יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
אלפחורס
ראשי » מתכונים לפורים » אלפחורס

אלפחורס

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 14 בינואר 2019 21 תגובות

אלפחורס – העוגייה הארגנטינאית האולטימטיבית היא אחת הטעימות והמיוחדות שתאכלו בזכות המרקם המיוחד שיש לה. יצא לה של של עוגייה מורכבת אבל היא הכי קלה להכנה והכי טעימה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

אחת העוגיות הכי טעימות בעיני (ולא רק בעיני) והכי מיוחדות. הצליל של השם של העוגייה הזו הוא כל כך סקסי והמראה שלה כל כך מיוחד, שלא לדבר על המרקם הנימוח שלא לומר נמס בפה שלה….בקיצור לכו להכין 🙂 בעוגיות האלה משתמשים רק בחלמונים כך שאנחנו נשארים עם חלבונים מיותמים. אז או שמזבילים אותם (לא חבל??) או שאפשר להכין מקרונים  או נשיקות מרנג טעימות. (כי חבל לזרוק ,לא?)  או פבלובה נסיכותית, קרמבו או כל מה שעולה בדעתכם.

במשך המון שנים הכנתי את המתכון המצויין של רוני ונציה אבל החלטתי לנסות את המתכון של בן עמי ברטיני שביט מהספר שלו שנקרא "מתוקים מהחיים" ואהבנו מאוד, רק במקום סוכר רגיל שמתי אבקת סוכר ששדרגה אותן עוד יותר. הפעם מילאתי בריבת חלב שהכנתי בבית ואין להשוות את הטעם לזאת הקנויה. העוגיות קיבלו שדרוג אמיתי בזכות הריבה הביתית.

 

אלפחורס

לפני שמתחילים

  1. במקור מכינים את העוגיות האלה עם סוכר רגיל. אני החלפתי לאבקת סוכר שתורמת לעוד נימוחות לעוגיות. אם אין בבית אבקת סוכר, אפשר לשים סוכר רגיל.
  2. במקום קמח רגיל ואבקת אפייה אפשר לשים קמח תופח.
  3. עקרונית צריך לקרר את הבצק שעה במקרר אבל קרה לי שלא הספקתי להכין אחרי שעה ושמרתי את הבצק לילה שלם. למחרת צריך לעבד אותו ממש קלות עם הידיים כדי לחמם אותו שיהיה אפשר לעבוד איתו.

מצרכים ל- 50-60 עוגיות

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 150 גרם אבקת סוכר (1 כוס + 4 כפות)
  • 4 חלמונים
  • 1 כף קוניאק/ברנדי/ליקר (לא חובה – אפשר לוותר)
  • 300 גרם קורנפלור (2 כוסות + 2 כפות)
  • 200 גר` קמח רגיל (½1 כוסות)
  • 15 גרם אבקת אפייה (½1 כפות)
  • 1 כף תמצית וניל
  • קליפה מגורדת מלימון אחד
אופן הכנה
  1. מקציפים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר כמה דקות לתערובת תפוחה ואוורירית. 
  2. מוסיפים חלמונים וקוניאק ומעבדים עד לאיחוד.
  3. מנפים יחד: קורנפלור, קמח ואבקת אפייה לקערת המיקסר, מוסיפים תמצית וניל וגרידת לימון ומעבדים חצי דקה רק עד לאיחוד החומרים.
  4. עוטפים בניילון נצמד ומצננים שעה במקרר.
  5. מחממים תנור לחום בינוני (175 מעלות).
  6. מרדדים בצק לעובי של ½ ס"מ. בעזרת קורצן עגול או כוס קורצים עיגולים בקוטר של כ-3 ס"מ. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 3 ס"מ ואופים 8-10 דקות לצבע זהוב בהיר מאוד (לא משחימים את העוגיות).
  7. מצננים ומורחים על מחצית מהעיגולים שכבה עבה של ריבת חלב ומצמידים אליה עוגייה נוספת. דואגים שהריבה תהיה גם בדפנות ומגלגלים בקוקוס.

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חיתוכיות אלפחורס נימוחות במיוחד
    חיתוכיות אלפחורס נימוחות במיוחד
  • עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)
    עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)
  • עוגיות שוקולד מגולגלות מתפוצצות
    עוגיות שוקולד מגולגלות מתפוצצות
  • עוגת תפוחים בחושה עם חלבונים בלבד ובלי שמן
    עוגת תפוחים בחושה עם חלבונים בלבד ובלי שמן
אלפחורס עוגיות ריבת חלב

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

21 תגובות

  1. קארין הגב 4 באפריל 2020 בשעה 23:25

    הי יהודית באיזה קמח אפשר להחליף כדי שיהיה כשר לפסח? קמח תפוח אדמה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 באפריל 2020 בשעה 1:02

      לא ניסיתי. הייתי שמה קמח תופח לפסח

      • קארין הגב 7 באפריל 2020 בשעה 12:45

        אנסה תודה ❤️

  2. מאיה הגב 22 במרץ 2020 בשעה 23:32

    היי יהודית
    העוגיות מתנפחות נורא ונשארות שמנות איך עושים שיהיו שטוחות ובצורה אחידה מבלי שיאבדו את הצורה היפה שלהן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 במרץ 2020 בשעה 23:57

      היי מאיה,
      תרדדי מעט יותר דק את הבצק

  3. ג'ודית הגב 5 באוקטובר 2019 בשעה 20:06

    אם אין מיקסר ומערבבים ביד לערבב באותו סדר או סדר שונה? וזה יצא טעים באותה מידה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באוקטובר 2019 בשעה 7:02

      אם אין מיקסר מערבבים באותו סדר רק נזהרים לא ממש ללוש את הבצק אלא רק לערבב אותו עד שמתאחד. בהצלחה

  4. אתי הגב 5 באוקטובר 2019 בשעה 14:40

    היי יהודית, איך ניתן להמיר את הקמח בשביל שיהיה ללא גלוטן?? רק קונפלור לדעתך..? תודה מראש.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באוקטובר 2019 בשעה 7:01

      היי אתי. יש קמחים ללא גלוטן כמו קמח תמי או קמח כרגיל

  5. אושר הגב 23 ביולי 2019 בשעה 22:31

    היי , אפשר להשתמש במקסר ידני במקום מיקסר עם וו גיטרה? או שזה לא יצא אותו דבר? תודה .

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביולי 2019 בשעה 22:34

      היי אושר, מיקסר יד לא מתאים. אפשר להכין בצק בידיים רק לא ללוש יותר מידי כדי שהבצק ייצא רך ולא קשה

      • אושר הגב 23 ביולי 2019 בשעה 22:49

        אוקיי ובלישה ביד להשתמש באותם הכמויות?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביולי 2019 בשעה 9:26

          הכל אותו דבר רק צריך להקפיד שללא ללוש ממש את הבצק אלא רק לאחד את כל החומרים.

          • אושר 24 ביולי 2019 בשעה 14:43

            אוקיי תודה , ועוד שאלה קטנה בהתחלה כאשר צריך להקציף את החמאה והאבקת סוכר כן אפשר להקציף במיקסר ידני? כדי שיצא אוורי ותפוח כמו שרשמת או לערבב ביד? תודה רבה ??

          • יהודית אביב הלוחשת לאוכל 24 ביולי 2019 בשעה 21:04

            אם יש לך מקציף מיוחד לחמאה אז תקציפי ואם לא אז פשוט תערבבי ביד

  6. קארין הגב 30 בינואר 2019 בשעה 9:21

    אוקיי, ואם אין לי וארצה להשתמש בכוס חד פעמי רגילה איזה צריך ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בינואר 2019 בשעה 10:53

      היי קארין,

      אני לא משתמשת בחד פעמי. אני ממליצה לך לקנות כוסות מדידה אוניברסליים. זה עולה 10 שקלים וכך תהיי בטוחה שהכמויות מדוייקות

  7. קארין הגב 29 בינואר 2019 בשעה 17:42

    היי
    באיזה כוס עדיף להשתמש למדידת כמויות כוס שתיה חמה או קרה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בינואר 2019 בשעה 17:48

      היי קארין,
      כוס מדידה אוניברסלית

  8. שילת הגב 16 בינואר 2019 בשעה 11:07

    אפשר לוותר על הקוניאק? לשים משהו אחר במקום?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בינואר 2019 בשעה 11:31

      היי שילת,
      אפשר לוותר. בהצלחה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס