה מלח
  • 3/4 כוס שמן זית
  • 3/4 כוס מים מהברז
תוספות אפשריות:
שומשום
גרעיני חמנייה קלויים
גרעיני דלעת קלויים
קצח
פרג
מלח ים אטלנטי
זעתר
ועוד ועוד
אופן הכנה
  1. שמים את כל חומרי הבצק בקערה ומערבבים יחד כמה שניות רק עד שמתהווה בצק (זה קורה בשניות בידיים ואין צורך במיקסר).
  2. בקייץ מניחים במקרר חצי שעה על מנת שיהיה נוח יותר לעבוד עם הבצק, בחורף אפשר לעבוד מייד.
  3. לחלק את הבצק לשלושה חלקים ולרדד כל חלק בין שני ניירות אפייה לעובי של כ – 5 מ"מ.
  4. לפזר את התוספת הרצויה, להניח שוב את נייר האפייה ולעבור עם המערוך כדי להדביק את התוספת לבצק.
  5. להעביר לתבנית אפייה עם הנייר ולחתוך לצורה הרצוייה עם סכין גדולה חדה.
  6. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות במצב טורבו כ-15-20 דקות או עד שהקרקרים זהובים.
  7. שומרים בצנצנת אטומה אם הם לא מתחסלים באותו רגע.
 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • קרקרים ביתיים טבעוניים ב - 5 דקות הכנה
    קרקרים ביתיים טבעוניים ב - 5 דקות הכנה
  • לחם חלב יפני - הוקאידו
    לחם חלב יפני - הוקאידו
  • בראוניז קרמל מלוח ופקאנים
    בראוניז קרמל מלוח ופקאנים
  • סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
    סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
קרקר'ס קרקרים שומשום

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

51 תגובות

  1. שרי הגב 26 באפריל 2022 בשעה 20:00

    הי אפשר להחליף את השמן בשמן קנולה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 באפריל 2022 בשעה 20:25

      כן

  2. כוכבה הגב 26 באפריל 2022 בשעה 19:58

    הי יהודית האם אפשר להחליף את השמן זית לשמן קנולה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 באפריל 2022 בשעה 19:59

      אפשרי

    • כוכבה הגב 26 באפריל 2022 בשעה 20:08

      תודה!
      אפשר קצח במקום שומשום?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 באפריל 2022 בשעה 20:25

        כן

  3. חיותה הגב 7 במרץ 2022 בשעה 20:49

    וואו וואו וואו, מדהים, פשוט, קל, וטעייייייים! תודה!
    שומרת ת'מתכון…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 במרץ 2022 בשעה 11:34

      תודההה חיותה

  4. לבנה לוי הגב 31 בינואר 2022 בשעה 12:04

    יהודית תודה רבה,
    מתכון מעולה קרסיפי וטעים מאוד

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 בינואר 2022 בשעה 14:04

      כייף לשמוע לבנה

  5. מאיה הגב 19 בספטמבר 2021 בשעה 10:55

    מתכון אליפות !קל מהיר ואיכותי.
    ניסיתי מגוון תוספות ,עם צ'יה,סומק,זעתר,קצח ושומשום פרג ,אגוסים טחונים גס. תודה תודה פשוט מושלם💐

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בספטמבר 2021 בשעה 16:48

      אחזה כייף

  6. אורית גבאי הגב 22 באוגוסט 2021 בשעה 9:54

    הי
    מתכונים תמיד מאד ברורים.
    אפשר במקרה של הקרקרים להחליף לקמח חומוס או קמח עדשים ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 באוגוסט 2021 בשעה 7:21

      תודה רבה אורית,
      לא ניסיתי אז אין לי מושג

  7. סיון הגב 29 במרץ 2021 בשעה 20:02

    היי,
    הקרקרים מעולים!
    מערבבת את התוספות שאני רוצה יחד עם כל חומרי הבצק ויוצא מעולה
    קל ופשוט 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 במרץ 2021 בשעה 9:35

      מהמם סיון
      חג שמח

  8. ס הגב 22 בינואר 2021 בשעה 11:37

    עשיתי הרבה קרקרים בחיי ואלה יצאו הכי טעימים. קלים להכנה ומדוייקים. השתמשתי בחצי כוס שמן וכוס שלמה של מים.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בינואר 2021 בשעה 8:27

      איזה כייף לשמוע. הם באמת מעולים

  9. סיגל הגב 18 בנובמבר 2020 בשעה 6:18

    הקרקרים נראים מעולים
    איך עשית את הצורה של המשולשים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בנובמבר 2020 בשעה 9:42

      תודה סיגל,
      חותכים לרצועות ברוחב 5 ס"מ ואז למשולשים

  10. רחל הגב 28 בספטמבר 2020 בשעה 22:59

    איך מאחסנים את הקרקרים אחר כך?
    במקפיא? או בחוץ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בספטמבר 2020 בשעה 7:41

      יי רחל,
      אפשר בצנצנת עד שבועיים ואפשר להקפיא לכמה חודשים

  11. הילה הגב 8 בספטמבר 2020 בשעה 3:42

    היי, תודה על המתכון. במה ניתן להחליף את השומשום בבצק לרגישים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בספטמבר 2020 בשעה 12:28

      היי הילה, שימי קצח, פרג, גרעינים וכו'

  12. קובי הגב 18 ביולי 2020 בשעה 20:29

    יצא מעולה, תודה על המתכון.
    עירבבתי 3 סוגי קמחים שונים – לבן ,מלא ושיפון.
    השתמשתי בשמן זית פעם הבאה משנה לחמניות או קנולה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 ביולי 2020 בשעה 21:00

      מעולה קובי. למה להחליף שמן?

  13. טליה הגב 9 במרץ 2020 בשעה 12:38

    החצי כוס שומשום זה למעל הבצק כתוספת או להכניס אותו כחלק מהבצק? לא הבנתי..

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במרץ 2020 בשעה 18:09

      היי טליה, לבצק. זה רשום בחלק של חומרי הבצק

  14. מלי הגב 2 בינואר 2020 בשעה 13:05

    ואווו אחד המתכונים פשוט מתחסל
    כולם אהבו המשפחה בעבודה גן ממש עפו על זה תודה גדולה לא מפסיקה להכין עוד ועוד??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בינואר 2020 בשעה 18:53

      תודה מלי. מסכימה, הכי טעים בעולם

  15. רחל הגב 13 בנובמבר 2019 בשעה 14:58

    הקרקרים יצאו ממש ממכרים.
    האם אפשר להכין עם קמח מלא, או חצי חצי. ואז כמה מים ושמן לשים?
    תודה ויום טוב

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בנובמבר 2019 בשעה 17:02

      היי רחל,

      אני שמחה שאהבת. לא ניסיתי. אם את מנסה אשמח שתעדכני. הייתי שמה חצי חצי ומים לפי הצורך

  16. אווה הגב 9 בנובמבר 2019 בשעה 10:06

    היי יהודית, יצאו לי קרקרים מאוד קשים… את יודעת מה הסיבה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בנובמבר 2019 בשעה 13:06

      היי אווה,

      אם נצמדת להוראות אז אין סיבה. אולי לשת ממש את הבצק

  17. בתיה הגב 9 במרץ 2019 בשעה 15:23

    פשוט נדיר. יצא מושלם

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במרץ 2019 בשעה 19:36

      כייף לשמוע בתיה

  18. חיים מלול הגב 6 במרץ 2019 בשעה 21:38

    טעים אין צורך לקנות קשה להפסיק לאכול

  19. עדי הגב 2 במרץ 2019 בשעה 10:24

    מה גודל כוס המים וכוס השמן? אפשר לקבל מידה מדוייקת (מ"מ)?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 במרץ 2019 בשעה 13:42

      היי עדי, כוס מדידה אוניברסלית

  20. גילה הגב 1 במרץ 2019 בשעה 14:39

    הכנתי.
    יצאו מצויין.
    קלים להכנה ומאוד טעימים.

    עשיתי טעות אחת והיא שלא הכפלתי כמויות 🙂

    תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 במרץ 2019 בשעה 9:24

      מהמם גילה…אמרתי לכם להכפיל 🙂 🙂

  21. אורנה הגב 28 בפברואר 2019 בשעה 12:32

    זהירות זה ממכר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בפברואר 2019 בשעה 16:42

      לגמרי ממכר אורנה

  22. אוסנת הגב 27 בדצמבר 2018 בשעה 10:42

    מעולים! תוסיפי לרשימה גם סוכר וקינמון זה מספק את המתוק למתוקים ביננו 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2018 בשעה 16:45

      היי אוסנת… הם מלוחים

  23. מוטי הגב 3 ביוני 2017 בשעה 18:56

    שאלה לגבי השמן שנראה לי המון 3.4 כוס

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 ביוני 2017 בשעה 21:25

      זה המתכון. הכנתי מלאאא פעמים. יוצא מושלם וזה שמן זית (בריא)

  24. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 באוקטובר 2016 בשעה 15:08

    תודה אהובה. אנסה גם עם מים. זה פחות מלכלך.

  25. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 באוקטובר 2016 בשעה 10:59

    לא ניסיתי. לדעתי כן

  26. אנונימי הגב 5 באוקטובר 2016 בשעה 7:51

    תודה רבה על המתכון נראה נפלא.
    האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין? תודה ☺

  27. Haya Schwartz הגב 5 באוקטובר 2016 בשעה 6:44

    ג'וד יקרה, תבורכנה ידייך הנפלאות והחכמות. תודה עבור הטריק של הצמדת הנייר אל השיש, אני עושה את זה ע"י הרטבה קלה של השיש. אנסה את הקרקרים הללו, הם נראים נפלא. גמר חתימה טובה יקירתי.

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס