יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
מילפיי דבש ותפוחים
ראשי » ביקורות והמלצות » מילפיי דבש ותפוחים

מילפיי דבש ותפוחים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 6 בספטמבר 2017 2 תגובות

אותו מילפיי אהוב, רק עם טוויסט של מלית תפוחים שמשדרגת אותו והופכת אותו לחגיגי ומיוחד לראש השנה אבל לא רק. קינוח מדהים לאוהבי עוגות תפוחים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מילפיי דבש ותפוחים

כבר שנים שאנחנו חוגגים את ראש השנה בבית. לפעמים מזמינים משפחה ולפעמים מעדיפים לבד, רק עם הילדים, אבל חוגגים בבית. חודש לפני החג אני מתחילה כבר לבנות לי בראש את התפריט לחג, משנה אותו אלף פעם 🙂 ומחלקת אותו למנות מורכבות שדורשות זמן הכנה ארוך ולמנות קלות שנראות מיליון דולר אבל בכלום זמן ועבודה ויוצאות מעולות. השנה החלטתי שהקינוחים יהיו פחות מורכבים ואני אתמקד יותר באוכל. גם ככה, לרוב עד שמגיעים לקינוח כולם שבעים מידי והוא נדחה למחר…חוץ ממני ומנוביק שלנו יש קיבה נפרדת לקינוחים 🙂 ובכלל מבחינתי להתחיל בקינוח ואז לנשנש מהאוכל.

קרם שניט, מילפיי (אלף עלים), נפוליאון…. 🙂 בערך אלף שמות לעוגת אלף העלים. כל מדינה העניקה לה שם אחר ואני אומרת שממש לא משנה איך תקראו לה, כי בעיני היא אחת הטעימות ובתנאי שמשתמשים בבצק עלים איכותי על בסיס חמאה ולא מתפשרים על מלית מעולה וטעימה. בדרך כלל מכינים את העוגה הזו כעוגות אישיות מלבניות או מרובעות, שלוש שכבות של בצק ממולאות בקרם פטיסייר. אני החלטתי לעגל אותה והכנתי אותה משלוש שכבות  של בצק עלים שקרצתי לעיגולים. לכבוד ראש השנה, החלפתי את קרם הפאטיסייר בקרם שמנת מתוקה, דבש וקוביות קטנטנות של תפוחים של חברת "פוליבה".

רוב הזמן, אני לא אתפשר על המלית ואכין את התפוחים בעצמי אבל הפעם, אחרי שטעמתי את התפוחים המוכנים של "פוליבה" – חנות שמוכרת חומרי גלם לאפייה החלטתי שאין סיבה אמיתית לעבוד קשה, גם ככה יש מלא עבודה ובישולים לחג, אז אם אפשר לחסוך את הזמן ולקבל מקסימום תוצאה, למה לא??

חומרים לעוגה בקוטר 22 ס"מ

לא להיבהל מאורך המתכון…לקח לי הרבה יותר זמן לכתוב מאשר להכין את העוגה הזו. היא קלה ופשוטה מאוד להכנה וכתבתי הסבר כל כך מפורט רק  כדי שהכל יהיה ברור.

כמה הערות לפני שמתחילים –  מומלץ לקרוא את ההערות המקדימות והמתכון מהתחלה ועד הסוף לפני שמתחילים

  • עם בצק עלים עובדים כשהוא קר מאוד ובסביבה קרה (בקייץ מדליקים מזגן).
  • גודל  העוגה הוא המלצה בלבד. ניתן להכין בכל גודל או צורה שאוהבים. אפשר להכין עוגות אישיות עגולות או מלבניות.
  • את בצק העלים שמיועד להכנת עוגת קרם שניט אופים בין שתי תבניות אפייה וזה על מנת שלא יתפח. מניחים על תבנית אחת נייר אפייה, על הנייר מניחים את עיגול הבצק שקרצנו, מעליו מניחים עוד נייר אפייה ומעל הנייר השני מניחים עוד תבנית אפייה, התבנית העליונה תשמש כמשקולת ותמנע מהבצק לתפוח.
  • במידה והתנור שלכם קטן ולא ניתן לאפות את כל עיגולי הבצק יחד, שומרים את הבצק שממתין לאפייה במקרר עטוף בניילון עד לזמן האפייה.
  • עד שלב 5  שזה למעשה אחרי האפייה, ניתן להכין מראש ולשמור בשקית אטומה שלושה ימים מחוץ למקרר או במקפיא אפילו חודש. כשרוצים להכין את העוגה, מוציאים מהמקפיא וממשיכים לפי ההוראות. אין צורך להפשיר את העיגולים המוכנים.
  • את   הקרם   שמכינים   מקציפים היטב כדי לייצב אותו – התפוחים שמכניסים אליו מדללים אותו מעט ולכן הוא חייב להיות מאוד יציב. יחד עם זאת, צריך להיזהר מהקצפת יתר.
  • טיפ חשוב: במידה והקצפתם את השמנת המתוקה יתר על המידהוהיא הפכה לחמאה – לא זורקים!! מעבירים את המיקסר למהירות בינונית ותוך כדי הקצפה מזלפים עוד מעט שמנת מתוקה שתדלל את הקצפת, עד שמגיעים למרקם הרצוי. לא תאמינו אבל זה עובד.
  • למי שמקפיד  על  כשרות, בקלות ניתן להפוך את העוגה לפרווה – מקציפים שמנת צמחית במקום שמנת מתוקה והעוגה יכולה להתאים בדיוק לשולחן החג גם אחרי סעודה בשרית.
  • את שאריות הבצק מורחים בביצה, מפזרים סוכר, אופים ומנשנשים.

חומרים לעוגה בקוטר 22 ס"מ

  • 1 חבילת בצק עלים מרודד קפוא שהופשר במקרר לילה לפני
  • 1/4כוס אבקת סוכר לפיזור על הבצק
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה 38% שומן (500 גרם)
  • 1 מיכל שמנת חמוצה 15% שומן (200 גרם)
  • 4-5 כפות דבש
  • 4-5 כפיות אינסטנט פודינג וניל
  • ¼1 קופסאות קוביות  תפוחים וקינמון של חברת פוליבה
  • לזילוף: שקית זילוף וצנטר כוכב עם פייה רחבה
  • לקישוט: ¼  קופסה קוביות תפוחים + פטל אדום/דובדבנים/תותים

אופן הכנה

  1. אפיית הבצק:מחממים תנור  לחום של 170 מעלות.
  2. פותחים את הבצק המרודד על גבי  נייר אפייה ובעזרת רינג  קורצים שלושה עיגולים בקוטר 22 ס"מ.
  3. מעבירים עיגול אחד מאלו שקרצנו לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפדרים את העיגול באבקת סוכר ומניחים מעליו עוד נייר אפייה. מעל נייר האפייה מניחים עוד תבנית שתשמש כמשקולת ותמנע מהבצק לתפוח. אופים את הבצק 25-30 דקות, עד שהוא זהוב.  עושים אותו דבר עם עיגול הבצק השני. את עיגול הבצק השלישי, מניחים גם על תבנית מרופדתבנייר אפייה ובעזרת סכין מסמנים משולשים (לא חותכים עד הסוף אלא רק מסמנים כדי להקל על חיתוך העוגה אחרי האפייה). מפדרים גם אותו באבקת סוכר ומניחים מעליו עוד נייר אפייה. מעל נייר האפייה מניחים תבנית שתשמש משקולת ואופים 25-30 דקות עד להזהבה של הבצק.
  4. הקרם: שמים בקערת המיקסר שמנת מתוקה, שמנת חמוצה ומתחילים להקציף על מהירות בינונית. בהדרגה מעלים את המהירות ומקציפים כשתי דקות. מוסיפים דבש ומקציפים עוד 2 דקות עד שהקצפת מתחילה להתייצב. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד ליציבות מלאה.
  5. מוסיפים  לקצפת בפעמיים – שלוש ¼1 קופסאות קוביות תפוחים ומקפלים בעדינות.
  6. מעבירים את קצפת התפוחים לשקית זילוף עם צנטר כוכב עם פייה רחבה.
  7. הרכבת העוגה:מניחים עיגול  בצק אחד על צלחת הגשה ומזלפים פרחי קצפת על כל השטח.  מניחים מעל הקצפת את עיגול הבצק השני וחוזרים על פעולת הזילוף. הקומה האחרונה תהיה זו שסימנו בה את משולשי הבצק שאפינו – מסדרים את העיגול המסומן על שכבת הקצפת השנייה ועל כל משולש מזלפים פרח. את מרכז העוגה מפדרים באבקת סוכר. מניחים על כל פרח כמה קוביות תפוחים ופטל אחד.
  8. הגשת העוגה: על מנת לפרוס את העוגה ושהקרם לא יברח לנו לצדדים, לוקחים סכין שף גדולה, שפיצית וחדה. נועצים את השפיץ של הסכין במרכז העוגה וחותכים לאורך המשולשים (אם הסכין חדה זה קורה בקלות).לקראת הסוף חודרים עם כל הסכין ופורסים פרוסה משולשת.

מחפשים עוד רעיונות לראש השנה?  היכנסו לכאן.

אתם מוזמנים בכייף גם לדף הפייסבוק שלי

וגם לקבוצת האוכל המדהימה שלי, שם תקבלו רעיונות למתכונים מעוד אלפי חברים מוכשרים.

ובאינסטגרם שלי ובמיוחד בסטורי, תוכלו לראות את תהליכי הבישול והאפייה מהמטבח שלי. 

בינתיים, אני מאחלת לכולנו חגים שמחים וטעימים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
    כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
  • קינואה, עדשים וירקות עם חזה עוף במרינדה
    קינואה, עדשים וירקות עם חזה עוף במרינדה
  • טארט תפוחים וקרם ברולה
    טארט תפוחים וקרם ברולה
  • תפוחיות - מאפה בצק עלים עם תפוחים וקינמון
    תפוחיות - מאפה בצק עלים עם תפוחים וקינמון
מילפיי עוגת תפוחים פוליבה קרם פאטיסייר קרמשניט

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

2 תגובות

  1. סיגל ברמר הגב 6 בספטמבר 2017 בשעה 21:38

    המילפיי שלך הורססס כל כך טעים לי והשילוב של הקרם עם התפוחים מעולה אלופה ומוכשרת ???

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בספטמבר 2017 בשעה 23:28

      אהובה שלי את

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס