יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
ספינג' – סופגניות מרוקאיות
ראשי » לחמים, לחמניות ומאפים » ספינג' – סופגניות מרוקאיות

ספינג' – סופגניות מרוקאיות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 27 בנובמבר 2018 18 תגובות

סופגניות מרוקאיות מטוגנות שמכינים כל השנה ולא רק בחנוכה. בכל הזדמנות חגיגית ואירועים משמחים מכינים את הספינג. נהוג להכין גם לחתן וכלה בבוקר שלמחרת החתונה.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

  אם תשאלו אותי מה אני מעדיפה לאכול בחנוכה- ספינג' או סופגניות, אני לא אדע לתת תשובה חד משמעית ואני אחת שממש יודעת לתת תשובות חד משמעיות. במקרה הזה ובעוד כמה מקרים שכולם איכשהו קשורים לעולם הקולינריה, אני לא חד משמעית.

  אני אוהבת גם וגם ולאורך כל שמונת ימי החג אני מכינה כל יום סוג אחר של מטוגנים. את הספינג' אני מכינה גם במהלך השנה, לפעמים במוצאי שבת כי לא אכלנו מספיק כל השבת אז צריך עוד קצת להשמין או כשיש דרישה מהגברברים שלי שאוהבים את זה מאוד.

את  המתכון הזה לספינג` אני מכינה המון המון שנים והוא מגיע עם סוד קטן (לא באמת סוד אבל בשבילי בזמנו זו הייתה תגלית) שנותן תוצאה מדהימה וגם משאיר את הסופגניות רכות רכות גם למחרת.

אווריריות מטורפת

את הסוד למדתי מלא אחרת מאשר חמותי שממש ממש במקרה לפני כמה וכמה שנים יצא לי לראות אותה מכינה ספינג' ומחדירה ביצים לבצק. אמא שלי מכינה בלי ביצים ובשבילי אז זו הייתה תגלית ענקית. מאז, גם אצלי בבצק יש ביצים וזה למעשה סוג של שומן שנותן לספינג' מרקם מדהים שמשאיר אותן רכות וטעימות גם למחרת. 

את הבצק של הספינג' לא מכינים בשום אופן במיקסר!! הבצק צריך להיות דביק ומקציפים אותו עם הידיים. במקרה הזה המיקסר ייתן תוצאה דחוסה והרבה פחות מוצלחת. מה שכן, חשוב מאוד ללוש את הבצק כמה פעמים, כך מקבלים סופגניות אווריריות ומלאות בבועות.

טבולות בסירופ סוכר

 ספינג' – סופגניות מרוקאיות

מארז טיגונים של מגנוס בהנחה של 25% וגם יש מתנה סט פומפיוות איכותי ושווה במיוחד

קוד קופון: yehudit25

זה המארז וסט פומפיות מתנה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • סוג ואיכות הקמח מאוד חשובים בכל הכנה של בצק אבל בבצקים מטוגנים זה הרבה יותר משמעותי.
  • את הבצק של הספינג' מכינים רק עם הידיים!! במקרה הזה המיקסר ייתן תוצאה לא טובה בכלל, הספינג' ייצאו דחוסים ופחות טעימים.
  • אני מחדירה לבצק ביצים. זה נותן מרקם אוורירי, קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים והכי חשוב הם טעימים גם למחרת (כן!!!).

מצרכים לכמות של כ- 40 יחידות

  • 1 ק"ג קמח מנופה (מומלץ קמח פיצה)
  • 2 כפות שמרים יבשים (22 גרם)
  • 1/4 כוס סוכר (60 גרם)
  • 2 כפות קוניאק/ארק (30 מ"ל)
  • 1.5 כפות מלח (30 גרם)
  • 800 גרם מים פושרים
  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר מוקצפות קלות עם מזלג.
  • לטיגון: 1 ליטר שמן קנולה

אופן הכנה

שמים בקערה גדולה קמח, שמרים, סוכר וקוניאק או ארק, מים פושרים ומתחילים לערבב ידנית. מוסיפים מלח ולשים היטב 5 דקות, ממש מקציפים עם הידיים. מכסים את הקערה ומתפיחים חצי שעה. אחרי חצי שעה – מורידים את הנפח ולשים את הבצק עוד 2 דקות. מתפיחים שוב חצי שעה. בעזרת מזלג מקשקשים יחד את שתי הביצים ומחדירים אותן לבצק תוך כדי הקפצה עם הידיים עד שהן נטמעות בבצק. מתפיחים עוד שעה.

מחממים שמן עמוק בסיר טיגון על לחום של 170 מעלות. שמים ליד משטח העבודה קערה עם מים וכל הזמן עובדים עם ידיים רטובות. לוקחים חתיכת בצק ויוצרים בה חור כמו בייגל. מטגנים כדקה וחצי – שתי דקות מכל צד עד להזהבה יפה.

להגשה: טובלים את הספינג' בסוכר משני הצדדים ומסדרים ערימה על גבי צלחת יפה.

הגשה נוספת: טובלים את הספינג' בסירופ סוכר לכמה שניות. את הסירופ מכינים מ – 1 כוס סוכר, חצי כוס מים, מיץ מחצי לימון וכפית גרידת תפוז/לימון – מבשלים יחד את חומרי הסירופ 5 דקות וטובלים את הספינג' בסירופ החם.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • סופגניות מהירות
    סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
  • לחם קסטן
    לחם לבן במרקם של ענן שאופים בתבנית קסטן
  • מוקפץ עם אטריות אורז
    מוקפץ עם חזה עוף, ירקות ואטריות אורז
  • פלטת מטוגנים
    מתכונים של מטוגנים לנשנוש ולאירוח מושלם
חנוכה ספינג' ספינג' סופגניות מרוקאיות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

18 תגובות

  1. אורלי הגב 20 בדצמבר 2022 בשעה 14:58

    במידה ואין לי מד חום איך אני יודעת שהטמפרטורה נכונה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בדצמבר 2022 בשעה 15:42

      את לא יכולה לדעת

  2. אלישבע הגב 19 בדצמבר 2022 בשעה 9:37

    חנוכה שמח האם הוספת הבצים היא אחרי התפיחה הראשונה ?תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 בדצמבר 2022 בשעה 9:39

      חג שמח? אכן כן. זה כתוב ממש ברור במתכון

      • ענבר הגב 20 בדצמבר 2022 בשעה 15:12

        רשום שהביצים אחרי התפחה שניה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בדצמבר 2022 בשעה 15:42

          נכון

  3. דני הגב 17 בדצמבר 2022 בשעה 14:38

    חייב לישה ידנית או אפשר גם במיקסר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בדצמבר 2022 בשעה 17:48

      רק ידנית

  4. דנה הגב 14 בדצמבר 2022 בשעה 23:31

    היי. אם רוצים כמות יותר קטנה האם לחלק את כל החומרים לחצי? או שחלק מהמרכיבים נשארים כמו שהם? כמו שמרים או סוכר לדוגמאות.
    תודה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בדצמבר 2022 בשעה 23:32

      הכל לחלק לשניים

  5. דורית הגב 12 בדצמבר 2020 בשעה 20:07

    מדהים!! על איזו טמפרטורה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בדצמבר 2020 בשעה 0:36

      היי דורית
      תודה רבה
      170-180 מעלות

  6. יפעת הגב 9 בדצמבר 2019 בשעה 11:46

    האם אפשר להכין את הבצק יום לפני?
    אם כן, איפה שומרים אותו? על השיש או במקרר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בדצמבר 2019 בשעה 12:05

      היי יפעת,
      מעולם לא הכנתי יום לפני כך שאין לי מושג. אם מכינים בצק שמרים יום לפני – שומרים במקרר. למחרת מוציאים לפחות שעה לפני שטיגון כדי שיהיה בטמפרטורת החדר.

  7. סילביה :) הגב 23 בספטמבר 2019 בשעה 11:42

    הי! האם יש עוד תחליף כלשהו ל2 כפות קוניאק/ארק? אולי ג'ק דניאלס? 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בספטמבר 2019 בשעה 19:27

      היי סילביה,
      את יכולה וודקה. האלכוהול מונע מהבצק לספוח שמן

      • ענבל הגב 18 בדצמבר 2022 בשעה 11:06

        היי יהודית האלופה ותודה על כל המתכונים המהממים!
        האם לטגן על אש גבוהה או בינונית?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בדצמבר 2022 בשעה 13:45

          160-180 מעלות. בינונית

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
כלללללל עזה דגלים דגלים!!! אמןןןן שכל החיילים יחזרו בשלום ויחזירו איתם את החטופים🙌🙌🙌 גאהההה בחיילים המדהימים שלנו!! שתהיה לנו שבת שקטה ואמןןןן שנתבשר בבשורות חדשות טובות🙌🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס