יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
מחית פיסטוק
ראשי » טבעוני » מחית פיסטוק

מחית פיסטוק

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 14 באוגוסט 2016 63 תגובות

פיסטוקים קלויים קלופים שטוחנים אותם כמה דקות טובות כדי לשחרר מהם את השומן. אחרי כמה דקות של עיבוד במעבד מזון הם הופכים למחית ירקרקה / חומה (תלוי בסוג שטוחנים). ואז כדי לעזור למחית להיות יותר חלקה מוסיפים שמן. מקבלים מחית פיסטוקים שמשתלבת בקרמים וקינוחים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

מחית פיסטוק היא למעשה פיסטוקים קלויים קלופים שטוחנים אותם כמה דקות טובות כדי לשחרר מהם את השומן. אחרי כמה דקות של עיבוד במעבד מזון/בלנדר חזק הם הופכים למחית ירקרקה / חומה (תלוי בסוג שטוחנים). ואז כדי לעזור למחית להיות יותר חלקה מוסיפים ממש מעט שמן. מקבלים מחית פיסטוקים שמשתלבת בקרמים וקינוחים. הקינוח הראשון שהכנתי מהמחית היה טירמיסו פיסטוק שהיה מטריף וכל כך יפה שבא לי אותו ממש עכשיו.

ותודההה לחצי שלי שמוכן לקלוף לי את הפיסטוקים כל פעם שאני מבקשת ממנו. אפשר כמובן לטחון גם פיסטוקים קלופים לא קלויים, אבללל הטעם שונה לחלוטין כך שאני מאוד ממליצה לטחון קלויים ומומלחים.

מחית פיסטוק

צנצנת בינונית 

  • 200 גרם פיסטוקים קלויים מומלחים קלופים
  • 1-2 כפות שמן

שמים את הפיסטוקים במעבד מזון או בבלנדר חזק (בתמונה זה מעבד מזון ישן שלי שעשה עבודה לא רעה. היום אני טוחנת בבלנדר של נינג'ה וזה עולם אחר ותוצאה מושלמת)

מתחילים לעבד כמה דקות טובות. כך זה נראה אחרי 2-3 דקות עיבוד

ממשיכים לעבד, הפיסטוקים מתחילים לשחרר את השומן שלהם

מוסיפים את השמן וממשיכים לעבד למשחה חלקה

מאחסנים בצנצנת מעוקרת במקרר, המחית נשמרת במקרר מספר חודשים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחמניות עם אבקת חלב
    לחמניות מתוקות עם אבקת חלב
  • מלבי שמנת ופיסטוק
    מלבי שמנת ברוטב פיסטוק ושערות קדאיף
  • טירמיסו וניל וקפה
    טירמיסו וניל וקפה מהיר וקל להכנה
  • מילפי שקדים לפסח
    מילפיי שקדים, מסקרפונה ופטל
מחית פיסטוק מחית פיסטוק ביתית

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

63 תגובות

  1. תמר הגב 28 בנובמבר 2023 בשעה 10:28

    שלום יהודית,
    אכסנתי את המחית בארון ולא במקרר. רציתי לשאול כמה זמן היא מחזיקה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בנובמבר 2023 בשעה 10:58

      היי תמר,
      תבדקי אם זה טוב, פשוט תטעמי. לא כתבת כמה זמן איחסנת

  2. ארנון הגב 23 ביולי 2023 בשעה 9:45

    200 גרם פיסטוקים קלופים נטו או שקית של 200 גרם פיסטוקים ולקלף?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביולי 2023 בשעה 9:46

      200 גרם נטו אבל זה לא באמת משנה. אפשר להכין איזה כמות שרוצים כי זה די מתכון של מצרך אחד

  3. ענת הגב 21 בדצמבר 2022 בשעה 16:46

    הכנתי היום עם שמן זית, האם ניתן להוסיף לשמנת מתוקה מוקצפת עם אינסטנט וניל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בדצמבר 2022 בשעה 16:51

      ברור

  4. הדס הגב 8 בנובמבר 2022 בשעה 21:42

    שלום! האם יתאים לשים שמן זית?.. או ה כבד מדי
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בנובמבר 2022 בשעה 22:25

      אם את אוהבת את הטעם נראה לי שאין בעייה אבל לא ניסיתי עם שמן

  5. אלונה הגב 7 באוקטובר 2022 בשעה 12:22

    ממרח פיסטוק יצא מושלם, בקשר לצבע נראה לי שאם מקלפים את הקליפה הפנימית החומה זה יהיה ירוק אבל למי יש סבלנות חחח. זה טעים רצח גם ככה ומסוכן. אני הוספתי אותה לגלידת וניל שאותה אני עושה במכשיר של Ninja creami, מכונת גלידה ככה גם שולטים בכמויות סוכר. יצא מעולה, תודה על המתכון

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 באוקטובר 2022 בשעה 20:58

      מהמם

      הצבע זה פשוט פיסטוקים ירוקים. לא קשור לקליפה וכן, בכל מקרה טעים

  6. דניאל הגב 25 ביולי 2022 בשעה 10:01

    היי יהודית הלכתי לפי הכמויות והוראות ההכנה אבל המרקם יצא לי סמיך מידי
    האם אני צריך להוסיף מים כדי לדלל? אולי שמן?
    אני ממש רוצה שהמחית תהיה נוזלית כמה שאפשר אבל מצד שני שלא יהיה כמויות אדירות של שמן 🙁

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 ביולי 2022 בשעה 12:08

      היי דניאל,
      לדלל חייב שמן. שים שמן ענבים שהוא חסר טעם ובריא יותר

  7. לודה הגב 29 בדצמבר 2021 בשעה 1:27

    אם יש לי פיסטוקים לא קלויים איך קולים אותם שישמש אותי להכנת המחית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בדצמבר 2021 בשעה 9:39

      היי לודה,
      על מחבת

  8. אוריין הגב 21 בנובמבר 2021 בשעה 21:22

    היי (:
    אני רוצה להכין קוראסון עם מחית פיסטוק, האם למלא במחית ככה איך שהיא? לערבב עם שוקולד לבן?..
    תודה !

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בנובמבר 2021 בשעה 12:18

      היי אוריין,
      תלוי באיזה מחית את משתמשת. יש מחיות מוכנות ויש שלא

  9. שירלי הגב 4 בדצמבר 2020 בשעה 21:20

    היי יהודית,
    כמה גרם מחית פחות או יותר מתקבל המתכון?
    אם אני רוצה למלא סופגניה בקרם פיסטוק אני אמורה לערבב שמנת מתוקה מוקצפת עם המחית או שהיית ממליצה על מילוי אחר?
    תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בדצמבר 2020 בשעה 11:51

      היי שירלי,
      לא שקלתי כמה גרם. הצנצנת בנפח 320 מ"ל.
      קרם למילוי סופגנייה – 1 שמנת מתוקה להקציף עם 1 מסקרפונה ואבקת סוכר לפי הטעם (כף – 2 כפות) ולהוסיף מחית פיסטוק עד שתהיי מרוצה מהצבע. זה טבעי ולכן אל תצפי לירוק זרחני כמו במחיות הקנויות

  10. צפנת הגב 25 בנובמבר 2020 בשעה 20:22

    היי,אני רוצה לשים את זה כמילוי לסופגנייה, אפשרי או שצריך להוסיף לזה משהו כי זה מרוכז מידי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 בנובמבר 2020 בשעה 15:48

      היי צפנת תצרכי להכי גנאש כדי להכניס לסופגנייה

  11. אסתר הגב 14 בנובמבר 2020 בשעה 20:42

    בד"כ כשטוחנים פיסטוק יוצא מין חום ירוק ע" מ שיצא ירוק מוסיפעם צבע מאכל ירוק זהו טיפ מקורס קונדטוריה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בנובמבר 2020 בשעה 10:32

      היי אסתר,
      צבע מאכל לא נכנס אליי הביתה. יש מספיק צבע טבעי בפיסטוקים גם אם לא ירוק זרחני, שאני אגב ממש לא אוהבת באוכל שלי

  12. Ilay הגב 21 באוקטובר 2020 בשעה 18:36

    מתכון מעולה וטעים בטירוף !!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באוקטובר 2020 בשעה 21:09

      איזה כייף לשמוע.
      תודה רבה

      • ניר הגב 3 באוגוסט 2022 בשעה 16:49

        באיזה שמן ניתן להשתמשאם לא שמן ענבים?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באוגוסט 2022 בשעה 10:38

          כל שמן צמחי

  13. שי הגב 7 באוגוסט 2020 בשעה 13:57

    היי יהודית ,
    קניתי טבעיים קלפתי וקליתי אותם ללא מלח בתנור 7-8 דקות. טחנתי ויצא משחה יפה אבל הצבע חום לא ירוק זה בסדר?

    הקלייה הייתה צריכה להיות עם הקליפה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 באוגוסט 2020 בשעה 7:13

      היי שי,
      הצבע שתקבל הוא בדיוק הצבע של הפיסטוקים שקנית. בפעם הבאה תחפש ירוקים ואפשר גם לא קלויים

  14. רחל הגב 19 ביולי 2020 בשעה 21:02

    הכנתי את מחיר הפיסטוק יצא מדהים מאד טעים. הוספתי את המחית להכנת גלידת פיסטוק ביתית. נפלא.

    האם ניתן להכין מחית מאגוזי קשיו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 ביולי 2020 בשעה 0:10

      היי רחל,
      כייף לשמוע. אפשר להכין מכל סוג של פיצוחים באותה דרך בדיוק

  15. שירי הגב 23 ביוני 2020 בשעה 19:57

    היי, תודה על המתכון באמת נראה קל ומהיר 🙂 אני מתכננת להכין גלידת פיסטוק, האם המחית מתאימה לזה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביוני 2020 בשעה 20:03

      איזה מחית?

  16. דקלה הגב 21 ביוני 2020 בשעה 13:43

    כמה זה 200 גרם פיסטוקים בכוס אוניברסלית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 ביוני 2020 בשעה 14:50

      בכוס אוניברסלית יש 240 גרם. אין צורך לדייק פה על הגרם

  17. אוריאל הגב 18 במרץ 2020 בשעה 15:24

    אפשר לשלב מחית פיסטוק במתכון עם בשר. בשר טחון למשל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 במרץ 2020 בשעה 17:55

      היי אוריאל,
      אם הטעמים מתחברים לך אז אין בעייה

  18. שיר הגב 15 בנובמבר 2019 בשעה 14:22

    הי,
    לאחר שטחנתי את הפיסטוקים והוספתי שמן, נזכרתי ששכחתי לקלות אותם. האם יש דרך לתקן את המצב? האם הטעם יהיה משמעותית פחות טעים?
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בנובמבר 2019 בשעה 23:38

      היי שיר,
      במחיות הקנויות הפיסטוק לא קלוי. כרגע זה כבר נעשה כך שאין לך מה לעשות. הטעם שונה כשהם קלויים במלח

      • שיר הגב 16 בנובמבר 2019 בשעה 22:17

        תודה על המענה המהיר.

  19. קלי ביטון הגב 18 בינואר 2019 בשעה 14:50

    הי, לא מוסיפים סוכר ? איך זה יהיה מתוק ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בינואר 2019 בשעה 15:09

      היי קלי. זה לא אמור להיות מתוק. מוסיפים את זה לקרמים

  20. סביון הגב 5 בנובמבר 2018 בשעה 17:53

    הי יהודית,
    אם יש לי פיסטוקים קלופים ולא קלויים – איך את ממליצה לקלות אותם? בתנור? על מחבת?
    האם ממליצה להמליח אותם תוך כדי קלייה?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בנובמבר 2018 בשעה 8:22

      היי סביון.

      הייתי קולה אותם על מחבת (מקפיצה כל הזמן… כמה דקות) ומוסיפה מעט מלח כי המלח מאוד מאזן את הטעם אחר כך בקינוח

  21. ורד הגב 7 בספטמבר 2018 בשעה 9:16

    נראה טוב, הולכת להכין לחג, אפשר במקום פיסטוקים אגוזי לוז? אם כן גם הם צריכים להיות קלויים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בספטמבר 2018 בשעה 16:41

      היי ורד. אפשר אגוזי לוז. לא חייבים להיות קלויים אבל לא קלוי זה פחות טעים

    • נעמה הגב 10 באוגוסט 2020 בשעה 6:21

      באיזה שמן את ממליצה להשתמש? האם שמן זרעי ענבים יתאים?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 באוגוסט 2020 בשעה 8:17

        היי נעמה, עקרונית אפשר גם בלי שמן. את יכולה כל שמן שאת אוהבת

  22. ריקי הגב 26 ביולי 2018 בשעה 12:13

    הפיסטוקים הקלויים שאת קונה מומלחים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 ביולי 2018 בשעה 14:42

      אכן כן ריקי. מומלחים הכי טעים להכין מחית

  23. דנה הגב 9 ביוני 2018 בשעה 20:14

    האם אפשר לטחון את הפיסטוקים עם בלנדר ידני?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 ביוני 2018 בשעה 23:35

      היי דנה. עם בלנדר לא כי בבלנדר טוחנים דברים נוזליים. רק מעבד מזון

    • Yael הגב 12 באוגוסט 2021 בשעה 10:35

      היי שאלה קטנה .. האם אפשרי במקום שמן להפוך את המחית לחלבית ?ואם כן אז מה היא הדרך ??

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באוגוסט 2021 בשעה 18:34

        היי יעל,
        אפשר לשים אבקת חלב. מוכרים בחנויות אפייה

  24. רועי הגב 22 בינואר 2018 בשעה 17:44

    זה טעים כממרח? הצבע נראה לא משהו חחחח.. הטעם מפצה ושווה את ההכנה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בינואר 2018 בשעה 18:22

      לא ממש לא. זה לעוגות ועוגיות וקרמים

  25. גיין הגב 21 בינואר 2018 בשעה 1:23

    היי..איזה שמן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בינואר 2018 בשעה 14:05

      קנולה

  26. שושי הגב 22 באוגוסט 2017 בשעה 15:21

    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 באוגוסט 2017 בשעה 15:46

      🙂

  27. שושי הגב 20 באוגוסט 2017 בשעה 16:41

    הי, רציתי לדעת איזה פיסטוקים לקנות? מוכנים מחנות פיצוחים? לא קלוי ולקלות אותם בתנור ללא מלח? במידה וכן כמה זמן קליה? לא קלוי בכלל? בבקשה אם תוכלי להסביר יותר בפרוט. תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 באוגוסט 2017 בשעה 20:00

      היי שושי. אני קונה קלויים בחנות פיצוחים טובה והבעלול שלי קולף לי אותם.

      • שיר הגב 2 בפברואר 2021 בשעה 10:06

        יהודית שלום.
        הכנתי את המחית, אך בשלב מסויים לא קרה כלום והתפתתי להוסיף עוד שמן…
        המחית יצאה חלקה, אך במרקם צמיגי. את חושבת שאפשר לעשות איתה משהו?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בפברואר 2021 בשעה 14:18

          היי שיר,
          השאלה כמה שמן הוספת??

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס