יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
צלעות תירס מתובלות אפויות בתנור
ראשי » טבעוני » צלעות תירס מתובלות אפויות בתנור

צלעות תירס מתובלות אפויות בתנור

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 28 ביולי 2022 2 תגובות

צלעות תירס מתובלות ואפויות בתנור. אין שום קשר לצלעות בשריות כלשהן 🙂 אבל זה טעים בטירוף והשם מדליק והתירס יוצא מגניב אז מה אכפת לי אין זה נקרא, זה מושלם!!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
צלעות תירס מתובלות אפויות בתנור

אני מטורפת על תירס ואני לא מבינה איך עד עכשיו לא הכנתי את הלהיט הזה מהטיקטוק, זה כל כך טעים שלא יכולתי להפסיק לאכול את זה. אין לי מושג איך בדיוק מכינים את המקור, כי ראיתי את זה ממש מזמן, אבל את העיקרון הבנתי ונצרתי בראש. אזזזז השבוע קניתי תירס והכנתי ואמאל'ה כמה שזה טעיםםםם וכל כך קל להכנה.

החלק הכי "קשה" במתכון הזה, זה לפרוס את התירס לאורך, אבל גם לזה מצאתי פיתרון ועל הדרך גיליתי עוד שיטה להכנת תירס. פשוט מכניסים את התירס ל – 2-3 דקות למיקרוגל. הוא מתרכך ואז נחתך ממש בקלות ואגב, הוא כבר די מוכן לאכילה, כך שאם רוצים להכין סתם קלח תירס, אז אפשר גם במיקרו.

צלעות תירס מתובלות אפויות בתנור

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • הכי קשה זה לחתוך את התירס לאורך. הפתרון שלי הוא להכניס את התירס ל – 2-3 דקות למיקרוגל ואז הוא נפרס בקלות.
  • אפשר לוותר על החמאה בממרח ולשים יותר שמן זית. זה יהפוך את התירס לטבעוני.
  • אפשר גם לפזר על התירס פרמזן.
  • אפשר לשים מוצרלה מגוררת במטבל ואז זה ייצא מוקרם.
  • אפשר להכין את הצלעות גם במיקרוגל וגם על המנגל. בכל מקרה זה יוצא מושלם.

מצרכים ל – 12 צלעות

  • 3 קלחי תירס טריים
  • 80 גרם חמאה מומסת
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/4 כוס עירית קצוצה דק
  • 2 שיני שום קונפי
  • 1 כפית צ'ילי טחון מתוק

מטבל להגשה – ספייסי מיונז

  • 50 גרם מיונז של הלמנס
  • 1 כפית שמן שומשום (5 מ"ל)
  • 1 כפית רוטב סרירצ'ה (5 מ"ל)
  • מלח לפי הטעם

אופן הכנה

מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

מכינים צלעות תירס: מבשלים את קלחי התירס במיקרוגל למשך 2-3 דקות (בלי מים). מחכים דקה שיתקררו ופורסים כל קלח לאורך ל – 4 חלקים. מניחים את התירס על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מערבבים יחד את החמאה המומסת, שמן זית, מלח,עירית קצוצה, שום קונפי וצ'ילי מתוק. מערבבים ותוך כדי ערבוב מועכים את השום קונפי. מורחים היטב את צלעות התירס מכל הכיוונים. אופים כ – 1/2 שעה בתנור עד שהצלעות מקבלות צבע זהוב ומתקמרות מעט.

מוציאים מהתנור ומורחים מייד שוב ברוטב.

מכינים ספייסי מיונז: מערבבים יחד את המיונז, שמן שומשום, רוטב סרירצ'ה ומלח.

מגישים את הצלעות כשהן חמימות יחד עם הספייסי מיונז.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
    כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
  • טפיוקה קוקוס, אננס וסורבה מנגו
    טפיוקה קוקוס, אננס וסורבה מנגו
  • מנגו סטיקי רייס - קינוח תאילנדי ממכר
    מנגו סטיקי רייס - קינוח תאילנדי ממכר
  • טארט תפוחים וקרם ברולה
    טארט תפוחים וקרם ברולה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

2 תגובות

  1. ליאת הגב 30 ביולי 2022 בשעה 19:00

    פורסים עם ה"עצם"? כדי שהגרגירים ישארו ולא יתפזרו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 ביולי 2022 בשעה 0:20

      אם תבשלי כמה דקות זה לא מתפורר

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
לטובת אלפי העוקבים החדשים ש לטובת אלפי העוקבים החדשים שהצטרפו, קבלו מתכון לגבינת שמנת ביתית מדהימה שמכינים בחצי דקה. 
אחרי שתכינו אותה לא תרצו לקנות יותר גבינת שמנת וגם תוכלו להכין באיזה טעם שתרצו
המתכון בסרטון ויש גם בבלוג. תכתבו בגוגל גבינת שמנת ביתית הלוחשת לאוכל
.
#גבינתשמנת 
#גבינה 
#גבינהביתית
זה פלפלים אדומים לא גמבות אבל אני רגילה להגיד גמבות כי פעם מזמן היו גמבות ועכשיו יש פלפלים אדומים🤔
קיצר המתכון מזמןןן בבלוג.  תקנו פלפלים אדומים, תקנו עוף והשאר בטוח יש בבית ואם לא אז תקנו כי אתם חייבים להכין את הסיר הזה בשישי ואל תשכחו לקנות אקסטרה חלות כי זה חלה לבן אדם😱
תכתבו בגוגל תבשיל גמבות פיקנטי הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
#פלפלים 
#פלפל 
#פלפלאדום 
#עוף
טובבבבב את זה אתם חייביםםםם טובבבבב את זה אתם חייביםםםם לשמור ולהכין בהקדם!! 
חודשים אני כבר רוצה לצלם את המתכון הזה והוא כל פעם נדחק הצידה בשביל מתכון אחר, אבל זהווו צילמתי 🥸
מכירים את תפוחי האדמה המעוכים אז אותם עם רוטב שמנת פטריות מוקרם מושלםם
מראש אני מזהירה שהתמונות לא פוטוגניות אבל אלוהים ישמור איזה טעים זה מטורףףף
המתכון עכשיו עלה לבלוג ותכף מעלה לסטורי לינק
.
#תפוחאדמה 
#תפוחאדמהמוקרם 
#תפוחאדמהמדורה 
#תפוחאדמהמוקרםברוטבשמנתופטריות😍
מאוחר מידי למתכון?? תשמרו ות מאוחר מידי למתכון?? תשמרו ותכינו כי הן מטריפות. 
 הכנתי אותן בעיצוב מדליק שכבר הכנתי לפני כמה שנים ועד היום מלאאא מכינים אותן. 
הפעם הלכתי על שיטת הלחמניות המקולחות ואת הרצועה המלופפת טבלתי גם בשומשום. 
יצאו לחמניות מוששש מוש
המתכון ממש עכשיו עלה לבלוג ותכף אשים לינק בסטורי אז בואו לשם
.
.
#לחמניות 
#לחמניותעננים 
#לחמניותלשבת
אמאל׳הההה אני בטרפת רוטב כו אמאל׳הההה אני בטרפת רוטב כוסברה השבוע🫢🫢
אז הנה מתכון היסטרי ( נשבעת, אפילו שאני אומרת את זה על כל המתכונים שלי😂😂)
והוא כבר בבלוג ותכף בסטורי 
.
#פסטה 
#פסטהירוקה 
#pastalover 
#pastapasta
העם החליט סביח מפורק 😋😋
תשמרו את המתכון כי זה להיט לאירוח.  תשרפו חצילים, תרסקו עגבניות, תכינו טחינה, ביצה קשה, רוטב כוסברה ושום קונפי ופשוט תציירו על הצלחת. 
שאלתי בסטורי איזה מתכון תרצו שיעלה קודם פסטה מטורפת עם רוטב כוסברה אוווו סביח מפורק עם רוטב כוסברה וחברים ואתם בחרתם אותו ובצדק למרות שהפסטה הורסת וגם היא תעלה מחר. 
המתכון עלה עכשיו לבלוג 
תכתבו בגוגל סלט סביח צבעוני מפורק הלוחשת לאוכל
תכף מעלה לינק לסטורי
.
#חצילים 
#סביח 
#סביחמפורק 
#סביחבפיתה 
#טחינהגולמית
רוטב כוסברה פיקנטי או חריף , רוטב כוסברה פיקנטי או חריף , אתם תבחרו את מידת החריפות אבל הוא טעיםםםםם ככה סתם והוא טעים עם בשר, עם דגים, עוף, בעגבניות של הג׳חנון בשבת ובכלל טעיםםםם
הכנתי איתו כמה מתכונים שיעלו השבוע ובינתיים לכו להכין אותו בכלום עבודה
 המתכון עכשיו בבלוג ותכף שמה לינק בסטורי
תכתבו בגוגל רוטב כוסברה הלוחשת לאוכל 
.
#כוסברה 
#רוטב 
#שום
עוגה לשמור ולהכין! פס גבינה עוגה לשמור ולהכין! פס גבינה שהכנתי בספונטניות  ויצאה מושלמת,  כמו ענן גבינתי טעים במיוחד 
אתם אנשים של עוגת גבינה אפוייה או קרה?? גילוי נאות- אני מכורה לעוגות גבינה קרות
המתכון עלה עכשיו לבלוג ותכף יעלה לינק לסטורי
.
.
#עוגתגבינה 
#עוגתגבינהאפויה 
#עוגתגבינהמושלמת 
#cheescake 
#cheescakefactory 
#cheescakes
זאת השעה שלי ביום ואף אחד לא זאת השעה שלי ביום ואף אחד לא ייקח לי אותה🙄
אני מכינה במקינטה קפה טובבב ממש ומקפיאה בתבנית קרח. את הגלידה פיסטוק שלי אני מכינה לבד כמובן וכן, יש מזמן מתכון בבלוג, המים השקופים זה סימפל סירופ( מי סוכר ביחס של אחד לאחד מים וסוכר) וחלב עד הסוף. 
נשבעת שזה מעדן מטורף ואם זה לא היה משמין הייתי שותה כל היום אבל מסתפקת בפעם ביום בשעה ארבע בדיוק 
.
#קפהקר 
#coldcoffee 
#coldcoffeelover 
#coldcoffeelove 
#coldcoffeewithicecream 
#coldcoffeerecipe 
#קפהקרעםגלידה
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס