יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
סיגרים מתוקים ממולאים קוקוס ושקדים
ראשי » חגים » סיגרים מתוקים ממולאים קוקוס ושקדים

סיגרים מתוקים ממולאים קוקוס ושקדים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 10 באוקטובר 2016 44 תגובות

מסוג העוגיות שאני מכינה בחגים ואירועים מיוחדים. המתכון מבוסס על עוגיות הטרבדוס המושלמות

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
סיגרים מתוקים

לפני כמה שנים קיבלתי מתכון מעולההה לעוגיות. השם המוזר של העוגיות ואופן ההכנה שלהן סיקרן אותי מאוד והכנתי אותן. הטרבדוס הפכו להיות מבין העוגיות הכי טעימות שהכנתי אי פעם ונכנסו לרפרטואר העוגיות הקבוע שלי בחגים ואירועים מיוחדים. את המתכון קיבלתי ממישהי שלימים הפכה להיות חברה טובה, גם היא בלוגרית מוכשרת ואהובה שכדאי מאוד שתכירו את הבלוג שלה, אם עוד לא יצא לכם להכיר- סיגל ברמר מהבלוג אפייה ביתית.

סיגרים מתוקים

מאז שקיבלתי את המתכון והוא הפך לבן בית אצלי, אני התרגלתי אליו והוא לא יכול בלעדיי 🙂 הוא עבר כמה התפתחויות, לא שינויים חלילה, כי הוא מעולה בדיוק כמו שהוא אבל במקום למלא רק באגוזים וליצור חצי סהר, הכנתי ממנו סיגרים מתוקים ממולאים בקוקוס ושקדים טחונים שאני כל כך אוהבת וגם במלית תמרים ואגוזים מתובלת. למעשה, אפשר למלא בכל מלית שרק אוהבים ולי יש תכניות למלא בעוד כמה דברים מעניינים אבל כרגע אצלי הכי אוהבים את הסיגרים ובצדק!
המתכון המקורי הוא עם כמות כפולה של חומרים. חציתי פה את המתכון לשניים כיוון שגם כך יוצאים המון המון סיגרים. אם מתכוונים להכין כמה סוגים של עוגיות מאותו בצק אני ממליצה להכפיל כמויות.

סיגרים מתוקים

מכינים בצק מהחומרים, נותנים לו לנוח 10 דקות ואז מתחילים לעבוד איתו. מרדדים לעלה דק וחותכים לרצועות מלבניות

סיגרים מתוקים

מרדדים כל רצועה הכי דק שאפשר, ממש עלה שקוף

סיגרים מתוקים

חותכים כל רצועה לשלושה חלקים או יותר אם חתכתם את הרצועות הראשונות לעלה גדול יותר. כל רצועה צריכה לבסוף להיות ברוחב של מקסימום 7-10 ס"מ. הרוחב של העלה יהיה הרוחב של הסיגר עצמו, כך שתחליטו בעצמכם איזה רוחב אתם מעדיפים

סיגרים מתוקים

מכינים את המלית ומניחים על הבצק

סיגרים מתוקים

מגלגלים על המלית וסוגרים לצורת סיגר

סיגרים מתוקים

מניחים על תבנית במרווחים קלים

סיגרים מתוקים

אופים 20-25 דקות עד להזהבה. מקררים וטובלים בסירופ סוכר

סיגרים מתוקים
סיגרים מתוקים

סיגרים מתוקים ממולאים קוקוס ושקדים

מצרכים להמון  סיגרים

  • ½ כוס שמן
  • 100 גרם חמאה/ מחמאה/נטורינה
  • ½ כוס מים
  • 1 שקית  סוכר וניל
  • ½ כפית קינמון
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • כ- ½2 – 3 כוסות קמח רגיל

למלית קוקוס ושקדים

  • 3 כוסות קוקוס
  • 1 כוס שקדים טחונים דק דק
  • 2 טיפות תמצית שקדים (לא חובה)
  • סירופ סוכר בכמות שתגבש את הקוקוס והשקדים למעין מחית או שמן קוקוס שמשדרג מאוד את הטעם (אם משתמשים בסירופ סוכר אפשר לקחת קצת מהסירופ שמכינים לטבילת העוגיות)

סירופ סוכר

  • ½ קילו סוכר
  • 1 כוס מים
  • גרידת תפוז מתפוז שלם
  • כפית תמצית וניל
  • מיץ מלימון שלם

אופן הכנה

  1. המלית: לשים את הקוקוס והשקדים במעבד מזון ולמזוג בהדרגה מהסירופ סוכר או מהשמן קוקוס עד שמקבלים מחית לחה ודביקה מעט.
  2. סירופ סוכר: לבשל את חומרי הסירופ כ- 20-30 דקות עד לקבלת סירופ סמיך.
  3. הבצק: לשים בקערה שמן, חמאה/נטורינה, מים, סוכר וניל ואבקת אפייה ולערבב היטב.
  4. להוסיף קמח בהדרגה עד שמתקבל בצק רך ולא דביק.
  5. לקמח משטח עבודה ולרדד את הבצק לעובי של ½ ס"מ.
  6. לחתוך את הבצק לרצועות ברוחב של 4 ס"מ.
  7. לרדד כל חלק לעלה דק ככל האפשר ולחתוך למלבנים בגודל 5*7 ס"מ בערך.
  8. ליצור מעין נקניקים דקיקים מהמלית ולשים בקצה הצר יותר של המלבן, לגלגל על המלית לצורת סיגר.
  9. להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש ל – 170 מעלות כ- 20-25 דקות עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב יפה.
  10. לקרר את העוגיות מחוץ לתנור ולטבול בסירופ סוכר כשהסירופ על אש קטנה כל הזמן כדקה – 2 דקות מכל ולגלגל בקוקוס או לטבול את שני הקצוות בקוקוס.
סיגרים מתוקים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • ספינג בהתפחה ארוכה
    סופגניות מרוקאיות (ספינג') בהתפחה ארוכה במקרר
  • עוגת גבינה בשלושה טעמים
    עוגת גבינה אפויה בשלושה טעמים
  • עוגיות שוקולד מגולגלות עם פיסטוק
    עוגיות שוקולד מגולגלות במילוי קרם פיסטוק
  • 33
    קוסקוס מתוק חגיגי לחגים ואירועים מיוחדים
טרבדוס סיגרים מתוקים שקדים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

44 תגובות

  1. נחמי הגב 22 בספטמבר 2024 בשעה 2:13

    מתכון מעולה!! הכנתי והיה פשוט כיף לעבוד עם הבצק! תודה על מתכונים ברורים וטעימים!
    שנה טובה!:)

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בספטמבר 2024 בשעה 7:50

      כייף ממש לשמוע
      תודה

  2. חנה הגב 23 ביולי 2024 בשעה 7:45

    נראה מתכון טוב
    האם אפשר לטגן את הסיגרים?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביולי 2024 בשעה 7:37

      מניחה שכן אבל יוצא הכי טעים באפייה

  3. Inbal הגב 19 באפריל 2022 בשעה 6:24

    הייי, אם אני רוצה להכין כמה ימים לפני ההגשה, עדיף להכין להקפיא ורק לאחר ההפשרה לטבול בסירופ?
    תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 באפריל 2022 בשעה 10:34

      היי
      אפשר להכין הכל ולהקפיא וזה גם נשמר מצויין במקרר

  4. לאה זאגא הגב 31 באוגוסט 2021 בשעה 15:22

    חייבת לומר לך שהכנתי ויצאו מעולים !!!! טעים בטרוף, הכנתי כמות כפולה, כבר גמרו לי מחצית מהעוגיות(הנכדים שלי, לבריאות!) חייבת להכין עוד, מתכון מדוייק וטעים מאוד וחגיגי, תודה לך ושנה טובה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 באוגוסט 2021 בשעה 18:44

      איזה כייף לאה יקרה,
      תודהה וחג שמח

  5. דורית הגב 31 באוגוסט 2021 בשעה 7:04

    הי , ושאלה נוספת,
    אפשר להכין עם עלי סיגר מוכנים ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 באוגוסט 2021 בשעה 8:38

      היי דורית,
      בהחלט כן. אפילו עדיף עם בצק פילו

      • כרמלה הגב 21 בספטמבר 2022 בשעה 13:19

        היי אפשר להשתמש במילוי לעוגות שמרים? תודה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בספטמבר 2022 בשעה 15:18

          כן רק שזה קצת יבש לשמרים

  6. אסתר הגב 12 ביוני 2021 בשעה 22:33

    מתכון מעולה!
    הכנתי לשבת כל המשפחה ממש אהבה!
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 ביוני 2021 בשעה 19:13

      כייף לשמוע אסתר ♥

  7. ניב הגב 6 בינואר 2021 בשעה 9:31

    ואה ואה כמה טעים !!כמו כל הפוסטים שאת מעלה גם זה מצליח לעורר את חושי הטעם? תודה רבה לך! כל מתכונייך שנוסו במטבחי מוצלחים בלשון המעטה ..

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בינואר 2021 בשעה 12:51

      תודה רבה ניב ♥

  8. לימור מזרחי הגב 24 בספטמבר 2020 בשעה 16:29

    יהודית יקרה,

    תודה על עוד מתכון מוצלח(מיני רבים…..) לכל מתכון שלך הצלחה בטוחה!!
    בכל הסבר שלך , אין מקום לטעויות!

    בברכת שנה טובה,
    לימור

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בספטמבר 2020 בשעה 16:39

      תודה רבה לימור
      כייף לשמוע ♥
      גמר חתימה טובה

  9. אורית שמחה הגב 17 בספטמבר 2020 בשעה 7:39

    למדתי מימך מה כונה תמצאו בבלוג ,מה זה בלוג
    לא ידעתי
    חיפשתי בגוגל
    מצאתי אותך
    אשרייך

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בספטמבר 2020 בשעה 12:51

      מהמם אורית חג שמח ♥

  10. paz הגב 17 בספטמבר 2020 בשעה 7:13

    היי יהודית,
    מתכון מעולה!
    הכנתי אותם אתמול, יצא מושלם.
    איפה לשמור אותם ? בחוץ, במקרר או במקפיא ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בספטמבר 2020 בשעה 7:24

      היי פז, איזה כייף לשמוע!
      אפשק בחוץ עד שבוע, אפשר במקרר חודש ויותר ואפשר במקפיא כמה חודשים. הכי חשוב בשכבה אחת כי הם עם סירופ. שלא יידבקו אחד לשני

      • Paz הגב 17 בספטמבר 2020 בשעה 15:14

        תודה רבה!!
        שנה טובה ומתוקה 🙂

  11. הילה הגב 16 בספטמבר 2020 בשעה 9:26

    היי יהודית שנה טובה

    מילוי שוקולד יעבוד פה? ואם כן תוכלי לצרף לי מתכון למילוי טעים?

    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בספטמבר 2020 בשעה 14:24

      את יכולה לשים שורה של קוביות שוקולד אבל לסגור טוב את הקצוות.
      קחי בחשבון שבלי סירופ הבצק לא טעים. חובה סירופ

  12. אליס הגב 16 באוגוסט 2020 בשעה 6:35

    היי יהודית
    התאהבתי בבלוג שלך,מתכונים מצויינים,הכל מוסבר ומפורט כהלכה יישר כוח.
    לשאלתי,האם השקדים הטחונים חלוטים?
    האם ניתן להוריד מכמות הקוקוס ולשים יותר שקדים?
    תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 באוגוסט 2020 בשעה 9:16

      היי אליס, איזה כייף לשמוע.
      את יכולה גם חלוטים וגם טחונים עם קליפה, מה שבא לך. אפשר להכין רק עם קוקוס או רק עם שקדים

  13. רחל הגב 10 במרץ 2020 בשעה 14:33

    הי יהודית, חג שמח
    אוהבת את הבלוג שלך?
    למלית החלפתי את סירופ הסוכר בשמן קוקוס .
    כמעט צנצנת שלמה… ועדיין התערובת לא התגבשה מספיק.
    מה את מציעה להוסיף כדי שהתערובת תתגבש יותר?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 במרץ 2020 בשעה 16:59

      היי רחל,

      צנצנת שלמה של שמן קוקוס?? זה המון. אם השמן היה נוזלי את חייבת לתת לו להתייצב במקרר

  14. לבנה הגב 30 באפריל 2018 בשעה 21:12

    זה ממש לא טרבדוס
    טרבדוס הם מאפים בצורת חצי ירח
    ממולאים באגוזים קינמון וסוכר
    אשר לאחר האפייה שלהם טובלים אותם בנוזל מתוק אשר מורכב מדבש או סוכר מבושל במים עם מעט לימון.
    אגב יוצאי טורקיה נוהגים לעשות אותם בחגים ובשמחות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באפריל 2018 בשעה 23:33

      תקראי טוב את הפוסט

      • מירב הגב 7 באוקטובר 2020 בשעה 21:41

        הי
        אפשר להחליף את המרגרינה בשמן?
        שהבצק יכיל שמן בלבד?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 באוקטובר 2020 בשעה 8:46

          היי מירב,
          זה לא משהו שניסיתי. מה שכן, את יכולה לשים במקום שמן קוקוס שעובד כמו חמאה רק שהוא טבעוני

  15. אפרת הגב 30 בנובמבר 2017 בשעה 18:05

    היי
    אפשרי להחליף את המרגרינה בחמאה או שמן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בנובמבר 2017 בשעה 19:21

      היי בהחלט אפשר להחליף לחמאה אבל קחי בחשבון שהמרקם יהיה פחות פריך. יש מתכונים שעם מרגרינה הם יותר מוצלחים

      • אורטל הגב 23 בספטמבר 2020 בשעה 17:53

        היי יהודית חג שמח
        רציתי לדעת לגבי המרגרינה להמיס אותה
        או כשהיא רכה ללוש ביחד עם הקמח
        מחכה לתשובתך המהירה תודה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בספטמבר 2020 בשעה 21:38

          רכה. לא צריך להמיס

  16. עדי הגב 17 בנובמבר 2017 בשעה 15:35

    שלום יהודית,
    מתה על הבלוג המשגע שלך!
    צריכה להכין לגיסתי לעתיד למקווה.
    כמה זמן לפני אפשר להכין את הסיגרים (בפילו),שלא יתרככו ?
    תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בנובמבר 2017 בשעה 19:01

      איזה כייף לי. תודה עדי. הם לא מתרככים כל כך מהר אבל את יכולה להכין ולהקפיא אפילו חודשיים

  17. סיגל ברמר הגב 13 באוקטובר 2016 בשעה 7:38

    אהובה שלי איזה כיף כבוד הוא לי מוכשרת הסיגרים מעלפים !! נשיקות

  18. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באוקטובר 2016 בשעה 16:57

    בטח. הכנתי שנים עם פילו. יוצא מעולה בשני המקרים

    • שושי הגב 14 במרץ 2020 בשעה 9:53

      r
      אפשר לקבל המתכון עם פילו את אלופה

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 במרץ 2020 בשעה 14:05

        אותה מלית. פשוט לעבוד עם פילו

  19. Nava-Lee Rousso הגב 11 באוקטובר 2016 בשעה 16:48

    האם ניסית להכין זאת עם בצק פילו?

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס