יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
שום קונפי שמכינים בתנור
ראשי » טבעוני » שום קונפי שמכינים בתנור

שום קונפי שמכינים בתנור

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 21 ביולי 2020 18 תגובות

שום קונפי הוא אחד הדברים שאתם חייבים שיהיה לכם במקרר. הוא משדרג כל כריך או ארוחה, כל תבשיל מקבל טעמים עמוקים בזכותו והוא קל כל כך להכנה שאין סיבה לא להכין אותו בבית. לכו לקנות שום, לבעלול שלי ש לי טריק לקילוף שיני שום בקלות

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
שום קונפי שמכינים בתנור

אז מה זה קונפי? קונפי זו שיטת בישול צרפתית עתיקת יומין. לפני המון המון שנים השתמשו בשיטה הזו כדי לשמר את הבשר, בישלו אותו במיצים ובשומן של עצמו וזו הייתה הדרך לשמר אותו חודשים רבים. היום זה כבר טרנד קולינרי ושיטת הקונפי נהוגה במטבחים של שפים ובמטבחים ביתיים. כיוון שאין בירקות שומן, פשוט מוסיפים להם שמן ומבשלים אותם עד שהם נמסים לתוך עצמם ומקבלים טעם ומרקם מדהימים. שום קונפי הפך מאוד נפוץ במסעדות בארץ והאמת – בצדק! הוא קל להכנה ומשדרג ברמות כל ארוחה. תראו כמה קל להכין אותו בבית ועוד בתנור.

אפשר להכין בשיטה הזו ירקות, פירות, בשר, עוף ודגים. לפני חודשיים הבעלול קנה שום טרי ותלה לי אותו בגינה לייבוש. הוא אכן התייבש ותכננתי להכין שום קונפי, אבל מי יקלוף כל כך הרבה שיני שום? במקרה הזה, אחרי שהבנתי שהשיניים לא יתקלפו מעצמן, הכנסתי אותן הבייתה, הנחתי על השייש וזרקתי לאוויר שצריך לקלוף אותן בשביל הקונפי. הבעלול המהמם שלי הבין את הרמז העבה ועוד אני יושבת על המחשב ועובדת, אני שומעת שיני שום מתקלפות להן 🙂 שמחה וצהלה והתאפקתי עד למחרת כדי לצלם את השלבים גם לסטורי באינסטגרם וגם לבלוג. רק שתדעו שהדבר הזה משדרג ברמות הכל! עוף בתנור, דגים צלויים או ממולאים ישודרגו פלאים עם השום קונפי. מתחשק לכם כריך טעים? תמרחו שום קונפי במקום מיונז או חומוס ותקבלו שדרוג מטורף לכריך.

כל מה שצריך זה שיני שום קלופות (יש כאלה שלא קולפים), שמן זית איכותי, עשבי תיבול ושעה וחצי פנויות. מציפים את שיני השום בשמן זית, בוזקים מעט מלח גס, שמים עשבי תיבול ושולחים לתנור לשעה – שעה וחצי על חום נמוך של 150 מעלות עד שהשומים מזהיבים קלות ומתרככים.

הטעם שלהם הופך למתקתק ועשבי התיבול ושמן הזית מוסיפים טעמים מדהימים. מריחה של שום קונפי על לחם טרי טוב זה טעים בטירוף.

ידעתם שהמילה קונפי זה נגזרת של המילה קונפיטורה? והרי קונפיטורה זה למעשה בישול ארוך של פירות בסוכר, מה שאנחנו מכנים ריבה. במקרה של ריבות, החומר המשמר הוא הסוכר.

שום קונפי שמכינים בתנור

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח
  • ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • עקרונית אפשר להכין כל כמות של שום. כל מה שצריך להקפיד עליו זה לכסות את כל שיני השום בשמן ולבשל או לאפות על חום מאוד נמוך. כך השום יתרכך ויהיה נימוח ולא ייטגן. הכי מומלץ וטעים זה שמן זית אבל אפשר עם כל סוג של שמן.
  • כדי לקצר תהליכים ולקלוף את השיניים במהירות, אפשר להכניס כל ראש שום כשהוא מפורק לשיניים בודדות ל- 30 שניות למיקרוגל וזה מקל על הקילוף (הבעלול ראה איפשהו ואימץ את זה).

מצרכים לצנצנת בינונית

  • 6-7 ראשי שום
  • שמן זית איכותי בכמות שתכסה את כל שיני השום
  • קורט מלח ים אטלנטי
  • טימין טרי
  • מרווה טרייה

אופן הכנה

קולפים את שיני השום ומניחים בסיר שטוח שיכיל את כל השיניים ושיכול להיכנס לתנור.

למזוג שמן זית עד כדי כיסוי שיני השום.

לפזר מעט מלח ולהניח בתוך השמן את עשבי התיבול.

לחמם תנור לחום של 150 מעלות ולהניח את הסיר במרכז התנור על רשת. אין צורך לכסות את הסיר.

אחרי 40 דקות להפוך ממש בעדינות את שיני השום ולהמשיך לאפות עוד 40-50 דקות, עד ששיני השום מתרככות ומקבלות צבע זהוב עדין מאוד.

מוציאים מהתנור, מקררים מעט ומעבירים לצנצנת מעוקרת.

שומרים במקרר, השום נשמר במקרר כמה חודשים.

איך מעקרים צנצנות? מניחים אותן בקערה בתוך הכיור ומוזגים עליהן מים רותחים. משאירים כך כמה דקות טובות והופכים על מגבת לייבוש.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • תפוחי אדמה בתנור עם שום קונפי ופטה כבשים
    תפוחי אדמה בתנור עם שום קונפי ופטה כבשים
  • כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
    כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
  • עלי סלק ובצלים ממולאים בשר ואורז
    עלי סלק ובצלים ממולאים בשר ואורז
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
שום קונפי שיני שום

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

18 תגובות

  1. טובית פרנקל הגב 29 באוקטובר 2021 בשעה 13:39

    היי, הכנתי את הקונפי שום עם שמן זית והכנסתי למקרר כל השמן התקשה , האם אפשר לשמור את הצינצנת עם השום מחוץ למקרר ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באוקטובר 2021 בשעה 15:34

      היי טובית,
      אני אוהבת לשמור במקרר. לפני שימוש אני מוציאה לשייש ותוך 5 דקות זה נמס ואני לוקחת את הכמות שאני רוצה ומחזירה למקרר

  2. חן הגב 12 באפריל 2021 בשעה 18:36

    עשיתי שום קונפי הכנסתי את השום אחרי בישול איטי לצנצנת ושמתי 2 ענפי טימין האם להשאיר אותם או להוציא ?(שמתי אותם את הטימין אחרי הבישול )

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באפריל 2021 בשעה 23:09

      היי חן,אפשר להשאיר או להוציא. מה שבא לך. זה לטעם

  3. לימור הגב 15 בפברואר 2021 בשעה 8:12

    אין מילים! עוד מתכון שלך שהכנתי ויצא מושלם! מאוהבת…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בפברואר 2021 בשעה 10:26

      איזה כייף לימור
      תודההה

  4. אלכסנדרה הגב 21 בנובמבר 2020 בשעה 7:43

    אחלה!! רעיון נהדר לאפות.
    מתכונים ממש טובים!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בנובמבר 2020 בשעה 11:48

      תודה רבה אלכסנדרה

  5. ענת הגב 2 באוגוסט 2020 בשעה 19:39

    ?יצא מעולה. תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 באוגוסט 2020 בשעה 23:34

      מהמם ענת, כייף לשמוע

  6. אורית הגב 24 ביולי 2020 בשעה 15:58

    כל מתכון שלך זה אליפות, אכין בטוח !!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביולי 2020 בשעה 19:31

      תודה רבה אורית יקרה ♥ ♥

  7. ירדנה בוחבוט הגב 22 ביולי 2020 בשעה 23:02

    במילה אחת על הכתיבה והיצירה צילום עריכה
    אליפות !!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביולי 2020 בשעה 0:34

      תודההה רבה רבה ירדנה ♥ ♥ ♥

  8. לאה הגב 21 ביולי 2020 בשעה 20:33

    היי ג'ודי, באתי לבקר, נראה נפלא! צילומים נהדרים! אני תמיד מבשלת, רעיון נהדר לאפות. תודה על היותך 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 ביולי 2020 בשעה 23:50

      תודהה לאה יקרה ♥

      • אריאנה הגב 22 ביולי 2020 בשעה 21:49

        אלופה באמת אלופה כל מתכון פצצה.
        תודה רבה.

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביולי 2020 בשעה 0:33

          יוו תודה אריאנה ♥ ♥ ♥

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס