יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
טארט טאטן תפוחים וגבינה טעימה במיוחד
ראשי » ביקורות והמלצות » טארט טאטן תפוחים וגבינה טעימה במיוחד

טארט טאטן תפוחים וגבינה טעימה במיוחד

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 26 באוגוסט 2018 סגור לתגובות על טארט טאטן תפוחים וגבינה טעימה במיוחד

העוגה שלכם לראש השנה! טארט טאטן תפוחים וגבינה טעימה במיוחד. עוגה שנוצרה משילוב של שתי אהבות – עוגות גבינה וטארט טאטן תפוחים. השילוב ביניהן כל כך מיוחד וטעים ובמראה כפרי משגע

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
טארט טאטן תפוחים וגבינה טעימה במיוחד

טארט טאטן זו אחת העוגות שחורצ'ק הכי אוהב בעולם. בכלל, כל עוגה/עוגיות שמכילות כמויות היסטריות של חמאה הוא אוהב. חורצ'ק יכול לשתות חמאה מומסת – עד כדי כך הוא אוהב חמאה. מצד שני הוא מטורף על עוגות גבינה. בעצם כולנו בבית מטורפים על עוגות גבינה ולרוב כשאני מכינה עוגת גבינה אפויה, היא אפילו לא מספיקה להיכנס למקרר. חצי ממנה מתחסל מייד כשהיא יוצאת מהתנור והשאר במהלך היום ולמחרת.

כיוון שאני משתדלת להכין לכל ילד את מה שהוא אוהב, שילבתי עבור חורצ'ק את שתי האהבות שלו יחדיו ופיתחתי עבורו טארט טאטן תפוחים וגבינה וזו למעשה תהיה עוגת החג שלנו. נכון שהיא חלבית אבל בכל מקרה אצלנו אחרי ארוחת החג אוכלים יותר פיצוחים ועוגיות מרוקאיות מתוקות שהן לא חלביות ואת העוגה החלבית אוכלים רק בבוקר למחרת.

בעוגה הזו, סה"כ אם מתגברים על "מכשול" הקרמל זו העוגה הכי קלה להכנה בעולם. למה מכשול? כי קרמל נוטה להישרף מהר יחסית ואם מפספסים את הרגע הנכון להוריד אותו מהאש הוא נשרף ונעשה מר. מצד שני, אם מבשלים אותו מעט מידי, הוא נשאר בהיר, לא מבריק ומתוק מידי. הצבע הנכון הוא גוון ענברי עמוק שגם ייתן לנו את הברק לתפוחים וגם יהיה בטעם מדוייק ולא מתוק מידי.

בכל אופן, מתחילים בהכנת הקרמל ואם משהו מתפקשש אז תמיד אפשר לזרוק ולהתחיל מחדש, כי בנינו , עדיף לזרוק 100 גרם חמאה וכוס סוכר מאשר עוגה שלמה. את עוגת הגבינה הזו חייבים להכין עם גבינה "יבשה" שמתאימה לאפייה. התפוחים מגירים המון נוזלים במהלך הבישול בקרמל ומחלחלים מעט לגבינה. על מנת שהגבינה תהיה יציבה חייב להשתמש בגבינה "יבשה" כמו למשל גבינת  "כנען" של תנובה שאני אגב משתמשת בה גם למילוי בורקסים, גביניות ועוד. היא לא מגירה נוזלים כי היא לגמרי יבשה וכך היא לא בורחת באפייה מחוץ לבצקים, היא נייטרלית בטעמים ולכן מתאימה גם למלוח וגם למתוק. במקרה הזה של הטארט טאטן היא הכי מתאימה כי גם אם מחלחלים אליה מעט מהנוזלים של התפוחים, היא עדיין מאוד יציבה. כדי בכל זאת לעדן את הטעמים של העוגה אני מוסיפה גם גבינה לבנה רכה ויוגורט או שמנת חמוצה וגםםםם שוקולד לבן שנותן אקסטרה טעם.

מתחילים בהכנת הקרמל- כל השלבים עד לצבע והמרקם המיוחלים

קולפים את התפוחים ובעזרת תפוחן מוציאים את הליבה וחוצים לשניים

מניחים את חצאי התפוחים בתוך הקרמל ומבשלים כ- 30 דקות ומידי פעם הופכים כך שהתפוחים יכוסו בקרמל מכל הכיוונים

כשהתפוחים רכים מעבירים הכל לתבנית אפייה אטומה לחלוטין כשהצד החתוך כלפי מעלה

 מוזגים את בלילת הגבינה על התפוחים בעזרת כף, לאט אט כדי לא להזיז את 

התפוחים

אחרי האפייה היא ממש לא יפה אבל כשהופכים מקבלים עוגת תפוחים וגבינה במראה כפרי לא מושלם בכלל אבל עם טעם אלוהי

אחרי המהפך

טארט טאטן תפוחים וגבינה טעימה במיוחד

חומרים לתבנית בקוטר 26-28 ס"מ

לקרמל

  • 6-7 תפוחי עץ מזן גרני סמית (הירוקים החמוצים)
  • 100 גרם חמאה
  • 1 כוס סוכר

לעוגת גבינה

  • 1 גבינת כנען של תנובה (500 גרם)
  • 350 גרם גבינה לבנה 5% שומן
  • 1 גביע יוגורט 3% שומן (250 גרם)
  • ½ כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כף תמצית וניל
  • 3 כפות גדושות קורנפלור
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 100 גרם שוקולד לבן

אופן הכנה

  1. הכנת הקרמל: שמים חמאה וסוכר במחבת וממסים על להבה קטנה עד שמתקבל צבע ענברי עמוק. בשלב הזה לא זזים מעל יד המחבת!! בוחשים מידי פעם ונזהרים לא לשרוף את הקרמל אחרת הוא נעשה מר. זה אמור לקרות תוך 7-10 דקות בערך.
  2. מסירים את הקרמל מהאש ומצננים 10 דקות.
  3. קולפים את התפוחים, בעזרת תפוחן מוציאים את ליבת התפוחים וחוצים אותם לשניים.
  4. מסדרים את התפוחים על הקרמל ומחזירים לאש נמוכה מאוד לבישול של כ- חצי שעה. מידי פעם הופכים את התפוחים כדי שיכוסו בקרמל משני הצדדים.
  5. מכינים תבנית עגולה לא קפיצית!!! תבנית אטומה לגמרי אחרת תהיה בתנור קטסטרופה של נזילות. אני הכנתי בתבנית פיירקס. משמנים את התבנית היטב בחמאה ושופכים את התפוחים עם הקרמל מייד מהאש לתבנית. לא מחכים אחרת זה מתקשה.
  6. מסדרים את התפוחים בצורה יפה כשהחלק החתוך כלפי מעלה ומצננים לטמפרטורת החדר.
  7. העוגה: מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  8. שמים בקערה גבינת כנען ומועכים עם מזלג. מוסיפים את הגבינה הלבנה, היוגורט,הסוכר, הביצים ותמצית וניל וטורפים היטב. מוסיפים קורנפלור ופודינג וטורפים היטב שלא יהיו גושים.
  9. ממסים במיקרוגל – בפולסים של חצי דקה וערבוב כל פעם, את השוקולד הלבן עד שהוא נמס. עושים השוואת מרקמים עם בלילת הגבינה – מעבירים כמה כפות גבינה לקערת השוקולד ומערבבים , מחזירים את השוקולד לקערת הגבינה וטורפים הכל יחד.
  10. בעזרת כף מוזגים את בלילת הגבינה על התפוחים בזהירות שלא להזיז אותם.
  11. מניחים את התבנית על תבנית תנור רגילה כי ייתכנו נזילות במהלך האפייה ואופים כשעה עד שהעוגה יציבה והחלק העליון שלה זהוב.
  12. מוציאים את העוגה מהתנור, מצננים 10 דקות. מניחים על התבנית צלחת הפוכה גדולה מקוטר התבנית ובעזרת מגבת מטבח מרימים את הכל יחד צמוד צמוד והופכים על הצלחת.
  13. מצננים כשעה – שעתיים עד שהעוגה מתייצבת לחלוטין ואז ניתן לפרוס אותה.
  14. העוגה הכי טעימה ביום הכנתה אבל היא נשמרת במקרר כשבוע.

הפוסט נכתב בשיתוף תנובה והשף הלבן.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת גבינה אפויה שתמיד מצליחה
    עוגת גבינה אפויה שתמיד מצליחה
  • לחמניות עם אבקת חלב
    לחמניות מתוקות עם אבקת חלב
  • לחם ללא לישה מקמח כוסמין מלא
    לחם ללא לישה מקמח כוסמין מלא
  • עוגת גבינה עננים
    עוגת גבינה עננים אפויה בסיר
טארט טאטן ראש השנה תפוחים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס