יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
חיתוכיות נוטלה שנמסות בפה
ראשי » חיתוכיות » חיתוכיות נוטלה שנמסות בפה

חיתוכיות נוטלה שנמסות בפה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 14 באפריל 2018 24 תגובות

חיתוכיות נוטלה שנמסות בפה – כשמתחשק לי טארט ולא בא לי על כל התהליך של הכנת הבצק, הקפאה ואפייה, אני מכינה חיתוכיות שיוצאות מושלמות!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
חיתוכיות נוטלה שנמסות בפה

אני מטורפת על טארטים, כל טארט, לא משנה איזה –  אני אוהבת! הבצק הפריך והנימוח שמשולב לעיתים עם קרמים ופירות ולעיתים עם רוטב רויאל מתוק ופירות זה בעיני אחד הדברים הטעימים. ואני לא אוהבת רק לאכול, אלא גם להכין טארטים. בעצם אני הכי אוהבת להכין טארטים. כמעט תמיד יהיה לי בצק מוכן לאפייה במקפיא ואז, במקרה הקל, שרוצים טארט מהיר, רק לשלב קרם ופירות וזהו! מי ששותף לאהבה הגדולה שלי לטראטים זה חורצ'ק האמצעי שלי. שנינו חובבי טארטים מושבעים.

הפעם, התכוונתי להכין טארט נוטלה, אבל אחרי כל הבישולים בשישי לא היה לי כוח להתעסק עם רידודים והקפאת הבצק וכו' אז החלטתי לעשות מה שאני תמיד עושה כשמתחשק לי טארט מהיר וקל- חיתוכיות. יש לי בבלוג כבר כמה וכמה מתכונים לחיתוכיות מעולות שנולדו בעיקר מחוסר זמן וכוח ועכשיו גם זו נוספה למשפחה.

מכינים בצק פריך בקערה, לא מפעילים מיקסר או מעבד מזון, מחלקים לשלושה חלקים ומרדדים על נייר אפייה. מניחים חלק ראשון בתבנית, מוזגים שוקולד ומניחים עוד שכבה, עוד שוקולד ומסיימים בשטרוייזל מאותו בצק, סתם שיהיה מעניין. זהירותתתתת!!!!  כשזה יוצא מהתנור זה נחטף כמו גרעינים. ראו הוזהרתם 🙂

חיתוכיות נוטלה שנמסות בפה

חומרים לתבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ (36 עוגיות)

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1/4 כוס אבקת סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • 1 ביצה
  • ½2 – 3 כוסות קמח רגיל (רצוי קמח עוגיות של סוגת)

למלית נוטלה

  • ½1 כוסות נוטלה
  • ¾ כוס שמנת מתוקה 38% שומן
  • 2 חלמונים

אופן הכנה

  1. הבצק: שמים בקערה את כל החומרים של הבצק יחד ומעבדים כמה שניות לבצק אחיד. לא מעבדים יותר מידי אלא רק עד שמתגבש בצק אחיד. מתחילים עם ½2 כוסות קמח ורק אם הבצק דביק מידי מוסיפים עוד קצת בהדרגה עד לקבלת בצק גמיש ונוח ללישה.
  2. מחלקים את הבצק לשלושה  חלקים שווים פחות או יותר. פה לא חייב לדייק במאה אחוזים.
  3. משמנים תבנית/רינג  ומרפדים בנייר אפייה.
  4. המלית: מערבבים יחד נוטלה, שמנת מתוקה וחלמונים לבלילה נוזלית מעט שנוח למזוג (לא מחממים! רק מערבבים יחד עד שזה מתאחד).
  5. מרדדים חלק אחד של הבצק על נייר אפייה בגודל התבנית פחות או יותר ונעזרים בנייר האפייה כדי להניח את הבצק בתבנית. מחוררים את הבצק עם מזלג. מוזגים חצי מכמות השוקולד ומישרים עם פלטה.
  6. מרדדים עוד חלק מהבצק על נייר אפייה ובזהירות מניחים על מלית השוקולד.
  7. מוזגים את יתרת השוקולד על הבצק.
  8. את החלק השלישי של הבצק מפוררים על השוקולד – אפשר עם הידיים כמו שאני עשיתי או עם מגרדת על החלק הרחב יותר.
  9. מחממים תנור לחום של 160 מעלות במצב טורבו.
  10. אופים 30-40 דקות עד שהשוקולד נראה יציב והפירורים שחומים אבל לא מידי. אם הפירורים מזהיבים והעוגה טרם התייצבה, מכסים עם נייר כסף בצורה רופפת שתבודד את הטארט מחום התנור וממשיכים לאפות. זה יבטיח שהשוקולד יתייצב בוודאות והפירורים לא ישחימו מידי. אצלי בתנור – זה נאפה יחד בדיוק ללא צורך בכיסוי הטארט.
  11. מוציאים מהתנור, מצננים חצי שעה ופורסים לריבועים.

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • שקשוקה ופיצה = שקשופיצה :)
    שקשוקה ופיצה = שקשופיצה 🙂
  • רוטב טריאקי ביתי מושלם
    רוטב טריאקי ביתי מושלם
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
    עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
בצק פריך חיתוכיות טארט נוטלה שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

24 תגובות

  1. מירב הגב 16 בנובמבר 2021 בשעה 7:17

    שלום
    נראה מעולה. אפשר להכין יומיים לפני ההגשה?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בנובמבר 2021 בשעה 18:43

      היי מירב
      בוודאי שכן

      • מירב הגב 22 בנובמבר 2021 בשעה 16:07

        חזרתי לספר שיצא מעולה!!! כולם אהבו. השתמשתי רק בחצי ממילוי השוקולד והיה עדיין טעים.

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בנובמבר 2021 בשעה 12:18

          כייף ממש לשמוע מירב

  2. אירית הגב 10 בפברואר 2021 בשעה 10:56

    היי יהודית התבנית בתמונה נראית יותר גדולה מ- 20 סמ. לאיזו תבנית עגולה הע7גה מתאימה ,?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בפברואר 2021 בשעה 11:26

      היי אירית,
      אם כתבתי 20 ס"מ אז זה 20. אותו קוטר – 20 ס"מ

      • אירית הגב 10 בפברואר 2021 בשעה 13:26

        היי יהודית עשיתי בתבנית 26. חילקתי את הבצק ל-2 ולא שמתי פירורים למעלה כי לא היה מספיק בצק. . 50 דקות בתנור ויצא טעים מאוד.

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בפברואר 2021 בשעה 13:52

          אוקיי גם סבבה. העיקר שאת מרוצה 🙂

  3. דניאל הגב 15 ביוני 2019 בשעה 14:50

    היי יש אפשרות במקום להכין את הבצק להחליף אותו בבצק פריך מוכן של מעדנות ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 ביוני 2019 בשעה 22:23

      היי דניאל. אפשר

  4. אבישג הגב 5 במאי 2019 בשעה 18:25

    יהודית יקרה בפסח הכנתי את טארט הבוטנים המדהים שפירסמת יצא מעלף כולם השתגעו עליו…תודה רבה.
    האם ניתן להחליף את החמאה בשמן קוקוס?אם כן כמה?לא אוהבים אצלי חמאה…נשמח למתכונים פרווה?תודה על כל המתכונים המושלמים שלך כבר ניסיתי המון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במאי 2019 בשעה 20:37

      היי אבישג. אני שמחה מאודדד שאהבתם. בהחלט אפשר שמן קוקוס במקום חמאה. אותה כמות בדיוק

  5. אביגיל הגב 14 בפברואר 2019 בשעה 18:55

    החיתוכיות יצאו מעולות!!
    תודה!
    אגב. לאלו ששאלו בתגובות מעליי… כוס נוטלה=280גרם.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בפברואר 2019 בשעה 21:58

      תודההה אביגייל ♥ שמחה ממש שאהבת

  6. קרין הגב 21 בדצמבר 2018 בשעה 17:03

    היי כמה זה נוטלה בגרם?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בדצמבר 2018 בשעה 19:06

      היי קרין. לא שקלתי

  7. מיה הגב 11 במאי 2018 בשעה 18:26

    תודה רבה יהודית על מתכון מעולה וטעים מאד מאד! הילדים שלי מאד אהבו אותו. בפעם הבאה אאפה אותו עוד קצת, במרכז הקרם נוטלה נשאר נוזלי, זה לא אסתטי כמו שלך אבל טעים בטירוף

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 במאי 2018 בשעה 18:56

      בשמחה יקירה. שמחה שאהבת

  8. חופית הגב 9 במאי 2018 בשעה 19:18

    הי! פעם ראשונה שלי בבלוג וכבר התמוגגתי! לא יודעת מה להכין קודם 🙂

    רציתי לשאול אם ניתן להכין את החיתוכיות האלה בגרסה פרווה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במאי 2018 בשעה 19:41

      ברוכה הבאה חופית. כייף שאת כאן. הכל אפשר להמיר לפרווה אבל הטעם בחיים לא יהיה אותו דבר ונוטלה זה חלבי. אבל אפשר

  9. מיקי הגב 14 באפריל 2018 בשעה 23:16

    בתנור רגיל לא טורבו על איזה חום לאפות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 באפריל 2018 בשעה 23:44

      בדיוק אותו חום. הטורבו פשוט עוזר לאפות גם את השכבה הפנימית

  10. קרן הגב 14 באפריל 2018 בשעה 23:04

    היי יהודית,אפשר לוותר על החלמונים במלית או לשים משהו אחר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 באפריל 2018 בשעה 23:43

      לא. אי אפשר לוותר. כי זה גם שומן שהנוטלה חייבת כדי לא להתייבש וזה גם מייצב את השוקולד.

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס