יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
אוזני המן שוקולד במילוי קוקוס
ראשי » חגים » אוזני המן שוקולד במילוי קוקוס

אוזני המן שוקולד במילוי קוקוס

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 3 במרץ 2019 12 תגובות

אוזני המן מבצק שוקולד נימוח ומלית קוקוס עסיסית וטעימה או מלית נוטלה חלבה טעימה יותר 🙂

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
אוזני המן שוקולד במילוי קוקוס

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מתה על חגים. תמיד אהבתי את האווירה המיוחדת שיש באוויר בערב החג, את כל ההכנות שלפני, את התבשילים המיוחדים שמכינים לארוחה החגיגית ואת החופש מבית הספר ומאוחר יותר ועד היום מהעבודה 🙂

פורים היה ועדיין אחד החגים הכי אהובים עליי. זו הזדמנות מצויינת להכין מלא עוגיות מיוחדות ומעניינות כמו אוזני המן שמן הסתם לא מכינים במהלך השנה. הצורה הזו של האוזן עם המלית שמבצבצת לה מהחלון הקטן, היא אחת העוגיות שאני הכי אוהבת גם להכין וגם לאכול. בשנה שעברה הכנתי אוזני יויו המן שהפכו להיט ומלא הכינו אותם, מעמולי המן שגם הם קצרו הצלחה, אוזני המן מבצק פילו שאני אישית הכי אהבתי ו… אוזני המן עם חמוציות בבצק (כן!!) ובמילוי ריבה וקוקוס שממש הפתיעו. כבר הכנתי בשנים קודמות אוזני המן בתחפושת שוקולדית, אבל אני אוהבת לחדש בצקים ולגלות עוד ועוד אפשרויות אז הכנתי בצק שוקולד חדש במילוי קוקוס עסיסי וטעים וחלק מילאתי גם בנוטלה וטחינה ומעל שמתי חלבה.

  • מרדדים את הבצק וקורצים לעיגולים בקוטר 4 ס"מ
  • מניחים מהמלית במרכז
  • סוגרים לצורת אוזן המן
  • אפשר למלא גם במלית נוטלה וחלבה

אני משתמשת לבצק השוקולד בקקאו עם אחוזי שומן גבוהים כך שמתקבל בצק בטעם שוקולד אמיתי. הבצק מתקבל גמיש כמו פלסטלינה וקל מאוד לעבוד איתו. המלית פה היא מלית קוקוס ומלית חלבה אבל אפשר למלא בכל מלית שאוהבים.

אוזני המן שוקולד במילוי קוקוס

לפני שמתחילים:

  1. חשוב להשתמש בקקאו איכותי עם אחוזי שומן גבוהים (22%-24%), כך מקבלים עוגיות עם טעם של שוקולד אמיתי למרות שאין בהן בכלל שוקולד. קקאו איכותי קונים בחנויות מתמחות באפייה. הוא יקר אבל שווה.
  2. את מחית הקוקוס ניתן להכין מראש ולהקפיא. היא מתאימה לשמש כמלית גם בעוגות שמרים, בטארטים, במגולגלות שוקולד ובכלל היא מעולה כמלית לעוגות.
  3. אפשר כבר להכין את אוזני ההמן ולהקפיא עד החג. הם נשמרים מעולה במקפיא ושומרים על הטריות לאורך זמן.
  4. ניתן להחליף את השמנת החמוצה ב – 1/3 כוס קרם קוקוס.

מצרכים לכ -50 אוזני המן

  • 3 כוסות קמח רגיל פחות 3 כפות
  • 3 כפות קקאו איכותי
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1/4 כוס אבקת סוכר
  • 200 גרם חמאה רכה (לפרווה שימו מחמאה או שמן קוקוס)
  • קורט מלח                                
  • 1/4 כוס שמן
  • 100 גרם שמנת חמוצה (לפרווה שימו קרם קוקוס)
  • 1 ביצה גדולה

מלית קוקוס – מתכון של ארז קומורובסקי

  • 1 כוס חלב (לפרווה – שימו חלב קוקוס)
  • 3/4 כוס סוכר
  • 40 גרם חמאה רכה (לפרווה – שימו שמן קוקוס)
  • 1 כפית מחית/תמצית וניל
  • 200 גרם קוקוס

מלית חלבה נוטלה

  • 1/2 כוס נוטלה
  • 1/2 כוס טחינה
  • 1 חלמון ביצה
  • 100 גרם שערות חלבה

אופן הכנה

  1. בצק: שמים בקערה את הקמח, הקקאו, אבקת אפייה, סוכר וניל, אבקת סוכר, חמאה וקורט מלח ומערבבים יחד.
  2. מוסיפים לקערה שמן, שמנת חמוצה וביצה ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד. עקרונית אפשר להתחיל לעבוד איתו מייד אבל רצוי לשים אותו חצי שעה – שעה במקרר כדי שיהיה קל יותר לעבודה.
  3. מלית קוקוס: שמים חלב וסוכר בקלחת ומחממים יחד עד שהסוכר נמס. מכבים את האש ומוסיפים לקלחת חמאה ומחית וניל. מערבבים עד שהחמאה נמסה לגמרי. מוסיפים קוקוס ומערבבים היטב. מניחים בצד 10-15 דקות שהקוקוס יספח את החלב ויהיה יציב ונוח למילוי.
  4. מלית חלבה נוטלה: מערבבים יחד את הנוטלה והטחינה. מתקבלת בלילה דלילה יחסית. מוסיפים חלמון, מערבבים וכמו קסם הבלילה מתגבשת למחית יציבה מאוד.
  5. הכנת אוזני המן: מחלקים את הבצק לשני חלקים. מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעלה בעובי של 3-4 מ"מ, קורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ, מניחים במרכז מהמלית הרצויה וסוגרים לאוזן המן. אם מכינים במלית חלבה נוטלה אז מניחים במרכז מהמלית ומפזרים מעל מעט שערות חלבה.
  6. מחממים תנור לחום של 175 מעלות ואופים כ- 12 דקות. כיוון שהבצק חום וקשה לראות אם הוא אפוי, יש להיזהר שלא לשרוף את אוזני ההמן.
  7. מוציאים מהתנור ומצננים היטב לפני שמעבירים לצנצנת.
  8. לפני ההגשה מפדרים במעט אבקת סוכר ןאפשר גם לזלף מעליהם שוקולד מומס.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגיות יויו מדובשות
    עוגיות יויו מדובשות
  • עוגיות שוקולד מגולגלות עם פיסטוק
    עוגיות שוקולד מגולגלות במילוי קרם פיסטוק
  • מילפיי קוקוס ושוקולד חלב
    מילפיי קוקוס ומוס שוקולד חלב (ללא גלוטן)
  • עוגיות אגוזי לוז מגולגלות
    עוגיות אגוזי לוז במילוי נוטלה, שוקולד חלב ואגוזי לוז
אוזני המן פורים קוקוס

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

12 תגובות

  1. שירן הגב 13 במרץ 2019 בשעה 22:17

    הי.
    נשאר לי המון מילוי של קוקוס יש לך רעיון מה עוד ניתן לעשות איתו,חבל לזרוק הוא כ"כ טעים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 במרץ 2019 בשעה 23:56

      היי שרון. כתבתי שהכמות גדולה. אני מקפיאה ומשתמשת בזה. לא זורקים כלום. ברור שזה טעים

  2. מירב הגב 5 במרץ 2019 בשעה 16:12

    מה אפשר להמיר את שמן קוסקוס ואת קרם קוקוס??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2019 בשעה 16:40

      היי מירב,

      לא ממש הבנתי את השאלה.

      • מירב הגב 6 במרץ 2019 בשעה 20:41

        במה ניתן להמיר את השמנת החמוצה?? לא אוהבת שמן קוקוס או קרם קוקוס

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 במרץ 2019 בשעה 21:43

          היי מירב,
          שימי מיץ תפוזים

  3. יעל הגב 5 במרץ 2019 בשעה 15:33

    נראה מהמם!
    איפה אפשר לקנות קקאו עם אחוזי שומן גבוהים? ניסיתי בכמה סופרים ולא מצאתי מעל 10-12%.
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2019 בשעה 16:40

      היי יעל,

      רק בחנויות שמתמחות באפייה כמו לגעת באוכל, ספייסס

  4. מיכל הגב 5 במרץ 2019 בשעה 8:13

    נראה מעולה!
    אפשר מאותו בצק גם להכין אוזני המן רגילים ללא קקאו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2019 בשעה 10:54

      היי מיכל. בהחלט כן. שימי את כל הכמות קמח במקום קקאו.

  5. אוסנת הגב 4 במרץ 2019 בשעה 14:18

    תודה על המתכון והאוזני המן נראים נפלא!
    רק שאלה: האם יש לדעתך מספיק סוכר? נכון שהמלית מתוקה, אבל אפילו במתכון הנוסף שלך לאוזני המן יש יחס יותר גבוה של סוכר ובבצק זה גם יש קקאו שמוסיף מרירות….
    רק מוודאת לפני ההכנה 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 במרץ 2019 בשעה 17:13

      היי אסנת. לטעמי יש מספיק. אני אישית מתה על מתוקים לא מתוקים חונקים אלא מאוזנים. שמים מעל גם אבקת סוכר. כל בצק הוא שונה. כך הכנתי הפעם ויצא מעולה.

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס