טובבבבב זה הדבר הכי טעים ומדליק שתכינו וכן, זה לא רק נראה כמו ביסלי, זה גם טועם כמו ביסלי ואולי אפילו טעים יותר. סך הכל מבשלים פסטה, מייבשים ואז מטגנים. כשהכל מטוגן, מפזרים את התבלינים ומערבבים וזהו! יש לנו ביסלי בריא יחסית כי אנחנו יודעים בדיוק איך הכנו אותו ואף מילה על זה שזה מטוגן, כי הביסלי הקנוי גם מטוגן וגם כנראה מכיל כל מיני אותיות מוזרות שאף אחד לא מבין.
אפשר לאפות – אני לא ניסיתי את הגרסה האפויה.
ביסלי גריל שמכינים בבית
הנחה של 15% על כל האתר של מגנוס
קוד קופון: yehudit15
כנסו פה לרכישת מארז טיגון ומתנה
בנוסף סט קערות אמאיל במתנה בקנייה מעל 449 ש"ח (פה רואים איזה קערות מקבלים מתנה)
לפני שמתחילים
- כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה
- בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
- יש לי גם טיק טוק
- חובה לייבש היטב את הפסטה לפני שמכניסים לשמן.
- את הביסלי מטגנים בשמן עמוק בנגלות קטנות – ממש קצת בכל פעם וגם להכניס את הפסטה לשמן אחת אחת אחרת זה נדבק.
- במידה והכנסתם לשמן וחלק נדבק לכם, חכו כמה שניות ותפרידו אותן בעזרת כף.
- הביסלי נשמר בצנצנת אטומה כשבוע – שבוע וחצי.
מצרכים
- 500 גרם פסטה פוזילי (ביסלי) איכותית (שמתי פסטה רומו)
- 3 ליטר מים +כף גדושה מלח
תיבול
- כף מלח
- 2 כפות תבלין גריל עוף
- כף פפריקה מעושנת
- כפית תבלין שום גבישי
לטיגון: חצי ליטר שמן
אופן הכנה
מבשלים את הפסטה במים רותחים עם המלח לפי הוראות היצרן, מסננים ומייבשים היטב.
מערבבים את התבלינים בקערית ושמים בצד.
מטגנים את הפסטה בנגלות קטנות- בכל פעם מכניסים לשמן אחת אחת עם מרווחים כי אחרת זה נדבק.
אם בכל זאת נדבקו לכם, חכו כמה שניות ותפרידו בעזרת כף תוך כדי טיגון. מטגנים כמה דקות עד להזהבה ומוציאים לקערה.
ממשיכים לטגן כך את כל הפסטה וכשמסיימים הכל מתבלים ומערבבים היטב.
זהו! יש ביסלי גריל.
תהנו!
שלום יהודית,
אפשר במקום לטגן, לאפות בתנור?
כן אין בעייה. לטעמי פחות טעים