חטיף שוקולד ופצפוצי אורז שמכינים ממש בכמה דקות ונשמר חודשים רבים במקפיא. מסוג החטיפים שאי אפשר להפסיק לנשנש
השוקולד שהכי אהבתי בתור ילדה היה שוקולד חלב עם פצפוצי אורז. אני מתה על הקראנצ'יות שיש בכל ביס ובכלל אני אוהבת את האוכל שלי קראנצ'י. אני תמיד אעדיף את הקשה של הלחם, העוגיות שלי יהיו אפויות היטב, לסלטים אני תמיד אוסיף אגוזים או פיצוחים בשביל הקראנץ'. אתם מכינים קינוח עם שוקולד? שימו שוקולד טעים ואיכותי כי אחרת חבל על החומרים והעבודה אם בסוף הטעם לא יהיה מושלם. עוד חשוב לקנות פצפוצי אורז קרנצ'יים ולא כאלה שמתרככים מייד. כך החטיף יישאר פריך לאורך זמן.
את החטיף הזה מכינים בקלות ובכלום זמן מקבלים מלא חטיפי פצפוצי אורז שוקולדיים וטעימים במיוחד. כיוון שיש בהם רק שוקולד הם לא מתרככים ונשארים קריספיים.
חלק ערבבתי עם שוקולד מריר וחלק עם שוקולד לבן, כך שמתקבלים ריבועים בשני צבעים, טעימים ויפיםםםם. החטיף מתאים לרגישים לגלוטן.
חטיף שוקולד ופצפוצי אורז
50-60 חטיפים. תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ
מצרכים לשכבת שוקולד מריר
- 200 גרם שוקולד מריר 50% מוצקי קקאו
- 60 גרם חמאה
- 1 כף קקאו
- 2 כפות דבש/סילאן
- 2.5 כוסות פצפוצי אורז
מצרכים לשכבת שוקולד לבן
- 250 גרם שוקולד לבן
- 100 גרם חמאה
- 3-3.5 כוסות פצפוצי אורז
אופן הכנה
- שכבת שוקולד מריר: ממסים במיקרוגל שוקולד וחמאה בפולסים של חצי דקה וערבוב כל פעם עד שהשוקולד נמס. מערבבים היטב ומוסיפים קקאו מנופה ודבש/סילאן. מוסיפים לקערה פצפוצי אורז ומערבבים היטב עד שכל הפצפוצים עטופים בשוקולד.
- מניחים על תבנית או רינג נייר אפייה ומשטחים את פצפוצי האורז על הבסיס. מהדקים בעזרת כף ומקפיאים חצי שעה.
- שכבת שוקולד לבן: ממסים במיקרוגל שוקולד לבן וחמאה. מוסיפים לקערה פצפוצי אורז ומערבבים היטב כך שיהיו מצופים בשוקולד. מוזגים על השכבה הראשונה, מהדקים ומקפיאים שעתיים או עד להתייצבות מלאה.
- מוציאים מהמקפיא, מחלצים מהתבנית או הרינג ובעזרת סכין חדה פורסים לריבועים בגודל הרצוי.
- הקוביות נשמרות הרבה מאוד זמן במקרר או במקפיא.
תודה לך יצא מצוין אבל אייך יוצא 50 יחידות
קוביות קטנות
רציתי לדעת מה הכונה פוליסים של 30 שניות
עניתי לך
המסתי שוקולד לבן עם חמאה ונהייה פירורים למה??
מה זה פולסים של 30 שניות
מחממים 30 שניות, עוצרים ומערבבים ושוב 30 שניות ומערבבים עד שזה נמס
המסתי שוקולד לבן עם חמאה וניהיה פירורים למה
חיממת יותר מידי. תחממי בפולסים של 30 שניות והשוקולד חייב להיות טרי ואיכותי
אני עושה בסיר על גבי סיר מה הכוונה
שוקולד לבן הוא לא באמת שוקולד. הוא עשוי מחמאת קקאו ועוד רכיבים. לא כל סוג של שוקולד לבן נמס טוב. של עלית וקליבו נמסים מעולה אבל אם השוקולד לא כל כך טרי כבר אז זה לא עובד. ולא טרי לא אומר שהוא פג תוקף אלא פשוט עבר זמן מתאריך הייצור שלו. מקווה שעזרתי להבין. פשוט לקנות לבדוק שתאריך הייצור קרוב יחסית
אפשר לשים שוקולד לבן בטעם חלבי
זה שוקולד??
היי יקרה, איך אפשר להמיר את החלבי לפרווה? במקום החמאה והשוקולד לבן? תודה!
היי אורייה,
במקום חמאה אפשר לשים מחמאה או הכי עדיף שמן קוקוס שמתנהג כמו חמאה. אין תחילף לשוקולד לבן
ערב טוב,
האם שוקולד צימקאו לבן פרווה יהיה טוב לשכבה הבהירה?
היי רחלי. צימקאו זה לא שוקולד וזה לא טעים. אם טעים לך את יכולה לשים
אפשר להחליף את לשוקולד חלב?
כן אין בעייה תמר
חיתוכיות משגעות, כל מה שאני אוהבת בשתי שכבות תענוג !! הצילום משגע ❤
תודהההה אהובתי ♥