יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
בראוניז קרמל מלוח ופקאנים
ראשי » חיתוכיות » בראוניז קרמל מלוח ופקאנים

בראוניז קרמל מלוח ופקאנים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 23 בנובמבר 2019 10 תגובות

הבראוניז הכי טעימים שתכינו באחריות!. הכנתי אותם ליומולדת של חורצ'ק שלי שחגג עם חברים ומאז אני לא מפסיקה להכין אותם שוב ושוב , על פי דרישת הקהל 🙂

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
בראוניז קרמל מלוח ופקאנים
בראוניז קרמל מלוח ופקאנים

אם לא הכנתם עדיין קרמל מלוח, אתם כנראה לא אכלתם את הדבר הכי טעים ביקום. אני מטורפת על קרמל והתוספת של המלח מקפיצה אותו כמה רמות למעלה.

בראוניז קרמל מלוח ופקאנים

בכלל, אני אוהבת שילובים של מתוק ומלוח כמו למשל הטארט המטורף הזה שהכנתי משוקולד ובוטנים מלוחים וגם סושי שוקולד ובוטנים מלוחים או חיתוכיות טראפלס שוקולד ובוטנים מלוחים.

בראוניז קרמל מלוח ופקאנים

בקיצור, הבנתם שאני מתה על בוטנים ושוקולד אבל לא רק. בתור נערה הייתי אוכלת כמויות היסטריות של שוקולד חלב עם אגוזים. האמת שגם היו אני מאוד אוהבת אבל נמנעת מטעמי קלוריות.

בראוניז קרמל מלוח ופקאנים

גם שומשומיות בקרמל זה אחד האהובים עליי ואפילו הכנתי כווריאציה לשומשומיות טארט טופי ושומשום בשוקולד מטריפה.

בראוניז קרמל מלוח ופקאנים

כן צריך מעט מיומנות כדי להכין קרמל מבלי לשרוף אותו או לחטוף כוויות דרגה א' אבלללל ברגע שקולטים את הרעיון זה הופך להיות הדבר הכי קל ומגוון הקינוחים עם טופי הוא ענק.

בראוניז קרמל מלוח ופקאנים
הדוגמנים שלי

יש לי כמה וכמה מתכונים לבראוניז, חלקם פה בבלוג וחלקם לא צולמו, אבל את הבראוניז המושלמים האלה אתם לא רוצים לפספס. המרקם הפאדג'י במיוחד של העוגה, הטופי פקאנים שמזגתי מעליה והפופקורן בקרמל ששמתי מעליה פשוט יוצרים את הביס המושלם. הכנתי אותה למסיבת יומולדת שחורצ'ק חגג בשבוע שעבר עם חברים והיא יצאה כל כך מוצלחת שהכנתי אותה 3 פעמים השבוע ובכל פעם היא חוסלה כלא הייתה.

בראוניז קרמל מלוח ופקאנים

בואו לעקוב אחריי באינסטגרם, שם אני מעלה לסטורי שלבים בלייב מהמטבח שלי

ככה תכינו את הרינג לאפייה

רוצים עוד מתכוני בראוניז?

בראוניז עם בירה שחורה

בראוניס פקאן פאדג'יים במיוחד

בראוניס קלאסיים של נוביק

בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה

ככה תכינו פופקורן בקרמל

ככה תכינו רוטב טופי ופקאנים

ככה תחלצו את הבראוניז מהרינג

בראוניז קרמל מלוח ופקאנים

רינג/תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ

לבראוניז

  • 250 גרם שוקולד מריר 60%
  • 200 גרם חמאה (לפרווה – שמן קוקוס)
  • 1 + 1/4 כוסות סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 1/2 כוס קמח שקדים (קונים בחנויות תבלינים טובות)
  • 1/4 כוס קקאו איכותי (קונים בחנויות מתמחות באפייה)
  • 1/2 כוס קמח כוסמין (אפשר קמח רגיל)

לקרמל מלוח

  • 1 כוס סוכר
  • 1 שמנת מתוקה 38%
  • 1/2 כפית מלח ים אטלנטי (אפשר פחות)
  • 50 גרם חמאה
  • 100 גרם פקאנים לא קלויים קצוצים גס

לקישוט – פופקורן מלוח בקרמל

  • 1 שקית להכנת פופקורן במיקרוגל
  • 2.5 כוסות סוכר
  • 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות

אופן הכנה

בראוניז

מחממים תנור לחום של 170 מעלות.

בקערה בינונית שאפשר להכניס למיקרוגל, ממסים שוקולד וחמאה בפולסים של דקה וערבוב בכל פעם עד שהכל נמס ואחיד.

מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים עם מטרפה ידנית בערך חצי דקה כדי שהסוכר יימס.

מוסיפים ביצים אחת אחרי השנייה ואחרי כל ביצה טורפים ומערבבים.

מוסיפים קמח שקדים ומערבבים יחד.

מנפים יחד קקאו וקמח כוסמין ומוסיפים לשוקולד. בשלב הזה טורפים ממש כמה שניות רק עד שהקמח נטמע והבלילה אחידה.

משמנים רינג/תבנית אפייה בחמאה. אם משתמשים ברינג – יוצרים בסיס מנייר אפייה ונייר כסף ומניחים על תבנית אפייה לפני שמוזגים את הבלילה. אם מכינים בתבנית – מרפדים בנייר אפייה ומשמנים אותו בחמאה.

מוזגים את בלילת השוקולד ומיישרים. טופחים את התבנית על השייש כדי לשחרר בועות אוויר ואופים 20-25 דקות עד שהבראוניז יציבים ומרכז העוגה נראה עדיין לח אך יציב.

מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין לטמפרטורת החדר.

שכבת קרמל מלוח

מכינים מראש את כל החומרים ליד הגז. שמים את הסוכר בסיר/קלחת קטנה, עם תחתית עבה, נון סטיק. לא מערבבים ולא נוגעים במשך כמה דקות. מאפשרים לסוכר להימס במשך כמה דקות ולקבל צבע זהוב. כן אפשר לנענע את הסיר במעגלים כדי לעזור לסוכר להימס.

במקביל, מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה. כשהסוכר נמס וקיבל צבע ענברי מוסיפים בזרם דק ותוך כדי ערבוב מתמיד את השמנת. ממשיכים לערבב עוד כמה דקות עד שמקבלים רוטב טופי חלק וסמיך. מוסיפים מלח ומערבבים.

מכבים את הלהבה ומוסיפים את החמאה, מערבבים עד שהיא נמסה לחלוטין. מוסיפים את הפקאנים ומערבבים. מקררים ממש מעט ומוזגים על הבראוניז.

מעבירים למקפיא לשעה, עד שהקרמל מתייצב. זה יעזור לנו לפרוס קוביות מושלמות.

מוציאים מהמקפיא ומעבירים סכין בין העוגה לדפנות התבנית. מחלצים את הבראוניז.

מחממים סכין שף גדולה וחדה (אפשר על הגז ואם יש לכם ברנר אז זה קל יותר) ופורסים לפרוסות שוות (5*5 ס"מ) כן, אני מודדת עם סרגל :).

שומרים במקרר ומומלץ לאכול בטמפרטורת החדר.

הבראוניז נשמרים שבוע במקרר. ניתן להקפיא עד חודש ולהפשיר במקרר.

פופקורן מלוח בקרמל

מכינים את הפופקורן במיקרוגל ומקררים.

בסיר/קלחת גדול עם תחתית עבה נון סטיק ממסים את הסוכר לקרמל בצבע ענברי. כשהקרמל מוכן מוסיפים קוביות חמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה לגמרי.

מוסיפים את הפופקורן, מנמיכים את הלהבה להכי קטנה שיש לנו וכל הזמן מערבבים מלמטה למעלה עד שכל הפופקורן עטוף בקרמל. נזהרים שלא לשרוף את הקרמל. ברגע שהפופקורן עטוף בקרמל מכבים את הלהבה.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת ומשאירים להצטנן.

מפרידים את הפופקורן ומעבירים לצנצנת אטומה.

בחלק מקשטים את הבראוניז ואת השאר מנשנשים. הפופקורן נשאר קריספי וטעים במשך כמה ימים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)
    בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • סושי טבעוני שמכינים עם דפי אורז
    סושי טבעוני שמכינים עם דפי אורז
  • עוגת סולת במילוי מלבי (בסבוסה בל אשטה)
    עוגת סולת במילוי מלבי (בסבוסה בל אשטה)
בראוניז פופקורן מתוק קרמל מלוח שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

10 תגובות

  1. טל הגב 27 בנובמבר 2019 בשעה 23:51

    היי, נראה ונשמע מעולה!
    האם הכוונה לשקדים טחונים?
    ובקרמל ניתן להמיר לפרווה את השמנת והחמאה?
    תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בנובמבר 2019 בשעה 10:11

      היי טל, תודה רבה
      כן, שקדים טחונים.
      חמאה למחמאה ושמנת לשמנת צמחית. הטעם יהיה שונה לחלוטין

    • דנה הגב 28 במרץ 2020 בשעה 19:26

      הי! נראה מעולה…יש תחליף לקמח שקדים? אין לי

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 במרץ 2020 בשעה 23:27

        שימי עוד קמח.. אבל המרקם והטעם יהיו קצת שונים

  2. רבקי הגב 27 בנובמבר 2019 בשעה 23:29

    הי,
    ניראה סוףףףף!! יש לך אתר מדהים!!
    אם אין לי תבנית בכזו גודל, באיזה תבנית אחרת סטנדרטית אני יכולה להכין וזה יצא בגובה טוב?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בנובמבר 2019 בשעה 10:13

      היי רבקי,

      תודה רבה.
      זה הגודל יקירה. את יכולה לשנות לתבנית אחרת ושהיחס יישמר

  3. תמר נחום הגב 25 בנובמבר 2019 בשעה 21:53

    הי
    איזה מתכון משגע !!
    ובכלל כמה השראה נפלאה בבלוג ! יישר כוח גדול !
    האם קמח שקדים חייבים רק מחנות תבלינים או שמא ניתן לטחון לבד בבית?
    תודה רבה מראש
    תמר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בנובמבר 2019 בשעה 22:51

      היי תודה רבה תמר. אני שמחה שאת אוהבת. קשה לטחון ממש לאבקה בבית. אני קונה. זה עולה כמו שקדים שלמים

  4. סיגל ברמר הגב 23 בנובמבר 2019 בשעה 19:12

    בראוניז מושחת וטעים בטרוףףף, אני כמוך משוגעת על טופי מלוח, פוסט מושקע וטעים מוכשרתתת ❤❤❤

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בנובמבר 2019 בשעה 23:28

      תודה אהובה שלי ♥

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס