יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
חמין מרוקאי עשיר שמכינים בסיר ברזל
ראשי » אורז » חמין מרוקאי עשיר שמכינים בסיר ברזל

חמין מרוקאי עשיר שמכינים בסיר ברזל

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 16 בפברואר 2023 6 תגובות

חמין מרוקאי מושלם שהכנתי בסיר יצוק של מגנוס. הסיר אוגר חום בצורה מדהימה וכל תבשיל יוצא בו פי כמה יותר מוצלח וטעים. הסיר וכל האתר של מגנוס עכשיו בהנחה של 15%

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
חמין מרוקאי עשיר שמכינים בסיר ברזל

יש מלא סוגים של חמין, כל עדה והחמין שלה וכולם באמת טעימים מאוד. אנחנו, שגדלנו על החמין המרוקאי כמובן אוהבים אותו הכי הרבה ולדעתי הוא החמין הכי עשיר מכל הסוגים.

כנסו פה למתכון לטבית עירקי מושלם שהכנתי באותו סיר יצוק

אני מכינה מלא דברים טעימים, מבשלת את אותו שעות על הגז לפני שהוא נכנס לתנור, כל דבר נכנס לסיר בשלב אחר של הבישול ולבסוף הכל יחד נכנס לתנור על 100 מעלות לכל הלילה. מתקבל חמין מושלם!

מגלה לכם פה סוד מאחורי הקלעים – אחרי שהכנתי את כל הסיר והכנסתי לתנור, גיליתי אחרי כמה שעות שגוף החימום התחתון של התנור התקלקל. תבינו שהתנור חדש! מזל שאני קמה באמצע הלילה לבדוק את החמין וככה גיליתי שהתנור פשוט לא עובד. לא התבלבלתי, כי ממילא אין הרבה מה לעשות, הגברתי את החום למקסימום והתפללתי שיהיה בבוקר חמין.

התפילות עזרו ויצא חמין, אמנם לא בצבע ובמרקם שאני רגילה, אבל יצא טעים מאודדד וחוסל עד החומוס האחרון 🙂 ככה זה במטבח ובכלל בחיים, צריך להיות יצירתיים ולפתור בעיות בדרך כזו או אחרת, בלי להיכנס ללחץ מיותר על דברים שאין לנו עליהם שליטה.

הילדים עפו על החמין ולא הרגישו בכלל שמשהו לא בסדר, רק בסוף סיפרתי להם 🙂

אורז
קציצה מלוחה
חיטה חריפה
קטניות
תפו"א ובטטה
בשר
חיטה מתקתקה מתובלת

חמין מרוקאי עשיר שמכינים בסיר ברזל

את החמין הכנתי הפעם בסיר יציקה אובלי של מגנוס שהופך כל תבשיל לפי כמה יותר טעים. הסיר אוגר ושומר על חום בתוך הסיר וכך הכל יוצא מאוד עסיסי וטעים. ממש עכשיו יש הנחה על כל האתר, ממליצה מאוד להצטייד בסירים טובים ואיכותיים שנותנים לנו תוצאה מדהימה ואינסוף מחמאות.

הנחה של 15% על כל האתר של מגנוס ורק ל – 48 שעות

תלחצו פה כדי להיכנס לאתר לרכישת הסיר

ולא לשכוח להכניס קוד קופון בקופה: yehudit15

לפני שמתחילים

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • כנסו פה למתכון לטבית עירקי מעולה שהכנתי באותו סיר.
  • תשתמשו רק בבשר טרי ואיכותי, אל תחסכו כי זה כל הטעם של החמין. כששמים בשר טוב ועצמות אין צורך להעמיס בתבלינים, כל הטעם נמצא בבשר ובירקות הטריים.
  • חובה לשים עצמות מח, לעצמות יש המון טעם והן מסמיכות את הרוטב. אני אוהבת לשים גם אוסו בוקו שיוצא חלומי בחמין ובכלל בתבשילים.
  • בשלב הראשון תבשלו את החמין כמה שעות בלי חשש. זה מה שייתן את הטעמים העמוקים לחמין ואת המרקם הסמיך.
  • לאורז – תשתמשו רק באורז בסמטי כי הוא היחיד שמתבשל לילה שלם ונשאר אחד אחד ויחד עם זאת רך ועסיסי.
  • אני מבשלת את החמין בתנור על חום של 100 מעלות. אני פשוט מניחה את הסיר על בסיס התנור, לא על רשת אלא ממש על הבסיס. מי שמעדיף יכול לשים על הפלטה ולכסות עם שמיכה.

מצרכים לחמין -כמויות  למשפחה ממוצעת של 5-6 אנשים 

  • 8-10 תפוחי אדמה קטנים
  • 1/2 כוס חומוס שהושרה כמה שעות
  • 1/2 כוס שעועית אדומה שהושרתה במים כמה שעות
  • 1/2 כוס שעועית לבנה שהושרתה במים כמה שעות
  • 1-1.5 ק"ג בשר אסאדו
  • 2-3 עצמות מח או עצמות אסאדו
  • 1 ראש שום שלם
  • 2 בטטות
  • 6 ביצים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • כף מלח
  • כפית גדושה פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • מים בכמות של ¾ גובה של הסיר

קציץ בשר (ככה נוביק קורא לזה)

  • 350 גרם בשר טחון טרי (אני שמה צוואר מס' 10)
  • 1 ביצה
  • כפית שטוחה מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 2 כפות שמן זית
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס פירורי לחם

אורז

  • ½1 כוסות אורז בסמטי 
  • 3 כוסות מים רותחים
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • מלח
  • 3 כפות שמן קנולה

חיטה חריפה

  • 1 כוס חיטה
  • 6-7 שיני שום שלמות לא קלופות
  • 5-6 פלפלים סודניים יבשים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה/חריפה
  • 2 כוסות מים רותחים

חיטה מתוקה

  • 1 כוס חיטה
  • 5-6 כפיות סוכר חום בהיר
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית קינמון
  • חופן צימוקים שחורים
  • 2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה 

בסיר רחב וגדול שמים את החומוס ושני סוגי השעועית, תפוחי אדמה, בשר, עצמות וראש שום.

ממלאים את הסיר במים עד ל – ¾ גובה של הסיר  ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי.

מידי פעם מוציאים עם כף את הקצף שנוצר.

אחרי כשעה וחצי מוזגים את השמן ומתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה.

ממשיכים לבשל את הסיר על להבה נמוכה עוד כשעתיים, חלק מהמים מתאדים וזה בסדר, אנחנו נשלים אותם אחר כך.

מורידים את הסיר מהאש.

מכינים קציץ בשר: מערבבים יחד את כל החומרים וממש לשים את הבשר כמה דקות עד שהוא נעשה דביק. יוצרים קציצה עבה מאורכת כמו רולדה ועוטפים עם נייר אפייה כמו סוכרייה. שומרים במקרר עד להרכבת החמין.

מכינים את האורז: שמים את האורז בשתי שקיות קוקי שהכנסנו אחת לתוך השנייה (שתיים רק ליתר ביטחון). מתבלים ומוזגים גם את השמן. מכווצ'צ'ים את השקית כדי לערבב הכל, מניחים את השקית בקערית ומוזגים לתוך השקית את המים הרותחים, סוגרים את השקית ומניחים בצד.

מכינים את שני סוגי החיטה באותה דרך בה הכנו את האורז, כל סוג בשקיות נפרדות ושומרים בצד.

ממשיכים עם החמין: לפני כניסת השבת, מביאים את הסיר שוב לרתיחה, משלימים את המים שהתאדו במים רותחים, מתקנים תיבול אם צריך, מכבים את האש ומוסיפים לסיר את הבטטות, הביצים, הקציצה והאורז. את השקית של האורז מחוררים בכמה מקומות כדי שלא יווצר וואקום.

את שני סוגי החיטה שמים בסיר קטן, נפרד שנכנס לתנור וגם את השקיות שלהם מחוררים בכמה מקומות עם שיפוד וממלאים את הסיר במים רותחים עד 3/4 מגובה הסיר.

מעבירים את הסירים לתנור שחומם לחום של 100 מעלות למשך הלילה.

את הסירים מניחים על בסיס התנור ולא על רשת, כך הוא מתבשל לו לאט לאט.

אם מניחים על הפלטה אז מכסים עם שמיכה.

מומלץ לבדוק את החמין פעם אחת באמצע הלילה אבל ממש לא חובה במיוחד אלא רק אם מתעוררים לשירותים 🙂 :). אם חסר נוזלים מוסיפים ממש מעט מים רותחים וממשיכים לבשל.

החמין מוכן כבר בבוקר אבל הכי טעים בסביבות 12 בצהריים, אז הוא במיטבו.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחם ממולא בשר
    לחם ממולא בשר אפוי בתנור בסיר ברזל
  • דג מרוקאי
    דג מרוקאי חריף עם גזר וגמבה
  • פיצה ביתית ללא לישה
    פיצה ביתית ללא לישה מושלמת
  • טבית
    טבית - חמין אורז, עוף ובשר עירקי
חמין חמין מרוקאי סיר ברזל

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

6 תגובות

  1. אסתי הגב 4 במאי 2023 בשעה 22:10

    תודה על האוצר! וכל המידע והמתכונים שאת מפרגנת ביד רחבה ומכל הלב❤️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במאי 2023 בשעה 0:35

      באהבה רבה 🙂

  2. גל הגב 23 בפברואר 2023 בשעה 7:55

    הי יהודית, אפשר לוותר על הקטניות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בפברואר 2023 בשעה 8:25

      אפשר אבל זה חלק נכבד מהטעם והמרקם הסופי

  3. מרי הגב 22 בפברואר 2023 בשעה 11:57

    יהודית יקרה. אוכל להכין את הסיר, לבשלו עם הגז ביום חמישי ולשים על הפלטה (לאחר הרתחה חוזרת) לקראת כניסת השבת ביום שאחרי, ביום שישי?
    כלומר להכניס את הסיר למקרר ביום חמישי ולשים על הפלטה לפני כניסת השבת.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בפברואר 2023 בשעה 15:26

      היי מרי
      בהחלט כן

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס