יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת גבינה חמה של בתי מלון
ראשי » חיתוכיות » עוגת גבינה חמה של בתי מלון

עוגת גבינה חמה של בתי מלון

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 15 ביולי 2017 65 תגובות

עוגת גבינה חמה של בתי מלון. ממש כמו שמגישים בארוחת שבת בבוקר בבתי המלון. שנים יצאנו לבתי מלון והייתי מחכה לארוחת הבוקר רק בשביל העוגה המדהימה הזו. היום אני מכינה בבית והיא יוצאת מטריפה בדיוק כפי שזכרתי ואפילו יותר

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

כמעט כל שבת בבוקר אני מכינה את העוגה הטעימה הזו שמזכירה לנו את העוגה  שאוכלים בארוחות בוקר בבתי המלון, רכה, אוורירית ולימונית. לא משנה כמה אכלנו בארוחת הבוקר, על העוגה הזו לא מוותרים!! פשוטה להכנה ותמיד תמיד מצליחה. לא צריך הקדמות והכנות מיוחדות. קמים בבוקר, מערבבים ומכניסים לתנור ואפילו לא מחכים שתתקרר כי הכי טעים זה כשהיא חמימה.

את העוגה הזו אני אוהבת לאפות בתבנית אפייה חד פעמית או תבנית פיירקס. לתבניות האלה יש הולכת חום פחות טובה וזו הסיבה שהעוגה נשארת בהירה בהירה, ממש כמו שאני אוהבת. כמובן שאני מרפדת את התבנית כסף בנייר אפייה כדי לא לאפות ישירות על הכסף שהוא לא בריא.

עוגת גבינה חמה של בתי מלון

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח שלי
  • יש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • את העוגה הזו אני מעדיפה לאפות בנית אפייה חד פעמית או פיירקס. התבניות החד פעמיות לא מוליכות חום בצורה טובה ובמקרה של עוגת גבינה שאני רוצה שתישאר בהירה, זה מעולה! כמובן שאני מרפדת בנייר אפייה את התבנית כסף, את הפיירקס אין צורך כמובן.

חומרים לתבנית מלבנית בגודל 30*20 ס"מ

  • 5 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 1 ק"ג גבינה לבנה 5% שומן
  • 2 גביעי שמנת חמוצה 15% (400 גרם)
  • 1 כוס סוכר (200 גרם)
  • 10 כפות מדידה קורנפלור (100 גרם)
  • 1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל (40 גרם)
  • קליפת לימון מגוררת מליים/לימון שלם
  • 1/2 כפית מחית/תמצית וניל

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. שמים בקערה גדולה את כל החומרים יחד וטורפים עם מטרפה לתערובת אחידה.
  3. יוצקים לתבנית משומנת בחמאה ואופים כשעה – שעה ורבע, עד שהעוגה מוכנה. בודקים עם קיסם עץ במרכז העוגה – הקיסם אמור לצאת עם פירורים לחים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת גבינה קרם ברולה
    עוגת גבינה קרם ברולה מושלמת
  • סופגניות קלאסיות
    סופגניות קלאסיות מושלמות
  • עוגת שמרים עם גבינה וצימוקים
    בצק שמרים דפוף(עלים) במלית גבינה וצימוקים
  • עוגת גבינה ופטל
    עוגת גבינה עם מסקרפונה ופטל
גבינה עוגות גבינה עוגת גבינה חמה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

65 תגובות

  1. ליטל הגב 30 בנובמבר 2023 בשעה 21:04

    אם אופים בתבנית חד פעמית צריך לשים נייר אפייה מתחת וגם לשמן מעל , תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בדצמבר 2023 בשעה 9:47

      לשמן את התבנית

  2. טוני הגב 14 בנובמבר 2023 בשעה 14:58

    הכוונה לביצים בגודלL?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בנובמבר 2023 בשעה 15:59

      כן

  3. נעמה הגב 27 באוקטובר 2023 בשעה 12:07

    היי
    יצאו לי שתי אינגליש קייק
    האם ניתן להקפיא ולהפשיר עוד שבוע נגיד?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באוקטובר 2023 בשעה 19:03

      לצערי לא מקפיאים עוגת גבינה אפוייה..

    • סימונה הגב 14 בנובמבר 2023 בשעה 20:38

      אני מקפיאה. יוצא מעולה.

  4. שירלי הגב 24 באוקטובר 2023 בשעה 11:20

    העודה הזאת מזכירה לי באמת את בתי המלון של פעם, או במילים אחרות ילדות מאושרת. שנים חיפשתיאת המתכון הזה, אז תוה לך, שימחת אותי מאוד בימים אלה וזה לא מובן מאליו עכשיו

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 באוקטובר 2023 בשעה 9:05

      שמחה לשמוע
      אמן שנדע ימים שקטים יותר

  5. אורית הגב 28 ביוני 2023 בשעה 20:14

    האם יש צורך באמבט אדים בתחתית התנור? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביוני 2023 בשעה 22:36

      אין צורך במקרה הזה

  6. יובל אסרף הגב 5 במאי 2023 בשעה 17:57

    הי! קודם כל מתכון כיפי ממש!
    האם התנור צריך להיות על מצב אפייה או על מצב טורבו? כבר שעה ורבע ואפילו לא זז (תנור חדש)

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במאי 2023 בשעה 18:04

      תודה רבה
      מצב רגיל.
      העוגה נשארת די לבנה בסוף. לתת לה עוד זמן אם צריך. היא לא מתייבשת

  7. לירון הגב 3 באפריל 2023 בשעה 22:40

    אפשר לשים פסיפלורה למעלה? בצורה כלשהי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באפריל 2023 בשעה 12:50

      כן למה לא

  8. דניאל הגב 1 באפריל 2023 בשעה 9:22

    הי, נראה מדהים. רק לדעת, אם אני מכינה לליל הסדר, ומכינה בבוקר . לשים במקרר עד הערב? לחמם לפני ההגשה. או שבכלל להשאיר בחוץ? מה את מציעה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באפריל 2023 בשעה 12:03

      היי דניאל,
      אפשר להשאיר מחוץ למקרר (לא קורה לה כלום) ואפשר להכניס למקרר. היא טעימה כשהיא קרה וגם אפשר לחמם אותה שוב בתנור כשהיא עטופה בנייר כסף ועל חום נמוך או במיקרוגל

      • דניאל הגב 1 באפריל 2023 בשעה 18:32

        תודה רבה! אעשה את זה:)

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באפריל 2023 בשעה 20:36

          חג שמח 🙂

  9. ויקי אבגן הגב 1 באפריל 2023 בשעה 1:06

    אני סכרתית כיצד אפשר להפוך את העוגה לסכרתיים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באפריל 2023 בשעה 12:01

      אני מניחה שעם סוכר שמתאים לסכרתיים. אני לא מומחית לזה ולא רוצה להטעות

  10. מירי הגב 16 בפברואר 2023 בשעה 11:44

    היי
    אם יש לי רק ביצים בגודל M
    כמה לשים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בפברואר 2023 בשעה 19:00

      היי לדעתי עוד אחת או שתיים

  11. אילנה הגב 6 בינואר 2023 בשעה 23:15

    אפשר גודל מדוייק של התבנית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בינואר 2023 בשעה 15:18

      זה כתוב בכותרת – 20*30

  12. ריקי הגב 6 בינואר 2023 בשעה 13:02

    היי נראה נהדר, אני לא אוהבת שמנת חמוצה האם אפשר לשים יוגורט במקום?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בינואר 2023 בשעה 13:03

      אפשר

  13. ענת הגב 6 בינואר 2023 בשעה 10:22

    אם אין לי קורנפלור

    יש לזה תחליף?
    אפשר משהו במקום?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בינואר 2023 בשעה 10:38

      חייבהקורנפלור

  14. רעות הגב 4 בנובמבר 2022 בשעה 20:16

    תודה רבה לך יהודית היקרה, על מתכון מנצח נוסף!
    כל מתכון שלך בול בפוני!
    יצאה עוגה מדהימה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בנובמבר 2022 בשעה 8:05

      כייף לשמוע

  15. יצחק הגב 29 באוקטובר 2022 בשעה 7:06

    היי יהודית, תוכלי לומר לי האם אחרי אפיית העוגה, קירורה והכנסתה למקרר, ולמחרת כשאת מוציאה מהמקרר, האם המיקרם של העוגה קשה או רכה? למעשה אני דואל האם 100 גרם קונפלור, זה לא יותר מידי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוקטובר 2022 בשעה 16:10

      זה המתכון והעוגה רכה וטעימה

  16. חגית הגב 8 באוקטובר 2022 בשעה 20:42

    נראה מושלם!!!!
    יש אפשרות להכין ערב לפני? חצי אפיה ובבוקר להשלים אפיה או לחמם??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 באוקטובר 2022 בשעה 20:58

      ממש לא. זה לוקח 5 דקות להכין הלילה ועוד שעה אפייה

  17. נדיה הגב 6 באוקטובר 2022 בשעה 21:50

    הי נראה מעולה, אין לי כפות מדידה לקורנפלור, האם הכוונה כף שטוחה רגילה? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באוקטובר 2022 בשעה 22:08

      כפות מדידה ויש גם משקל. ממליצה לקנות כפות ומשקל בשקלים בודדים כדי לדייק

  18. רינה הגב 14 בספטמבר 2022 בשעה 0:00

    במתכון כתוב לערבב את כל החומרים.
    בסרטון נראה שהפרדת חלבונים והקצפת.
    מה הנכון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בספטמבר 2022 בשעה 0:05

      זה המתכון בדיוק! למה שאכתוב מתכון שונה??

    • שי הגב 4 באוקטובר 2022 בשעה 9:30

      זו הגבינה שנראית לך כמו חלבונים מוקצפים
      שימי לב שהביצים שלמות

  19. נילי הגב 10 בספטמבר 2022 בשעה 22:59

    נראה כיפי המתכון
    אני רוצה להכין את המתכון לסכרתי.
    מה אפשר במקום פודינג וניל
    במקום סוכר חשבתי סוויט אנד גו

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בספטמבר 2022 בשעה 7:54

      היי נילי,
      אצ יכולה לוותר ולשים עוד קורנפלור. זה ישפיע קצת על המרקם והטעם

    • שרי הגב 13 באוקטובר 2022 בשעה 16:48

      אין צורך באבקת אפיה?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באוקטובר 2022 בשעה 19:14

        לא. אחרת היה רשום במתכון

  20. מורן הגב 10 בספטמבר 2022 בשעה 13:20

    תודה על מתכון פשוט וטעים. יצא נפלא!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בספטמבר 2022 בשעה 7:55

      באהבה

  21. לילך הגב 10 בספטמבר 2022 בשעה 10:36

    היי, תודה על המתכון.
    כשהעוגה מוכנה, להוציא מהתנור או להשאיר (כשהוא כבוי).

    תןדה..

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בספטמבר 2022 בשעה 11:31

      לקרר עם תנור פתוח

  22. שירי הגב 7 בספטמבר 2022 בשעה 17:14

    אפשר להוריד בכמות סוכר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בספטמבר 2022 בשעה 8:09

      תנסי. לא ממליצה. העוגה לא מתוקה היא מאוזנת

      • ליאת הגב 31 באוקטובר 2022 בשעה 12:05

        מה טפמ' שיש לאפות את העוגה והאם מומלץ במצב טורבו

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 באוקטובר 2022 בשעה 14:09

          כתוב במתכון ואם היה מומלץ טורבו זה היה רשום. במתכונים שלי ברירת המחדל היא אפייה במצב סטטי ואם צריך טורבו אני רושמת במתכון

  23. שרון הגב 3 בדצמבר 2020 בשעה 19:17

    אבל באמת לא ציינת….

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בדצמבר 2020 בשעה 19:25

      מה לא ציינתי??

  24. מנחם יוקר הגב 14 באוגוסט 2017 בשעה 15:51

    נזכרתי נכון בין החנות שלנו לבין החנות של נדיבי אתם גרתם

    לגבי העוגה אולי היה צריך לסנן את הגבינה להוציא את המים

    תודה

    • עינת הגב 4 באפריל 2020 בשעה 9:55

      האמת שעברתי שוב ושוב עכשיו על המתכון.אני לא רואה טיפים בכלל וסינון בפרט…

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באפריל 2020 בשעה 13:48

        היי עינת,
        אני לא מבינה למה את מחפשת סינונים וטיפים כשהעוגה הכי פשןטה בעולם ואין טיפים מיוחדים ולא צריך סינונים

        • ליאת הגב 3 באפריל 2023 בשעה 17:17

          הי יהודית.
          נראה מתכון נהדר ופשוט. תודה.
          האם את האינסטנט פודינג וניל אני ממיסה עם חלב)כפי שמצויין על גבי הקופסא) לפני ההוספה ליתר המרכיבים?
          תודה

          • יהודית אביב הלוחשת לאוכל 3 באפריל 2023 בשעה 22:32

            לא.. את עושה כמו שכתוב במתכון

  25. מנחם יוקר הגב 11 באוגוסט 2017 בשעה 11:02

    תודה לך

    אמת היתה חנות צעצועים

    עולם קטן היתה תקופה טובה וצריך לקוות שגם בהמשך

    שבת שלום

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 באוגוסט 2017 בשעה 12:29

      קטע. ממש עולם קטן. מעניין אם אתה זוכר את המשפחה שלי

  26. מנחם יוקר הגב 4 באוגוסט 2017 בשעה 12:38

    קודם כל האתר שלך מעולה המתכונים שאת מעלה כמובן את נותנת את כל המתכון בלי להחסיר

    הכנתי את עוגת הגבינה אבל היא נפלה לי יכול להיות שפיספסתי משהו

    מאחר וקראתי שאת אשקלונית לשעבר מזכיר לך את הפלאפל של התימני שאין משהו דומה לו הציפס התפוח שאף פלאפליה לא מצליחים לעשות.

    תודה לך שבת שלום
    מנחם

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באוגוסט 2017 בשעה 23:35

      היי. תודה רבה. אם עשית הכל לפי המתכון בדיוק אבל ממש בדיוק אז אין מצב שתיפול. תעבור שוב על השלבים ותבדוק שדבקת בהם.
      יש מצב שהייתה לכם חנות צעצועים בעיר??? אם כן אז גרתי בילדות ממש צמוד לחנות שלכם. משפחת אלמקייס

      • זאביק הגב 6 באוקטובר 2022 בשעה 0:03

        יצאה מעולה!
        טעימה, קלילה ובטעם של פעם 🙂 גם חמה וגם קרה.
        תודה רבה?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באוקטובר 2022 בשעה 2:01

          כייף לשמוע

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס