יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
שום קונפי שמכינים בתנור
ראשי » טבעוני » שום קונפי שמכינים בתנור

שום קונפי שמכינים בתנור

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 21 ביולי 2020 18 תגובות

שום קונפי הוא אחד הדברים שאתם חייבים שיהיה לכם במקרר. הוא משדרג כל כריך או ארוחה, כל תבשיל מקבל טעמים עמוקים בזכותו והוא קל כל כך להכנה שאין סיבה לא להכין אותו בבית. לכו לקנות שום, לבעלול שלי ש לי טריק לקילוף שיני שום בקלות

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
שום קונפי שמכינים בתנור

אז מה זה קונפי? קונפי זו שיטת בישול צרפתית עתיקת יומין. לפני המון המון שנים השתמשו בשיטה הזו כדי לשמר את הבשר, בישלו אותו במיצים ובשומן של עצמו וזו הייתה הדרך לשמר אותו חודשים רבים. היום זה כבר טרנד קולינרי ושיטת הקונפי נהוגה במטבחים של שפים ובמטבחים ביתיים. כיוון שאין בירקות שומן, פשוט מוסיפים להם שמן ומבשלים אותם עד שהם נמסים לתוך עצמם ומקבלים טעם ומרקם מדהימים. שום קונפי הפך מאוד נפוץ במסעדות בארץ והאמת – בצדק! הוא קל להכנה ומשדרג ברמות כל ארוחה. תראו כמה קל להכין אותו בבית ועוד בתנור.

אפשר להכין בשיטה הזו ירקות, פירות, בשר, עוף ודגים. לפני חודשיים הבעלול קנה שום טרי ותלה לי אותו בגינה לייבוש. הוא אכן התייבש ותכננתי להכין שום קונפי, אבל מי יקלוף כל כך הרבה שיני שום? במקרה הזה, אחרי שהבנתי שהשיניים לא יתקלפו מעצמן, הכנסתי אותן הבייתה, הנחתי על השייש וזרקתי לאוויר שצריך לקלוף אותן בשביל הקונפי. הבעלול המהמם שלי הבין את הרמז העבה ועוד אני יושבת על המחשב ועובדת, אני שומעת שיני שום מתקלפות להן 🙂 שמחה וצהלה והתאפקתי עד למחרת כדי לצלם את השלבים גם לסטורי באינסטגרם וגם לבלוג. רק שתדעו שהדבר הזה משדרג ברמות הכל! עוף בתנור, דגים צלויים או ממולאים ישודרגו פלאים עם השום קונפי. מתחשק לכם כריך טעים? תמרחו שום קונפי במקום מיונז או חומוס ותקבלו שדרוג מטורף לכריך.

כל מה שצריך זה שיני שום קלופות (יש כאלה שלא קולפים), שמן זית איכותי, עשבי תיבול ושעה וחצי פנויות. מציפים את שיני השום בשמן זית, בוזקים מעט מלח גס, שמים עשבי תיבול ושולחים לתנור לשעה – שעה וחצי על חום נמוך של 150 מעלות עד שהשומים מזהיבים קלות ומתרככים.

הטעם שלהם הופך למתקתק ועשבי התיבול ושמן הזית מוסיפים טעמים מדהימים. מריחה של שום קונפי על לחם טרי טוב זה טעים בטירוף.

ידעתם שהמילה קונפי זה נגזרת של המילה קונפיטורה? והרי קונפיטורה זה למעשה בישול ארוך של פירות בסוכר, מה שאנחנו מכנים ריבה. במקרה של ריבות, החומר המשמר הוא הסוכר.

שום קונפי שמכינים בתנור

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח
  • ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • עקרונית אפשר להכין כל כמות של שום. כל מה שצריך להקפיד עליו זה לכסות את כל שיני השום בשמן ולבשל או לאפות על חום מאוד נמוך. כך השום יתרכך ויהיה נימוח ולא ייטגן. הכי מומלץ וטעים זה שמן זית אבל אפשר עם כל סוג של שמן.
  • כדי לקצר תהליכים ולקלוף את השיניים במהירות, אפשר להכניס כל ראש שום כשהוא מפורק לשיניים בודדות ל- 30 שניות למיקרוגל וזה מקל על הקילוף (הבעלול ראה איפשהו ואימץ את זה).

מצרכים לצנצנת בינונית

  • 6-7 ראשי שום
  • שמן זית איכותי בכמות שתכסה את כל שיני השום
  • קורט מלח ים אטלנטי
  • טימין טרי
  • מרווה טרייה

אופן הכנה

קולפים את שיני השום ומניחים בסיר שטוח שיכיל את כל השיניים ושיכול להיכנס לתנור.

למזוג שמן זית עד כדי כיסוי שיני השום.

לפזר מעט מלח ולהניח בתוך השמן את עשבי התיבול.

לחמם תנור לחום של 150 מעלות ולהניח את הסיר במרכז התנור על רשת. אין צורך לכסות את הסיר.

אחרי 40 דקות להפוך ממש בעדינות את שיני השום ולהמשיך לאפות עוד 40-50 דקות, עד ששיני השום מתרככות ומקבלות צבע זהוב עדין מאוד.

מוציאים מהתנור, מקררים מעט ומעבירים לצנצנת מעוקרת.

שומרים במקרר, השום נשמר במקרר כמה חודשים.

איך מעקרים צנצנות? מניחים אותן בקערה בתוך הכיור ומוזגים עליהן מים רותחים. משאירים כך כמה דקות טובות והופכים על מגבת לייבוש.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פסטרמה חזה עוף
    פסטרמה חזה עוף ביתית עסיסית במיוחד
  • לחם ממולא בשר
    לחם ממולא בשר אפוי בתנור בסיר ברזל
  • פלטת מטוגנים
    מתכונים של מטוגנים לנשנוש ולאירוח מושלם
  • שעועית עם לימון כבוש
    שעועית לבנה עם בשר ולימון כבוש
שום קונפי שיני שום

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

18 תגובות

  1. טובית פרנקל הגב 29 באוקטובר 2021 בשעה 13:39

    היי, הכנתי את הקונפי שום עם שמן זית והכנסתי למקרר כל השמן התקשה , האם אפשר לשמור את הצינצנת עם השום מחוץ למקרר ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באוקטובר 2021 בשעה 15:34

      היי טובית,
      אני אוהבת לשמור במקרר. לפני שימוש אני מוציאה לשייש ותוך 5 דקות זה נמס ואני לוקחת את הכמות שאני רוצה ומחזירה למקרר

  2. חן הגב 12 באפריל 2021 בשעה 18:36

    עשיתי שום קונפי הכנסתי את השום אחרי בישול איטי לצנצנת ושמתי 2 ענפי טימין האם להשאיר אותם או להוציא ?(שמתי אותם את הטימין אחרי הבישול )

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באפריל 2021 בשעה 23:09

      היי חן,אפשר להשאיר או להוציא. מה שבא לך. זה לטעם

  3. לימור הגב 15 בפברואר 2021 בשעה 8:12

    אין מילים! עוד מתכון שלך שהכנתי ויצא מושלם! מאוהבת…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בפברואר 2021 בשעה 10:26

      איזה כייף לימור
      תודההה

  4. אלכסנדרה הגב 21 בנובמבר 2020 בשעה 7:43

    אחלה!! רעיון נהדר לאפות.
    מתכונים ממש טובים!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בנובמבר 2020 בשעה 11:48

      תודה רבה אלכסנדרה

  5. ענת הגב 2 באוגוסט 2020 בשעה 19:39

    ?יצא מעולה. תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 באוגוסט 2020 בשעה 23:34

      מהמם ענת, כייף לשמוע

  6. אורית הגב 24 ביולי 2020 בשעה 15:58

    כל מתכון שלך זה אליפות, אכין בטוח !!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביולי 2020 בשעה 19:31

      תודה רבה אורית יקרה ♥ ♥

  7. ירדנה בוחבוט הגב 22 ביולי 2020 בשעה 23:02

    במילה אחת על הכתיבה והיצירה צילום עריכה
    אליפות !!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביולי 2020 בשעה 0:34

      תודההה רבה רבה ירדנה ♥ ♥ ♥

  8. לאה הגב 21 ביולי 2020 בשעה 20:33

    היי ג'ודי, באתי לבקר, נראה נפלא! צילומים נהדרים! אני תמיד מבשלת, רעיון נהדר לאפות. תודה על היותך 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 ביולי 2020 בשעה 23:50

      תודהה לאה יקרה ♥

      • אריאנה הגב 22 ביולי 2020 בשעה 21:49

        אלופה באמת אלופה כל מתכון פצצה.
        תודה רבה.

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביולי 2020 בשעה 0:33

          יוו תודה אריאנה ♥ ♥ ♥

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס