יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
פבלובה אישית יפהפייה ומושלמת
ראשי » כל המתכונים » פבלובה אישית יפהפייה ומושלמת

פבלובה אישית יפהפייה ומושלמת

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 31 בדצמבר 2019 2 תגובות

פבלובה היא אחד הקינוחים הכי קלים להכנה, הכי מרשימים והכי טעימים שיש. סה"כ מחומרים הכי בסיסיים ופשוטים מכינים קינוח כל כך יפה ומרשים שהכי כייף להגיש לשולחן כקינוח מרכזי גדול או כקינוח אישי, בכל מקרה זה טעים מאוד

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
פבלובה אישית יפהפייה ומושלמת
פבלובה אישית

אם יש קינוחים שאני לא יכולה לעמוד בפניהם, זה קינוחי פירות. אני מטורפת על קינוחים עם פירות – טריים, אפויים, ממש לא משנה. השילוב של הפירות בעוגות וקינוחים מטריף בעיני. ומה שעוד יותר מטריף זה פבלובה, פריכה מבחוץ ורכה כמו מרשמלו מבפנים, עם ערימה של קצפת ופירות טריים, רצוי מעט חמצמצים כדי לאזן את המתיקות שלה. בקיצור, הבנתם שאני מכורה למתוקים פירותיים 🙂 🙂

פבלובה אישית

למרות שהיא נראית מורכבת, היא הכי קלה להכנה. סה"כ מכינים מרנג מאוד יציב, מזלפים את הצורה המועדפת ואופים על חום נמוך במצב טורבו, עד שהן יבשות מבחוץ ועם מרקם של מרשמלו מבפנים. היא הכי יפהפייה והכי מתאימה לשינוע כשמתארחים ורוצים להביא לארוחה קינוח. אפשר להכין אותה כמה ימים מראש ולשמור בקופסה אטומה, אפשר להכין אותה אפילו חודש מראש ולשמור במקפיא. בקיצור, היא גמישה, קלה לשינוע, יפהפייה וטעימה בטירוף. כנסו פה לראות את הפבלובה המגולגלת שהכנתי וגם את הפבלובה הגדולה.

פבלובה אישית

בכל פעם שאני נשארת עם חלבונים מיותרים, אני מכינה פבלובה או נשיקות מרנג. אני יודעת שהם נשמרים אפילו חודשים במקפיא ואפילו פעם עשיתי ניסוי ושמרתי נשיקות בצנצנת במזווה, זה החזיק מעל שנה (כן!) אפשר להכין את הפבלובה כעוגה גדולה, מרכזית ואז כל אחד לוקח לעצמו תלולית, או כעוגות אישיות קטנות יותר שגם אותן כייף לאכול והכי כייף לקשט. יש אינסוף קישוטים שאפשר לקשט בהם את הפבלובה, היא בכל מקרה תהיה יפהפייה. הפעם, החלטתי לקשט אותה באווירת סוף השנה האזרחית והשלג שיורד באירופה ובחרמון. אני מתה על המראה הלבן שלג הזה ומעל פירות אדומים סקסיים של חורף.

פבלובה אישית

פבלובה אישית יפהפייה ומושלמת

לפני שמתחילים

  • את הפבלובה ניתן להכין אפילו חודש מראש ולשמור במקפיא.
  • אני כמובן אוהבת קצפת חלבית, אבל אם רוצים פבלובה פרווה – פשוט מקציפים שמנת צמחית או קרם קוקוס – שמים את קרם הקוקוס במקרר למשך 24 שעות כשהפחית מונחת הפוך. בזמן הזה הקרם ייפרד מהמים. את המים שופכים ונשארים עם הקרם, אותו ניתן להקציף ממש כמו שמנת מתוקה.
  • הכלל שלי להכנת מרנג הוא: על כל כמות של חלבונים אני שמה כמות כפולה של סוכר. בעיני מתקבל מרנג הכי מוצלח.
  • את המרנג אני מכינה בשיטה השוויצרית – חימום חלבונים וסוכר על באן מארי ואז הקצפה ארוכה עד לקבלת מרנג מאוד יציב ומבריק.

מצרכים לכ – 20 פבלובות אישיות

  • 3 חלבונים גדולים (120 גרם)
  • 1.5 כוס סוכר פחות כף (240 גרם)
  • 1 כף קורנפלור (10 גרם)

להגשה

  • 2 שמנת מתוקה 38%
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל /מייצב קצפת
  • פירות העונה טריים

אופן הכנה

שמים חלבונים וסוכר בקערת המיקסר ובעזרת מזלג או מטרפה מערבבים.

מניחים את קערת המיקסר על סיר עם מים רותחים על להבה נמוכה (באן מארי) למשך כמה דקות (7-10 דקות) וכל הזמן מערבבים עד שהסוכר נמס לחלוטין. בודקים עם היד שכל הסוכר נמס.

מעבירים את קערת המיקסר להקצפה ומקציפים במשך 10 דקות, עד שמקבלים מרנג מאוד יציב ומבריק.

מוסיפים את הקורנפלור ומקציפים עוד 3 דקות.

בעזרת רינג או כוס בקוטר של 7-8 ס"מ משרטטים עיגולים על נייר האפייה עם מרווחים של 3 ס"מ אחד מהשני, הופכים את הנייר ומזלפים על הסימונים עם צנתר חלק בקוטר של 1 ס"מ עד לגובה של 5-6 ס"מ. בעזרת כף יוצרים גומה במרכז המרנג.

מחממים תנור לחום של 130 מעלות על מצב טורבו ואופים את הפבלובות מינימום 3-4 שעות. בודקים שהפבלובות מתנתקות מנייר האפייה בקלות וזה הסימן שהן מוכנות. מקררים בתנור לחלוטין.

בשלב הזה אפשר להקפיא את הפבלובות עד חודש.

להגשה: מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקצף יציב. מזלפים לתוך הגומה שיצרנו בפבלובות, מניחים מעל פירות טריים ומגישים.

שתהיה לכולנו שנה אזרחית מדהימה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • תפוחים שלמים בפילו
    תפוחים שלמים אפויים עטופים בבצק פילו
  • מילפי שקדים לפסח
    מילפיי שקדים, מסקרפונה ופטל
  • עוגת גבינה קרם ברולה
    עוגת גבינה קרם ברולה מושלמת
  • עוגת גבינה עננים
    עוגת גבינה עננים אפויה בסיר

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

2 תגובות

  1. יהודית הגב 12 בספטמבר 2021 בשעה 1:42

    הי, רציתי לשאול אם ניתן להקפיא לאחר ההרכבה ההינו- לאחר מילוי המרנג בקצפת ותותים תודה מראש

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בספטמבר 2021 בשעה 14:04

      היי יהודית,
      לא. אפשר להקפיא ללא ההרכבה ולהרכיב סמוך לזמן שאוכלים

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
כלללללל עזה דגלים דגלים!!! אמןןןן שכל החיילים יחזרו בשלום ויחזירו איתם את החטופים🙌🙌🙌 גאהההה בחיילים המדהימים שלנו!! שתהיה לנו שבת שקטה ואמןןןן שנתבשר בבשורות חדשות טובות🙌🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס