יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
מחית פיסטוק
ראשי » טבעוני » מחית פיסטוק

מחית פיסטוק

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 14 באוגוסט 2016 49 תגובות

פיסטוקים קלויים קלופים שטוחנים אותם כמה דקות טובות כדי לשחרר מהם את השומן. אחרי כמה דקות של עיבוד במעבד מזון הם הופכים למחית ירקרקה / חומה (תלוי בסוג שטוחנים). ואז כדי לעזור למחית להיות יותר חלקה מוסיפים שמן. מקבלים מחית פיסטוקים שמשתלבת בקרמים וקינוחים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

מחית פיסטוק היא למעשה פיסטוקים קלויים קלופים שטוחנים אותם כמה דקות טובות כדי לשחרר מהם את השומן. אחרי כמה דקות של עיבוד במעבד מזון/בלנדר חזק הם הופכים למחית ירקרקה / חומה (תלוי בסוג שטוחנים). ואז כדי לעזור למחית להיות יותר חלקה מוסיפים ממש מעט שמן. מקבלים מחית פיסטוקים שמשתלבת בקרמים וקינוחים. הקינוח הראשון שהכנתי מהמחית היה טירמיסו פיסטוק שהיה מטריף וכל כך יפה שבא לי אותו ממש עכשיו.

ותודההה לחצי שלי שמוכן לקלוף לי את הפיסטוקים כל פעם שאני מבקשת ממנו. אפשר כמובן לטחון גם פיסטוקים קלופים לא קלויים, אבללל הטעם שונה לחלוטין כך שאני מאוד ממליצה לטחון קלויים ומומלחים.

מחית פיסטוק

צנצנת בינונית 

  • 200 גרם פיסטוקים קלויים מומלחים קלופים
  • 1-2 כפות שמן

שמים את הפיסטוקים במעבד מזון או בבלנדר חזק (בתמונה זה מעבד מזון ישן שלי שעשה עבודה לא רעה. היום אני טוחנת בבלנדר של נינג'ה וזה עולם אחר ותוצאה מושלמת)

מתחילים לעבד כמה דקות טובות. כך זה נראה אחרי 2-3 דקות עיבוד

ממשיכים לעבד, הפיסטוקים מתחילים לשחרר את השומן שלהם

מוסיפים את השמן וממשיכים לעבד למשחה חלקה

מאחסנים בצנצנת מעוקרת במקרר, המחית נשמרת במקרר מספר חודשים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חמאת שקדים ביתית
    חמאת שקדים ביתית
  • לחמניות מתוקות עם אבקת חלב
    לחמניות מתוקות עם אבקת חלב
  • לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
    לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
  • ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
    ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
מחית פיסטוק מחית פיסטוק ביתית

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

49 תגובות

  1. לודה הגב 29 בדצמבר 2021 בשעה 1:27

    אם יש לי פיסטוקים לא קלויים איך קולים אותם שישמש אותי להכנת המחית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בדצמבר 2021 בשעה 9:39

      היי לודה,
      על מחבת

  2. אוריין הגב 21 בנובמבר 2021 בשעה 21:22

    היי (:
    אני רוצה להכין קוראסון עם מחית פיסטוק, האם למלא במחית ככה איך שהיא? לערבב עם שוקולד לבן?..
    תודה !

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בנובמבר 2021 בשעה 12:18

      היי אוריין,
      תלוי באיזה מחית את משתמשת. יש מחיות מוכנות ויש שלא

  3. שירלי הגב 4 בדצמבר 2020 בשעה 21:20

    היי יהודית,
    כמה גרם מחית פחות או יותר מתקבל המתכון?
    אם אני רוצה למלא סופגניה בקרם פיסטוק אני אמורה לערבב שמנת מתוקה מוקצפת עם המחית או שהיית ממליצה על מילוי אחר?
    תודה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בדצמבר 2020 בשעה 11:51

      היי שירלי,
      לא שקלתי כמה גרם. הצנצנת בנפח 320 מ"ל.
      קרם למילוי סופגנייה – 1 שמנת מתוקה להקציף עם 1 מסקרפונה ואבקת סוכר לפי הטעם (כף – 2 כפות) ולהוסיף מחית פיסטוק עד שתהיי מרוצה מהצבע. זה טבעי ולכן אל תצפי לירוק זרחני כמו במחיות הקנויות

  4. צפנת הגב 25 בנובמבר 2020 בשעה 20:22

    היי,אני רוצה לשים את זה כמילוי לסופגנייה, אפשרי או שצריך להוסיף לזה משהו כי זה מרוכז מידי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 בנובמבר 2020 בשעה 15:48

      היי צפנת תצרכי להכי גנאש כדי להכניס לסופגנייה

  5. אסתר הגב 14 בנובמבר 2020 בשעה 20:42

    בד"כ כשטוחנים פיסטוק יוצא מין חום ירוק ע" מ שיצא ירוק מוסיפעם צבע מאכל ירוק זהו טיפ מקורס קונדטוריה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בנובמבר 2020 בשעה 10:32

      היי אסתר,
      צבע מאכל לא נכנס אליי הביתה. יש מספיק צבע טבעי בפיסטוקים גם אם לא ירוק זרחני, שאני אגב ממש לא אוהבת באוכל שלי

  6. Ilay הגב 21 באוקטובר 2020 בשעה 18:36

    מתכון מעולה וטעים בטירוף !!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באוקטובר 2020 בשעה 21:09

      איזה כייף לשמוע.
      תודה רבה

  7. שי הגב 7 באוגוסט 2020 בשעה 13:57

    היי יהודית ,
    קניתי טבעיים קלפתי וקליתי אותם ללא מלח בתנור 7-8 דקות. טחנתי ויצא משחה יפה אבל הצבע חום לא ירוק זה בסדר?

    הקלייה הייתה צריכה להיות עם הקליפה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 באוגוסט 2020 בשעה 7:13

      היי שי,
      הצבע שתקבל הוא בדיוק הצבע של הפיסטוקים שקנית. בפעם הבאה תחפש ירוקים ואפשר גם לא קלויים

  8. רחל הגב 19 ביולי 2020 בשעה 21:02

    הכנתי את מחיר הפיסטוק יצא מדהים מאד טעים. הוספתי את המחית להכנת גלידת פיסטוק ביתית. נפלא.

    האם ניתן להכין מחית מאגוזי קשיו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 ביולי 2020 בשעה 0:10

      היי רחל,
      כייף לשמוע. אפשר להכין מכל סוג של פיצוחים באותה דרך בדיוק

  9. שירי הגב 23 ביוני 2020 בשעה 19:57

    היי, תודה על המתכון באמת נראה קל ומהיר 🙂 אני מתכננת להכין גלידת פיסטוק, האם המחית מתאימה לזה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביוני 2020 בשעה 20:03

      איזה מחית?

  10. דקלה הגב 21 ביוני 2020 בשעה 13:43

    כמה זה 200 גרם פיסטוקים בכוס אוניברסלית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 ביוני 2020 בשעה 14:50

      בכוס אוניברסלית יש 240 גרם. אין צורך לדייק פה על הגרם

  11. אוריאל הגב 18 במרץ 2020 בשעה 15:24

    אפשר לשלב מחית פיסטוק במתכון עם בשר. בשר טחון למשל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 במרץ 2020 בשעה 17:55

      היי אוריאל,
      אם הטעמים מתחברים לך אז אין בעייה

  12. שיר הגב 15 בנובמבר 2019 בשעה 14:22

    הי,
    לאחר שטחנתי את הפיסטוקים והוספתי שמן, נזכרתי ששכחתי לקלות אותם. האם יש דרך לתקן את המצב? האם הטעם יהיה משמעותית פחות טעים?
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בנובמבר 2019 בשעה 23:38

      היי שיר,
      במחיות הקנויות הפיסטוק לא קלוי. כרגע זה כבר נעשה כך שאין לך מה לעשות. הטעם שונה כשהם קלויים במלח

      • שיר הגב 16 בנובמבר 2019 בשעה 22:17

        תודה על המענה המהיר.

  13. קלי ביטון הגב 18 בינואר 2019 בשעה 14:50

    הי, לא מוסיפים סוכר ? איך זה יהיה מתוק ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בינואר 2019 בשעה 15:09

      היי קלי. זה לא אמור להיות מתוק. מוסיפים את זה לקרמים

  14. סביון הגב 5 בנובמבר 2018 בשעה 17:53

    הי יהודית,
    אם יש לי פיסטוקים קלופים ולא קלויים – איך את ממליצה לקלות אותם? בתנור? על מחבת?
    האם ממליצה להמליח אותם תוך כדי קלייה?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בנובמבר 2018 בשעה 8:22

      היי סביון.

      הייתי קולה אותם על מחבת (מקפיצה כל הזמן… כמה דקות) ומוסיפה מעט מלח כי המלח מאוד מאזן את הטעם אחר כך בקינוח

  15. ורד הגב 7 בספטמבר 2018 בשעה 9:16

    נראה טוב, הולכת להכין לחג, אפשר במקום פיסטוקים אגוזי לוז? אם כן גם הם צריכים להיות קלויים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בספטמבר 2018 בשעה 16:41

      היי ורד. אפשר אגוזי לוז. לא חייבים להיות קלויים אבל לא קלוי זה פחות טעים

    • נעמה הגב 10 באוגוסט 2020 בשעה 6:21

      באיזה שמן את ממליצה להשתמש? האם שמן זרעי ענבים יתאים?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 באוגוסט 2020 בשעה 8:17

        היי נעמה, עקרונית אפשר גם בלי שמן. את יכולה כל שמן שאת אוהבת

  16. ריקי הגב 26 ביולי 2018 בשעה 12:13

    הפיסטוקים הקלויים שאת קונה מומלחים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 ביולי 2018 בשעה 14:42

      אכן כן ריקי. מומלחים הכי טעים להכין מחית

  17. דנה הגב 9 ביוני 2018 בשעה 20:14

    האם אפשר לטחון את הפיסטוקים עם בלנדר ידני?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 ביוני 2018 בשעה 23:35

      היי דנה. עם בלנדר לא כי בבלנדר טוחנים דברים נוזליים. רק מעבד מזון

    • Yael הגב 12 באוגוסט 2021 בשעה 10:35

      היי שאלה קטנה .. האם אפשרי במקום שמן להפוך את המחית לחלבית ?ואם כן אז מה היא הדרך ?😊

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באוגוסט 2021 בשעה 18:34

        היי יעל,
        אפשר לשים אבקת חלב. מוכרים בחנויות אפייה

  18. רועי הגב 22 בינואר 2018 בשעה 17:44

    זה טעים כממרח? הצבע נראה לא משהו חחחח.. הטעם מפצה ושווה את ההכנה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בינואר 2018 בשעה 18:22

      לא ממש לא. זה לעוגות ועוגיות וקרמים

  19. גיין הגב 21 בינואר 2018 בשעה 1:23

    היי..איזה שמן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בינואר 2018 בשעה 14:05

      קנולה

  20. שושי הגב 22 באוגוסט 2017 בשעה 15:21

    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 באוגוסט 2017 בשעה 15:46

      🙂

  21. שושי הגב 20 באוגוסט 2017 בשעה 16:41

    הי, רציתי לדעת איזה פיסטוקים לקנות? מוכנים מחנות פיצוחים? לא קלוי ולקלות אותם בתנור ללא מלח? במידה וכן כמה זמן קליה? לא קלוי בכלל? בבקשה אם תוכלי להסביר יותר בפרוט. תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 באוגוסט 2017 בשעה 20:00

      היי שושי. אני קונה קלויים בחנות פיצוחים טובה והבעלול שלי קולף לי אותם.

      • שיר הגב 2 בפברואר 2021 בשעה 10:06

        יהודית שלום.
        הכנתי את המחית, אך בשלב מסויים לא קרה כלום והתפתתי להוסיף עוד שמן…
        המחית יצאה חלקה, אך במרקם צמיגי. את חושבת שאפשר לעשות איתה משהו?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בפברואר 2021 בשעה 14:18

          היי שיר,
          השאלה כמה שמן הוספת??

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס