יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
לחם פרנה ביתי מושלם
ראשי » טבעוני » לחם פרנה ביתי מושלם

לחם פרנה ביתי מושלם

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 16 ביוני 2020 32 תגובות

לחם פרנה ביתי מושלם! מבוסס על לחם ביתי שאני מכינה בדרך כלל באמצע השבוע.
בדרך כלל אופים פרנה על חלוקי נחל בסיר גריל חשמלי או בטאבון. במקרה הזה הכנתי על חום מאוד גבוה בתנור הביתי וזה יצא מושלם!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
לחם פרנה ביתי מושלם

אני אף פעם לא אפסיק להתפעל מהתוצאה שיוצאת מחומרים הכי בסיסיים ופשוטים – קמח, שמרים ומים, זה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש. תקופת הסגר של הקורונה הייתה עמוסה בטירוף במאפים ולחמים. הלחם הקבוע שלנו היה לחם ללא לישה שרץ ברשת כבר שנים, אבל אני שדרגתי את תהליך ההכנה וקיבלתי לחם הרבה יותר אוורירי ומדהים. כל יום הייתי מכינה בצק, מה זה מכינה בצק? פשוט שמה קמח, שמרים ומים ומערבבת דקה עם כף (כן!) ושולחת להתפחה של בין 12-24 שעות. את כל התהליך תוכלו למצוא פה, פה ופה יש פוקצ'ה הכי מטריפה שהכנתי וגם היא ללא לישה.

בשישי האחרון הכנתי לחם פרנה שמבוסס על הלחם הביתי שלי שאני מכינה קבוע באמצע שבוע. מאות הכינו אותו ושלחו לי תמונות. כולם היו בהלם ממרקם הבצק שנראה כאילו לא הולך לצאת ממנו כלום לעומת התוצאה המדהימה שמתקבלת אחרי האפייה. את הלחם אני מכינה עם 90% הידרציה, שזה בצק ממש נוזלי שצריך לשפוך לתבנית ואי אפשר לעצב אותו כל כך. אחרי אפייה בחום גבוה מאוד מקבלים את הלחם הכי טעים בעולם. על בסיס הלחם הזה הכנתי את הפרנה הזאת שיצאה לא פחות ממושלמת, גם בזכות קמח הכי פשוט שמצאתי בטעות בתקופת הקורונה והוא הכי טוב בעולם. למעשה זה קמח הכי פשוט של שטיבל שהוא מעולה – שטיבל 405, היום מגיע בשקית בצבע תכלת.

לפני אפייה

יצאו פרנות מושלמות

בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח

ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות

לחם פרנה ביתי מושלם

לחם פרנה מכינים בדרך כלל בסיר גריל חשמלי על חלוקי נחל לוהטות או בטאבון. הפעם החלטתי להכין אותו בתנור ביתי רגיל בדיוק כפי שאני מכינה את הלחם הביתי שלי שיוצא מושלם. הפרנות יצאו מעולות גם בזכות קמח הכי פשוט אבל הכי טוב שיצא לי לעבוד איתו בלחמים – שטיבל 405.

מצרכים לכמות של 7 לחמים מאורכים

  • 800 מ"ל מים מהברז
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כף סוכר
  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף שטוחה מלח

אופן הכנה

מכינים בצק: שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את המים, השמרים והסוכר ומערבבים.

מתחילים להוסיף קמח מנופה בהדרגה ותוך כדי לישה. אחרי שתי דקות לישה מוסיפים את שמן הזית והמלח.

לשים את הבצק 10-12 דקות על מהירות בינונית ומהירה לסירוגין – פשוט משחקים עם המהירויות של המיקסר, פעם מהירות נמוכה ופעם מהירות ממש גבוהה. בסיום הלישה מכסים את הקערה ומתפיחים חצי שעה.

אחרי חצי שעה לשים שוב 2-3 דקות על מהירות בינונית.

משמנים קערה גדולה ובעזרת ידיים משומנות או רטובות מעבירים את הבצק לקערה. דואגים שיהיה משומן מכל הכיוונים. מכסים בניילון ומתפיחים כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את הנפח (בחורף זה לוקח יותר זמן).

אחרי שעה וחצי התפחה מחממים את התנור על החום הכי גבוה שיש ומכינים מהבצק פרנות.

מקמחים היטב משטח עבודה ובעזרת קלף מוציאים את הבצק על המשטח המקומח ומגלגלים אותו על הקמח בלי להוריד לו את האוויר (כל הזמן עובדים עם הקלף כי הבצק דביק מאוד). בעזרת הקלף חותכים את הבצק ל – 7 חלקים שווים פחות או יותר (אין צורך לשקול ולדייק).

מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה ומקמחים אותן מעט.

מכינים לחמים: מעבירים יחידת בצק לתבנית המקומחת ובעזרת ידיים מקומחות היטב יוצרים לחם מאורך מלבני. מכינים כך את כל הבצק שחילקנו ומניחים בתבניות במרווחים של 4-5 ס"מ אחד מהשני. מתפיחים את הבצק כחצי שעה – 40 דקות (בדרך כלל זה הזמן שלוקח לתנור להתחמם).

כשהתנור חם מאוד אופים את הלחמים כ – 15 דקות עד שהם נראים מוכנים ומזהיבים מאוד.

מוציאים את הלחמים מהתנור ומעבירים מייד לקירור על רשת.

כשהלחם מתקרר מעט אפשר לשמור בשקית.

אם לא אוכלים הכל באותו רגע – מקפיאים. הלחם נשמר טוב בהקפאה כשבועיים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחם חלב יפני מנומר עם בטטה סגולה
    לחם חלב יפני מנומר עם בטטה סגולה
  • לחם ללא לישה אפוי בסיר ג'חנון
    לחם ללא לישה אפוי בסיר ג'חנון
  • לחם כוסמין ללא לישה עם אגוזים (ללא מיקסר)
    לחם כוסמין ללא לישה עם אגוזים (ללא מיקסר)
  • פוקצ'ה עבה אפויה בתבנית
    פוקצ'ה עבה אפויה בתבנית
לחם ביתי לחמים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

32 תגובות

  1. חיותה הגב 2 במרץ 2022 בשעה 20:13

    וואו הכנתי יצא מ-ד-ה-י-ם!!!!!!! שווה שווה בטירוף, התפחתי במקום שעה וחצי בערך 5 שעות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 במרץ 2022 בשעה 17:16

      מהמם. חורף עכשיו אז זה אפשרי עם פחות שמרים. בקייץ לא מומלץ

  2. חיותה הגב 2 במרץ 2022 בשעה 10:15

    נראה פצצה והאתר שלך מדהים ומקצועי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 במרץ 2022 בשעה 10:40

      תודה רבה איזה כייף לשמוע

  3. מיטל הגב 16 בפברואר 2022 בשעה 15:03

    שלום לך, פעם ראשונה שאני מבקרת כאן ועושה רושם של מקצועיות וכישרון גדול:)
    2 שאלות-
    הראשונה אשמח לדעת מה הכוונה במספרים של הקמח, שטיבל 8/4/405 וכו כי חיפשתי כמה פעמים ולא מצאתי.
    ואם הקמח הכי פשוט זה מתאים קמח רגיל שקונים בסופר? למשל של רמי לוי?
    ושאלה שניה, אני רוצה שהחלק העליון של הפרנה יהיה סופר רך , מה צריך לעשות?
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בפברואר 2022 בשעה 18:42

      היי מיטל,
      תודה רבה על המחמאות
      תחפשי בגוגל קמח שטיבל 405 ותראי במה מדובר. יש בכל סופר. זה אמנם קמח רגיל אבל מסוג מעולה. לא מכירה את של רמי לוי.
      לקבל פרנה רכה – תכניסי לשקית ניילון מייד אחרי האפייה

  4. מיתר הגב 15 בפברואר 2022 בשעה 19:06

    היי אפשר להחליף בקמח כוסמין מלא ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בפברואר 2022 בשעה 18:40

      לא ניסיתי

  5. אורה הגב 25 בנובמבר 2021 בשעה 9:36

    שאלה לגבי לחם פרנה , ניתן להמיר לקמח קוסמין לבן?
    תודה ויום טוב.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בנובמבר 2021 בשעה 12:17

      היי אורה,
      אין בעייה

  6. רוזי ספטון הגב 4 ביולי 2021 בשעה 9:38

    הי יהודת רציתי לדעת באיזה קמח השתמשת אי אפשר לפתוח את הקישור למידע על הלחפ. בתודה מראש רוזי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 ביולי 2021 בשעה 10:31

      היי רוזי, תיקנתי בפוסט. תודה רבה
      זה שטיבל 405 – מגיע בשקית בצבע תכלת. פשוט ומעולה

  7. יסמין הגב 17 בפברואר 2021 בשעה 17:17

    הכנתי היום יצא אליפות, כמו הלחם שמגישים בקפה גרג,אחרי שנה בלי בתי קפה.
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בפברואר 2021 בשעה 21:19

      איזה כייף לשמוע יסמין שמחה שאהבת

  8. טליה אליה הגב 24 בינואר 2021 בשעה 14:57

    היי יהודית תודה על המתכון ,
    אשמח לדעת אם ניתן לעשות את המתכון הנ"ל בסיר חשמלי המדמה טאבון במקום בתנור
    בתודה מראש

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בינואר 2021 בשעה 18:41

      היי טליה,
      אפשר בהחלט

  9. קרן הגב 17 בינואר 2021 בשעה 20:51

    היי יהודית,
    אשמח להסבר, לחמם את התנור על הכי גבוה במשך זמן ההתפחה כ-40 דק׳?
    זה נחוץ? או שאפשר פשוט כ-10 דק׳ לפני?
    יש צורך להפוך את הלחם?
    והאם אפשר לעשות גם כפיתה גדולה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בינואר 2021 בשעה 21:07

      היי קרן,
      לא חייב 40 דקות אבל התנור חייב להגיע למקסימום חום שלו שזה לוקח לפחות חצי שעה. 10 דקות לא יספיקו. יש נורה כשהיא נכבית התנור חם.
      לא הופכים את הלחם כשהוא בתנור.
      אפשר לעשות פיתה גדולה

  10. חנה הגב 19 ביולי 2020 בשעה 0:22

    יהודית שלום,
    מה הכוונה חום רגיל של תנור?
    תודה רבה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביולי 2020 בשעה 0:29

      חום עליון ותחתון. לא טןרבו

  11. חנה אני בוזגלו הגב 15 ביולי 2020 בשעה 17:35

    האם האפיה בחום גבוהה
    היא בטורבו או גריל

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 ביולי 2020 בשעה 21:32

      היי חנה,
      רגילה. אם היה נדרש טורבו זה היה מצויין במתכון

  12. נטשה הגב 11 ביולי 2020 בשעה 13:00

    היי אפשר ללוש את הבצק ידנית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 ביולי 2020 בשעה 14:50

      היי נטשה,
      בהחלט כן. להקפיד על אותם זמני לישה

  13. עירית הגב 18 ביוני 2020 בשעה 12:23

    יהודית שלום,
    האם יש סיבה מיוחדת שאת כותבת להשתמש במי ברז?
    כי אני אוהבת להשתמש בדרך כלל במים מינרליים.
    תודה מראש, עירית

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 ביוני 2020 בשעה 17:55

      אין סיבה עירית. את יכולה לשים מים מינרלים

  14. יולי הגב 17 ביוני 2020 בשעה 11:02

    שלום יהודית ,

    כרגיל מתכונים מעולים !!

    יש לי ק"ג קמח מינטובה (חיטה לבן של "הגדולות") – האם אפשר להשתמש בו במתכון זה?

    תודה רבה.

    יולי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 ביוני 2020 בשעה 19:19

      תודהה יולי יקרה,
      אני לא מכירה את הקמח הזה. אם מתאים ללחמים אז אין בעייה

  15. דלית הגב 17 ביוני 2020 בשעה 10:14

    בוקר טוב,
    ניתן להמיר לשמרים טריים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 ביוני 2020 בשעה 19:17

      בהחלט כן

  16. יפית הגב 16 ביוני 2020 בשעה 21:22

    נראה אמאלההה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 ביוני 2020 בשעה 22:02

      תודההה. יצא מושלם

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס