יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
לחם מרוקאי – פרנה אפוי על חלוקי נחל
ראשי » טבעוני » לחם מרוקאי – פרנה אפוי על חלוקי נחל

לחם מרוקאי – פרנה אפוי על חלוקי נחל

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 27 באוקטובר 2018 19 תגובות

לחם מרוקאי – פרנה אפוי על חלוקי נחל. לחם שנאפה בסיר גריל חשמלי שמניחים בתוכו חלוקי נחל. מחממים את חלוקי הנחל והתוצאה הכי קרובה לזה של הטאבון

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
לחם מרוקאי – פרנה אפוי על חלוקי נחל

כמעט אין שישי שאני לא מכינה איזה סוג של לחם בית. זה יכול להיות חלות שבת , פיתות תימניות או לחמניות. את הפרנה אני מכינה כבר שנים ובעבר, בבלוג הקודם היה אפילו מתכון שהורדתי כי התמונות היו מחרידות. אז השבוע הכנתי שוב בשעה שעדיין אפשר לצלם ולאור מיליון בקשות למתכון באינסטגרם (בואו לעקוב אחריי גם שם, אני מעלה שלבים של מתכונים בסטוריז), הנה אני פה מעלה את המתכון.

אז מה מיוחד בפרנה? את הפרנה אני אופה בסיר גריל חשמלי שבתוכו אני מניחה חלוקי נחל שאני מחממת היטב לפני שאני מניחה את הפיתות. האבנים מוליכות חום מאוד גבוה וכך הפיתה מקבלת מכת חום שדומה במקצת לזו של הטאבון. למעשה, זה הכי קרוב לטאבון שאפשר להשיג באפייה. את הבצק הזה אני מכינה מקמח 00. אני הולכת להסביר קצת על קמח 00 וזו ממש לא פרסומת! כשאני אוהבת משהו אני ממליצה עליו בכל מקרה.  למה הוא נקרא 00? ככה מסווגים האיטלקים את הקמח שלהם. הם ממספרים את הקמחים מ-00 עד 3 כאשר ה- 3 זה קמח מלא. קמח 00 הוא קמח לבן מאוד וטהור שמכיל רק את לב גרעין החיטה. סוג הקמח הזה מאפשר ספיחת נוזלים גבוהה מאוד ולכן ניתן להכניס לבצק יותר מים ולקבל את אותן בועות אוויר שאנחנו כל כך מחפשים במאפים. כמות האוויר שהבצק לוכד במהלך הלישה גבוהה מאוד ולכן נקבל בצק קליל, אוורירי וקל מאוד ללישה ופתיחה. את הקמח אני קונה בחנויות שונות כמו קשת טעמים, ספייסס וטיב טעם. המחיר שלו יותר מכפול מהמחיר של הקמח הרגיל אבל התוצאה לא ניתנת בכלל להשוואה כך שאל תהססו, לכו לחפש קמח 00 שיהיה לכם קבוע במזווה.

לחם מרוקאי – פרנה אפוי על חלוקי נחל

לפני שמתחילים:

  • את הבצק אני מכינה מקמח 00. כמובן שאפשר להכין מקמח רגיל אבל ייתכן שכמות המים תהיה שונה.
  • את הלחם הזה אופים בסיר גריל חשמלי על חלוקי נחל לוהטות. אפשר לאפות גם בתנור על החום הכי גבוה אבל התוצאה מעט שונה.
  • את הלחמים המוכנים אפשר להקפיא. כשרוצים לאכול, מפשירים ומחממים בתנור כדי להחזיר את הפריכות.

מצרכים לכמות של 6 פיתות

  • 1 ק"ג קמח 00
  • ½1 כפות שמרים יבשים
  • 1 כף סוכר
  • 650-700 מ"ל מים מהברז
  • 1 כף גדושה מלח
  • ¼ כוס שמן זית
  • חלוקי נחל שטופים היטב ומיובשים
  • סיר גריל חשמלי

אופן הכנה

  1. שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים.
  2. מתחילים לערבל על מהירות נמוכה ומוסיפים בהדרגה את המים. מוודאים שהמלוש אוסף את כל הבצק גם מלמטה. אפשר לעצור את המיקסר ובעזרת כף לערבב את כל תחתית הקמח כדי שלא יישאר קמח שלא נילוש. אחרי שתי דקות לישה מוסיפים את המלח ולשים 5 דקות.
  3. מוסיפים את השמן בזרם דק לבצק. הבצק מתפרק ואחרי 2-3 דקות לישה חוזר לעצמו ומתגבש.
  4. מעבירים את הבצק לקערה גדולה משומנת קלות ומתפיחים חצי שעה.
  5. מוציאים את הבצק למשטח עבודה משומן קלות ויוצרים ממנו מעין מלבן. הבצק מעולה ומתמסר בקלות (יש סרטוני הדגמה בהיילייטס בפרופיל שלי באינסטגרם) מקפלים את המלבן לחצי ואז שוב לחצי ומתפיחים שוב חצי שעה. חוזרים על פעולת הקיפול וההתפחה עוד 3 פעמים – סה"כ 4 פעמים וכשעתיים התפחה.
  6. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים, מעצבים כל חלק לכדור עגול ויפה, מניחים את כל העיגולים במרווחים גדולים  ומתפיחים כשעה.
  7. מחממים סיר גריל חשמלי שהנחנו בתוכו חלוקי נחל. את החלק התחתון של הסיר מניחים על הגז על להבה בינונית ומחממים אותו היטב כך שהאבנים יהיו לוהטות.
  8. מקמחים או משמנים מעט את האבנים על מנת שהבצק לא יידבק אליהן. בעזרת הידיים פותחים כל כדור בצק לפיתה בעובי של כ -½ – 1 ס"מ ומניחים בזהירות על האבנים הלוהטות. סוגרים עם המכסה של הסיר ואופים כ – 2 דקות עד שהפיתה משחימה. אם יש צורך והפיתה לא נאפתה מהאבנים הלוהטות – הופכים אותה ואופים עד שהיא מוכנה.
  9. מעבירים את הפיתות המוכנות למגבת מטבח ומכסים אותן. מכינים את כל הפיתות ומניחים אחת על השנייה מתחת למגבת.
  10. ניתן להקפיא את הפיתות, להפשיר ולחמם בתנור כדי להחזיר להן את הפריכות.

לפני שתשאלו – זה הסיר גריל והקמח 00. יש כל מיני חברות, אני אוהבת את זו

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • דג מרוקאי חריף עם גזר וגמבה
    דג מרוקאי חריף עם גזר וגמבה
  • סלט סביח על פיתה/לאפה מהירת הכנה במחבת
    סלט סביח על פיתה/לאפה מהירת הכנה במחבת
  • עראיס דג מדג אמנון טרי
    עראיס דג מדג אמנון טרי
לחם מרוקאי פרנה קמח 00

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

19 תגובות

  1. אוריאל הגב 19 באוקטובר 2021 בשעה 19:36

    מאיפה אני קונה חלוקי נחל שאפשר לאפות איתם שמעתי שיש חלוקי נחל שמתפוצצים בסיר גריל זה נכון ואם כן אז איזה סוג לקנות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 באוקטובר 2021 בשעה 8:11

      היי אוריאל,
      אני קניתי בחנות גינון

  2. Livya הגב 3 באוקטובר 2021 בשעה 9:02

    היי יהודית,
    קודם כל רוצה להגיד לך שהאתר שלך מהמם, והכנתי כמה מתכונים שלך שהיו נפלאים!
    בשישי האחרון ניסיתי להכין את הפרנה והיו לי כמה בעיות:
    אפיתי בתנור, על תוכנית טורבו בחום גבוה, עם תבנית ובה חלוקי נחל שהתחממו למשך כשעה והיו לוהטים. הבצק תפח מאוד לפני האפיה אך בתנור לא תפח כמעט, הלחם לא השחים בצורה האופיינית, ואחכ התייבש במהירות והתקשה מאוד.

    אשמח להתייחסות שלך כדי להצליח בניסיון הבא. בכל מקרה אנסה עם סיר גריל חשמלי.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 באוקטובר 2021 בשעה 19:52

      היי ליביה, זה נשמע שמשהו עם הבצק לא היה תקין. משהו בתהליך ההכנה או ההתפחה. אולי תפיחת יתר.

      • ליויה הגב 12 באוקטובר 2021 בשעה 17:00

        אכן הבצק תפח המון. יש לך סרטון של תהליך ההכנה עם חלוקי הנחל והסיר החשמלי?
        האם האש דולקת מתחת לסיר כל זמן האפיה?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 באוקטובר 2021 בשעה 10:42

          היי ליויה,
          אין לי סרטון לזה. תעשי בדיוק מה שכתוב במתכון והכי חשוב ללוש טוב את הבצק. אם כתוב אש מתחת לסיר אז כן ואם לא, אז לא
          בהצלחה

          • ענת 19 באוקטובר 2021 בשעה 6:00

            מאיפה ניתן להשיג חלוקי נחל?תודה

          • יהודית אביב הלוחשת לאוכל 19 באוקטובר 2021 בשעה 10:26

            היי ענת,
            או ליד מקורות מים בטבע או קונים בחנות גינון

  3. אלישבע הגב 21 באפריל 2020 בשעה 20:52

    היי,
    יש לי סיר בישול איטי חשמלי (עם קדרת חרס, זה סיר שמתאים לתבשילי קדרה), זה מתאים על חום גבוה או שכבר עדיף בתנור?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באפריל 2020 בשעה 21:03

      היי אלישבע.

      אני לא מכירה את הסיר. צריך לאפות בחום מאוד מאוד גבוה ממש כמו טאבון.
      אני ממליצה לחמם טוב טוב את התנור עם חלוקי נחל בתוכו ולאפות עליהן

  4. מיטל הגב 21 באפריל 2020 בשעה 12:18

    אחרי מתכוני המימונה שלא הפסיקו להרעיף מחמאות בזכותך התמכרתי לבלוג ….. אשמח לדעת אם ניתן להשתמש בקמח לחם / קמח לבן רגיל כתחליף לקמח 00

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באפריל 2020 בשעה 16:04

      איזה כייףףף מיטל.
      בהחלט אפשר

  5. ליאור הגב 1 בנובמבר 2019 בשעה 16:25

    איך אפשר להכין בתנור בלי חלוקי נחל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בנובמבר 2019 בשעה 20:10

      היי ליאור,

      בלי חלוקי נחל ובתנור אלו יהיו פיתות רגילות, טעימות אמנם אבל רגילות

  6. אתי דר הגב 29 באוקטובר 2018 בשעה 6:30

    תודה , אנסה ?

  7. אפרת הגב 28 באוקטובר 2018 בשעה 9:04

    נראה מקסים!
    הצלחת לגרות אותי 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באוקטובר 2018 בשעה 17:57

      תודהה רבה אפרת

  8. אתי דר הגב 28 באוקטובר 2018 בשעה 9:00

    שלום יהודית
    קוראת בהנאה את הבלוג שלך ומאד מתרשמת
    חלק עושה ותמיד מצליח, כיף
    לגבי לחם הפרנה , אשמח לקבל הנחיות על שימוש בתנור, מעלות וזמן אפייה
    חשבתי להכניס חלוקים על משטח מתכת שיש לי
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באוקטובר 2018 בשעה 17:57

      היי אתי. תודהה. אני שמחה שאת נהנית מהבלוג. לגבי אפייה בתנור – תדליקי על החום הכי גבוה שיש לך. שימי חלוקי נחל ותחממי אותן כשעה עד שהן ממש לוהטות ואז תשימי את הפיתות לאפייה. אני מעריכה שזה ייקח כ – 10 דקות אפייה מצד אחד ואז תהפכי. את כבר תראי כשזה מוכן לפי הצבע.

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס