יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
צ'ורוס הכי טעימים שהכנתי בחיים
ראשי » כל מיני » צ'ורוס הכי טעימים שהכנתי בחיים

צ'ורוס הכי טעימים שהכנתי בחיים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 20 באוקטובר 2020 20 תגובות

לא סתם בחרתי לצ'ורוס האלה את השם "צ'ורוס הכי טעימים שהכנתי בחיים". מתכון מדוייק להפליא של קונדיטור צרפתי שדרך נפלאות האינסטגרם השגתי את המתכון שלו

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
צ'ורוס הכי טעימים שהכנתי בחיים

כן, אני יודעת שיש לי כבר בבלוג מתכון לצ'ורוס, אבל לא כזה!! נשבעת שזה הצ'ורוס הכי טעים שאכלתי בחיי ואכלתי! מה כל כך מיוחד בו? הוא מדוייק, הוא קריספי ונשאר קריספי כל היום, הוא פשוט טעים בטירוף במרקם הכי מוצלח שאכלתי. אל תדאגו, הפעם, בניגוד למתכון של הארטיק כדורי שוקולד שעפתי על עצמי :), הפעם המתכון לא שלי, רק הביצוע.

למרות שכבלוגרית אני נמצאת די הרבה ברשתות החברתיות, יש לי לא מעט ביקורת עליהן. הן גזלניות זמן ואני מוצאת את עצמי מבלה רוב היום באינסטגרם וקצת בפייסבוק. אבל, ויש אבל גדול, לעולם לא הייתי מכירה כל כך הרבה אנשים מדהימים מהארץ ומהעולם לולא הפלטפורמות האלה וזה גם הסיפור של המתכון המושלם הזה.

את המתכון השגתי מקונדיטור צרפתי השם קווין לקוט (אני מקווה שאני כותבת נכון את השם שלו).מה זה השגתי? השיגו לי כי מה לי ולקונדיטור מפאריס? יעל, חברה מהאינסטגרם העלתה אצלה את התמונה של הצ'ורוס של קווין. מי זו יעל ומה הקשר שלה לקווין? תמשיכו לקרוא 🙂

יעל היא עולה חדשה מצרפת וכרגע נמצאת בפאריס בביקור משפחתי. איך שראיתי את התמונה ביקשתי ממנה לבקש מקווין את המתכון. ועל מה המהומה אם יש לי כבר בבלוג מתכון מצויין לצ'ורוס? כי זה נראה לי צ'ורוס אחר, שונה ממה שאנחנו מכינים פה בארץ, הוא נראה קריספי ומיוחד והאמת, לא טעיתי. יצא בול כפי שדמיינתי ונשאר קריספי כל היום, גם אחרי המון שעות. בדרך כלל הצ'ורוס מתרכך אחרי הטיגון ופחות כייף לאכול אותו. הפעם, המרקם יצא מדהים ואני מבחינתי מוכנה לחנוכה.

צ'ורוס הכי טעימים שהכנתי בחיים

לחצו פה לסרטון הדגמה בערוץ היוטיוב שלי

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחרי באינסטגרם, שם אני מעלה בסטורי שלבים בלייב ישירות מהמטבח שלי
  • ויש לי גם קבוצה שווה בפייסבוק, שם גם אתם יכולים להעלות ולהשוויץ ביצירות שלכם
  • חובה משקל ומדחום למתכון הזה! אין דרך אחרת לדייק בכמויות. יש משמעות לכל רכיב ושלב בבצק ובתהליך ולכן זה יצא כל כך מוצלח. אם אין לכם משקל ומדחום זה לא יצליח ב -100% וחבל. זה אגב ישמש אתכם גם למתכונים נוספים ובטח ובטח לחנוכה שגם שם חייב מדחום לטיגון הסופגניות.
  • את הבצק של הצ'ורוס מקפיאים לפני הטיגון. יש לזלף את הצ'ורוס על תבנית שהגודל שלה מתאים למקפיא שלכם.
  • אפשר לטגן את הכמות שרוצים ואת שאר הצ'ורוס הקפואים לשמור במקפיא כמה חודשים. כשרוצים לטגן, מטגנים ישר מהמקפיא.

מצרכים לכ – 20-30 יחידות (תלוי באורך שמזלפים)

  • 400 גרם חלב
  • 1 כפית מחית וניל או תוכן של 1 מקל וניל
  • 120 גרם חמאה
  • 40 גרם סוכר
  • קורט מלח
  • 300 גרם קמח מנופה
  • 140 גם ביצים טרופות

לטיגון:

  • 1 – 1.5 ליטר שמן

להגשה

  • סוכר
  • סוכר וקינמון
  • גנאש שוקולד (כמות שווה של שוקולד מריר/חלב ושמנת מתוקה מומסים יחד)
  • ריבת חלב

אופן הכנה

מכינים בצק רבוך: שמים בקלחת חלב, מחית וניל, חמאה, סוכר ומלח ומחממים עד לסף רתיחה (לא לתת לזה לרתוח ממש ולבעבע אלא רק עד שהכל נמס היטב). כשהכל נמס מכבים את האש ומוסיפים את כל הקמח בבת אחת. מערבבים עם כף עץ ומעבירים מייד למיקסר עם וו גיטרה להמשך ערבוב.

מערבבים את הבצק על מהירות בינונית כמה דקות עד שהוא מתקרר מעט. מתחילים להוסיף בהדרגה את הביצים הטרופות ולשים עד שהבצק אחיד וחלק. מתקבל בצק דומה לבצק של פחזניות, רק פחות רך ונוזלי.

מזלפים: מכינים תבנית עם נייר אפייה. התבנית צריכה להתאים בגודל כך שתוכל להיכנס למקפיא. מעבירים את הבצק לשקית זילוף חזקה וטובה ומזלפים על נייר האפייה "מקלות" של בצק באורך של כ – 12-15 ס"מ.

אין צורך לשמור כל כך על מרווחים כיוון שהם לא נכנסים לאפייה אלא רק להקפאה לפני הטיגון.

מקפיאים את הצ'ורוס כשעה – שעה וחצי, עד שהם קפואים לחלוטין וניתן להרים אותם בקלות מהנייר.

מטגנים: מחממים שמן בסיר נמוך יחסית ורחב, מביאים את השמן לטמפרטורה של 190 מעלות. מטגנים בכל פעם 5-6 צ'ורוס עד להזהבה יפה. במהלך הטיגון חום השמן יירד מעט וזה בסדר. לשחק עם הלהבה בהתאם – אם החום יורד – מגבירים להבה ולהפך.

כשהצ'ורוס שחומים מגלגלים אותם מייד בסוכר (אפשר גם קינמון למי שאוהב) ומניחים על רשת צינון לקירור.

הצ'ורוס יוצאים קריספיים ונשארים טעימים וטריים במשך כמה שעות טובות.

אפשר להגיש עם גנאש שוקולד, ריבת חלב או סתם לנשנש עם הסוכר.


Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגיות חמאה וחמאת בוטנים
    עוגיות חמאה במילוי חמאת בוטנים וציפוי שוקולד חלב
  • עוגת קרמבו
    עוגת קרמבו מוקה על בסיס כדורי שוקולד
  • משמנה
    משמנה - מאפה שמרים מרוקאי מתוק
  • סופגניות מרובעות
    סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס
צ'ורוס

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

20 תגובות

  1. רפאל הגב 16 בדצמבר 2020 בשעה 18:50

    שלום יהודית. המתכון מוצלח במיוחד, לעניות דעתי ניסוח הוראות הכנת המתכון לא מדויק בשלב חימום החלב ושאר הרכיבים ואסביר. הכנתי היום את המתכון בדיוק מפליא מבחינת כמויות ומעקב אחר הוראות ההכנה מילה במילה התוצאה- "בצק" נוזלי ומימי לגמרי, נזרק לפח. ישבתי וחשבתי מה הבעיה, החלטתי להכין אותו שוב אך שיניתי משהו אחד בלבד. כתבת בהוראות הכנה שמחממים את החלב עם חמאה, סוכר, וניל ומלח רק עד שבכל נמס!!! ובלי להרתיח! כך עשיתי בפעם הראשונה, ולדעתי הטעות נמצאת כאן. מכיוון שכשמחממים רק עד המסה בלבד זה אומר שהחמאה והסוכר יהיו נמסים בטמפרטורה יחסית נמוכה בסביבות ארבעים עד חמישים מעלות, וכאשר מוסיפים את הקמח לתערובת המומסת בטמפרטורה כזו אז הוא לא סופח אליו את הנוזלים ומתבצק, אלא הוא נטמע בתערובת הנוזלית ונהיה חלק מהתערובת הנוזלית. כאשר הכנתי בפעם השניה מה שעעשיתי חיממתי את התערובת הנוזלית לסף רתיחה, שזה אומר טמפרטורה הרבה יותר גבוהה ואז הוספתי את הקמח ואז הוא מייד התבצק כמו שצריך. מכאן המשכתי את התהליך כמו שכתבת, התוצאה הסופית הייתה פשוט מעולה וטעימה במיוחד כל מה שהכנתי נאכל תוך דקות. תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בדצמבר 2020 בשעה 19:32

      אוקיי רפאל,
      תודההה רבה. אני אחדד.
      ככה אגב זה ההוראות מהקונדיטור ששלח לי את המתכון המקורי.
      תודה רבה רבה

  2. מיכל תירושי הגב 13 בדצמבר 2020 בשעה 6:55

    היי יהודית,
    האם אפשר להחליף את הקמח לקמח ללא גלוטן ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בדצמבר 2020 בשעה 8:22

      היי מיכל,
      לא יודעת מה הכמויות עם קמח ללא גלוטן. את יכולה לנסות לשים את אותה כמות כמו במתכון ואם חסר והבצק ממש דליל תוסיפי עוד קצת

  3. קרן שאולי הגב 6 בדצמבר 2020 בשעה 13:04

    היי יהודית , עשיתי את המתכון בדיוק כפי שרשמת והבצק יצא נהדר ! לא נוזלי בכלל
    הקפאתי אותם ושמרתי על טמפ של 190 ( עם מד חום ) כמובן שהבצק נפגש עם השמן הוא מוריד את הטמפ
    אבל לצערי כל הצורוס לא נאפה כלל מבפנים מבחוץ יצא יפייפיה אבל בפנים היה לא אפוי
    אפיתי גג 3-4 בכל פעם
    לדעתי הטיגון צל בטמפ הרבה הרבה יותר נמוכה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בדצמבר 2020 בשעה 0:24

      היי קרן,
      האמת שאין לי מושג למה. הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו זה סוג הצנטר שגם משפיע לפעמים על התוצאה. זו הטמפרטורה שטיגנתי בה ויצאו מעולים ולא רק לי אלא עוד אנשים הכינו

  4. רות הגב 3 בדצמבר 2020 בשעה 21:57

    תודה על המתכונים המפורטים והמסירות.
    יש לך טעות במתכון ( או שצריך להחזיר לסיר לבישול או שיש פחות מידי קמח) יצא מאוד נוזלי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בדצמבר 2020 בשעה 22:08

      היי רות,
      אין שום טעות במתכון! המתכון הוכן כמה פעמים בדיוק כך והוא מדוייק.
      תבדקי את עצמך האם דייקת בתהליך ובכמויות.

  5. רות הגב 3 בדצמבר 2020 בשעה 21:43

    מאוד אוהבת את הבלוג המסור שלך.
    הכנתי את הבצק והוא יצא נוזלי לגמרי. את בטוחה שצריך לשים 300 גר קמח ו400גר חלב?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בדצמבר 2020 בשעה 22:08

      היי רות,
      ראשית תודה רבה.
      שנית, בטוחה לחלוטין! המתכון הזה משום מה מתחלק לשניים – או הצלחה היסטרית או כאלה שקרה להם מה שקרה לך.
      אי לכך הכנתי שוב את המתכון ויצא מדוייק ומושלם ויש עוד המון אנשים שהכינו ויצא להם בול.
      משהו בתהליך כנראה לא היה נכון. תעברי שוב על המתכון ותבדקי איפה לא דייקת. סה"כ מתכון פשוט ומדוייק על הגרם. חשוב לדייק בו בדיוק לפי ההוראות.

  6. אירה הגב 10 בנובמבר 2020 בשעה 19:56

    היי
    האם אפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין מלא? ואם כן, האם לשנות יחסים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בנובמבר 2020 בשעה 7:25

      היי אירה,
      לא יודעת לגבי מלא, כוסמין לבן אין בעייה. מלא זה מתכון אחר

  7. הדס הגב 4 בנובמבר 2020 בשעה 9:46

    שלום יהודית,
    האם ניתן להכין צ'ורוס פרווה? אם כן, עם מה להחליף את החמאה?
    כמו כן, איזה רוטב היית ממליצה להכין ליד?

    תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בנובמבר 2020 בשעה 12:03

      היי הדס, תמיד אפשר לשים מרגרינה במקום חמאה. רוטב שוקולד, ריבת חלב, קרמל. מה שאוהבים מתאים

  8. ז'אנה הגב 24 באוקטובר 2020 בשעה 14:24

    היי
    האם אפשר להחליף את החלב בחלב סויה/שיבולת שועל? (למי שאלרגי לחלב)
    האם לדעתך זה יכול להרוס את המתכון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 באוקטובר 2020 בשעה 15:56

      היי ז'אנה, אפשרי בהחלט. לא יהרוס.
      בהצלחה

  9. עינת הגב 20 באוקטובר 2020 בשעה 20:52

    הלו, על איזו מחית וניל את ממליצה? האם ניתן להחליף עם תמצית וניל?
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באוקטובר 2020 בשעה 0:11

      היי עינת יקרה,
      אני קונה מחית וניל של מדגסקר. אפשר לשים תמצית וניל אמיתית

  10. אורית כספי הגב 20 באוקטובר 2020 בשעה 20:17

    יהודית, המתכון נראה מדהים כמו כל דבר שאת מעלה ותמיד תמיד מצליח לי ואני קוטפת מחמאות. האם אפשר להחליף את מחית הוניל בתמצית וניל איכותית ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באוקטובר 2020 בשעה 0:10

      היי אורית,
      תודה רבה! בהחלט אפשר

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס