יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
קציצות אדומות של סבתא רינה
ראשי » בשר » קציצות אדומות של סבתא רינה

קציצות אדומות של סבתא רינה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 30 בדצמבר 2013 31 תגובות

קציצות אדומות של סבתא רינה – ככה כל הנכדים של אמא שלי  קוראים לקציצות שלה. קציצות שהיינו אוכלים כל יום שישי בצהריים בבית הוריי ועכשיו גם אצלי בבית זו מסורת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

קציצות אדומות של סבתא רינה – ככה כל הנכדים של אמא שלי  קוראים לקציצות שלה. כל הנכדים בלי יוצא מן הכלל וגם אנחנו כמובן, אוהבים מאודדדדדדד את הקציצות האדומות שמכינה אמא שלי (סבתא רינה) בימי שישי. בכל בית יש את המאכלים הקבועים של ימי שישי בצהריים, אז  בבית הוריי היה קבוע קציצות אדומות ולחמניות של בית וככה זה עד היום. כמובן שזה חוץ מעוד המון תבשילים טעימים ביותר אבל, הקציצות האדומות זה חובה!!

ונוביק שלי גם הוא מאוד אוהב את הקציצות של סבתא רינה והן חייבות ללכת עם הלחמנייה הביתית. אז בשישי האחרון חרגתי ממנהגי,כי אצלי בשישי יש מלא תבשילים אחרים והכנתי את הקציצות האדומות. נוביק הזהיר אותי שאם לא יוצא לי בדיוק כמו של סבתא רינה אז הוא לא אוכל. אז התקשרתי לאמא שלי ושאלתי אותה איך בדיוק היא מכינה את הקציצות כדי שייצא בול אותו דבר אבל, אני חייבת את השינויים שלי, לא יכולה בלי, נו מה אני אעשה?? חייבת ויצא טעים מאוד! איך אני יודעת? גם כי אכלתי וגם הכללללל נגמר. אבל שבוע הבא חוזרים לנוהל שניצלים, חומוס מבושל וקציצות תפוחי אדמה שמלווים בסלט חצילים פיקנטי או מטבוחה ואולי גם זיתים מבושלים כי בא לי, כי אצלנו זה יום שישי בצהריים.

קציצות אדומות של סבתא רינה

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • אני אוהבת לשלב בשר בקר שמן עם שווארמה או חזה עוף טחון או פרגיות טחונות כי בעיני בשילוב הזה מתקבלות קציצות במרקם הכי מושלם.
  • מהכמות הזאת יוצאות המון קציצות אבל זה מתחסל כלא היה.
  • אפשר להגיש את הקציצות עם אורז.

לתערובת הבשר

  • ½  קילו בשר בקר טחון טרי
  • ¼  קילו בשר שווארמהנקבה טחון/עוף/פרגיות
  • 1 בצל גדול קלוף וחתוך לרבעים
  • חצי חבילה פטרוזיליה (רק העלים בלי הגבעולים)
  • עלי סלרי משניים שלושה גבעולים
  • 1/2 כוס קמח שקדים/ פירורי לחם
  • 1/3 כוס שמן זית
  • ¼ כפית  בהרט לקציצות
  • ½ כפית קינמון
  • 2 כפיות מלח ים אטלנטי
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כוס מי סודה קרים

 לרוטב עגבניות

  • 2 עצמות מח טריות
  • קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות תוצרת איטליה או 6-7 עגבניות טריות טחונות במעבד מזון.
  • 100 גרם רסק עגבניות (מומלץ של Mutti)
  • 4-5  שיני שום שלמות
  • ¼ כוס שמן זית
  • 1.5 כפיות מלח ים אטלנטי
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • כפית גדושה פפריקה מתוקה/חריפה
  • 2 כוסות מים רותחים

אופן הכנה

מכינים את תערובת הקציצות: שמים במעבד מזון את הבצל, סלרי ופטרוזיליה וטוחנים הכל יחד. שמים בקערה את שני סוגי הבשר הטחון ומוסיפים את התערובת שטחנו במעבד המזון. מוסיפים פירורי לחם, שמן זית, תבלינים ומי סודה. מערבבים היטב כמה דקות עד שהתערובת נעשית דביקה. בשלב הזה אני טועמת ממש על קצה הלשון רק כדי לוודא שלא חסרים תבלינים. מכסים ומעבירים למקרר לפחות לשעה.

מכינים את הרוטב: בסיר סוטאז' רחב מחממים את השמן. צורבים את עצמות המח כמה דקות טובות בשמן כדי שישחררו את הטעם שלהם לתבשיל. מוסיפים את העגבניות והשום ומבשלים על אש בינונית כ- 15 דקות. מידי פעם מערבבים. מוזגים את המים הרותחים ומבשלים את הרוטב  10 דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה  ומבשלים כ- 20 דקות על להבה נמוכה עד שהרוטב מתחיל להצטמצם, טועמים ומתקנים תיבול.

יוצרים קציצות ומכניסים לרוטב, מבשלים כשעה וחצי על להבה נמוכה עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.

בתאבון!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • תבשיל שומר וסלק עם עוף
    תבשיל עוף סלק ירוק ושומר ברוטב חמצמץ
  • לחמניות שמונה
    לחמניות קשר שמונה רכות במיוחד
  • תבשיל פלפלים מתוקים ועוף
    תבשיל עוף ופלפלים אדומים פיקנטי
  • עלי סלק ממולאים קציצות דגים
    עלי סלק ממולאים קציצות דגים ומבושלים ברוטב פולים
קציצות רוטב עגבניות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

31 תגובות

  1. עופר הגב 7 ביולי 2025 בשעה 13:22

    היי
    רציתי לברר האם ניתן להכין את הקציצות ולהקפיא לפני בישול , וכשרוצים מכינים רוטב מוסיפים להם את הקציצות מהמקפיא?
    תודה מראש על התשובה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 ביולי 2025 בשעה 15:22

      כן אין בעייה אבל להכין עם בשר טרי

  2. עדן הגב 30 ביוני 2023 בשעה 7:23

    גם לי הייתה סבתא רינה וגם לה היו קציצות אדומות בכל יום שישי… תודה 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 ביולי 2023 בשעה 17:37

      מהמם עדן. סבתא רינה היא אמא שלי וסבתא של הילדים שלי

  3. הדר הגב 26 ביוני 2023 בשעה 16:59

    תודה רבה מתכון מדהים , מכינה אותו כבר כמה שנים והוא שווה כל רגע

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 ביוני 2023 בשעה 8:53

      איזה כייף לשמוע. תודהההה

  4. אמיר הגב 17 בספטמבר 2022 בשעה 16:39

    השמן בתערובת הבשר הוא בשביל לאחד את התערובת? אפשר אולי להשתמש בביצה במקום?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בספטמבר 2022 בשעה 12:50

      הוא גם בשביל המרקם והטעם. ממש לא תחליף לביצה

  5. אדוה הגב 8 בינואר 2022 בשעה 20:13

    צריך לכסות את הסיר כשהקציצות בפנים או לתת לרוטב להצטמצם?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בינואר 2022 בשעה 20:40

      היי אדוה,
      בהתחלה לכסות ובהמשך לתת להצטמצם

  6. חופית הגב 23 בנובמבר 2019 בשעה 21:22

    יהודית, יצא מופלא.. תודה על מתכון מעולה.
    התוספת דל המח עצם ברוטב – היסטרית.
    שבוע טוב

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בנובמבר 2019 בשעה 23:28

      איזה כייף שאהבת חופית. ככה אני מתחילה כל בישול

  7. חופית הגב 21 בנובמבר 2019 בשעה 15:16

    האם אפשר לוותר על השווארמה הטחון? אין לי כרגע.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בנובמבר 2019 בשעה 17:58

      היי חופית,
      את יכולה לשים במקום שווארמה חזה עוף. אם לא תשימי אחד מהם המרקם של הקציצה יהיה צמיגי ולא טעים.

      • חופית הגב 21 בנובמבר 2019 בשעה 21:02

        תודה יהודית על התגובה, בינתיים שלחתי את בעלי לאיטליז שיקנה 🙂

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בנובמבר 2019 בשעה 7:22

          מעולה חופית. ככה יוצאות מושלמות. וזה אחרי אינסוף ניסיונות להגיע למרקם וטעם מושלמים. עדכני איך יצא

          • חופית 22 בנובמבר 2019 בשעה 13:35

            היי יהודית, סורי שאני משגעת אותך, קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות – יש לי 400 גרם ו-800 גרם.
            באיזו להשתמש?

          • יהודית אביב הלוחשת לאוכל 22 בנובמבר 2019 בשעה 20:01

            היי חופית, מקווה שהסתדרת. לא כל כך משנה. אם תשימי 800 יהיה לך פשוט הרבה רוטב יחסית. אם שמת 400 זה עדיין יהיה מצויין. אני אחדד את זה בפוסט עצמו

  8. דניאל הגב 23 באוגוסט 2019 בשעה 15:42

    האם משאירים את מח העצם לכל אורך הזמן בו התבשיל על השא? או מוציאים לאחר הטיגון הראשוני שלו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 באוגוסט 2019 בשעה 15:48

      היי דניאל, משאירים לטעם

  9. אילנה הגב 31 בינואר 2019 בשעה 15:46

    אפשרי לוותר על עצמות מח לקציצות ברוטב העגבניות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 בינואר 2019 בשעה 17:32

      היי אילנה. אפשרי אבל זה כל הטעם של הרוטב

  10. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בינואר 2017 בשעה 18:26

    תודה מותק

    • אוסי הגב 23 במאי 2024 בשעה 12:43

      הי אשמח לדעת באיזה שלבים הסיר מכוסה ובאיזה לא
      תודה

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 במאי 2024 בשעה 13:58

        קשה מאוד להסביר דבר כזה כי זה משהו דינמי. אין פה תהליך מדוייק כי זה בישול ובישול זה גם אינטואיציה. בהתחלה סיר חצי פתוח לתת לנוזלים קצת להתאדות ולקראת הסוף סיר סגור כדי לצמצם את הנוזלים לכדי רוטב סמיך. מקווה שתצליחי להבין. וגם בסופו של דבר זה ניסיון. פשוט לבשל ולהבין תהליכים תוך כדי בישול

  11. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בינואר 2017 בשעה 18:26

    זה הטעם של הקציצות. זה תערובת של תבלינים. אפשר בלי

    • רונית הגב 10 במאי 2019 בשעה 11:10

      במה ניתן להחליף את השווארמה?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במאי 2019 בשעה 20:15

        היי רונית. את יכולה לשים חזה עוף טחון

  12. Unknown הגב 4 בינואר 2017 בשעה 18:20

    האם חייבים בהרט?

  13. ענבר בודנר - מצ'לארו הגב 25 באוגוסט 2016 בשעה 20:26

    נראה כל כך מגרה וואוו

  14. סיגל ברמר הגב 25 באוגוסט 2016 בשעה 16:07

    עונג של יום שישי אני מרירת כאן יש לי את הטעם בפה אני אוהבת שילוב של בשר ועוף ביחד 🙂

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס