יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת גבינה וביסקוויטים עם נוגט אגוזים
ראשי » ביקורות והמלצות » עוגת גבינה וביסקוויטים עם נוגט אגוזים

עוגת גבינה וביסקוויטים עם נוגט אגוזים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 15 במאי 2018 2 תגובות

עוגת גבינה וביסקוויטים עם נוגט אגוזים. אותה עוגת ביסקוויטים קלאסית רק משודרגת ובתוספת טעמי שוקולד ונוגט אגוזים ששדרגו אותה כמה רמות למעלה. היא גבוהה במיוחד, מרשימה ועשירה בטעמים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת גבינה וביסקוויטים עם נוגט אגוזים

מי לא אוהב עוגת גבינה עם ביסקוויטים?? זו אחת הקלאסיקות שאין עליהן עוררין וכולם כולם אוהבים. אצלנו בבית היא מתחסלת ביום אחד, מקסימום יומיים. האמת שאני לא ממש נצמדת למתכון מסויים כי הביסקוויטים סלחניים ומשתלבים נהדר עם כל מלית גבינתית שהיא, החל מפשוטות ורזות וכלה בשמנות ועשירות. הביסקוויטים סופחים אליהם את הנוזלים שיש בגבינות וכך העוגה יציבה מאוד בלי צורך בשימוש בחומרים מייצבים למיניהם.

הפעם  שילבתי בעוגה ממרח נוגט אגוזים של “השחר”. אותו ממרח ילדות נוסטלגי רק משודרג וטעים יותר בטעמי נוגט אגוזים. כדי להעשיר עוד יותר את העוגה, השתמשתי בביסקוויטים בטעם שוקולד מריר ומרחתי בין כל שני ביסקוויטים ממרח נוגט אגוזים.

מרפדים את דפנות הרינג בשקף ומניחים על צלחת מרובעת מתאימה

  מכינים סנדוויצ’ים עם ממרח נוגט

טובלים כל סנדוויץ’ לכמה שניות בחלב

מסדרים בשכבה אחת ברינג/תבנית 

ממשיכים עם שכבת גבינה, שוקולד, גבינה נוגט וביסקוויטים לסירוגין כמעט עד סוף הרינג

מסיימים בשכבת גבינה

טוחנים ביסקוויטים עם ממרח נוגט לפירורים דקיקים ולחים ומפזרים מעל שכבת הגבינה

כל העוגה מורכבת מהמון שכבות של ביסקוויטים שביניהם מרחתי לסירוגין מוס שוקולד, מוס גבינה ומוס נוגט אגוזים. יצאה עוגה גבוהה מאוד, עשירה ומרשימה. כמובן שמי שמעדיף עוגה גדולה או נמוכה יותר, יכול פשוט להכין בתבנית גדולה יותר או לחילופין להפחית בחצי את כל הכמויות ולקבל עוגה נמוכה יותר, אבל אני אומרת שאם כבר מכינים, אז מכל הלב.

עוגת גבינה וביסקוויטים עם נוגט אגוזים

לפני שמתחילים:

  1. אם מכינים את העוגה ברינג מרובע גבוה כפי שאני הכנתי, מניחים אותו על צלחת מרובעת מתאימה.
  2. אאם אין צלחת מרובעת מתאימה, מרפדים בנייר אפייה ונייר כסף ליצירת בסיס ואז מניחים את הרינג על תבנית אפייה שיכולה להיכנס למקרר.
  3. כדי לקבל שוליים חלקים, מרפדים את השוליים של הרינג בשקף – משמנים בחמאה את הדפנות ו”מדביקים” את השקף מסביב.
  4. העוגה יוצאת גבוהה מאוד ומרשימה. למי שאין רינג בגובה 10 ס”מ או שמעדיף עוגה נמוכה יותר – פשוט להכין בתבנית גדולה יותר בגודל 30*40 ס”מ (החד פעמית הבינונית).
  5. לאחר ההכנה שמים את העוגה לפחות 6 שעות במקרר.
  6. כדי לקבל שוליים חלקים, מומלץ להקפיא את העוגה לשעתיים – שלוש ורק אז לשחרר אותה מהרינג ולקלף את השקף.
  7. העוגה נשמרת במקרר כ- 5 ימים ואפשר גם להקפיא אותה לחודש.

חומרים לתבנית/רינג מרובע בגודל 20 ס”מ ובגובה 10 ס”מ או תבנית בגודל 30*40 לעוגה נמוכה יותר.

  • 750 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד מריר
  • 1 צנצנת ממרח נוגט אגוזים של “השחר”
  • 2 כוסות חלב- לטבילת הביסקוויטים

למוס שוקולד חלב

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 200 גרם שמנת מתוקה
  • 100 גרם חמאה רכה

למוס גבינה ומוס נוגט אגוזים

  • 2 שמנת מתוקה 38% שומן (500 גרם)
  • ½ כוס סוכר
  • 750 גרם גבינה לבנה 5% שומן
  • ½ כוס גבינת שמנת 30% שומן בטמפרטורת החדר
  • ¼ כוס אינסטנט פודינג וניל
  • ¼ כוס ממרח נוגט אגוזים של “השחר”

לשכבת פירורים

  • הביסקוויטים שנותרו (הסבר באופן ההכנה)
  • 4-5 כפות ממרח נוגט אגוזים

אופן הכנה

  1. מוס שוקולד חלב: מחממים שמנת מתוקה על הגז לסף רתיחה.
  2. מוזגים מעל השוקולד, ממתינים דקה ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
  3. מקררים את השוקולד לחום הגוף (פשוט להניח קצת שוקולד ממרכז הקערית על השפתיים ואם זה נעים לנו אז זה חום הגוף) ומוסיפים חמאה רכה. מערבבים עד שהיא נמסה. החמאה תקשור לנו את המסה ותהפוך את המוס לאלסטי ורך במיוחד. אם החמאה לא נמסה לחלוטין, אפשר להמיס אותה עם בלנדר מוט.
  4. למוס גבינה ומוס נוגט אגוזים: מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, גבינה 5%, גבינת שמנת ואינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה אבל לא מידי. מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים (אני שוקלת את כל הבלילה ומחלקת לשניים אבל אפשר גם לפי העיין). חלק אחד מעבירים לקערה נקייה ואל תערובת הגבינה שנותרה במיקסר מוסיפים  את ¼ כוס ממרח הנוגט אגוזים ומקציפים עוד דקה עד לאיחוד.
  5. הכנה והרכבת העוגה: מכינים סנדוויצ’ים מהביסקוויטים – מורחים שכבה נדיבה של ממרח נוגט על ביסקוויט וסוגרים עם ביסקוויט נוסף לסנדוויץ’. מכינים כך את כל הכמות.
  6. טובלים כל סנדוויץ’ לכמה שניות בחלב ומסדרים בתבנית. אם צריך, חותכים ביסקוויטים כך שיתאימו לתבנית. מוזגים שכבה של מוס שוקולד חלב, מעל מוזגים שכבה של מוס נוגט ומניחים שוב שכבה של ביסקוויטים, ממשיכים עם מוס גבינה, מוס שוקולד ושוב ביסקוויטים וכך עד שמסיימים את כל כמות הגבינה והנוגט (זה לא באמת חשוב הסדר שמוזגים את הבלילות, רק שיהיה איזון ביניהם). מסיימים עם שכבת גבינה.
  7. את מה שנשאר מהביסקוויטים מעבירים למעבד מזון יחד עם ממרח הנוגט אגוזים וטוחנים לפירורים דקיקים ולחים. מפזרים את הפירורים על שכבת הגבינה האחרונה ומעבירים להתייצבות של לפחות 6 שעות במקרר ועוד 3 שעות במקפיא.
  8. מחלצים מהרינג ומקלפים את השקף. שומרים עד 5 ימים במקרר.

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת מוס קוקוס ושוקולד חלבעוגת מוס קוקוס ושוקולד חלב
  • עוגת מוס קוקוס ומוס פיסטוקעוגת מוס קוקוס ומוס פיסטוק
  • לזניה גבינה מתוקה ודובדבניםלזניה גבינה מתוקה ודובדבנים
  • עוגת גבינה וביסקוויטים קלה וטעימהעוגת גבינה וביסקוויטים קלה וטעימה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

2 תגובות

  1. אפרת הגב 11 ביולי 2018 בשעה 9:25

    וואו!! גאוני ונראה טעים בטרוף! מחכה כבר להזדמנות להכין 🙂
    הבלוג שלך פשוט תענוג לעיניים (ואין לי ספק שגם לחך) אלופה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 ביולי 2018 בשעה 18:34

      תודהה רבה אפרת. איזה כייף שאהבת ואני אשמח אם תכיני ותצלמי

השארת תגובה

ביטול

הבית של יהודית אביב הלוחשת לאוכל
יהודית אביב

יהודית אביב

הלוחשת לאוכל
שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג’ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר “תפוז” שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו. באמת שלא הבנתי כלום ושום דבר בכל מה שקשור לעולם הבלוגים והבלוגרים ודי מתוך סקרנות ורצון להנציח את המתכונים שלי.........להמשך קריאה....
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל באינסטגרם

yehudit_aviv

Instagram post 2192985443092393452_608495305 שבת שלום 💕💕
Instagram post 2191979524061560619_608495305 סיר של שישי בצהריים בחמישי
תכתבו בגוגל תבשיל קציצות ואפונה הלוחשת לאוכל
💕
#foodphotography
#food52
#lovefood
#pea
#lovetoeat
#feedfeed
#feedfeedmeatballs
#meat
#meatballs
Instagram post 2190668433352243771_608495305 בהתלבטות בין שקשוקה לפיצה לא הצלחתי לבחור אז שילבתי ביניהם 😜
לפני החפירות אני כבר אומרת לכם שהמתכון כבר בבלוג כולל סרטונים שממחישים את ההכנה ומי שירצה אשלח לו לינק לפרטי ומאוחר יותר זה יהיה בסטורי.
.

זה שאני מכורה לבצקים אתם בטוח כבר מבינים ובכל זאת, כשאחד הילדים (ילדים עאלק😂😂 עוד שנייה הם בפנסיה) ממש רעב ומתקשר אלי כמו שקרה אתמול למשל בעשר בלילה (כן, חורצ'ק) ושואל אם אני יכולה להכין לו משהו לאכול, אני שולפת בצק מוכן, במקרה הזה בצק פיצה מצונן של שמרית, רוטב שקשוקה שהיה לי במקרר, גבינות ונולדה לה שקשופיצה טעימה בטירוף בכלום זמן וכלום עבודה.
היתרון בבצקים של שמרית שההיכרות הראשונה שלי איתם הייתה דרך שיתוף פעולה שעשיתי איתם ומאז הם הפכו לדיירי קבע אצלי במקרר, זה שהם מוכנים מייד לעבודה. אין צורך להפשיר וזה יתרון ענק בעיני והם גם טעימים ביותר. כן, אין תחליף לבצק שמכינים לבד בבית אבל זה פתרון מעולה כשאין זמן להכין או כשרוצים להכין ארוחה ברגע.

@shimrit_baking
#shakshuka
#tomatoes
#foodporn
#foodphotography
#gargeran
#imsomartha
#lovetoeat
#eggs
#dough
Instagram post 2188443277150090220_608495305 סך הכל ארוחת בוקר די שפויה לא??
קצת קרפים, קצפת ותותים כי אני הכי שמחה שהם שוב כאן
.
.
.
#strawberrycake
#strawberry
#mascapone
#krep
#foodphotography
#foodporn
#sweet
#vanilla
Instagram post 2186937707502812543_608495305 אחת העוגות הכי מגניבות שיצא לי להכין. היא ישבה לי בראש מלא זמן עד שיצאה לפועל. היא מזמןןןן בבלוג ועשרות הכינו אותה ושלחו לי תמונות. בא לי להחיות אותה שוב וכנראה שהשבת אכין אותה בגרסה אחרת. .שמתי לכם לינק בסטוריז ובהיילייטס. או פשוט חפשו בגוגל עוגת שמרים משובללת הלוחשת לאוכל
.
#cakes
#chocolatecookake
#chocolate
#chocolatelover
#foodphotography
#Yeast cake
#yeastDoug
#foodphotography
#foodporn
#chocolate
Instagram post 2184866163716863351_608495305 מה יש בהם שכל כך הרבה אנשים אוהבים אותם?? האמת, אני לא גדלתי על פתיתים. אצלנו בבית לא היו פתיתים או פסטה. יותר בכיוון של תבשילים מרוקאים חמים עם מלא רוטב ולחם.
כך יצא שלא הכנתי פתיתים עד שהתחתנתי, ילדתי והילדים גדלו מספיק כדי לבקש את הפתיתים שאכלו בצהרונים. גם פסטה הכנתי רק בגלל שאכלו בגן וביקשו.
היום אני כמובן מכינה על בסיס קבוע כי כולם אוהבים.
ובכל זאת, מלא אנשים לא מצליחים להכין פתיתים אחד אחד ויוצא להם מעין גושים של פתיתים. "הסוד" הוא כמות השמן והמים. גם הפתיתים, ממש כמו האורז אוהבים שהשמן יעטוף אותם ממש טוב, כמות המים תקבע אם ייצאו פתיתים נימוחים אחד אחד או דייסת פתיתים 😂
בקיצור, המתכון עלה לפני כמה שנים לבלוג והדבר שהכי הפתיע אותי זה הכמות ההיסטרית של הכניסות למתכון הכל כך פשוט וגם כמות התגובות והשאלות... כולה פתיתים אבל כנראה שיש להם מקום של אהבה בהרבה לבבות ובתים.
תכתבו בגוגל פתיתים הלוחשת לאוכל ואתם שם לכל הטיפים לקבלת פתיתים נימוחים אחד אחד, טעימים טעימים
.
.
.
#israeli_food
#foodphotography
#israeli_kitchen
#food52
#pasta
#lovetoeat
#thefeedfeed
#thefeedfeedvegan
Instagram post 2183456237320824857_608495305 עוגת השבת קצת באיחור אבל אתם יודעים מה אומרים על זה😉
קיצר, הבראוניז הכי טעימים ומושלמים שהכנתי מעולם.
פאדג'יים בטירוף, מעליהם הכנתי שכבה של טופי מלוח שאם עוד לא טעמתם כזה, אתם לא מבינים מה אתם מפסידים וכדי להשחית עוד יותר, הכנתי פופקורן בקרמל שלא הפסקנו לנשנש אותו בלי קשר לבראוניז.
ממש ממש עכשיו כל המתכונים עלו לבלוג ויש גם סרטוני הסבר לכל הטוב הזה. אתמול היה לי עומס יתר ולא הספקתי להעלות סטוריז... הם עוד יעלו ויישמרו בהיילייטס. בינתיים הכל בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון.
אה, רק לפרוטוקול, את הבראוניז הכנתי עם קמח כוסמין, כך שהם בריאים😂😂
הרקעים של יעל מקפיצים כל פריים למעלה למעלה

@yaelyaniv
.
.
.

#chocolatelover
#chocolate
#brownies
#popcorn🍿
#caramelpopcorn
#israeli_food #foodphotography
#foodporn
#sweet
#candies
#sweetpopcorn
#caramelsauce
Instagram post 2182632685512325707_608495305 שימו בסל הקניות סלרי עלים, תפוחים, חמוציות (ללא סוכר) ופקאנים. הסלט הזה הוא אחד הטעימים שתכינו והבונוס שהוא גם מאוד מאוד בריא. אני מתבלת בין היתר עם חומץ תפוחים (עם האמא 😊כנסו לבלוג ותבינו מה זה) לא מסונן שגם הוא מאוד בריא ואני מנשנשת בלי ייסורי מצפון. המתכון ממש עכשיו בבלוג ויישמר גם בהיילייטס
.
.
.
#salad
#salads
#veganfood
#vegetables
#ciders
#vingette
Instagram post 2178285966679022390_608495305 בסבוסה בל אשטה או עוגת סולת במילוי מלבי, אחת העוגות היותר טעימות ומיוחדות שהכנתי.
את המתכון העלתה פרח
@farahraslan__
 ואצל נוביק נפתחו הצ'אקרות והוא ביקש שאכין לו אותה.
שבוע שעבר העליתי לסטורי את שלבי ההכנה וקיבלתי מאות בקשות למתכון. כמובן ששלחתי את כולם לעמוד של פרח המוכשרת.
עכשיו היא מקבלת מקום של כבוד אצלי בבלוג ויש לי תכניות לעוד טעמים ושילובים עם הבסיס של העוגה.
אזזז תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, העוגה בדף הראשי וגם לכו לעקוב אחרי פרח שמעלה מתכונים שווים אצלה בעמוד.
דפדפו כדי לראות תמונת חתך של העוגה
@farahraslan__
@yaelyaniv

#lebanon
#lebanoncakes
#basbusacake
#foodphotography
#lovetoeat
#food52
#israeli_food
#israeli_kitchen
#arabicfood
לצפייה בתמונות נוספות.....
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס