יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
לחם ללא לישה
ראשי » טבעוני » לחם ללא לישה

לחם ללא לישה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 29 במאי 2018 23 תגובות

לחם ללא לישה שמכינים ממינימום חומרים ויוצא כל כך טעים ומיוחד. בניגוד למתכוני שמרים, פה רק מערבבים את החומרים ומתפיחים 12-18 שעות (כן!) יוצא מושלם!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

את הלחם הזה ללא לישה ראיתי כבר לפני כמה וכמה שנים בכל מיני אתרים ובלוגים. הוא תמיד נראה לי טעים בטירוף אבל משום מה לא ניסיתי. אולי כי הטלתי ספק בתוצאה שיכולה לצאת מבצק ללא לישה או בגלל שאי אפשר במקרה הזה להיות ספונטניים ולהכין אלא דרוש תכנון יום מראש ואני כידוע אוהבת הכל כאן ועכשיו. ואז ….באחד ממפגשי הבלוגרים, מירב גביש המהממת, הלא היא גבישס הביאה את הלחם הזה איתה למפגש ואחרי שטעמתי ידעתי שאני חייבת להכין אותו ולהפיץ אותו לעולם כי הוא כל כך קל להכנה וכל כך מושלם. מכלום חומרים וכלום עבודה יוצא לחם הכי טעים בעולם. החיסרון היחיד זה זמן התפחה ארוך – בין 12 ל- 18 שעות תפיחה. חן שוקרון מהבלוג "מתוקים שלי"מצאה מתכון ללחם ללא לישה שמכינים רק בשעתיים התפחה. לא ניסיתי את המתכון שלה אבל אני עוד אנסה. את הפיצה המדהימהההה שלה ללא לישה כן ניסיתי ויצאה מעולה. את הלחם הכנתי בהשראת סיגל ברמר מהבלוג "אפייה ביתית" שגם הכינה אותו. אני בחרתי לשלב בבצק שבבי בצל יבש. הלחם יצא מושלם ביותר ובתכנון שלי להכין בעוד טעמים.

כל מה שצריך זה קמח, שמרים, מלח ומים. זהו!! את הלחם אופים בשיטה מיוחדת שמדמה מעין טאבון. אני אפיתי בסיר ג'חנון. מחממים את הסיר בתנור על החום הכי גבוה בערך חצי שעה, ואז מעבירים את הלחם לסיר הרותח, סוגרים ואופים כשעה. אחרי שעה פותחים את הסיר ומשחימים עוד קצת את הלחם. יוצא אחד הלחמים הכי טעימים שתכינו. קריספי מבחוץ ואוורירי מבפנים.

מכינים בצק רך מכל החומרים ומתפיחים מינימום 12 שעות

מוציאים את הבצק מהקערה ומגלגלים אותו על קמח

מחממים את הסיר בתנור על החום הכי גבוה בערך חצי שעה, ואז מעבירים את הלחם לסיר הרותח, סוגרים ואופים כשעה

אחרי שעה פותחים את הסיר ומשחימים עוד קצת 

מקררים את הלחם על רשת כשהוא הפוך

מושלם!

לחם ללא לישה

חומרים ללחם עגול בינוני

  • ½3 כוסות קמח רגיל
  • ½ כפית שמרים יבשים
  • ½1 – 1 + 3/4 כוסות מים (תלוי בספיגת הקמח)
  • 1 כפית גדושה מלח
  • 1 כוס שבבי בצל (אפשר לוותר כדי לקבל לחם נייטרלי)
  • סיר שנכנס לתנור (אני הכנתי בסיר ג'חנון ויצא מעולה)

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה קמח ושמרים. מוסיפים  את המים והמלח ומערבבים רק עד שנוצר בצק דביק מעט. מוסיפים את שבבי הבצל וערבבים לתוך הבצק. מניחים בקערה משומנת קלות, מכסים בניילון ומתפיחים 12-18 שעות.
  2. בעזרת ידיים רטובות מקפלים את הבצק לתוך עצמו ונותנים לו לנוח חצי שעה. חוזרים על פעולת הקיפול עוד פעם אחת.
  3. מקמחים משטח עבודה ואת הידיים ומעבירים אליו את הבצק מבלי להוריד לו את הנפח.
  4. יוצרים מעין כדור ומניחים לו לנוח כשעה בזמן שמחממים את התנור.
  5. מחממים תנור על החום הכי גבוה שיש ומכניסים לתנור את הסיר. מחממים היטב במשך כחצי שעה.
  6. מוציאים את הסיר, מנמיכים את חום התנור ל- 180 מעלות, מעבירים אל הסיר את כדור הבצק (בזהירות כי הסיר רותח),סוגרים את הסיר ואופים שעה. אחרי שעה, פותחים את המכסה של הסיר ואופים עוד כ – 15 דקות  עד להזהבה יפה של הלחם.
  7. מוציאים את הלחם מהתנור ומניחים על גבי רשת כשהלחם הפוך לצינון מוחלט. לפרוס רק כאשר הלחם הצטנן לחלוטין.
  8. הלחם נשאר טרי וטעים גם למחרת.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחם ללא לישה אפוי בסיר ג'חנון
    לחם ללא לישה אפוי בסיר ג'חנון
  • לחם ללא לישה מקמח כפרי וקמח מלא בהיר
    לחם ללא לישה מקמח כפרי וקמח מלא בהיר
  • לחם פרנה ביתי מושלם
    לחם פרנה ביתי מושלם
  • חצילים שרופים בטחינת יוגורט מתובלת
    חצילים שרופים בטחינת יוגורט מתובלת
לחם לחם ללא לישה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

23 תגובות

  1. מיקי הגב 7 באוגוסט 2020 בשעה 7:10

    האם אפשר להכין עם קמח שיפון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 באוגוסט 2020 בשעה 7:20

      היי מיקי,
      לא ניסיתי. אשמח שתנסה/י ותעדכנו

  2. אורן הגב 2 באפריל 2020 בשעה 14:04

    בזמן במנוחה שהתנור מתחמם יש לכסות את הבצק?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 באפריל 2020 בשעה 14:26

      לא צריך. הוא עטוף בקמח. אבל לא עקרוני

  3. sari הגב 1 באפריל 2020 בשעה 10:55

    אם אין סיר ג׳חנון אפשר משהו אחר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באפריל 2020 בשעה 12:12

      היי שרי,

      אפשר כל סיר שנכנס לתנור עם מכסה

  4. נטלי הגב 24 במרץ 2020 בשעה 19:11

    הי יהודית יקרה,
    להשתמש בכוס מידה?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 במרץ 2020 בשעה 21:59

      תמיד

  5. נאוה הגב 3 בדצמבר 2019 בשעה 14:56

    הסיר אינו משומן או מקומח? הלחם יוצא בקלות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בדצמבר 2019 בשעה 19:35

      היי נאוה, יוצא בקלות

  6. נטלי מנשה הגב 4 בינואר 2019 בשעה 12:45

    אפיה בטורבו או אפיה רגילה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בינואר 2019 בשעה 17:33

      היי נטלי,

      לא טורבו

  7. אוסנת הגב 31 במאי 2018 בשעה 13:16

    נראה מדהים…האם יצא כך גם באפייה בתנור?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 במאי 2018 בשעה 18:39

      תודה רבה אוסנת. אפיתי בתנור

    • נטלי הגב 22 באוקטובר 2020 בשעה 23:31

      הבצק בהתפחה למחר.. מקווה שיצא לי טעים חח נראה לחם אשש

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 באוקטובר 2020 בשעה 13:22

        בהצלחה נטלי,
        ייצא מעולה

  8. ביאטנ הגב 31 במאי 2018 בשעה 12:57

    היי
    אפשר להכין עם קמח מלא/שיפון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 במאי 2018 בשעה 18:40

      לדעתי חצי חצי – כלומר חצי מלא וחצי לבן אחרת ייצא ממש דחוס

  9. יסמין הגב 31 במאי 2018 בשעה 9:59

    האם אפשר להמיר את הקמח הלבן בשמן כוסמין?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 במאי 2018 בשעה 18:40

      היי יסמין,
      התכוונת בקמח כוסמין. אין בעייה

  10. שרוון הגב 30 במאי 2018 בשעה 15:06

    האם מתפיחים במקרר? מניחה שכן

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 במאי 2018 בשעה 18:41

      לא במקרר. מחוץ למקרר

  11. סיגל ברמר הגב 30 במאי 2018 בשעה 10:31

    ג'ודי הלחם הורססס יצא לך מושלם !! אני מסוגלת לאכול אותו בלי הפסקה !! תודה על כל הפרגון האין סופי , נשיקות 🙂

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס