יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
אלפחורס
ראשי » מתכונים לפורים » אלפחורס

אלפחורס

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 14 בינואר 2019 16 תגובות

אלפחורס – העוגייה הארגנטינאית האולטימטיבית היא אחת הטעימות והמיוחדות שתאכלו בזכות המרקם המיוחד שיש לה. יצא לה של של עוגייה מורכבת אבל היא הכי קלה להכנה והכי טעימה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

אחת העוגיות הכי טעימות בעיני (ולא רק בעיני) והכי מיוחדות. הצליל של השם של העוגייה הזו הוא כל כך סקסי והמראה שלה כל כך מיוחד, שלא לדבר על המרקם הנימוח שלא לומר נמס בפה שלה….בקיצור לכו להכין 🙂 בעוגיות האלה משתמשים רק בחלמונים כך שאנחנו נשארים עם חלבונים מיותמים. אז או שמזבילים אותם (לא חבל??) או שאפשר להכין מקרונים  או נשיקות מרנג טעימות. (כי חבל לזרוק ,לא?)  או פבלובה נסיכותית, קרמבו או כל מה שעולה בדעתכם.

במשך המון שנים הכנתי את המתכון המצויין של רוני ונציה אבל החלטתי לנסות את המתכון של בן עמי ברטיני שביט מהספר שלו שנקרא “מתוקים מהחיים” ואהבנו מאוד, רק במקום סוכר רגיל שמתי אבקת סוכר ששדרגה אותן עוד יותר. הפעם מילאתי בריבת חלב שהכנתי בבית ואין להשוות את הטעם לזאת הקנויה. העוגיות קיבלו שדרוג אמיתי בזכות הריבה הביתית.

 

אלפחורס

לפני שמתחילים

  1. במקור מכינים את העוגיות האלה עם סוכר רגיל. אני החלפתי לאבקת סוכר שתורמת לעוד נימוחות לעוגיות. אם אין בבית אבקת סוכר, אפשר לשים סוכר רגיל.
  2. במקום קמח רגיל ואבקת אפייה אפשר לשים קמח תופח.
  3. עקרונית צריך לקרר את הבצק שעה במקרר אבל קרה לי שלא הספקתי להכין אחרי שעה ושמרתי את הבצק לילה שלם. למחרת צריך לעבד אותו ממש קלות עם הידיים כדי לחמם אותו שיהיה אפשר לעבוד איתו.

מצרכים ל- 50-60 עוגיות

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 150 גרם אבקת סוכר (1 כוס + 4 כפות)
  • 4 חלמונים
  • 1 כף קוניאק/ברנדי/ליקר (לא חובה – אפשר לוותר)
  • 300 גרם קורנפלור (2 כוסות + 2 כפות)
  • 200 גר` קמח רגיל (½1 כוסות)
  • 15 גרם אבקת אפייה (½1 כפות)
  • 1 כף תמצית וניל
  • קליפה מגורדת מלימון אחד
אופן הכנה
  1. מקציפים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר כמה דקות לתערובת תפוחה ואוורירית. 
  2. מוסיפים חלמונים וקוניאק ומעבדים עד לאיחוד.
  3. מנפים יחד: קורנפלור, קמח ואבקת אפייה לקערת המיקסר, מוסיפים תמצית וניל וגרידת לימון ומעבדים חצי דקה רק עד לאיחוד החומרים.
  4. עוטפים בניילון נצמד ומצננים שעה במקרר.
  5. מחממים תנור לחום בינוני (175 מעלות).
  6. מרדדים בצק לעובי של ½ ס”מ. בעזרת קורצן עגול או כוס קורצים עיגולים בקוטר של כ-3 ס”מ. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 3 ס”מ ואופים 8-10 דקות לצבע זהוב בהיר מאוד (לא משחימים את העוגיות).
  7. מצננים ומורחים על מחצית מהעיגולים שכבה עבה של ריבת חלב ומצמידים אליה עוגייה נוספת. דואגים שהריבה תהיה גם בדפנות ומגלגלים בקוקוס.

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת מדוביק שוקולד עם קרם פרש וריבת חלבעוגת מדוביק שוקולד עם קרם פרש וריבת חלב
  • נשיקות מרנג או מי רוצה נשיקה??נשיקות מרנג או מי רוצה נשיקה??
  • עוגת מוס פיסטוק, מוס וניל וקפה חגיגיתעוגת מוס פיסטוק, מוס וניל וקפה חגיגית
  • לביבות עטייף ממולאות גבינה ותפוחיםלביבות עטייף ממולאות גבינה ותפוחים
אלפחורס עוגיות ריבת חלב

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. ג'ודית הגב 5 באוקטובר 2019 בשעה 20:06

    אם אין מיקסר ומערבבים ביד לערבב באותו סדר או סדר שונה? וזה יצא טעים באותה מידה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באוקטובר 2019 בשעה 7:02

      אם אין מיקסר מערבבים באותו סדר רק נזהרים לא ממש ללוש את הבצק אלא רק לערבב אותו עד שמתאחד. בהצלחה

  2. אתי הגב 5 באוקטובר 2019 בשעה 14:40

    היי יהודית, איך ניתן להמיר את הקמח בשביל שיהיה ללא גלוטן?? רק קונפלור לדעתך..? תודה מראש.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באוקטובר 2019 בשעה 7:01

      היי אתי. יש קמחים ללא גלוטן כמו קמח תמי או קמח כרגיל

  3. אושר הגב 23 ביולי 2019 בשעה 22:31

    היי , אפשר להשתמש במקסר ידני במקום מיקסר עם וו גיטרה? או שזה לא יצא אותו דבר? תודה .

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביולי 2019 בשעה 22:34

      היי אושר, מיקסר יד לא מתאים. אפשר להכין בצק בידיים רק לא ללוש יותר מידי כדי שהבצק ייצא רך ולא קשה

      • אושר הגב 23 ביולי 2019 בשעה 22:49

        אוקיי ובלישה ביד להשתמש באותם הכמויות?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביולי 2019 בשעה 9:26

          הכל אותו דבר רק צריך להקפיד שללא ללוש ממש את הבצק אלא רק לאחד את כל החומרים.

          • אושר 24 ביולי 2019 בשעה 14:43

            אוקיי תודה , ועוד שאלה קטנה בהתחלה כאשר צריך להקציף את החמאה והאבקת סוכר כן אפשר להקציף במיקסר ידני? כדי שיצא אוורי ותפוח כמו שרשמת או לערבב ביד? תודה רבה 🙏🏼

          • יהודית אביב הלוחשת לאוכל 24 ביולי 2019 בשעה 21:04

            אם יש לך מקציף מיוחד לחמאה אז תקציפי ואם לא אז פשוט תערבבי ביד

  4. קארין הגב 30 בינואר 2019 בשעה 9:21

    אוקיי, ואם אין לי וארצה להשתמש בכוס חד פעמי רגילה איזה צריך ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בינואר 2019 בשעה 10:53

      היי קארין,

      אני לא משתמשת בחד פעמי. אני ממליצה לך לקנות כוסות מדידה אוניברסליים. זה עולה 10 שקלים וכך תהיי בטוחה שהכמויות מדוייקות

  5. קארין הגב 29 בינואר 2019 בשעה 17:42

    היי
    באיזה כוס עדיף להשתמש למדידת כמויות כוס שתיה חמה או קרה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בינואר 2019 בשעה 17:48

      היי קארין,
      כוס מדידה אוניברסלית

  6. שילת הגב 16 בינואר 2019 בשעה 11:07

    אפשר לוותר על הקוניאק? לשים משהו אחר במקום?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בינואר 2019 בשעה 11:31

      היי שילת,
      אפשר לוותר. בהצלחה

השארת תגובה

ביטול

הבית של יהודית אביב הלוחשת לאוכל
יהודית אביב

יהודית אביב

הלוחשת לאוכל
שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג’ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר “תפוז” שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו. באמת שלא הבנתי כלום ושום דבר בכל מה שקשור לעולם הבלוגים והבלוגרים ודי מתוך סקרנות ורצון להנציח את המתכונים שלי.........להמשך קריאה....
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל באינסטגרם

yehudit_aviv

Instagram post 2195000350872440268_608495305 אני שונאת חורף!! לא סובלת גשם. הכל יותר קשה ומסורבל, קר לי כל הזמן והחושך בשעה ארבע אחר הצהריים לא בא לי טוב (לא לי ולא לצילומים). אני גם לא מבינה את האנשים שמחכים לחורף ולגשם... אין כמו יום בהיר של שמש. 
קיצר, הדבר היחיד שחיובי בעיני בחורף זה המרקים. אני מתה על מרקים ואמנם אני אוכלת מידי פעם גם בקייץ אבל איך שיורד גשם, אני נכנסת למטבח ומעלה על האש סיר של מרק ליומיים.
הפעם, מרק פטריות עשיר וטעים בטירוף.
המתכון עלה הבוקר לבלוג. יש גם סרטונים עם שלבי ההכנה גם בבלוג וחלק בסטורי.
תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון בבלוג. .
.
.
#soup
#mushroomsofinstagram
#mushrooms
#mushroomsoup🍄
#onthekitchen
#ontheblog
#onmykitchentable
#thefeedfeedsoup
Instagram post 2193483592625909091_608495305 שבת תותים לכם🍓🍓
בגדול היא התחסלה בערך שלוש שעות אחרי שיצאה מהתנור 😱
מזללל שלוקח בדיוק חמש דקות להכין אותה (מי שלא מאמין, שייכנס לסטורי, העליתי שם בלייב את שלבי ההכנה) ועוד40דקות לאפות אותה, כך שאין בעייה להכין אותה שוב ושוב.
עוגת תותים ושטרוייזל עכשיו גם בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל והיא הראשונה בדף הראשי.
הלכתי להכין עוד אחת😋... ביי 😉
https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%9d/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a9%d7%98%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%99%d7%96%d7%9c-%d7%a9%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9d/
🍓
🍓
🍓
#strawberry
#thefeedfeedbaking
#foodporn
#cakes
#thefeedfeedcake
#gargeran
#imsomartha
#foodphotography
#strwaberrycake
#onthekitchen
#ontheblog
#lovetocook
Instagram post 2192985443092393452_608495305 שבת שלום 💕💕
Instagram post 2191979524061560619_608495305 סיר של שישי בצהריים בחמישי
תכתבו בגוגל תבשיל קציצות ואפונה הלוחשת לאוכל
💕
#foodphotography
#food52
#lovefood
#pea
#lovetoeat
#feedfeed
#feedfeedmeatballs
#meat
#meatballs
Instagram post 2190668433352243771_608495305 בהתלבטות בין שקשוקה לפיצה לא הצלחתי לבחור אז שילבתי ביניהם 😜
לפני החפירות אני כבר אומרת לכם שהמתכון כבר בבלוג כולל סרטונים שממחישים את ההכנה ומי שירצה אשלח לו לינק לפרטי ומאוחר יותר זה יהיה בסטורי.
.

זה שאני מכורה לבצקים אתם בטוח כבר מבינים ובכל זאת, כשאחד הילדים (ילדים עאלק😂😂 עוד שנייה הם בפנסיה) ממש רעב ומתקשר אלי כמו שקרה אתמול למשל בעשר בלילה (כן, חורצ'ק) ושואל אם אני יכולה להכין לו משהו לאכול, אני שולפת בצק מוכן, במקרה הזה בצק פיצה מצונן של שמרית, רוטב שקשוקה שהיה לי במקרר, גבינות ונולדה לה שקשופיצה טעימה בטירוף בכלום זמן וכלום עבודה.
היתרון בבצקים של שמרית שההיכרות הראשונה שלי איתם הייתה דרך שיתוף פעולה שעשיתי איתם ומאז הם הפכו לדיירי קבע אצלי במקרר, זה שהם מוכנים מייד לעבודה. אין צורך להפשיר וזה יתרון ענק בעיני והם גם טעימים ביותר. כן, אין תחליף לבצק שמכינים לבד בבית אבל זה פתרון מעולה כשאין זמן להכין או כשרוצים להכין ארוחה ברגע.

@shimrit_baking
#shakshuka
#tomatoes
#foodporn
#foodphotography
#gargeran
#imsomartha
#lovetoeat
#eggs
#dough
Instagram post 2188443277150090220_608495305 סך הכל ארוחת בוקר די שפויה לא??
קצת קרפים, קצפת ותותים כי אני הכי שמחה שהם שוב כאן
.
.
.
#strawberrycake
#strawberry
#mascapone
#krep
#foodphotography
#foodporn
#sweet
#vanilla
Instagram post 2186937707502812543_608495305 אחת העוגות הכי מגניבות שיצא לי להכין. היא ישבה לי בראש מלא זמן עד שיצאה לפועל. היא מזמןןןן בבלוג ועשרות הכינו אותה ושלחו לי תמונות. בא לי להחיות אותה שוב וכנראה שהשבת אכין אותה בגרסה אחרת. .שמתי לכם לינק בסטוריז ובהיילייטס. או פשוט חפשו בגוגל עוגת שמרים משובללת הלוחשת לאוכל
.
#cakes
#chocolatecookake
#chocolate
#chocolatelover
#foodphotography
#Yeast cake
#yeastDoug
#foodphotography
#foodporn
#chocolate
Instagram post 2184866163716863351_608495305 מה יש בהם שכל כך הרבה אנשים אוהבים אותם?? האמת, אני לא גדלתי על פתיתים. אצלנו בבית לא היו פתיתים או פסטה. יותר בכיוון של תבשילים מרוקאים חמים עם מלא רוטב ולחם.
כך יצא שלא הכנתי פתיתים עד שהתחתנתי, ילדתי והילדים גדלו מספיק כדי לבקש את הפתיתים שאכלו בצהרונים. גם פסטה הכנתי רק בגלל שאכלו בגן וביקשו.
היום אני כמובן מכינה על בסיס קבוע כי כולם אוהבים.
ובכל זאת, מלא אנשים לא מצליחים להכין פתיתים אחד אחד ויוצא להם מעין גושים של פתיתים. "הסוד" הוא כמות השמן והמים. גם הפתיתים, ממש כמו האורז אוהבים שהשמן יעטוף אותם ממש טוב, כמות המים תקבע אם ייצאו פתיתים נימוחים אחד אחד או דייסת פתיתים 😂
בקיצור, המתכון עלה לפני כמה שנים לבלוג והדבר שהכי הפתיע אותי זה הכמות ההיסטרית של הכניסות למתכון הכל כך פשוט וגם כמות התגובות והשאלות... כולה פתיתים אבל כנראה שיש להם מקום של אהבה בהרבה לבבות ובתים.
תכתבו בגוגל פתיתים הלוחשת לאוכל ואתם שם לכל הטיפים לקבלת פתיתים נימוחים אחד אחד, טעימים טעימים
.
.
.
#israeli_food
#foodphotography
#israeli_kitchen
#food52
#pasta
#lovetoeat
#thefeedfeed
#thefeedfeedvegan
Instagram post 2183456237320824857_608495305 עוגת השבת קצת באיחור אבל אתם יודעים מה אומרים על זה😉
קיצר, הבראוניז הכי טעימים ומושלמים שהכנתי מעולם.
פאדג'יים בטירוף, מעליהם הכנתי שכבה של טופי מלוח שאם עוד לא טעמתם כזה, אתם לא מבינים מה אתם מפסידים וכדי להשחית עוד יותר, הכנתי פופקורן בקרמל שלא הפסקנו לנשנש אותו בלי קשר לבראוניז.
ממש ממש עכשיו כל המתכונים עלו לבלוג ויש גם סרטוני הסבר לכל הטוב הזה. אתמול היה לי עומס יתר ולא הספקתי להעלות סטוריז... הם עוד יעלו ויישמרו בהיילייטס. בינתיים הכל בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון.
אה, רק לפרוטוקול, את הבראוניז הכנתי עם קמח כוסמין, כך שהם בריאים😂😂
הרקעים של יעל מקפיצים כל פריים למעלה למעלה

@yaelyaniv
.
.
.

#chocolatelover
#chocolate
#brownies
#popcorn🍿
#caramelpopcorn
#israeli_food #foodphotography
#foodporn
#sweet
#candies
#sweetpopcorn
#caramelsauce
לצפייה בתמונות נוספות.....
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס